Za koga to, za Kapu ili Husrefa ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:37Saznali da se sa njim pričalo, pa objavili. A još su 2-3 imena pored njega u opticaju, samo nisu saznali, pa je eto onda on glavni kandidat![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lik definitivno nema ciste namjere sa Sarajevo i uspjeh kluba mu sigurno nije na prvom mjestu. Ovi potezi koje radi idu u prilog tome. Oporavili smo se od Nama, da li cemo se oporaviti od Mirvica pitanje je
A svaki put u karijeri kad je Husref nešto osvojio plate bile ko u Bayernu,nikad ne kasne sve placeno čak i bonusi?

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za Kapu brate.casual033 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:40Za koga to, za Kapu ili Husrefa ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:37Saznali da se sa njim pričalo, pa objavili. A još su 2-3 imena pored njega u opticaju, samo nisu saznali, pa je eto onda on glavni kandidat![]()
Koliko znam, Husref je skoro pa gotova stvar. Ma da eto, pitao sam onu dvojicu od danas sto kažu da nije, u nadi da će me demantovati

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nesto najjace mi je kad procitam kako nema dobre namjere i da mu uspjeh kluba nije na prvom mjestu. Nego sta mu je? Doso lik da baca pare bezveze? Isplatio dugovanja od tog istog Nama radi sebe ili radi kluba? Dovodi ova pojacanja koja dovodi radi sebe ili radi uspjeha kluba? Promoviss klub i americi radi sebe ili radi kluba? Prvi put da regularno skoro svakog igraca prodajemo u ligu 5. otkako znam za sebe, sto li ? Mora da ne radi sebe a ne za promovisanje kluba i akademaca, ne ofiraj se sa takvim komentarima bgt
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 25 jul 2023, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- siroliver69
- Kontakt:
Meni je zao ovog Musemica. Nisam ni ljut, ni razočaran...samo tužan zbog ovog sta nam se radi. Tužan...
-
- Kontakt:
Jao jel moguce

Ovo bas nema smisla. Kako je frajer pregovarao sa 2 trenera pod ugovorom

Nije mi jasno kako se pregovara sa ovoliko dobrim trenerima i na kraju dobijemo trenere kojima je vrhunac Olimpik i Sarajevo...
Neka samo vi uživajte u taktičkim zamislima trenera koji je u svojoj bogatoj karijeri vodio Sarajevo, Slobodu, Mladost. Tuzla City i Olimpic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kapu svi hvale, mislim da nema mrlje u karijeri. Nema nigdje informacija za koga navija tako da mislim da ga nije ni briga i da nije baš u tome ali i to je ok, samo da se ne petlja u sportski dio i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odluke koje vuce u rukovodstvu, trenerima i njegov inat mi nije jasan.. u jednom momentu pomislim da stvarno ima kvarne namjere, ali eto opet se nadam najboljem.. ali opravdavati sve njegove poteze je degutantno.
Kapo je strašan direktor bio u skenderiji. Znam momka koji radi tamo i znam da su radnici prezadovoljni bili. Bukvalno kao što mi kažemo "ginuli". E sad kaav će biti kod nas 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Eh sad je milina citati forum
Vrijeme je da se sazna kakve gace Kapo nosi

Vrijeme je da se sazna kakve gace Kapo nosi
F.K. SARAJEVO
Meni je nesto najjaca kada neko brani lika koje **** Ajlu i Mirzu drzao u klubu a citav **** grad znao da sa njima nema uspjeha. Hajde kontas opametio se a on opet isto radi. Jes, bas ocekujem napredak s triom Mirvic, Husref, i Kapo. Grob te **** na sta smo mi spali da li je ovo realnoubipara je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:46Nesto najjace mi je kad procitam kako nema dobre namjere i da mu uspjeh kluba nije na prvom mjestu. Nego sta mu je? Doso lik da baca pare bezveze? Isplatio dugovanja od tog istog Nama radi sebe ili radi kluba? Dovodi ova pojacanja koja dovodi radi sebe ili radi uspjeha kluba? Promoviss klub i americi radi sebe ili radi kluba? Prvi put da regularno skoro svakog igraca prodajemo u ligu 5. otkako znam za sebe, sto li ? Mora da ne radi sebe a ne za promovisanje kluba i akademaca, ne ofiraj se sa takvim komentarima bgt
Sad će garant osvanuti neki Dženan1946, nodže, DženoHZ da brane Kapu.
The saddest thing in life is wasted talent.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A što sad ne valja Kapo? Mislim, nisam upućen u njegov rad, pa možda i griješim.
Jedino što mi se ne sviđa je to što je neko ko je povezan sa politikom. Međutim, ne vidim da je ikakve skandale u karijeri imao, za razliku od naše dojučerašnje direktorice.
Jedino što mi se ne sviđa je to što je neko ko je povezan sa politikom. Međutim, ne vidim da je ikakve skandale u karijeri imao, za razliku od naše dojučerašnje direktorice.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- siroliver69
- Kontakt:
Fascinantno je da ovaj želi opet raditi u Sarajevu!
Nije normalno koliko voli pare. Šteta brukanja prezimena rahmetli mu brata.
Nije normalno koliko voli pare. Šteta brukanja prezimena rahmetli mu brata.
-
- Kontakt:
Pojma nemam ko je ovaj Kapo,mogu li mi strucnjaci ovdje reci koga bi oni doveli,preporucili? Mozda je najgori ali imal iko da se nece ismijati? Reko bi covjek sve nekakvi biznismeni,uspjesni ljudi a rentaju stan i najveci uspjeh u zivotu mahalanje
Nemam pojma ko je lik ali bar ne dolazi sa etiketom i mrljom kao ona plava qrva ! Sretno mu i dao Bog da bude najuspjesniji direktor u historiji. Sretno i Musemicu i nama s njim iako smatram da je los izbor !
Vidimo se u nedjelju...
Vidimo se u nedjelju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC