FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno ako hoce da clanovi imaju pogodnost, trebaju se potruditi da brze stave snimak utakmice, ovako predugo to traje, sto bi se kod nas reklo, vise proso voz!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ne trebas pitati , samo ne kontam radi cega ti moze biti drag, al eto svakom njegovoHead je napisao/la:Da gotivim ga, volim ga k'o brata rodjenog, da ne bi mozda tebe treb'o pitati koga cu gotiviti a koga ne.aS_Roma je napisao/la:gotivis igraca koji ti je unazadio klub za milion eura minimalnoHead je napisao/la:Dejo kralju.![]()
![]()
Jednostavno ovog covjeka ne mozes a da ne volis. Meni u top3 omiljenja igraca Sarajeva.i obrukao nekoliko puta usput
![]()
Bez iznimke volim svakog igraca FKS, a najdrazi su mi Stojcev, Dejo, Velkoski i naravno Benko.

Te "simpatije" prema određenom igraču se jednostavno jave, i ni jedan kiks ih ne može izbrisati. Bezpotrebno je o tome diskutovati.
Taričeeeeeeeeee

Taričeeeeeeeeee

Re: Odg: FK Sarajevo
Mmeni vala Dupovac najdrazi, nas momak cijeli zivot u Sarajevu, to treba cijeniti!Head je napisao/la:Da gotivim ga, volim ga k'o brata rodjenog, da ne bi mozda tebe treb'o pitati koga cu gotiviti a koga ne.aS_Roma je napisao/la:gotivis igraca koji ti je unazadio klub za milion eura minimalnoHead je napisao/la:Dejo kralju.![]()
![]()
Jednostavno ovog covjeka ne mozes a da ne volis. Meni u top3 omiljenja igraca Sarajeva.i obrukao nekoliko puta usput
![]()
Bez iznimke volim svakog igraca FKS, a najdrazi su mi Stojcev, Dejo, Velkoski i naravno Benko.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
volim i ja teebe !Head je napisao/la: Bez iznimke volim svakog igraca FKS, a najdrazi su mi Stojcev, Dejo, Velkoski i naravno Benko.

evo tekme na stranici hvala PR-u
Gdje ba, kod mene nemamacahz je napisao/la:evo tekme na stranici hvala PR-u

1946
Ma fura, nema ni kod mene!

heheheh malo se salim
Konto sam o tome ali hoću li moći skinut to poslije, a da se grb ne ošteti recimo kad budem krečio ?Rule_hz je napisao/la:Lik je napisao/la:Pustite ljude nek uživaju![]()
Treba mi pomoć, u fan šopu sam kupio grb od stiroploa pa mi treba savjet kako da ga postavim na zid, bušenje ne dolazi u obzir.
odes u penny uzmi pjenu za stiropol ili ljepilo i to bi bilo to

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nemoj pusit u toj sobi, rahat si krecenja, brat bratu, 3-4 godine. HahaLik je napisao/la:Konto sam o tome ali hoću li moći skinut to poslije, a da se grb ne ošteti recimo kad budem krečio ?Rule_hz je napisao/la:Lik je napisao/la:Pustite ljude nek uživaju![]()
Treba mi pomoć, u fan šopu sam kupio grb od stiroploa pa mi treba savjet kako da ga postavim na zid, bušenje ne dolazi u obzir.
odes u penny uzmi pjenu za stiropol ili ljepilo i to bi bilo to
Svako ima avoje simpatije prema odredjenim igracima, ne treba ulazit u to.. Meni je, recimo, Tatomirovic najdrazi. Halalio bih mu da i u malene predje. Kupio me igrama, trudom i zalaganjem. Ispunjava sve uslove za jednog vodju, kapitena, na terenu.
Pozdrav
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Nemanja
Krste
Samir
Et moja tri najdraža.
I daj ako može sliku tog grba i cijenu.
Krste
Samir
Et moja tri najdraža.

I daj ako može sliku tog grba i cijenu.
Grb dekoracija i stiropol Tana 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
stvarnonme nervira sto jos nije stavljeno nabstranicu... pa nije to neki posao stvarno ne razumijem. Necu je nibgledat i kad je stave u pm.
Dal ce iko prenositi nas prrotiv partizana, il cemo cetakti nedelju poslije zvijezde iz gradacca da gledamo
Dal ce iko prenositi nas prrotiv partizana, il cemo cetakti nedelju poslije zvijezde iz gradacca da gledamo
Head je napisao/la:

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Obuces dres i izadjes u gradHead je napisao/la:

Imaš veći i manji, veći ti je 50 za članove za manji nemam pojma nije bio opcijaHead je napisao/la:Koje su dimenzije tog grba i koliko je love?

" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Niđe veze dres, i sto ce nam ovo uopste na polusezoni?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.