FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amidzaTan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amidzaTan » 06 feb 2015, 00:39

Zagor je napisao/la:Šta vam je, naravno da nam bordo ostaju. Ovo su neke treće, četvrte garniture...

A zasto je promijenio dizain dresa? Sta mu je, da nije na drogama?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 feb 2015, 00:42

Mozda nije toliko vezano za klub al meni je zanimljivo pa da napisem. Mali Pantic iz Partizana, nesto kao nas Radovac njihov najveci dragulj nije krenuo na pripreme sa njima jer nije zelio da potpise novi ugovor. Istice mu za 6 mjeseci a za njega su vec pokazali interes Chelsea. Platu koju ovaj mali ima mjesecnu u Partizanu iznosi 8000eura. Ovo pisem jer mi je sada srce ko Trebevic sto klub nam stoji na zdravim nogama i sto mladi igraci nasi ne bjeze glavom bez obzrira iz kluba, kao sto je slucaj sa vec spomenutim. Al sta mozemo da vidimo iz ovoga je to koliko smo jos daleko ili blizu ciframa koje daju bolji klubovi u ukruzenju. Znaci da igraci recimo u Partizanu imaju 2 do 3 puta vece plate kod nas. Nadati se da za 2-3 pa hajde i 4 god stignemo i mi tu cifru, a samim tim to znaci da ces moci dovesti i sve bolje i bolje igrace. Neko je ovdje rekao da je tesko dovesti dobrog igraca da igra u nasoj ligi.Samo ti izvali cifru doce ti svako da igra, samo sto mi to nismo jos u stanju da imamo i dajemo tolike pare.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 feb 2015, 00:44

ado-hz je napisao/la:Mozda nije toliko vezano za klub al meni je zanimljivo pa da napisem. Mali Pantic iz Partizana, nesto kao nas Radovac njihov najveci dragulj nije krenuo na pripreme sa njima jer nije zelio da potpise novi ugovor. Istice mu za 6 mjeseci a za njega su vec pokazali interes Chelsea. Platu koju ovaj mali ima mjesecnu u Partizanu iznosi 8000eura. Ovo pisem jer mi je sada srce ko Trebevic sto klub nam stoji na zdravim nogama i sto mladi igraci nasi ne bjeze glavom bez obzrira iz kluba, kao sto je slucaj sa vec spomenutim. Al sta mozemo da vidimo iz ovoga je to koliko smo jos daleko ili blizu ciframa koje daju bolji klubovi u ukruzenju. Znaci da igraci recimo u Partizanu imaju 2 do 3 puta vece plate kod nas. Nadati se da za 2-3 pa hajde i 4 god stignemo i mi tu cifru, a samim tim to znaci da ces moci dovesti i sve bolje i bolje igrace. Neko je ovdje rekao da je tesko dovesti dobrog igraca da igra u nasoj ligi.Samo ti izvali cifru doce ti svako da igra, samo sto mi to nismo jos u stanju da imamo i dajemo tolike pare.
Citao sam, po meni je Zivkovic veca faca medjutim bit je ista, hvala Bogu sto smo na zdravim nogama. :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 feb 2015, 00:45

MortemHz je napisao/la:Ako vec mora Haad... :kafa:

slika
Upravo tako. U ovoj boji odlicno izgleda u drugim bojama jako lose iskreno. Idealno bi bilo nesto kao adidas, puma ili kappa u buducnosti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2015, 00:49

Potpuno isto misljenje sa naglaskom na ADIDAS ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 06 feb 2015, 00:50

ado-hz je napisao/la:Mozda nije toliko vezano za klub al meni je zanimljivo pa da napisem. Mali Pantic iz Partizana, nesto kao nas Radovac njihov najveci dragulj nije krenuo na pripreme sa njima jer nije zelio da potpise novi ugovor. Istice mu za 6 mjeseci a za njega su vec pokazali interes Chelsea. Platu koju ovaj mali ima mjesecnu u Partizanu iznosi 8000eura. Ovo pisem jer mi je sada srce ko Trebevic sto klub nam stoji na zdravim nogama i sto mladi igraci nasi ne bjeze glavom bez obzrira iz kluba, kao sto je slucaj sa vec spomenutim. Al sta mozemo da vidimo iz ovoga je to koliko smo jos daleko ili blizu ciframa koje daju bolji klubovi u ukruzenju. Znaci da igraci recimo u Partizanu imaju 2 do 3 puta vece plate kod nas. Nadati se da za 2-3 pa hajde i 4 god stignemo i mi tu cifru, a samim tim to znaci da ces moci dovesti i sve bolje i bolje igrace. Neko je ovdje rekao da je tesko dovesti dobrog igraca da igra u nasoj ligi.Samo ti izvali cifru doce ti svako da igra, samo sto mi to nismo jos u stanju da imamo i dajemo tolike pare.

Pa ostaje nam da se nadamo da ce u sezoni 2017/2018 liga biti skracena kao sto se i planira, sto ce povecati kvalitet same lige a do tada bi i nas budzet trebao rasti sigurno, pogotovo ako uprava nastavi sa ovako kvalitetnim radom kao do sada i onda nam je nebo granica!!!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 feb 2015, 00:55

koliko je redovna ta plata u partizanu ? i oni i zvezda na papiru daju igracima velike pare ali u stvarnosti su u gov.nima i jedni i drugi, zvezda pogotovo tako da iako na papiru imaju barem 2-3 puta vece plate kod nas su redovnije i da nam je liga za nijansu atraktivnija tj bolji uslovi, organizacija i slicno mi bismo bez problema dovodili bolje igrace iz srbije
Pyro is not a crime !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 feb 2015, 00:55

Meni se svidzaju dresovi totenhema kad igraju ligu..PUMA nije losa...ovaj haad je ok al nije u rangu sa onim sto mi jesmo NAJBOLJI..kaze bandovic boli me **** hocel doc drugi golman Meni je radit te radit...najdrazi igrac Bandovic jes Danas je covjek ujebo par puta al je kralj

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 feb 2015, 00:59

Ja sam misljenja da se mora sljedece sezone dovesti neki kapitalac al bas neka bomba...kako neznam...al neka se moli i kumi amidza da odrijesi kesu. Zasto??? Iz milion razloga. Povecao bi se broj gledalaca, sponzora, godisnjih ulaznica, dobili bi nove simpatije sirom BiH. Primjera radi, pitaj neko malo dijete za koga navija reci ce Real ili Barsa...kad ga pitas sto...kaze pa igra Messi ili Ronaldo. On nezna nijednog drugog igraca al zna tog jednog i to je dovoljno da navija za taj klub, kupi dres na pijaci itd itd itd. Isto tako da smo doveli nekom magijom recimo Misimovica imali bi Boga pitaj koliko jos simpatizera sirom BiH koji nisu nikad navijali ili nas simpatisali samo iz razloga zvanog Miske. Moras nekad probiti led sa tim velikim kapitalcima jer samo tako mozemo da dizemo klub na veci nivo i da se nadamo nekoj grupnoj fazi takmicenja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2015, 01:05

THEC je napisao/la:
koliko je redovna ta plata u partizanu ? i oni i zvezda na papiru daju igracima velike pare ali u stvarnosti su u gov.nima i jedni i drugi, zvezda pogotovo tako da iako na papiru imaju barem 2-3 puta vece plate kod nas su redovnije i da nam je liga za nijansu atraktivnija tj bolji uslovi, organizacija i slicno mi bismo bez problema dovodili bolje igrace iz srbije
Mislim da Partizan dobro daje,na vrijeme dok Zvezda ima probleme

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 feb 2015, 01:31

Dosad je bio dinamo partizan a odasad FC SARAJEVO Rijeka .partizan je u manjim **** nego zvezda al i oni tonu I blizu su zvezde..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2015, 01:31

Ipak ne prenosi Face tv sutra? zjb nas Evolution :kafa:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 feb 2015, 01:35

Ma dresovi su ektra, mislim na našu bordo i bijelu varijantu..a ove što su sad izbacili će vjerovatno dosta ljepše izgledati sa reklamama... Mada da se ja pitam povukao bih bordo liniju negdje, kao što nam je onaj s ljiljanima...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 06 feb 2015, 01:56

tresovi su odron pa bolju ja imam pidtamu Stvarno strasno lose..... Sramota, a mozda su orotiv uroka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 feb 2015, 08:26

Ne mogu da vjerujem da vam se ovi dresovi NE svidjaju?? :o

Dresovi su predobri, i ja ih ne bi ni mjenjao.. mozda neki mali dizajn, uljepsati al ne vidim razloga, jer ovi s kragnom su bas odlicni..

Digli smo se na noge, i ne bih mjenjao garnituru dresova, neka ostane HAAD dokle god moze.. prvo sto je nasa kompanija, a drugo jer su dresovi po meni bas lijepi.. Bordo i crni pogotovo..

Ovde kukate sto ne valjaju dresovi, sto nam nije ovaj, sto nam nije onaj.. nidje vezee

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 06 feb 2015, 08:28

To se kaže i hrđavom kur.cu dlake smetaju.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 feb 2015, 08:32

GameFKS je napisao/la:To se kaže i hrđavom kur.cu dlake smetaju.
:thumbup: :clap:
ko bebe su :beba:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 06 feb 2015, 09:14

MortemHz je napisao/la:Ipak ne prenosi Face tv sutra? zjb nas Evolution :kafa:
ko ima Total tv čini mi se na SOS kanalu prenose pripremne utakmice ekipa iz Srbije,sinoć je bila Crvena Zvezda-Olimpija pa možda će i ovu Vašu ispratiti..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 06 feb 2015, 09:27

Ima slobodan termin na Arena Sport 4 sutra od 14h (nema live prenosa) pa mozda nešto i dogovore.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 06 feb 2015, 11:08

Zip je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da vam se ovi dresovi NE svidjaju?? :o

Dresovi su predobri, i ja ih ne bi ni mjenjao.. mozda neki mali dizajn, uljepsati al ne vidim razloga, jer ovi s kragnom su bas odlicni..

Digli smo se na noge, i ne bih mjenjao garnituru dresova, neka ostane HAAD dokle god moze.. prvo sto je nasa kompanija, a drugo jer su dresovi po meni bas lijepi.. Bordo i crni pogotovo..

Ovde kukate sto ne valjaju dresovi, sto nam nije ovaj, sto nam nije onaj.. nidje vezee
O ukusima se neraspravlja ;) Svi bi mi volili da nam nasa kompanija ostane, al drug budi realan trebaju se malo vise potrudit, hajd ovaj crni moze proci al ovaj sivi ovo je katastrofa, ako ce ih pravit nako radi reda jbo to... :wave:
orde del male

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, head88, mosarajvosa83, ronaldo99, Rule_hz, ŠTA_JE i 103 gosta.