Zagor je napisao/la:Šta vam je, naravno da nam bordo ostaju. Ovo su neke treće, četvrte garniture...
A zasto je promijenio dizain dresa? Sta mu je, da nije na drogama?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zagor je napisao/la:Šta vam je, naravno da nam bordo ostaju. Ovo su neke treće, četvrte garniture...
Citao sam, po meni je Zivkovic veca faca medjutim bit je ista, hvala Bogu sto smo na zdravim nogama.ado-hz je napisao/la:Mozda nije toliko vezano za klub al meni je zanimljivo pa da napisem. Mali Pantic iz Partizana, nesto kao nas Radovac njihov najveci dragulj nije krenuo na pripreme sa njima jer nije zelio da potpise novi ugovor. Istice mu za 6 mjeseci a za njega su vec pokazali interes Chelsea. Platu koju ovaj mali ima mjesecnu u Partizanu iznosi 8000eura. Ovo pisem jer mi je sada srce ko Trebevic sto klub nam stoji na zdravim nogama i sto mladi igraci nasi ne bjeze glavom bez obzrira iz kluba, kao sto je slucaj sa vec spomenutim. Al sta mozemo da vidimo iz ovoga je to koliko smo jos daleko ili blizu ciframa koje daju bolji klubovi u ukruzenju. Znaci da igraci recimo u Partizanu imaju 2 do 3 puta vece plate kod nas. Nadati se da za 2-3 pa hajde i 4 god stignemo i mi tu cifru, a samim tim to znaci da ces moci dovesti i sve bolje i bolje igrace. Neko je ovdje rekao da je tesko dovesti dobrog igraca da igra u nasoj ligi.Samo ti izvali cifru doce ti svako da igra, samo sto mi to nismo jos u stanju da imamo i dajemo tolike pare.
Upravo tako. U ovoj boji odlicno izgleda u drugim bojama jako lose iskreno. Idealno bi bilo nesto kao adidas, puma ili kappa u buducnosti.MortemHz je napisao/la:Ako vec mora Haad...![]()
ado-hz je napisao/la:Mozda nije toliko vezano za klub al meni je zanimljivo pa da napisem. Mali Pantic iz Partizana, nesto kao nas Radovac njihov najveci dragulj nije krenuo na pripreme sa njima jer nije zelio da potpise novi ugovor. Istice mu za 6 mjeseci a za njega su vec pokazali interes Chelsea. Platu koju ovaj mali ima mjesecnu u Partizanu iznosi 8000eura. Ovo pisem jer mi je sada srce ko Trebevic sto klub nam stoji na zdravim nogama i sto mladi igraci nasi ne bjeze glavom bez obzrira iz kluba, kao sto je slucaj sa vec spomenutim. Al sta mozemo da vidimo iz ovoga je to koliko smo jos daleko ili blizu ciframa koje daju bolji klubovi u ukruzenju. Znaci da igraci recimo u Partizanu imaju 2 do 3 puta vece plate kod nas. Nadati se da za 2-3 pa hajde i 4 god stignemo i mi tu cifru, a samim tim to znaci da ces moci dovesti i sve bolje i bolje igrace. Neko je ovdje rekao da je tesko dovesti dobrog igraca da igra u nasoj ligi.Samo ti izvali cifru doce ti svako da igra, samo sto mi to nismo jos u stanju da imamo i dajemo tolike pare.
koliko je redovna ta plata u partizanu ? i oni i zvezda na papiru daju igracima velike pare ali u stvarnosti su u gov.nima i jedni i drugi, zvezda pogotovo tako da iako na papiru imaju barem 2-3 puta vece plate kod nas su redovnije i da nam je liga za nijansu atraktivnija tj bolji uslovi, organizacija i slicno mi bismo bez problema dovodili bolje igrace iz srbijeado-hz je napisao/la:Mozda nije toliko vezano za klub al meni je zanimljivo pa da napisem. Mali Pantic iz Partizana, nesto kao nas Radovac njihov najveci dragulj nije krenuo na pripreme sa njima jer nije zelio da potpise novi ugovor. Istice mu za 6 mjeseci a za njega su vec pokazali interes Chelsea. Platu koju ovaj mali ima mjesecnu u Partizanu iznosi 8000eura. Ovo pisem jer mi je sada srce ko Trebevic sto klub nam stoji na zdravim nogama i sto mladi igraci nasi ne bjeze glavom bez obzrira iz kluba, kao sto je slucaj sa vec spomenutim. Al sta mozemo da vidimo iz ovoga je to koliko smo jos daleko ili blizu ciframa koje daju bolji klubovi u ukruzenju. Znaci da igraci recimo u Partizanu imaju 2 do 3 puta vece plate kod nas. Nadati se da za 2-3 pa hajde i 4 god stignemo i mi tu cifru, a samim tim to znaci da ces moci dovesti i sve bolje i bolje igrace. Neko je ovdje rekao da je tesko dovesti dobrog igraca da igra u nasoj ligi.Samo ti izvali cifru doce ti svako da igra, samo sto mi to nismo jos u stanju da imamo i dajemo tolike pare.
Mislim da Partizan dobro daje,na vrijeme dok Zvezda ima problemeTHEC je napisao/la:koliko je redovna ta plata u partizanu ? i oni i zvezda na papiru daju igracima velike pare ali u stvarnosti su u gov.nima i jedni i drugi, zvezda pogotovo tako da iako na papiru imaju barem 2-3 puta vece plate kod nas su redovnije i da nam je liga za nijansu atraktivnija tj bolji uslovi, organizacija i slicno mi bismo bez problema dovodili bolje igrace iz srbijeado-hz je napisao/la:Mozda nije toliko vezano za klub al meni je zanimljivo pa da napisem. Mali Pantic iz Partizana, nesto kao nas Radovac njihov najveci dragulj nije krenuo na pripreme sa njima jer nije zelio da potpise novi ugovor. Istice mu za 6 mjeseci a za njega su vec pokazali interes Chelsea. Platu koju ovaj mali ima mjesecnu u Partizanu iznosi 8000eura. Ovo pisem jer mi je sada srce ko Trebevic sto klub nam stoji na zdravim nogama i sto mladi igraci nasi ne bjeze glavom bez obzrira iz kluba, kao sto je slucaj sa vec spomenutim. Al sta mozemo da vidimo iz ovoga je to koliko smo jos daleko ili blizu ciframa koje daju bolji klubovi u ukruzenju. Znaci da igraci recimo u Partizanu imaju 2 do 3 puta vece plate kod nas. Nadati se da za 2-3 pa hajde i 4 god stignemo i mi tu cifru, a samim tim to znaci da ces moci dovesti i sve bolje i bolje igrace. Neko je ovdje rekao da je tesko dovesti dobrog igraca da igra u nasoj ligi.Samo ti izvali cifru doce ti svako da igra, samo sto mi to nismo jos u stanju da imamo i dajemo tolike pare.
GameFKS je napisao/la:To se kaže i hrđavom kur.cu dlake smetaju.
ko ima Total tv čini mi se na SOS kanalu prenose pripremne utakmice ekipa iz Srbije,sinoć je bila Crvena Zvezda-Olimpija pa možda će i ovu Vašu ispratiti..MortemHz je napisao/la:Ipak ne prenosi Face tv sutra? zjb nas Evolution
O ukusima se neraspravljaZip je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da vam se ovi dresovi NE svidjaju??![]()
Dresovi su predobri, i ja ih ne bi ni mjenjao.. mozda neki mali dizajn, uljepsati al ne vidim razloga, jer ovi s kragnom su bas odlicni..
Digli smo se na noge, i ne bih mjenjao garnituru dresova, neka ostane HAAD dokle god moze.. prvo sto je nasa kompanija, a drugo jer su dresovi po meni bas lijepi.. Bordo i crni pogotovo..
Ovde kukate sto ne valjaju dresovi, sto nam nije ovaj, sto nam nije onaj.. nidje vezee
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, head88, mosarajvosa83, ronaldo99, Rule_hz, ŠTA_JE i 103 gosta.