FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jel ko skonto sta je bilo na dresovima ?? koji sponzor....a sto se onih anam tice,nekako mi je draze da pizde nego da likuju 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Neki su problemi bili na povratku na ulazu u tz. Moze pp ako neko zna sta
dobro ti se čini.bagrcavi je napisao/la:na dresovima piše sarajevo osiguranje čini mi se.
Neki novi sponzor, nesta..rtm86 je napisao/la:dobro ti se čini.bagrcavi je napisao/la:na dresovima piše sarajevo osiguranje čini mi se.
Razumijes ti mene burazere moj 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke na 3 boda.
Prije 2. gola ste svi vidjeli da se radilo o igranju rukom a u nastavku akcije pogodak.. Prekršaj kod 1. gola ne znam da li je bio, nisam baš najbolje vidio.
Svejedno lijep pozdrav i sretno u nastavku. I respekt Manijacima, lijepa atmosfera nema šta.
Prije 2. gola ste svi vidjeli da se radilo o igranju rukom a u nastavku akcije pogodak.. Prekršaj kod 1. gola ne znam da li je bio, nisam baš najbolje vidio.
Svejedno lijep pozdrav i sretno u nastavku. I respekt Manijacima, lijepa atmosfera nema šta.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
@ champions1921
Naravno
Naravno
- champions1921
Privatni portal.. Njihova stvar kako ce pisati.. Sta ti nije jasno???sajo10 je napisao/la:Covjece nije bitno da li navijaju za Zelju, Sarajevo, Vrbanjusu ili Slobodu iz Mrkonjic Grada. Sama ta logika napisati nesto u takvom stilu je u rangu da ne kazem cega. Mislim dno i strahota...champions1921 je napisao/la:A kako si nam to zakljucio ljubi te majka tako pametnog??HorionBosna je napisao/la:Jos sto je najgore te isti novinari tj uposlenici ovog sajta navijaju za zeljeznicar.
Paznja: Ovo ne govorim kao navijac Zeljeznicara vec kao neko sto prati novinarstvo i sto ce akoBogda u ova doba za godinu dana, da ide bas na fakultet novinarstva ovdje u Svedskoj.
BUDI ŽELJO !!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.
Nama je najbitnije da ne gubimo korak i da samo tu u 2 ili 3 boda, dovoljan nam je jedan njihov kiks da ih prestignemo, a na proljeće će to aBd doći na svoje.
Sve je ovo dobro sad za sad. Stvari se odvijaju isto kao i prošle sezone kad samo ganjali Široki, a sad ganjamo pitare. Krajnji ishod je dobro poznat svima nama.
Nama je najbitnije da ne gubimo korak i da samo tu u 2 ili 3 boda, dovoljan nam je jedan njihov kiks da ih prestignemo, a na proljeće će to aBd doći na svoje.
Sve je ovo dobro sad za sad. Stvari se odvijaju isto kao i prošle sezone kad samo ganjali Široki, a sad ganjamo pitare. Krajnji ishod je dobro poznat svima nama.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
HorionBosna
- Kontakt:
Ja kao navijac zeljeznicara se stidim ovakvih ljudi, jarane jednostavno zracis frustracijama i kompleksima, sta ti rade kuci??GaziHusrevbeg je napisao/la:Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.
3000 postova za 5 mjeseci, lafo neki husrev beg, a bogara se po chatu?
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Čuj bogara se.HorionBosna je napisao/la:Ja kao navijac zeljeznicara se stidim ovakvih ljudi, jarane jednostavno zracis frustracijama i kompleksima, sta ti rade kuci??GaziHusrevbeg je napisao/la:Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.
3000 postova za 5 mjeseci, lafo neki husrev beg, a bogara se po chatu?
Hajd uredu je. Iskuliraj me, matere ti.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2005838" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta ima, navijač Željezničara?!HorionBosna je napisao/la:Izbacili su slobodu svojim lopovlukom, nas jucer pokrali, kradu i namjestaju godinama, primjer ove godine 6 bodova protiv nas i borca pred kamerama, svi vide osim njih, kupe i pokradu osim i ostala kompanija ali zato zadnjih 10 godina kad god izadju u europu prime na startu po 4,5,6,7 golova razlike.. **** takvog sampiona..
Željezničar ale!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
primimo golove jer nam je liga karanana i svi su ispred nas, a to da smo ispred ove lige kao dinamo u hrvatskoj je vec vidljivo i abd bice jos vidljivije
dosta je price o pitarima ovdje ... i nekih frustracija
naravno da su dobili i drago mi je sad ide borba pa nek se pokazu protiv sampiona i na tribinama i na terenu a humanitarno(akcije)su vec izgubili
dosta je price o pitarima ovdje ... i nekih frustracija
naravno da su dobili i drago mi je sad ide borba pa nek se pokazu protiv sampiona i na tribinama i na terenu a humanitarno(akcije)su vec izgubili
- Ultras1921
- Kontakt:
HAHAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHHHHAHAHAAAAAAAAAHAHAHAHAGaziHusrevbeg je napisao/la:Čuj bogara se.HorionBosna je napisao/la:Ja kao navijac zeljeznicara se stidim ovakvih ljudi, jarane jednostavno zracis frustracijama i kompleksima, sta ti rade kuci??GaziHusrevbeg je napisao/la:Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.
3000 postova za 5 mjeseci, lafo neki husrev beg, a bogara se po chatu?![]()
![]()
![]()
Hajd uredu je. Iskuliraj me, matere ti.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2005838" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta ima, navijač Željezničara?!HorionBosna je napisao/la:Izbacili su slobodu svojim lopovlukom, nas jucer pokrali, kradu i namjestaju godinama, primjer ove godine 6 bodova protiv nas i borca pred kamerama, svi vide osim njih, kupe i pokradu osim i ostala kompanija ali zato zadnjih 10 godina kad god izadju u europu prime na startu po 4,5,6,7 golova razlike.. **** takvog sampiona..![]()
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jeste, prije par dana...Buu je napisao/la:je li nam racun odblokiran ?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Znaci da nema nikakvih problema i da bi mogle pare od Evopre ubrzo leci na racun.ipetm je napisao/la:Jeste, prije par dana...Buu je napisao/la:je li nam racun odblokiran ?
NO PYRO NO PARTY
Ljudi tako vam Boga prestanite vise polemisati sa njima,j... forum,novinare i ostale neka pisu sta hoce i neka proglasavaju prvaka i raduju se tituli u oktobru,to je najmanje bitno u Maju se trofeji podizu i ako Bog da nadam se da su nasi ali ne mogu reci sigurno,ispade samo mi i oni igramo i niko drugi nema pojma.Previse rano se otpisuju Zrinjski,Borac a i Siroki(mislim bez razloga jer ni mi ni komsije nismo puno bolji od njih a niti oni losiji od nas) a jos ima 20 kola i 60 bodova u igri i sve je moguce a na dalji tok prvenstva moze uticati i zimski prelazni rok jer se nikada ne zna koce koga prodati a koga dovesti.Zato polako kolo po kolo bez neke uranjene euforije a pustite komsije oni su sada na sedmom nebu a do kada to ce dalji tok prvenstva pokazati.Dajte ba pisemo samo o Zelji i desavanjima oko njega,j... mi se za ostale.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.