Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/potre ... /140721010" onclick="window.open(this.href);return false;
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Čuj ovog Grenivse, zabrinjava me zadnjih danaGreivis je napisao/la:Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.Narin je napisao/la:Dex,ima li istine u ovome sto ovaj gore priča?hodža je napisao/la: rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok![]()
možda će kod nas na mašinstvo

Ko da mora čekat drugi rok, ima drugih načina

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Odeš do stomatologaAsharaK je napisao/la:Imam strašnu zubobolju, kako da je smanjim bar včrs, da mogu zaspat?

Manchester United!
Re: Odg: Chat
03:00EmirSioux89 je napisao/la:Odeš do stomatologaAsharaK je napisao/la:Imam strašnu zubobolju, kako da je smanjim bar včrs, da mogu zaspat?
Koji to stomatolog radi?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Privatnik, ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju da dodje noć a da ima zubobolju.Pa bolje je dat' nešto para da se to sredi nego da dodje noć.AsharaK je napisao/la:03:00EmirSioux89 je napisao/la:Odeš do stomatologaAsharaK je napisao/la:Imam strašnu zubobolju, kako da je smanjim bar včrs, da mogu zaspat?
Koji to stomatolog radi?
Ako ne možeš, popij analgin, brufen...
Manchester United!
Probaj Voltarin popiti, meni pomaze a ako popijes dva umrtvis citavo tijelo.
Nema nista gore od zubobolje kuknjava kuknjava
Nema nista gore od zubobolje kuknjava kuknjava
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
...rekla je,nije to zub,to mnogo jače zaboli... 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:...rekla je,nije to zub,to mnogo jače zaboli...

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj čekat da prođe kao i ja, sve mrsko mi, proći će samo od sebe, hoće proći možda na nekih 2-3 mjeseca ali će te uvijek bolit, zato odmah stomaKtologu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jer dobro bi mi dosla neka nova cak i losa

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
[youtube][/youtube]
Dex je napisao/la:
Ko da mora čekat drugi rok, ima drugih načina
ma nek se uda u sarajevo, **** fax

FORZA MARŠAL !!!
Eto kad je vec niko nece,ja se dobrovoljno javljam.. 

Tebi rodica, ona je mozak, etf upisala
Ostavi meni ovu drugu, da je uputim na pravi put

FORZA MARŠAL !!!
Pa ne valja da smo oboje prepametni,pošto ja već jesam,onda na žalost,izbor pada na ovu drugu,tebi ide ova prva..hodža je napisao/la:Tebi rodica, ona je mozak, etf upisala

Ruzan je osjecaj kad se obriješ dole, a znaš da neceš yebat. 

Obrij shupak. Veća je mogućnost da ćeš bit yeban nego da ćeš yebat.Belmin6 je napisao/la:Ruzan je osjecaj kad se obriješ dole, a znaš da neceš yebat.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Narin je napisao/la:Pa ne valja da smo oboje prepametni,pošto ja već jesam,onda na žalost,izbor pada na ovu drugu,tebi ide ova prva..hodža je napisao/la:Tebi rodica, ona je mozak, etf upisala
Ostavi meni ovu drugu, da je uputim na pravi put![]()
![]()
![]()

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, eldo i 11 gostiju.