FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ovo ce da bude prekretnica sto se tice derbija.. 100.derbi, finu podlogu imamo i od proslog derbija kad je bilo golova, lijepih poteza, igre, navijanje...samo nije bilo raje puno...zabrana gostujucih navijaca, 15 km zapad itd... sad za 13 dana imamo sve predispozicije da bude derbi koji ce se pamtiti... dva tima koja se bore za titulu, za prevlast u gradu... ocekujem nekih 16-17 hiljada na stadionu,realno...i pobjedu ŽELJEZNIČARA 3-2...
jos ako karte budu jeftinije,ocekujem vise od 20 000
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 21 okt 2012, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Malo ukusne zajebancije nece nikom naskodit
.
Ja imam prijatelje koji navijaju sto za Sarajevo, sto za Zelju, par dana pred tekmu je to opsti rat, ali poslije tekme smo na picu naravno.
Necu ja sad vas lagat da volim Zelju ili slicno, vise mi je cilj da se konacno pocnemo ponasati komsijski a ne da se pljujemo i vrijedjamo. Car derbija je u tom medjusobnom prepucavanju, normalno ako je ono u nekim granicama.
Mozemo naravno i ozbiljno razgovarati, vec sam gore napisao, po meni nama je kljuc Sesar, eventualno da Dupovac ne popusti. Vasa prednost s druge strane je uigrana ekipa, i sto nemate neku odredjenu poziciju na kojoj vam skripi. Ovo bi trebao biti jedan od najzanimljivijih derbija u posljednjih 3-4 godine. Sad hoce li, vidjecemo.
Ja imam prijatelje koji navijaju sto za Sarajevo, sto za Zelju, par dana pred tekmu je to opsti rat, ali poslije tekme smo na picu naravno.
Necu ja sad vas lagat da volim Zelju ili slicno, vise mi je cilj da se konacno pocnemo ponasati komsijski a ne da se pljujemo i vrijedjamo. Car derbija je u tom medjusobnom prepucavanju, normalno ako je ono u nekim granicama.
Mozemo naravno i ozbiljno razgovarati, vec sam gore napisao, po meni nama je kljuc Sesar, eventualno da Dupovac ne popusti. Vasa prednost s druge strane je uigrana ekipa, i sto nemate neku odredjenu poziciju na kojoj vam skripi. Ovo bi trebao biti jedan od najzanimljivijih derbija u posljednjih 3-4 godine. Sad hoce li, vidjecemo.
Da ti ja iskreno kažem, gledajući naše posljednje utakmice teško možemo do povoljnog rezultata. Sarajevo sa onim zalaganjem i raspoloženim Saidom ima više šansi za pobjedu. Ipak, to ne mora značit da ćemo izgubit, ali činjenica je da nisam pretjerani optimista, pred prošli derbi sam bio puno sigurniji u naš kvalitet, sad djelujemo jalovo i bezidejno. Nadam se da će se nešto u idućih 15 dana promijenit i da ćemo pokazat zašto smo aktuelni šampioni.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
A zna se... kad je derbi forma i sve ostalo pada u vodu! jos kad zagrmi sa juga, nasa pobjeda kazem ti... 
ps- znal neko satnicu protiv slavije?
18:00nime_tm87 je napisao/la:A zna se... kad je derbi forma i sve ostalo pada u vodu! jos kad zagrmi sa juga, nasa pobjeda kazem ti...
- storm_raider
- Kontakt:
Sto da ne, mada Kjosevski stvarno dobro brani. Tu su negdje njih dvojica, samo sto je ovaj Pirija barem za glavu veci. Ima sigurno preko 1.90, blizu 2 metra. Bitno je da je konkurencija sto veca, pa ce onda samo najvalitetniji da konkurisu za prvi tim.
Sport je lijek za tijelo i duh.
loMa cemo derbi ostaviti po strani,prvo da odradimo tekmu u utorak protiv slavije...
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ar-slavija" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ar-slavija" onclick="window.open(this.href);return false;
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dino pekic kaze da ne vaze, pa ti vidi sta ces sa tom godisnjom, da se ne zayebes...Buu je napisao/la:Za one koji su zaboravili, godisnje vaze i za kup utakmice.
Za zivot cijeli!
Vjeruj mi imao sam neki osjecaj da ce se nesto tako desiti. Uprava ce pojesti veliko go.vno ako ne dopuste ulazak onima sa godisnjom.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dino pekic kaze da ne vaze, pa ti vidi sta ces sa tom godisnjom, da se ne zayebes...Buu je napisao/la:Za one koji su zaboravili, godisnje vaze i za kup utakmice.
NO PYRO NO PARTY
Sto ce pojest,pa nisu oni krivi sto su navijaci us.ali stvar..Buu je napisao/la:Vjeruj mi imao sam neki osjecaj da ce se nesto tako desiti. Uprava ce pojesti veliko go.vno ako ne dopuste ulazak onima sa godisnjom.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dino pekic kaze da ne vaze, pa ti vidi sta ces sa tom godisnjom, da se ne zayebes...Buu je napisao/la:Za one koji su zaboravili, godisnje vaze i za kup utakmice.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja koliko znam rekli su da će godišnje važiti i za Kup utakmice, u suprotnom će ispasti obični lažovi i ništa više.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nisu oni nista rekli, nego su mediji prenijeli pogresnu informaciju, nemojte se iznenaditi ako godisnje ne budu mogle...
Za zivot cijeli!
Jesi ti jedan od tih sto su "usra.li stvar" ?Ado1921 je napisao/la:Vjeruj mi imao sam neki osjecaj da ce se nesto tako desiti. Uprava ce pojesti veliko go.vno ako ne dopuste ulazak onima sa godisnjom.Buu je napisao/la:dino pekic kaze da ne vaze, pa ti vidi sta ces sa tom godisnjom, da se ne zayebes...Buu je napisao/la:Za one koji su zaboravili, godisnje vaze i za kup utakmice.
Sto ce pojest,pa nisu oni krivi sto su navijaci us.ali stvar..
@TM1987 Buki je to izjavio, a i da jesu pogresno prenijeli mediji, nasa uprava je trebala reagovati.
NO PYRO NO PARTY
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
video video, daj mi video
ja i da imam godisnju, ja bih platio kartu, nisam licno us.rao dvije domace utakmice, ali ako smo svi zajedno kad je dobro, trebamo da pokazemo da smo svi zajedno i u ovakvim situacijama kada treba pomoci klubu, nema se para, sve haman na kazne otislo
ja i da imam godisnju, ja bih platio kartu, nisam licno us.rao dvije domace utakmice, ali ako smo svi zajedno kad je dobro, trebamo da pokazemo da smo svi zajedno i u ovakvim situacijama kada treba pomoci klubu, nema se para, sve haman na kazne otislo
Za zivot cijeli!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Tacno, kada se uzimala godisnja rekli su da od ove godine vaze i za kup tekme, a sada sta se dogodilo u meduvremenu to mene ne zanima. Ja nisam usrao stvar, vec oni iz sredine juga. Kada brate hoce da sranja klubu prave, neka sada izmire dugovanja. Ako vec hoce da uzmu pare, trebali su fino izaci u javnost sa jednim obavjestenjem za javnost povodom toga, jer prvobitno je dogoreno da ce vaziti za kup tekme. Stvarno orgorman neprofesionalizam. Danas sam cuo bas ovu pricu i mislio sam da pitam raju sa foruma, ali evo izgleda vec se raja pocela pitati.GaziHusrevbeg je napisao/la:Ja koliko znam rekli su da će godišnje važiti i za Kup utakmice, u suprotnom će ispasti obični lažovi i ništa više.
Nema sta Dino Pekic govori jednoj po jednoj osobi. Ako im trebaju pare, naka brate jave navijacima na neki nacin. Ima nas standardnih koji ce odmah izaci u susret a ne ovako pogano ici. Meni iskreno nije problem, ali ima raje kojima je problem.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 21 okt 2012, 21:12, ukupno mijenjano 3 puta.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... teti/83969" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema video.
Nije problem dati, nego je problem sto su na taj nacin prodali godisnje. Prevarili vlastite navijace, takve stvari dovode do bojkota utakmica.
Nema video.
Nije problem dati, nego je problem sto su na taj nacin prodali godisnje. Prevarili vlastite navijace, takve stvari dovode do bojkota utakmica.
NO PYRO NO PARTY
Nisam...godisnja sjeverBuu je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... teti/83969
Nema video.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
o tome ti ja govorim, da nema videa, mozda jesu rekli, mozda nisu, nema dokaza da jesuBuu je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... teti/83969
Nema video.
treba im para, naravno da im treba i nisu oni usr.ali, nego mi, red je da mi i ispastamo za ovo, do sad je na kazne otislo bruku para, svaku utakmicu oko 3-4 000 bilo kuci, bilo na strani, jos evropa, nakupila se fina cifra.
ti si naumio da uzmes godisnju i uzeo bi je vjerovatno i bez ove price oko kupa, tako da tu nema price o nekoj prevari
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 21 okt 2012, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
Vidjet ces u utorakAdo1921 je napisao/la:Nisam...godisnja sjeverBuu je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-bi ... teti/83969
Nema video.
Nije problem dati, nego je problem sto su na taj nacin prodali godisnje. Prevarili vlastite navijace, takve stvari dovode do bojkota utakmica.nece me vise vidjet jug zadugo
a ne znam sta ti je cudno vazda se kupuju karte za kup tekme
a i da malo poguramo Zelju malo malo placaju neke kazne..Nema tu nikakve prevare ako hoces kupi godisnju ako neces nemoj
NO PYRO NO PARTY