ma ne patim ja, nego mi se slusaju ove jake pjesmeSarajlijc@ je napisao/la:Skoja brate izdrzi!

jesi ti i sad s onom ili si na neku drugu pres`o ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma ne patim ja, nego mi se slusaju ove jake pjesmeSarajlijc@ je napisao/la:Skoja brate izdrzi!
konkretno, sta te interesuje?samocelik je napisao/la:Bavil se ko uređivanjem(ustvari šminjkanjem) prostora ?
Evo jake za tebe (nas):jasmin10 je napisao/la:ma ne patim ja, nego mi se slusaju ove jake pjesmeSarajlijc@ je napisao/la:Skoja brate izdrzi!![]()
Možda lik igra sims 3 pa pita za pomoćsonik24 je napisao/la:konkretno, sta te interesuje?samocelik je napisao/la:Bavil se ko uređivanjem(ustvari šminjkanjem) prostora ?
odlicna prijateljuOtelo je napisao/la:Evo jake za tebe (nas):jasmin10 je napisao/la:ma ne patim ja, nego mi se slusaju ove jake pjesmeSarajlijc@ je napisao/la:Skoja brate izdrzi!![]()
[youtube][/youtube]
basHead je napisao/la:Kako neko moze biti sjeban i slusati ovog Van Gogha i ostala sranja. Divim se tim ljudima
Ajjj sto me podsjeti..Otelo je napisao/la: [youtube][/youtube]
I dan i noc i jutro sto ce doci nakon ove noci, noci bez sna
Ne diraj Šabana, da ti ne bih ja bombu baacio. Da se razumijemo, ne volim Grandnjake ali Šaban je unikatrambo16 je napisao/la:isto što se ja divim ljudima koji slušaju Šabana i ove Grandovske tvorevine....
jedaaaan je zivot ona bacilaaaaaaaaaaaaaaaaGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: filip13, MaroonBjelave, RacioEmocionalan i 7 gostiju.