Liga Prvaka , i nemaju motiva !?Sajoni je napisao/la:Poslije onakve tekme protiv Seville,kad smo se ispucali vjerovatno nije bilo tog motiva protiv nekog Kopenhagena
Smijesno
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Liga Prvaka , i nemaju motiva !?Sajoni je napisao/la:Poslije onakve tekme protiv Seville,kad smo se ispucali vjerovatno nije bilo tog motiva protiv nekog Kopenhagena
dezurna prica...boom.dll je napisao/la:Liga Prvaka , i nemaju motiva !?Sajoni je napisao/la:Poslije onakve tekme protiv Seville,kad smo se ispucali vjerovatno nije bilo tog motiva protiv nekog Kopenhagena
Smijesno
boom.dll je napisao/la:Liga Prvaka , i nemaju motiva !?Sajoni je napisao/la:Poslije onakve tekme protiv Seville,kad smo se ispucali vjerovatno nije bilo tog motiva protiv nekog Kopenhagena
Smijesno
Ako je Kopenhagen neki motiv onda svaka čast.To ti je isto ko da kažeš Branitelj je isti motiv Želji kao i gradski rival Sarajevo ili Borac.boom.dll je napisao/la:Liga Prvaka , i nemaju motiva !?Sajoni je napisao/la:Poslije onakve tekme protiv Seville,kad smo se ispucali vjerovatno nije bilo tog motiva protiv nekog Kopenhagena
Smijesno
nije cudo sto gube od rubina , herculesa i nekih vrbanjusa kad svi , apsolutni svi u barci podcjenjuju klubove , bas kao i njihovi navijaci ... a kad ne ide kako treba , onda nemaju motiva ili su se zasitiliSajoni je napisao/la:Ako je Kopenhagen neki motiv onda svaka čast.To ti je isto ko da kažeš Branitelj je isti motiv Želji kao i gradski rival Sarajevo ili Borac.boom.dll je napisao/la:Liga Prvaka , i nemaju motiva !?Sajoni je napisao/la:Poslije onakve tekme protiv Seville,kad smo se ispucali vjerovatno nije bilo tog motiva protiv nekog Kopenhagena
Smijesno
Treba ih razumiti.Godinama nisu ništa osvojili i Barca im je trn u oku.Deremo ih godinama kako frankovce tako i maleni klub iz Londona.Mandrak je napisao/la:Rekoh ja vec...teško optereceni fanovi Reala i Arsenala koji nisu ni gledali utakmicu su vec odmah potrcali da se raspišu o velikim sudijskim nepravdama....jao pacenika ljudi...pa ovo je presmiješno
![]()
ma pusti ih neka se ispišu dobro ovdje (a i na temi Arsenala uveliko rapsravljaju još o finalu iz 2006Sajoni je napisao/la:Treba ih razumiti.Godinama nisu ništa osvojili i Barca im je trn u oku.Deremo ih godinama kako frankovce tako i maleni klub iz Londona.Mandrak je napisao/la:Rekoh ja vec...teško optereceni fanovi Reala i Arsenala koji nisu ni gledali utakmicu su vec odmah potrcali da se raspišu o velikim sudijskim nepravdama....jao pacenika ljudi...pa ovo je presmiješno
![]()
![]()
Hehehehe...ma kakvo finale iz 2006...rane su im friške od prošle godine,pardon to je bilo ove prije nekoliko mjeseci.Mandrak je napisao/la:ma pusti ih neka se ispišu dobro ovdje (a i na temi Arsenala uveliko rapsravljaju još o finalu iz 2006Sajoni je napisao/la:Treba ih razumiti.Godinama nisu ništa osvojili i Barca im je trn u oku.Deremo ih godinama kako frankovce tako i maleni klub iz Londona.Mandrak je napisao/la:Rekoh ja vec...teško optereceni fanovi Reala i Arsenala koji nisu ni gledali utakmicu su vec odmah potrcali da se raspišu o velikim sudijskim nepravdama....jao pacenika ljudi...pa ovo je presmiješno
![]()
![]()
![]()
), neka sebi olakšaju patnje i duševnu bol...treba ih razumjeti, u pravu si.
Treba se povuci, pa kad se olakšaju i istovare dobro, onda svratiti i napisati koju u vezi utakmice.
jel ti godinama, 2 godineSajoni je napisao/la:Treba ih razumiti.Godinama nisu ništa osvojili i Barca im je trn u oku.Deremo ih godinama kako frankovce tako i maleni klub iz Londona.Mandrak je napisao/la:Rekoh ja vec...teško optereceni fanovi Reala i Arsenala koji nisu ni gledali utakmicu su vec odmah potrcali da se raspišu o velikim sudijskim nepravdama....jao pacenika ljudi...pa ovo je presmiješno
![]()
![]()
ali ... spameri luzera su na nivouScof1eld je napisao/la:na temi poslije tekme, tri komentara barcinih navijaca, i jos 30ak od retarda![]()
![]()
al da ova tekma nesto mjenja pa hajd, al barca ce bit prva u grupi svakako zato ne vidim razlog za sranja... igra nije bila na nivou ali...
a real kao nije u toj grupi?? Vama ni Bog nemoze pomoci a kamoli sudija.D1n0 je napisao/la:1-1 protiv Kopenhagen.
Mislim da je Barca trebala izgubiti, steta sto ove sudije stalno pomogne BAyern, Barca, Manu![]()
WE WANT COLLINA BACK!
Gdje zapelo decko...stativa Ville u prvom i Pedra u drugom je pomoc sudija, jelde.D1n0 je napisao/la:1-1 protiv Kopenhagen.
Mislim da je Barca trebala izgubiti, steta sto ove sudije stalno pomogne BAyern, Barca, Manu![]()
WE WANT COLLINA BACK!
Mandrak je napisao/la:Gdje zapelo decko...stativa Ville u prvom i Pedra u drugom je pomoc sudija, jelde.D1n0 je napisao/la:1-1 protiv Kopenhagen.
WE WANT COLLINA BACK!
Najsmiješnije je ovo iznenadno solidarisanje navijaca arsenala i reala - starih mušterija, pa onda udruženo pocnu kenjati po Barci...na temi o Arsenalu se i dan danas prepricavaju te neke "strasne sudijske nepravde" iz finala 2006![]()
![]()
Ofirni ste do bola...a možete se ugledati samo na ostale navijace koji cestitaju ko ljudi kad izgube.
Manchesterovi fanovi ko gospoda cestitali kad su zijanili,barcini isto tako cestitali interovcima, a ovi pacenici 4 godine poslije i dalje pjene![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.