To sto hoce ce ga uciniti masinom. Bice samo bolji i bolji, a kad ga Jasko od januara pusti po 25 minuta u prosjeku, sijevat ce double-double ucinci u ABA ligi.Neutral je napisao/la:Jusufu bi najpametnije bilo da što prije ode iz zla zvanog Cedevita. Dobija mizerne minute gdje nemilice trpa, pa šta hoće njihov trener više
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mene strah kako nasi momci dobro izgledaju u uvodnom dijelu sezone. Na ucinke Sutala, Gordica, Nurkica, Djedovica, Persa ubacio 20 poena, Halilovic 11...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zaista se nadamneno#4 je napisao/la:To sto hoce ce ga uciniti masinom. Bice samo bolji i bolji, a kad ga Jasko od januara pusti po 25 minuta u prosjeku, sijevat ce double-double ucinci u ABA ligi.Neutral je napisao/la:Jusufu bi najpametnije bilo da što prije ode iz zla zvanog Cedevita. Dobija mizerne minute gdje nemilice trpa, pa šta hoće njihov trener više
Treba naći milion za wild card, nekog dobrotvora ...
Kvarner 73 - 63 Zagreb / Miralem Halilović - 11 poena, 2 skoka, 2 asistencije
Ante Mašić - 2 poena, 2 skoka
Jolly Šibenik 80 - 68 Djuro Djaković / Dalibor Peršić - 20 poena, 3 skoka
Josip Naletilic - 0
Krizevci 78 - 77 VROS Darda / Mirza Hrnčić - 16 poena, 6 skokova
Brno 88 - 79 Ostrava / Admir Alić - 19 poena, 5 skokova, 3 asistencije
Cibona 66 - 51 / Jusuf Nurkić - 14 poena, 8 skokova
Zadar 75 - 81 Mega Vizura / Marko Šutalo - 31 poen, 2 skoka (
)
Krka 69 - 66 Igokea / Nemanja Gordić - 23 poena, 5 asistencija
Nitra 90 - 86 Komarno / Salih Nuhanović - 20 poena , 10 skokova
Ante Mašić - 2 poena, 2 skoka
Jolly Šibenik 80 - 68 Djuro Djaković / Dalibor Peršić - 20 poena, 3 skoka
Josip Naletilic - 0
Krizevci 78 - 77 VROS Darda / Mirza Hrnčić - 16 poena, 6 skokova
Brno 88 - 79 Ostrava / Admir Alić - 19 poena, 5 skokova, 3 asistencije
Cibona 66 - 51 / Jusuf Nurkić - 14 poena, 8 skokova
Zadar 75 - 81 Mega Vizura / Marko Šutalo - 31 poen, 2 skoka (
Krka 69 - 66 Igokea / Nemanja Gordić - 23 poena, 5 asistencija
Nitra 90 - 86 Komarno / Salih Nuhanović - 20 poena , 10 skokova
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Nemas tu sta da se nadas, ja to znamNeutral je napisao/la:Zaista se nadamneno#4 je napisao/la:To sto hoce ce ga uciniti masinom. Bice samo bolji i bolji, a kad ga Jasko od januara pusti po 25 minuta u prosjeku, sijevat ce double-double ucinci u ABA ligi.Neutral je napisao/la:Jusufu bi najpametnije bilo da što prije ode iz zla zvanog Cedevita. Dobija mizerne minute gdje nemilice trpa, pa šta hoće njihov trener više
To ce ti tako da bude..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
U strasnoj smo formi joj ko ce cekat ljeto da ih opet gledamo u repci... Pored jusufa najvise mi je drago radi gorde imao je poprilicno lose 2 sezone nadam se da ce ovako nastavit...
sutalo mvp 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
http://www.nbaserbia.com/vesti/5801/nem ... i-saigrace" onclick="window.open(this.href);return false;
kako perfidno prisvajaju kuzmića
a on se bas zestoko branifilip13 je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/5801/nem ... i-saigrace
jednostavno je ako zeli igrati igrati ce, a ako nece ima hvala bogu sada nas jusuf, pa andrija, elevdin, a bogami i sinan nije jos za odbaciti, dok nam dolazi polutak i sehic
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma dzaba im, nije igrac za kojim treba zaliti. Tvrdim da nema kvalitet da bilo sta spektakularno napravi u svojoj karijeri, prvenstveno sto se NBA tice, ako ostane tamo. 10 min mu je max u GSW (tesko da ce i to, ali eto).filip13 je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/5801/nem ... i-saigrace
Izdržati, to je temelj vrline!
u odnosu na stipanovica je kuzmic svemirski brod
ali usotalom, koga interesuje jankovov pulen... imamo mi jusufa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
naravno da jeste, ali ako nece ko ga .ebeKK_Bosna je napisao/la:u odnosu na stipanovica je kuzmic svemirski brod![]()
ali zato juka je sada kao on, a uskoro bice on svemirski brod za njega
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nije htio ni Savovic ,ali ovdje su govorili treba ga cekati 12 mjeseci.
Uvjek sam govorio i opet cu,bolje biti zadnji a igrati srcem
Uvjek sam govorio i opet cu,bolje biti zadnji a igrati srcem
Kakav Kuzmic, sta je on odigrao epohalno u karijeri? Evo da mi sad ponude izbor njega ili Sulejmanovica, sekunde se ne bi dvoumio..Kosta u njemu samo vidi novac, a ne covjeka koji ce napraviti veliku karijeru..On se ni u Europi nije dokazao kako treba..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
pa ko bi bio tako lud i izabrao korisnog radnika, naspram onakvog talenta sulejmanovicaneno#4 je napisao/la:Kakav Kuzmic, sta je on odigrao epohalno u karijeri? Evo da mi sad ponude izbor njega ili Sulejmanovica, sekunde se ne bi dvoumio..Kosta u njemu samo vidi novac, a ne covjeka koji ce napraviti veliku karijeru..On se ni u Europi nije dokazao kako treba..
ali kad tad emir ce biti nas
Dokle je sa papirima ? Bilo je price da ce kad napuni 18 moci igrati za BiH, ali napunio je i opet nista. Znam da finci prave bruku problema, ali valjda se to sto prije rijesi pa da ga gledamo u svetom dresu..nerminh74 je napisao/la:pa ko bi bio tako lud i izabrao korisnog radnika, naspram onakvog talenta sulejmanovicaneno#4 je napisao/la:Kakav Kuzmic, sta je on odigrao epohalno u karijeri? Evo da mi sad ponude izbor njega ili Sulejmanovica, sekunde se ne bi dvoumio..Kosta u njemu samo vidi novac, a ne covjeka koji ce napraviti veliku karijeru..On se ni u Europi nije dokazao kako treba..
pa eto jos se nista ne zna, ali se sada ceka da napuni 21 godinu i kao tada bi TREBALA fiba da dopusti da igra za nas, ali kod fibe nista nije kako trebafanatic je napisao/la:Dokle je sa papirima ? Bilo je price da ce kad napuni 18 moci igrati za BiH, ali napunio je i opet nista. Znam da finci prave bruku problema, ali valjda se to sto prije rijesi pa da ga gledamo u svetom dresu..nerminh74 je napisao/la:pa ko bi bio tako lud i izabrao korisnog radnika, naspram onakvog talenta sulejmanovicaneno#4 je napisao/la:Kakav Kuzmic, sta je on odigrao epohalno u karijeri? Evo da mi sad ponude izbor njega ili Sulejmanovica, sekunde se ne bi dvoumio..Kosta u njemu samo vidi novac, a ne covjeka koji ce napraviti veliku karijeru..On se ni u Europi nije dokazao kako treba..
ali ponavljam emir ako ustraje (a nevidim sto nebi ustrajao jer sta bi to imao od igranja u finskoj) kad tad ce zaigrat za nas
27.10.2013.
Bremerhaven 70 - 77 Bayern / Nihad Đedović - 11 poena
CSU Ploiesti 88 - 74 Mures / Filip Adamović - 13 poena, 13 asistencija
Bremerhaven 70 - 77 Bayern / Nihad Đedović - 11 poena
CSU Ploiesti 88 - 74 Mures / Filip Adamović - 13 poena, 13 asistencija
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Procitah negdje da se Juka potukao na utakmici protiv Cibone

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.