Bosco je napisao/la:Jedva čekam da poslije utakmice budem čitao mental strengtg izjave i kako još ništa nije gotovo.
Ne govori ovo pa makar 7:0 izgubili.Megamon je napisao/la: Wengeru odlazi
Sto se tice FA cupa,sigurno je gotovo
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Bosco je napisao/la:Jedva čekam da poslije utakmice budem čitao mental strengtg izjave i kako još ništa nije gotovo.
Ne govori ovo pa makar 7:0 izgubili.Megamon je napisao/la: Wengeru odlazi
Hajd barem jedna lijepa vijest danas.Megamon je napisao/la:Evo ulazi RAmsy,ovo raduje
tu lijepu vijest je pokvarila izmjena arshavin-rosickyBosco je napisao/la:Hajd barem jedna lijepa vijest danas.Megamon je napisao/la:Evo ulazi RAmsy,ovo raduje
'Deru' ih vec 5 utakmica,ali nikako da ih oderu.AllGunsBlazing je napisao/la:Nerko Arsenal je prije Wengera BIO drugi klub, ne treci, imao je vise titula nego Manchester.. onda je te godine Manchester prestigao Arsenal ..
Nego ja jesam mozda ''objektivan'' al mislim da Arsenal dere trenutno Manchester, ali sta ces sreca, i dobar golman..
VDS definitivno igrac utakmice, sta je frajer branio, ni casillas ne bi, a evo jos jedne tuzne vijesti, djuro se izgleda povrijedioAllGunsBlazing je napisao/la:Nerko Arsenal je prije Wengera BIO drugi klub, ne treci, imao je vise titula nego Manchester.. onda je te godine Manchester prestigao Arsenal ..
Nego ja jesam mozda ''objektivan'' al mislim da Arsenal dere trenutno Manchester, ali sta ces sreca, i dobar golman..
Nemamo mi sudije da nam pomognu, kad vec igraci ne mogu odraditi posao jbg..Johnyx95 je napisao/la: 'Deru' ih vec 5 utakmica,ali nikako da ih oderu.
ahhaahahahaha dobro si rekoJohnyx95 je napisao/la:'Deru' ih vec 5 utakmica,ali nikako da ih oderu.AllGunsBlazing je napisao/la:Nerko Arsenal je prije Wengera BIO drugi klub, ne treci, imao je vise titula nego Manchester.. onda je te godine Manchester prestigao Arsenal ..
Pogledaj sastav u Uniteda. Kombinovani tim, dok je u Arsenala najboljih 11.AllGunsBlazing je napisao/la:i to mu iscasi rame nas igrac.. koji jad od ekipe u vraziju mater, a najsmijesnije u svemu ovome pa ni manchester nije nista bolji... samo Bog zna kako su ove dvije ekipe prve na tabeli![]()
ustvari manchester je bolji za 2 gola...
tako je, slazem se da su gibbs,denilson,diaby,chamakh,rosicky najboljih jedanaest...Cartman je napisao/la:Pogledaj sastav u Uniteda. Kombinovani tim, dok je u Arsenala najboljih 11.AllGunsBlazing je napisao/la:i to mu iscasi rame nas igrac.. koji jad od ekipe u vraziju mater, a najsmijesnije u svemu ovome pa ni manchester nije nista bolji... samo Bog zna kako su ove dvije ekipe prve na tabeli![]()
nije najboljih 11, fale song i fabregas,+ onaj golman sczesnyCartman je napisao/la:Pogledaj sastav u Uniteda. Kombinovani tim, dok je u Arsenala najboljih 11.AllGunsBlazing je napisao/la:i to mu iscasi rame nas igrac.. koji jad od ekipe u vraziju mater, a najsmijesnije u svemu ovome pa ni manchester nije nista bolji... samo Bog zna kako su ove dvije ekipe prve na tabeli![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.