NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Po meni na mjestu Moranjkića bolje bi odigrao A.Halilović a Moranjkić na mjesto Bogdanovića-stvarno nije čemu,umjesto Vehabovića je trebao igrati E.Halilović od početka jos uz to da je bio Kovačević na golu definitivno bi bolje prosli,bar 2-0 bi bilo za Zelju,ovako smo bili ko neka ekipa iz kantonalne lige.Vjerujte,nas onakve,sa onom igrom moze Mramor pobijediti.Ako igrači ne budu igrali srcem nećemo dobro proći na sa slabijim ekipama kod kuće.Nadam se,zelim da se nesto desi u smislu promjene trenera,dovesti i otpustiti dva tri igrača.UPAMTITE LJUDI,BEZ DRASTIČNIH PROMJENA OSTAT ĆEMO NA DNU,OVO NIJE ZBOG RASPOREDA.Travnik je igrao sa Zeljom pa izvuče remi.Borac nas rasturi,Slavija nas sljedeći protivnik glat dobi Borca.Gosk koji sabjere otpad iz Sirokog i Zrinjskog izgubi golom razlike od Olimpika.Gradina se nije osramotila ni danas u Sarajevu.Svjestan sam da imamo pet,sest kvalitetnih igrača koji nemaju bas motiva za nesto vise,ovo ostalo prva liga plafon.
-
- Kontakt:
Treba dovesti 3 kvalitetna igraca koji ce odmah igrati, u svakoj liniji po jednog,otpustiti 6-7 koji sjede po tribinama i rjesen problem.
bagrcavi je napisao/la:auuuuuuu kakve provokacijeeeeeee pumpadžijaaaaa

OFK Gradina Srebrenik
Dobra posjećenost danas na Banji..Svaka čast!! Jel bilo naroda na maloj tribini??
Ako izgubite protiv Slavije,sledeću utakmicu neće vas bit 200..
OFK Gradina Srebrenik
pa i nece jos ce biti prenos na bht1...Brcko87 je napisao/la:Dobra posjećenost danas na Banji..Svaka čast!! Jel bilo naroda na maloj tribini??
Jest i mala bila puna samo onaj jedan dio izmedju manijaka i domacih ostao prazan valjda radi sigurnosti ...Pa nije ti ovo gradina , nikad na Ilidzi nije bilo manje od 500 ljudi tako da nece ni slijedecuBrcko87 je napisao/la:Dobra posjećenost danas na Banji..Svaka čast!! Jel bilo naroda na maloj tribini??

-
- Kontakt:
Kada pogledam slike naseg stadiona prava je steta da na njemu ne igra mlada reprezentacija jer bi atmosfera bila odlicna.
- MinjonKocka
- Kontakt:
Stvarno ni meni to nije jasno, da li se radilo ikad ista na tome? Imate jako fin stadion, zanima me koja politicka garnitura vam je to pravila( znam da je offtopic, cisto me zanima koja se to stranka sjetila da je gradu potreban stadion i napravila ga)?Bosanski zmaj je napisao/la:Kada pogledam slike naseg stadiona prava je steta da na njemu ne igra mlada reprezentacija jer bi atmosfera bila odlicna.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Čuj ga,nije to ovo Gradina..nexus7 je napisao/la:Jest i mala bila puna samo onaj jedan dio izmedju manijaka i domacih ostao prazan valjda radi sigurnosti ...Pa nije ti ovo gradina , nikad na Ilidzi nije bilo manje od 500 ljudi tako da nece ni slijedecuBrcko87 je napisao/la:Dobra posjećenost danas na Banji..Svaka čast!! Jel bilo naroda na maloj tribini??

OFK Gradina Srebrenik
decki sta mislite o navijacima danas????? pozitivno, negativno sve dolazi u obzir ja cu rec ako grijesite

-
- Moderator
- Kontakt:
Samo da vam ta raja ne ode sad, tj ne dođe protiv Zrinjskog 5. kolo.. bilo bi šteta, jbg ipak ste imali težak rasporedlegijard je napisao/la:decki sta mislite o navijacima danas????? pozitivno, negativno sve dolazi u obzir ja cu rec ako grijesite![]()
![]()

PS:ako si ti bio za bubnjom sigurno je dobra atmosfera bila

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
da da da odradio sam manijacima kolo znas ono domacinskiBenjo_AFC86 je napisao/la:Samo da vam ta raja ne ode sad, tj ne dođe protiv Zrinjskog 5. kolo.. bilo bi šteta, jbg ipak ste imali težak rasporedlegijard je napisao/la:decki sta mislite o navijacima danas????? pozitivno, negativno sve dolazi u obzir ja cu rec ako grijesite![]()
![]()
PS:ako si ti bio za bubnjom sigurno je dobra atmosfera bila

nas je orašju bilo i preko 2000 kad smo ušli...Brcko87 je napisao/la:Čuj ga,nije to ovo Gradina..nexus7 je napisao/la:Jest i mala bila puna samo onaj jedan dio izmedju manijaka i domacih ostao prazan valjda radi sigurnosti ...Pa nije ti ovo gradina , nikad na Ilidzi nije bilo manje od 500 ljudi tako da nece ni slijedecuBrcko87 je napisao/la:Dobra posjećenost danas na Banji..Svaka čast!! Jel bilo naroda na maloj tribini??
Ako izgubite protiv Slavije,sledeću utakmicu neće vas bit 200..Baš je nas bilo manje od 500??U obadvije "domaće utakmice" nas je bilo preko 1000..Nesmijem zamislit koliko bi nas bilo da igramo u Srebreniku..
Niste losi, samo ste se nesto rasirili po onoj tribini ko pitarilegijard je napisao/la:decki sta mislite o navijacima danas????? pozitivno, negativno sve dolazi u obzir ja cu rec ako grijesite![]()
![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
Ima dosta razlike tu. U nas dosta ljudi neće da ide na utakmice zbog tribine, naša tribina se nije krenula niti će se krenuti praviti. A vaša je bila u procesu izgradnje, dogradnje ili šta većemir_dj je napisao/la: nas je orašju bilo i preko 2000 kad smo ušli...

Ali nebitno, tema je NK Zvijezda

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
nemoj ni da sumnjas u ritam al sluuuuuuuucajnodamirfile je napisao/la:Niste losi, samo ste se nesto rasirili po onoj tribini ko pitarilegijard je napisao/la:decki sta mislite o navijacima danas????? pozitivno, negativno sve dolazi u obzir ja cu rec ako grijesite![]()
![]()
. Dobar ritam one pjesme sto ste pjevali nesto na na naaa hahah.

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Malo ti je ovo prenapuhano, sve ce to doc nas svoje mjesto.... ja kako znam borac smo u gostima dobili samo jednom zadnji put i to samo ptice znaju kako, goska nikad nismo pobijedili dole osim u 1.federalnoj, na bodove protiv zelje ove sezone niko netreba da racuna... ove utakmice da su razbacane po cijeloj sezoni opet bi ih izgubili.......tako da ovo za mene nije nista iznenadjeno, imalo realn navijac u prvi 5 kola mogo je se samo nadat jednom bodu.... sto se tice pojacanja... ja sam prvi piso da nam trebaju al sad kad je se malo sleglo mislim da ne treba osim jos jednog kvalitetnog spica...... Kad se husic oporavi, jasmin ce se vratit na stopera a A. Halilovic na beka i Halil umjesto Vehabovica i to ce biti prava ekipica za neko 7-8 mjesto i ponavljam opet do sad je najveci gubitni po meni Olimpik prosuli su 4 boda gdje su morali osvojit 6 a to ce vrijeme pokazat...... ovaj rezultat je i dosta razocaravajuci zato sto pojedini forumasi dali svjesno ili nesvjesno unose neki optimizam gdje realno netreba da se unosi, kao @astra, trug tebi svaka cast al ti si kriv za vecinu euforije ovdje, pred pocetak sezone lupas o nekoj evropi, pa sad protiv zelje imas neki osjecaj, tako si ga imo i protiv borca i goska valjda jednom potrefis... samo hocu rec kad se manje nadas na realnim mjestim i posle kad padnes manje boli al zato je uspjeh drazi uglavnom sabur ljudi...BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUNvatreni je napisao/la:Po meni na mjestu Moranjkića bolje bi odigrao A.Halilović a Moranjkić na mjesto Bogdanovića-stvarno nije čemu,umjesto Vehabovića je trebao igrati E.Halilović od početka jos uz to da je bio Kovačević na golu definitivno bi bolje prosli,bar 2-0 bi bilo za Zelju,ovako smo bili ko neka ekipa iz kantonalne lige.Vjerujte,nas onakve,sa onom igrom moze Mramor pobijediti.Ako igrači ne budu igrali srcem nećemo dobro proći na sa slabijim ekipama kod kuće.Nadam se,zelim da se nesto desi u smislu promjene trenera,dovesti i otpustiti dva tri igrača.UPAMTITE LJUDI,BEZ DRASTIČNIH PROMJENA OSTAT ĆEMO NA DNU,OVO NIJE ZBOG RASPOREDA.Travnik je igrao sa Zeljom pa izvuče remi.Borac nas rasturi,Slavija nas sljedeći protivnik glat dobi Borca.Gosk koji sabjere otpad iz Sirokog i Zrinjskog izgubi golom razlike od Olimpika.Gradina se nije osramotila ni danas u Sarajevu.Svjestan sam da imamo pet,sest kvalitetnih igrača koji nemaju bas motiva za nesto vise,ovo ostalo prva liga plafon.
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim simpatizerima i navijacima zvijezde islamske vjeroispovijesti.nadam se da cemo poslije bajrama krenuti sa pobjedama
idemo euforijaaaa evropa jos nije izgubljena 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.