Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la invincible1921 » 28 avg 2015, 02:04

Vi bgm ko da mu je 20 a ne 30 i kusur....gdje se on relano moze prodat. Kao prvo Vedo nikad niej bio klas za kakvu su ga nasi predstavljali...Gradio je karijeru na golovima sa metar na prazan go, ali ne moze to dovijeka. Dzeko ce zabijati u 34 bez ikakvih problema na veoma solidnom nivou. Moze otic u neke sporove i slicno...gotovo je sa Ligama 5.

Sto se repke tice ne vidim nijedan argumend da ga se zovne. Cuj na racun stare slave...pa nek zovnu i barbareza onda sto da ne i bolica. Ljudi dragi mi pricamo o napadacu koji nije dao gol vise od godinu i po :?
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 28 avg 2015, 02:38, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 avg 2015, 02:28

invincible1921 je napisao/la:Vi bgm ko da mu je 20 a ne 30 i kusur....gdje se on relano moze prodat. Kao prvo Vedo nikad niej bio klas za kakvu su ga nasi predstavljali...Gradio je karijeru na golovima sa metar na prazan go, ali ne moze to dovijeka. Dzeko ce zabijati u 34 bez ikakvih problema na veoma solidnom nivou. Moze otic u neke sporove i slicno...gotovo je sa Ligama 5.

Sto se repke tice ne vidim nijedan argumend da ga se zovne. Cuj na racun stare slave...pa nek zovnu i barbareza onda sto da ne i bolica.
:thumbup:

A najsmjesnije mi je od svega sto sazaljevaju covjeka koji ima milione.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 avg 2015, 08:24

invincible1921 je napisao/la:Vi bgm ko da mu je 20 a ne 30 i kusur....gdje se on relano moze prodat. Kao prvo Vedo nikad niej bio klas za kakvu su ga nasi predstavljali...Gradio je karijeru na golovima sa metar na prazan go, ali ne moze to dovijeka. Dzeko ce zabijati u 34 bez ikakvih problema na veoma solidnom nivou. Moze otic u neke sporove i slicno...gotovo je sa Ligama 5.

Sto se repke tice ne vidim nijedan argumend da ga se zovne. Cuj na racun stare slave...pa nek zovnu i barbareza onda sto da ne i bolica. Ljudi dragi mi pricamo o napadacu koji nije dao gol vise od godinu i po :?

Luca Toni naprimer ima 38 godina i prvi je napadac Verone
dok je igrao u Bayernu svaki svoj postignuti gol dobio je serviran na tacni to jest kao sto ti kazes "sa metar na prazan go" i opet je cijenjen kod svih

sto se tice poziva u repku ja sam za jer kako mozes ohrabrit igraca koji neigra -> das mu priliku da igra protiv andorre da digne sebi samopouzdanje.

momak koji je izpiso sportsku-historiju za nasu drzavu nije zasluzio ovako ponizavanje :)

navijaci zelje trpaju svoje a navijaci fks svoje u reprezentaciju i omalozavaju igrace koji su nekoliko godina dio ove reprezentacije .... budite realni i ne gledajte sa tog nekakvog navijackog aspekta svu ovu situaciju :)
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 avg 2015, 08:37

Pa vidis da je prica u vezi Olympiakosa i da bi mu to fakat bio odlican transfer kad uzmemo u obzir sve trenutne okolnosti u vezi Vedada...dakle, niko ne spominje lige petice..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 avg 2015, 08:44

Papastathopoulos je napisao/la:

Pa vidis da je prica u vezi Olympiakosa i da bi mu to fakat bio odlican transfer kad uzmemo u obzir sve trenutne okolnosti u vezi Vedada...dakle, niko ne spominje lige petice..

u ostalom nije istina da vedo nije dao godinu i pol GOL :)

sto se tice transfera to bi bilo odlicno za njega i daljnu karijeru + prilika igrat u ligi prvaka znaci vedo potpisuj ! :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 28 avg 2015, 10:57

evo sad se spominje i Saint-Étienne

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 28 avg 2015, 11:06

kobac je napisao/la:evo sad se spominje i Saint-Étienne
Odjednom stizu ponude ko na traci... daj boze da sta ugrabi vedo, sad ce kraj prijelaznog roka. Nek se rijesi ove bagre ovih svaba
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 avg 2015, 11:09

Ma Vedo je propo ko stari kauc, nema od njega vise hljeba, njemu je Njemacka bila najbolja liga u karijeri i to je to, sad moze doc komotno u Premijer Ligu da zavrsi karijeru :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 28 avg 2015, 11:16

SafetSajo je napisao/la: Luca Toni naprimer ima 38 godina i prvi je napadac Verone
dok je igrao u Bayernu svaki svoj postignuti gol dobio je serviran na tacni to jest kao sto ti kazes "sa metar na prazan go" i opet je cijenjen kod svih
Toni je cijenjen jer se i sa 38 godina bori kao lav i to za svaku loptu. Prvo kolo protiv Rome se na njegovim ledjima izredala citava zadnja linije vučice i opet mu nista nisu mogli. Vedo sto je propao je kriv sam sebi, i kada izadje na teren nigdje elana, žara i sl...S ovim godinama i formom neka ubere koju kintu u UAE i puna kapa :thumbup:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 avg 2015, 13:01

Kako nije zadnji go prije godi u po...ja kolko se sjecam za klub je zabio u januaru 2014. ? Cuj niko ne govori lige 5 pa ne govori sad kad ste i vi sjvesni da je to to od njegove karijere pisali ste do prije para dana kako bi mogo u njemackoj nastavit
=\_1921_/=

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 28 avg 2015, 13:06

Pa logika, izguraj Vedu da se napravi mjesto za Bajića :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 avg 2015, 13:08

vrebac86 je napisao/la:Pa logika, izguraj Vedu da se napravi mjesto za Bajića :mrgreen:
Nije fkt zbog toga... sto se mene tice ja bi prije aru pozvo nego bajica. Bajic po meni nije kvalitet za A repke trenutno pa cak ni za klupe. Al ima drugih koji se mogu probat
=\_1921_/=

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Goalgetter » 28 avg 2015, 13:41

Sad idu ponude, blizi se deadline day, a Stuttgartu sigurno nije u cilju da mu placa 1.5 Mil do zimskog prijelaznog roka.

Popustice i oni skoro pa sigurno za neku manju odstetu, sto automatski povisuje sanse Vedi da ostane u Ligi 5.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 28 avg 2015, 13:54

Ako su se izredali svi grčki klubovi, sad francuski mogu doći na red... :D

Prerano se ovdje Vedad otpisuje i od njega se pravi trećerazredni igrač. Kada ponovo zaigra i uđe u formu, uz dokazani kvalitet i iskustvo koje ima i dalje će važiti za našeg drugog najboljeg napadača. Hodžić i Bajić su dobrodošli u reprezentaciju, potencijala imaju, ali oni tek treba da se dokazuju i izgrađuju karijere poput Ibiševićeve koja je, bez obzira na ovaj period, itekako respektabilna.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 avg 2015, 14:28

http://m.lequipe.fr/Football/Actualites ... msVZfZU5B&
Mislim da Lequipe nije šega.
Vedo, Berić iz Rapida i onaj golemi iz Monaca su kandidati.

Vedo bi igrao u najtrofejnijem francuskom klubu. :kafa:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 avg 2015, 14:29

krmpotich je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la: Luca Toni naprimer ima 38 godina i prvi je napadac Verone
Toni je cijenjen jer se i sa 38 godina bori kao lav i to za svaku loptu. Prvo kolo protiv Rome se na njegovim ledjima izredala citava zadnja linije vučice i opet mu nista nisu mogli. Vedo sto je propao je kriv sam sebi, i kada izadje na teren nigdje elana, žara i sl...S ovim godinama i formom neka ubere koju kintu u UAE i puna kapa :thumbup:
Da si to napiao za bilo kojeg drugog igraca pa u redu, ali za Vedu nikako...jedan od rijetkih napadaca koji mnogo trci, radi na terenu, trudi se...kako u reprezentaciji tako i u klubu...jednostavno se u Stutgartu mnogo toga izdesaavalo i to je to...punto

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 avg 2015, 15:40

Sheyi je napisao/la:http://m.lequipe.fr/Football/Actualites ... msVZfZU5B&
Mislim da Lequipe nije šega.
Vedo, Berić iz Rapida i onaj golemi iz Monaca su kandidati.

Vedo bi igrao u najtrofejnijem francuskom klubu. :kafa:

super ako ode u francusku bolje nego u grcki olimpijakos

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 28 avg 2015, 20:39

Ovdje se potenciraju Hodzic i Bajic kao buduci napadači repke,a ja se samo nadam sa nam dijaspora ponovo "stvori" neke igrače koji nas nece otpiliti kao tankovic i seferovic,jer jadna je naša perspektiva ako je predstavljaju bajic i hodzic.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 avg 2015, 20:44

Pogledaj koliko minuta ima taj supertalentovani Tankson, a koliko ova dvojica "naših proizvoda". Što ne znači da ja ne bih volio da kaparišemo i Tanksona za svaki slučaj.
DRUG NEBI TI PUNCA

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 28 avg 2015, 20:44

ovisnik je napisao/la:Ovdje se potenciraju Hodzic i Bajic kao buduci napadači repke,a ja se samo nadam sa nam dijaspora ponovo "stvori" neke igrače koji nas nece otpiliti kao tankovic i seferovic,jer jadna je naša perspektiva ako je predstavljaju bajic i hodzic.
Bajic i Hodzic ce biti igracine!! A 100% sam siguran da nisi pregledao ukupno 90 minuta igre njih dvojice ako si ih ikad i gledao...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Brokula, Goalgetter, labostarmomosa, legendarnadruga, Proximic, Sveti, zenica159 i 106 gostiju.