Evo dokle je stigla izgradnja stadiona u Albaniji u Tirani

Evo kako bi to trebalo izgledati.

Naravno da ima, ali nemoze sve od jednom. Krov na istoku je, ako se ne varam, iduci veliki projekat poslije travnjaka. Juzna tribina bi trebala se praviti 2019.Ferdo je napisao/la:Ima li išta od ova dva projekta?
- Natkrivanje ove tribine sa slike
- Izgradnja nove tribine na kojoj su Manijaci smješteni
Ako je krov na istoku sljedeći projekt, a nakon toga dolazi južna tribina u 2019. to znači da će se krov ove godine raditi?sajo10 je napisao/la:Naravno da ima, ali nemoze sve od jednom. Krov na istoku je, ako se ne varam, iduci veliki projekat poslije travnjaka. Juzna tribina bi trebala se praviti 2019.Ferdo je napisao/la:Ima li išta od ova dva projekta?
Mescini da sam tako nesto procitao ne tako davno. Sad, mozda neko drugi zna bolje. Kad je u pitanju juzna tribina to je vec ogroman projekat i cuo sam da se prvo mora rijesiti situacija oko eventualnog klizista i sve to, dobiti zeleno svijetlo, prije nego sto se uopste moze poceti praviti..Ferdo je napisao/la:Ako je krov na istoku sljedeći projekt, a nakon toga dolazi južna tribina u 2019. to znači da će se krov ove godine raditi?sajo10 je napisao/la:Naravno da ima, ali nemoze sve od jednom. Krov na istoku je, ako se ne varam, iduci veliki projekat poslije travnjaka. Juzna tribina bi trebala se praviti 2019.Ferdo je napisao/la:Ima li išta od ova dva projekta?
gigglessmoke je napisao/la:Samo bosanci i albanci šaluju tribine. To svijet ne poznaje. Tačno se vidi gdje se nalazimo.

Samo ti se ciniMoggi je napisao/la:je li ovo kosevo ima nekakav novi semafor il mi se cini, pa vrijeme je majku mu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.