Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ajla jesi ti plavuša

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ovaj chat postao ziv
nego Ajla ja sam iz Donjeg Vakufa,blizu smo mi 
meee...smeda kosa...hihihihiFrutek je napisao/la:Ajla jesi ti plavuša![]()
![]()
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
ČudnoAjla-CR7 je napisao/la:meee...smeda kosa...hihihihiFrutek je napisao/la:Ajla jesi ti plavuša![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ja ne mogu da lazemAjla-CR7 je napisao/la: hmmm **** to nije lijepo od tebe...![]()
![]()
a komentarisat cu ja svasta ali samo malo da se uhodam i tak posto sam se tek sinoc prijavila...![]()
Al' branit ce tebe Paja, vidim volis Fabregasa pa zato kazem
Dokazi, al' moze bit' da se neko zahebava s vama napaljenicimaMegamon je napisao/la:Ajla nije zensko
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
sto ih lik nalozi

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
stoooFrutek je napisao/la:ČudnoAjla-CR7 je napisao/la:meee...smeda kosa...hihihihiFrutek je napisao/la:Ajla jesi ti plavuša![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Ma, ozbiljno ?!Megamon je napisao/la:Ajla nije zensko
@lily
Nisam ja baš toliko zagorio da povjerujem da je ovo žensko i haj ba ima živih cura a nisam zbog cura doš´o na sportski forum
a ne to si de ba proditeme se jesamli dala i msn i facebook pa nemam sta vise jbt neg sta sam neg zensko...pfffffMegamon je napisao/la:Ajla nije zensko
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Vučeš na plavušu nevjerovatno jaraneAjla-CR7 je napisao/la:stoooFrutek je napisao/la:ČudnoAjla-CR7 je napisao/la: meee...smeda kosa...hihihihi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Wanna Be Ajla pa imam i ja u prijateljima Ajli i mogu dat njihove linkove mada jednom sam se gadno opeko na ovu zajebanciju jednog konja kad fakat bila cura
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne skupljam ja te herbare ako je za utakmice onda moze 
E ajla šta uradi
Tomorow stigla lejlu što bi dino rekao
E da treba mi pomoć je li uredu jogurt pit prije treninga
?
Tomorow stigla lejlu što bi dino rekao
E da treba mi pomoć je li uredu jogurt pit prije treninga
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
mah ode sa ovog cata na neku drugu temu postalo je sve glupo...hmmm i ja sam ajla i zensko sam i to je to..aj pozz ode na temu real madrid

I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
ProbajLBJ MVP je napisao/la:E ajla šta uradi![]()
Tomorow stigla lejlu što bi dino rekao![]()
E da treba mi pomoć je li uredu jogurt pit prije treninga?
napokon jedna pametna,haj ti na temu reala s normalnim ljudimaAjla-CR7 je napisao/la:mah ode sa ovog cata na neku drugu temu postalo je sve glupo...hmmm i ja sam ajla i zensko sam i to je to..aj pozz ode na temu real madrid![]()
![]()
E jbg ja već jeo i to burek i sa njim jogurt možda mi je bolje da ne odem na treningB0SANAC je napisao/la:ProbajLBJ MVP je napisao/la:E ajla šta uradi![]()
. Ja sam jednom pojeo burek i popio jogurt prije treninga, pa sam ga nakon treninga svog ispovraco. Sad je li do jogurta ili do bureka neznam
.. Ja ga ne bi popio xD
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:E jbg ja već jeo i to burek i sa njim jogurt možda mi je bolje da ne odem na treningB0SANAC je napisao/la:ProbajLBJ MVP je napisao/la:E ajla šta uradi![]()
. Ja sam jednom pojeo burek i popio jogurt prije treninga, pa sam ga nakon treninga svog ispovraco. Sad je li do jogurta ili do bureka neznam
.. Ja ga ne bi popio xD
![]()
Sta treniras ?
- Megamon
- Kontakt:
Pa samo curice navijaju za real,i to one koje se loze na onoga gej macka.Ajla-CR7 je napisao/la:mah ode sa ovog cata na neku drugu temu postalo je sve glupo...hmmm i ja sam ajla i zensko sam i to je to..aj pozz ode na temu real madrid![]()
![]()
Vise ja volim svoju Engleski kraljicu,ipak ona navija za Arsenal
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
KošarkuB0SANAC je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:E jbg ja već jeo i to burek i sa njim jogurt možda mi je bolje da ne odem na treningB0SANAC je napisao/la:
Probaj. Ja sam jednom pojeo burek i popio jogurt prije treninga, pa sam ga nakon treninga svog ispovraco. Sad je li do jogurta ili do bureka neznam
.. Ja ga ne bi popio xD
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta treniras ?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 16 gostiju.