Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Odigrao super. Prva utakmica da je odigrao onako kako i treba
Nisam mislio da ću vidjeti da se Kolašinac previja od umora pred kraj utakmice, da nije sudija svirao kraj mislim da bi Se iznjeli s terena.A uvijek je važio za jednog od spremniji igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Igrac svjetske klase, potvrdio protiv Italije, Sjeverne Irske, i drugo poluvrijeme protiv Holandije. Nema konkurencije na poziciji i opasno se namece kao lider reprezentacije jer ima mentalitet, vidi se da mu je stalo. Bravo.
Dati mu kapitensku traku. Obavezno.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
Swanfilter
- Kontakt:
Ima mana, al blizu njemu nikoga. Diskutovati o njegovom mjestu je glupost ...
do neki dan bi pola foruma prije gledalo civica nego njega 
Od njega se minimum očekuje ono sto je pokazao u ove dvije utakmice...ja ocekujem i vise, kao igrac Arsenala mora najmanje ovoliko dati ali i jos vise i efektivnije.
@babino, sumnjam da je iko prizivao Civica ispred Kolasinca vec se govorilo da Civic ne pokaze na terenu nista manje od Kolasinca - hoće se kazati da je Kolasinac do "jucer" igrao za reprezentaciju poprilicno slabo i bivao na nivou Civica a ne igraca iz Premiershipa.
Nadam se da ove utakmice nisu samo bljesak i da ce ovako nastaviti i biti jos bolji. On jednostavno mora vise ponuditi.
Samo nek ovako nastavi.
@babino, sumnjam da je iko prizivao Civica ispred Kolasinca vec se govorilo da Civic ne pokaze na terenu nista manje od Kolasinca - hoće se kazati da je Kolasinac do "jucer" igrao za reprezentaciju poprilicno slabo i bivao na nivou Civica a ne igraca iz Premiershipa.
Nadam se da ove utakmice nisu samo bljesak i da ce ovako nastaviti i biti jos bolji. On jednostavno mora vise ponuditi.
Samo nek ovako nastavi.
Od 9 levata ispali +2 vrlo upitna levata.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
-
Hasansas1978
- Kontakt:
Dobar je Kolasinac, njemu bi trebalo dati kapitensku traku i da dovede u red cijelu reprezentaciji. Da samara i mlati ove sto zderu po kafanama za vrijeme okupljanja reprezentacije..
-
Swanfilter
- Kontakt:
I ja bih mu dao kapitensku. Cesto ga vidis kako prca sudije, dok se Dzeko ne makne ni kada mu protivnicki igrac baca suigrace po terenu. Virgila bi zbog one napuhanosti do kraja utakmice polomio kako treba ....
Samo da primijetim kako to kod nas hoda.
Ne prozivam ove iznad, ali do jučer je Kolašinac bio flop, bez mozga, Čivić je bio ispred njega, a već danas mu se kači kapitenska traka, hvalospjevi...
Jedna utakmica je dovoljna da se igrač digne u zvijezde ili sahrani.
Ne prozivam ove iznad, ali do jučer je Kolašinac bio flop, bez mozga, Čivić je bio ispred njega, a već danas mu se kači kapitenska traka, hvalospjevi...
Jedna utakmica je dovoljna da se igrač digne u zvijezde ili sahrani.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 13 okt 2020, 10:56, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Swanfilter
- Kontakt:
Nikada nisam ga prozvao i nazvao bilo kojim od tih pogrdnih imena ...
Evo korigovo sam.Swanfilter je napisao/la: ↑13 okt 2020, 10:38Nikada nisam ga prozvao i nazvao bilo kojim od tih pogrdnih imena ...
Nisam mislio na tebe, nego generalno kako se za kratko priča drastično promijeni.
Otiđi par stranica nazad, pa ćeš vidjet šta se pisalo.
Ja sam uvjek branio Kolasinca, jer ima individualni kvalitet. Ako se gledaju ove zadnje utakmice, vecinom su nas protivnici napadali preko naseg desnog beka, i pravili probleme. To se normalno radi, jer skontaju koja je nasa slaba karika i tu pokusavaju. Ali ono novo sto sam vidio kod Kolasinca jeste mentaltiet, prigovori sudiji sa razlogom, motivisanje igraca. Kao osoba je sazrio. Meni se namece kao lider.
Kapiten.
Kita, ponovo 2-3 kardinalne greške.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Kolasinac ocigledno mora promijeniti klub, vratiti se u Njemacku. Ovo sto sad igra je katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 43 gosta.