FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ponavlja se prosla sezona kada Bogi i Vasa u tandemu uz Gusu (sada Marijana) nisu primili gola nesto puno minuta je bilo...tek od 24-25. kola je krenuo da igra Kerla ako se ne varam
Ma nije on admin sta ti je drug fura raju bolan opusteno.duck je napisao/la:Razlog?Senaid L.F.C je napisao/la:duck ide u banovice na 7 dana

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ma znam da nije, nego cisto da vidim ima li kakav zanimljiv razlog.DevilS je napisao/la:Ma nije on admin sta ti je drug fura raju bolan opusteno.duck je napisao/la:Razlog?Senaid L.F.C je napisao/la:duck ide u banovice na 7 dana![]()

Keep it simple! ;)
Rasista,nevoli crne patkeduck je napisao/la:Razlog?Senaid L.F.C je napisao/la:duck ide u banovice na 7 dana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nece se Kerla toliko osjetiti ako budemo igrali napadacki,jer nama protivnici osutaju na gol 2-3 puta za 90min.
Vasilic i Bogi koji se vraca u formu mogu odraditi ovu sezonu,sjetite se samo prosle,nisu gola primili:D
Vasilic i Bogi koji se vraca u formu mogu odraditi ovu sezonu,sjetite se samo prosle,nisu gola primili:D
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ne sviđa mi se ova Kerlina povreda nikako, strašno će nam faliti u derbiju prvenstveno zbog svoje fizičke snage i dominacije u skok igri.
Prošli derbi Suljić nadskoči Vasilića.
Prošli derbi Suljić nadskoči Vasilića.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
miky_hz je napisao/la:Rasista,nevoli crne patkeduck je napisao/la:Razlog?Senaid L.F.C je napisao/la:duck ide u banovice na 7 dana

Keep it simple! ;)
Osjetit ce se nedostatak kerle samo ako dodje do povrede jos nekoga od stopera. Iako je on mozda najbolji nas igrac pozadi imamo sasvim solidne zamjene.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovo za Kerlu je lose, veoma lose... Imamo do kraja teskih utakmica, a on nam je bio stub odbrane... Nadam se da ce se Vasilic i Bogicevic dobro slagati zajedno kao prosle sezone...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Laze itekako...kralj_je_mrtav je napisao/la:Cini mi se da u deset kola je Zeljo sest igrao bez Kerla i da je pritom cetiri puta slavio, jednom remizirao i jednom izgubio. Ne bih bas rekao da je bio stub odbrane. Naravno, radi se o dobrom igracu, ali statistika ne laze.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovo za Kerlu je lose, veoma lose... Imamo do kraja teskih utakmica, a on nam je bio stub odbrane... Nadam se da ce se Vasilic i Bogicevic dobro slagati zajedno kao prosle sezone...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ima covjece veze koje smo tekme igrali, da li je trebala odbrana, ili nije !!! Do sada su to bile samo 2 utakmice. Borac i Celik... Nemoj da laprdas bezveze, samo mi reci u procentima koliko je Vasilic Kerle, a koliko je Bogicevic Kerle ??? Moja procjena je Bogicevic = 60 % Kerle, Vasilic = 40% Kerle, sto daje jednog Kerlu sam da igra... 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne mogu da vjerujem da dođe i taj dan pa da u Dolini Ćupova pogledam tekmu 
Osjećam se k'o '96...

Osjećam se k'o '96...
Daj Kerli nekog stopera u paru koji je brz i jak i da zna lopte pa ces vidjeti i koliko Kerla moze. Moje misljenje je da nije imao s kim igrat stopera.Da imamo jos jednog ala Kerla u ovoj ligi ne bi gola dobili. Naravno da uticu i greske veznog reda jer ove godine nema Nijeme da se vrati i pozatvara propuste a Zolotic jako lose isprati odnosno usmjeri igraca koji ga je prosao tako smo i dobili neke golove u evropi.Nijema je to radio mangupski ako ga igrac prodje on ga usmjeri prema Bogiju, udvoje ga i lako oduzmu loptu.Zola to ne radi jel neiskustvo u pitanju ili sta vec ne znam.Uglavnom ovog malog treba istrpiti ko zna mozda bude bolji od Nijeme al trenutno nije tako svima je bilo lakse igrati sa Patrikom i Svraki i stoperima.kralj_je_mrtav je napisao/la:Cini mi se da u deset kola je Zeljo sest igrao bez Kerla i da je pritom cetiri puta slavio, jednom remizirao i jednom izgubio. Ne bih bas rekao da je bio stub odbrane. Naravno, radi se o dobrom igracu, ali statistika ne laze.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovo za Kerlu je lose, veoma lose... Imamo do kraja teskih utakmica, a on nam je bio stub odbrane... Nadam se da ce se Vasilic i Bogicevic dobro slagati zajedno kao prosle sezone...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dobro je za Kerlu bez rizika i pritiska, bolje nam je imati ga spremnog i zdravog u proljeće nego sada da se nešto zakomplicira, najbolji je stoper lige , a u aprilu i maju se uzimaju titule.Dobar potez i za klub i za samog Kerlu.
Danas priželjkujem raspucavanje napadača.
Danas priželjkujem raspucavanje napadača.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
NEPONOVLJIVA NAGRADNA IGRA, FK Željezničar i SportSport.ba nagrađuju!
Željezničar danas na Grbavici igra revanš susret Kupa Bosne i Hercegovine sa ekipom Slavije, a u saradnji sa klubom sa Grbavice, SportSport.ba nagrađuje deset najsretnijih čitalaca ulaznicama za utakmicu.
Kako biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da na zid naše Facebook grupe tačno odgovorite na pitanje: Ko je najbolji strijelac Željezničara bio u prošloj sezoni?
Sretni dobitinici biće izvučeni sutra, a ulaznice će se moći podići u fan shopu FK Željezničar.

Željezničar danas na Grbavici igra revanš susret Kupa Bosne i Hercegovine sa ekipom Slavije, a u saradnji sa klubom sa Grbavice, SportSport.ba nagrađuje deset najsretnijih čitalaca ulaznicama za utakmicu.
Kako biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da na zid naše Facebook grupe tačno odgovorite na pitanje: Ko je najbolji strijelac Željezničara bio u prošloj sezoni?
Sretni dobitinici biće izvučeni sutra, a ulaznice će se moći podići u fan shopu FK Željezničar.

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
E svašta.
Hoće li vrijedit karte od Hajduka?

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hoće, al' za drugo poluvrijeme.exbabilon je napisao/la:E svašta.![]()

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
hahahahahahahahAvanes je napisao/la:NEPONOVLJIVA NAGRADNA IGRA, FK Željezničar i SportSport.ba nagrađuju!

- champions1921
E ovo sa Kerlom ne valja nikako s obzirom da je Bogi van forme u ovoj sezoni.. Ne znam jeli prosla jedna tekma da nije kiksao.. Al hajde, valjda ce i Bogi doci na svoje.. Zna li neko sto se Vasilicu izjalovio onaj prelazak u francusku drugu ligu??
BUDI ŽELJO !!!
Od Slavije do Slavije.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.