FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 23 okt 2012, 22:04

Izvjestaj

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ija-kupbih" onclick="window.open(this.href);return false;

ljoŽe rutinski odradio tekmu, 3 gola sa 50% snage ove sezone moram priznati veoma dobroj slaviji... ;) Idemo dalje, Zeljeznicar-olimpik,subota, 19:00

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 okt 2012, 22:14

igra dosta dobra,lijepo to izgleda,navijanje isto tako odlicno bilo,posjeta 3.000 sve u svemu lijepo vece na Grbavici, na redu su nam komsinice sa obje strane grada :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 okt 2012, 22:26

Kako sve ide rutinski kad su tu navijaci. Isto kao da ne dostaje motivacije igracima pa im je za to potrebna publika. Kad bi imali posjetu 7-8 milja mislim da bi derali svakoga sa 4-5 razlike na grbavici. Slavija fino igrala imala dobre prilike al ne znaju jbg :P. Smajke igro nakon stoljeca pauze,nadam se da ce biti stari.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 23 okt 2012, 22:38

Ja ne znam sta treba raji za subotu da dodje na tekmu ,7-8 hiljda bi bilo extra !Uvod za derbi
Željeznicar za život cijeli !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 okt 2012, 22:54

dobar je Hodzic, trci, bori se, ima elana... Al nije k'o Lazar da može trojicu nositi na leđima, jedan je Lazar :lol:

http://www.****.ba/userfiles/file/popovic-lazar1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; hajde lazareeeeeeee :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 23 okt 2012, 22:58

Rutinski odradjeno, svaka cast momci !

Rajaa, ja se bojim da u subotu nece biti ni 2000...ali nadam se isto tako da nece biti ni onih isfrustriranih pljuvaca i selektora, valjda im zene nece dati za Bajram da dodju :P :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 okt 2012, 23:03

U subotu bi samo snijeg mogao da poremeti posjetu,bice najmanje 5 milja siguran sam. Ipak smo slaviju preslu u prvoj utakmici i ovih 3 hiljade je odlicna cifra.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 okt 2012, 23:13

kad raja zna da cemo pobjediti protivnika 100% sigurno ce doci da gledaju pobjednicki show nad olimpikom... ocekujem barem 5000 ljudi
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 23 okt 2012, 23:45

Posjeta solidna.

Igra bila solidna.

Sljedeca tekma ocekujem desetak hiljada ako ne bude po.srat sve navijace na baterije.

Moramo pobijediti a navijaci su nam potrebni.

Forza Ljoze.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 okt 2012, 00:13

Pendik je napisao/la:Posjeta solidna.

Igra bila solidna.

Sljedeca tekma ocekujem desetak hiljada ako ne bude po.srat sve navijace na baterije.

Moramo pobijediti a navijaci su nam potrebni.

Forza Ljoze.
po ovoj zimi 5000 sljedecu

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 24 okt 2012, 00:25

Hodzic strasan igrac. Pozitivno sam iznenadjen.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 okt 2012, 00:38

Mozda sa moje strane zvuci prepotentno, ali ukoliko komsije se danas oproste od takmicenja u kupu, mislim da cemo isti osvojiti treci put zaredom, mada ruku na srce i oni bi nas tesko uspjeli izbaciti na dvije utakmice, dok sam za ostale siguran da nemaju sanse.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 okt 2012, 01:22

Ja sam veoma zadovaljan danasnjom nasom predstavom. Imala je Slavija dva zicera kod 0:0 gdje nas je opet Antonovic iskopao, ali nakon vodstva kao sto sam prije govorio uslijedio je njihov potop. Ne bih zelio da isticem pojedince jer su prvenstveno svi zasluzni za ovo veceras. Ono sto me obradovalo je Stanic, kojeg moram istaci. Trci, bori se, gine, ne treba sada traziti dlaku u jajetu pa decka ocrniti (bilo je tu gresaka, naravno, ali glavu gore), treba mu dati podrsku kao i E.Colicu. Pogotovo ovom drugom, jer ja sam ubjeden da moze bolje. (Svako ima svoje videnje)

Druga stvar koja me posebno raduje, je stoperski dvojac Vesilije-Bogi koji se silom prilika opet nasao medu udarnih 11. Nemojte zaboraviti, jos smo ne porazeni sa tim stoperskim dvojcem. Takoder, Smajke, treba jos tu puno rada da mu se rutina vrati, ali ono sto sam ja zapazio, sto je veoma dobra stvar, to je da nije zakazao sa brzinom.

Pored ovih gore moram zaista istaci ovoga malog Aru. Decku mi tako djeluje sigurno i opasno po protivnicke obranbene igrace. Odavno nisam vidio jednog igraca, koji kada primi loptu ima toliku smirenost. ;)

E sada sto se tice Olimpica. Mnogi su mi jucer iznjeli misljenje da Olimpic ove sezone los u odnosu na predhodne. Slazem se sa vama, ali opet morate/moramo imati u vidu tko im je trener. Nalozit ce ih taj maksimalno, jos je derbi kolo iza toga. Ono sto nam ne ide na ruku kako sada stvari stoje je vrijeme (navodno snijezne padavine u Subotu i naglo zahladenje do srijede). Ovo vise odgovara ekipi koja ce se braniti, ali otom potom. Sve je ovo sastavni dio igri, i ubjeden sam da ce Amar pronaci pravo rijesenje za ovaj problem. Na nama svima je da dodemo u VELIKOM BROJU, bar se nadam nekih 7.000 ali kako vidim lose vrijeme i pogotovo TV odmah prepolove posjetu, tako da i nekih 4.000 bi bilo mila majka. Ako nista, neka dode standardna raja pa da zajedno ispratimo nase momke prema lavoru jer ce to biti prekretnica. Ako ih klepimo gore, tesko da ce opet stati na noge. ;)

Sto se tice navijanja veceras. Ja sam iskreno zadovoljan. Bilo je tu baklji ali nisu bacali u teren. Ona pjesma o rahmetli Dzildi zvuci fenomenalno, svi je mogu pjevati, kao i ono o Sarajevu... :D ;)

Ma sve u svemu, ne treba puno ni hvaliti da se ne urekne, igrali smo koliko nam je protivnik dozvoljavao, vidjet cemo kada nam protivnik ne bude puno dozvoljavao kako cemo se snaci. ;)

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 okt 2012, 02:36

vcrs je bilo sve za pohvalu igra onoliko koliko nam je trebalo, ai i graci su se borili zazelili se jbg i oni nas. Za pohvalu su navijaci moglo je i bez onih par baklji ali eto opet nisu ubacivali u teren i kad je zapale odma spuste vidjet cemo sad savez ako su cigani kaznit ce i to i dajte da makar izbacimo topovske vise radi toga kaznjavaju, a sto se navijanja tice napreduje se sve je bolje i bolje fina se ekipa okupila uhodali su se i bice to aBd jos i bolje kako vrijeme budei slo. U subotu je snijeg na planinama sto znaci da ce u Dolini biti hladno mada i s obzirom da je drugi dan Bajrama ne bi trebalo pokvariti posjetu moze se izdvojiti 90 minuta za Zelju... ocekujem lijepu posjetu vcrs je opet bio i radni dan, ai osigurali se u kupu protiv olimpica min. 6000... i onda ludnica na Zuban polju...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 okt 2012, 08:06

Fina posjeta
Napokon dobro navijanje taman koliko treba pjesma za naseg Dzildu je bila extra
Procitao sam kako Svraka nije bio dobar pa ti ocigledno sa fudbalom veze nemas Zola,Zeba,Svraka,Kvesic su bili dobri Hodzic zao mi je sto nije nas igrac mali ce biti paklen igrac sve u svemu fina noc na grbavici Zeljo napokon dobro odigrao vidi se da smo im falili.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 okt 2012, 08:36

Samo ako se olimpic bude branio ko prosle godine,eto ti opet 90 min patnje...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 okt 2012, 09:00

SarajlijaTM je napisao/la:Samo ako se olimpic bude branio ko prosle godine,eto ti opet 90 min patnje...
Vjerujte mi da me je strah ove utakmice sa Olimpicom nadam se da ce biti dobra posjeta bez obzira sto je bajram i da pruzimo veliku podrsku nasem Zelji jer je ova utakmica jako bitna za dalji tok prvenstva volio bi da neko iz kluba pozove navijace ili da se napravi akcija kao protiv travnika prosle godine.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 okt 2012, 09:06

CARSON je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Samo ako se olimpic bude branio ko prosle godine,eto ti opet 90 min patnje...
Vjerujte mi da me je strah ove utakmice sa Olimpicom nadam se da ce biti dobra posjeta bez obzira sto je bajram i da pruzimo veliku podrsku nasem Zelji jer je ova utakmica jako bitna za dalji tok prvenstva volio bi da neko iz kluba pozove navijace ili da se napravi akcija kao protiv travnika prosle godine.
Olimpic je nezgodna ekipa,mi moramo poceti pogadjati sve sto smo fulali do sad,inace slaba nam nafaka
bunker olimpica i nalozeni hadalj od husrefa 90%

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 24 okt 2012, 09:27

Ja se uopšte ne bojim ove tekme sa Olimpicom, nekako imam osjećaj da ćemo ih rutinski pobjediti...
Imamo sad širinu u vezi i napadu što je jako bitno.
Brković me iznenadio na poziciji veznog-polušpica, znao se vratiti do našeg gola po loptu, možda bude nešto od njega...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 okt 2012, 09:30

pinki je napisao/la:Ja se uopšte ne bojim ove tekme sa Olimpicom, nekako imam osjećaj da ćemo ih rutinski pobjediti...
Imamo sad širinu u vezi i napadu što je jako bitno.
Brković me iznenadio na poziciji veznog-polušpica, znao se vratiti do našeg gola po loptu, možda bude nešto od njega...

Brkovic zna sa loptom i brz je igrac tako da ako bude radio kako mu Amar kaze mogao bi da uspije kad bi mogli otkupiti ovaj ugovor od LIverpola mali ce bitit klasa.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, perodeformero i 27 gostiju.