http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ija-kupbih" onclick="window.open(this.href);return false;
ljoŽe rutinski odradio tekmu, 3 gola sa 50% snage ove sezone moram priznati veoma dobroj slaviji...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
po ovoj zimi 5000 sljedecuPendik je napisao/la:Posjeta solidna.
Igra bila solidna.
Sljedeca tekma ocekujem desetak hiljada ako ne bude po.srat sve navijace na baterije.
Moramo pobijediti a navijaci su nam potrebni.
Forza Ljoze.
Vjerujte mi da me je strah ove utakmice sa Olimpicom nadam se da ce biti dobra posjeta bez obzira sto je bajram i da pruzimo veliku podrsku nasem Zelji jer je ova utakmica jako bitna za dalji tok prvenstva volio bi da neko iz kluba pozove navijace ili da se napravi akcija kao protiv travnika prosle godine.SarajlijaTM je napisao/la:Samo ako se olimpic bude branio ko prosle godine,eto ti opet 90 min patnje...
Olimpic je nezgodna ekipa,mi moramo poceti pogadjati sve sto smo fulali do sad,inace slaba nam nafakaCARSON je napisao/la:Vjerujte mi da me je strah ove utakmice sa Olimpicom nadam se da ce biti dobra posjeta bez obzira sto je bajram i da pruzimo veliku podrsku nasem Zelji jer je ova utakmica jako bitna za dalji tok prvenstva volio bi da neko iz kluba pozove navijace ili da se napravi akcija kao protiv travnika prosle godine.SarajlijaTM je napisao/la:Samo ako se olimpic bude branio ko prosle godine,eto ti opet 90 min patnje...
pinki je napisao/la:Ja se uopšte ne bojim ove tekme sa Olimpicom, nekako imam osjećaj da ćemo ih rutinski pobjediti...
Imamo sad širinu u vezi i napadu što je jako bitno.
Brković me iznenadio na poziciji veznog-polušpica, znao se vratiti do našeg gola po loptu, možda bude nešto od njega...
Trenutno korisnika/ca: HariTz, perodeformero i 27 gostiju.