Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šta ti imaš protiv NamikaEpidaurus je napisao/la:Kakvo smece od teksta jbtGoberta, najboljeg defanzivnog centra na svijetu, lik predstavi ko da je Namik Varupa
Dobar momakBelmin6 je napisao/la:Šta ti imaš protiv NamikaEpidaurus je napisao/la:Kakvo smece od teksta jbtGoberta, najboljeg defanzivnog centra na svijetu, lik predstavi ko da je Namik Varupa
Sezona karijere u Travniku.Epidaurus je napisao/la:Dobar momak
Pick igra Varupe i Skalje opasnija od picka Steph-DrayBelmin6 je napisao/la:Sezona karijere u Travniku.Epidaurus je napisao/la:Dobar momak
Pa za njegov napad je rekao da moze samo zakucati ono sto je u krugu od pola metra od kosa,sta je problem? Ili je gobert mozda gasol pa na zavidnu tehniku daje poene.Za odbranu je i rekao da igraju dobro.Epidaurus je napisao/la:Kakvo smece od teksta jbtGoberta, najboljeg defanzivnog centra na svijetu, lik predstavi ko da je Namik Varupa
Na temu Edina. Kolumne su gore od komentarisanja.Kawhi je napisao/la:Najprecjenjenija osoba na cijelom Balkanu sto se tice neke profesije. Ugodnije je slusati macke tokom parenja nego Edina tokom pricanja o kosarci.Lillard je napisao/la:L-Train je napisao/la:Malone je bolji igrac od Duncana.
Ne moze, Denver ili Minesota ce imati 46 pobjeda a OKC ima 47 vecBrokula je napisao/la:Kakav je Omjer Oklahome sa ovim ispod njih? Može li ustvari Oklahoma ispasti?
Ja il sam slijep ili vidim da piše da Denver i Mini imaju 46 sad, a Oklahoma 47JHam je napisao/la:Ne moze, Denver ili Minesota ce imati 46 pobjeda a OKC ima 47 vecBrokula je napisao/la:Kakav je Omjer Oklahome sa ovim ispod njih? Može li ustvari Oklahoma ispasti?
Pa igraju jedni protiv drugih neko mora zijaniti **** gaBrokula je napisao/la:Ja il sam slijep ili vidim da piše da Denver i Mini imaju 46 sad, a Oklahoma 47JHam je napisao/la:Ne moze, Denver ili Minesota ce imati 46 pobjeda a OKC ima 47 vecBrokula je napisao/la:Kakav je Omjer Oklahome sa ovim ispod njih? Može li ustvari Oklahoma ispasti?
Aha, vidio sam sad. Nisam baš previše gledao tabelu, halali. Odokativno mi se učini da bi mogli zijanitJHam je napisao/la: Pa igraju jedni protiv drugih neko mora zijaniti **** ga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.