Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kawhi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 20:21

Nitro je napisao/la:Ima li neko niži od 185 ovdje? :mrgreen:
Evo me :plac:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 27 jul 2014, 20:22

Bosniacum Lilium je napisao/la:@brat svedjanin

istina. Ja nikad nista nisam htio imati sa njima. A kao i Sandze opasna nacija :oops: :mrgreen:

@legendo iz reala

Sandzakland korijeni :nene:

Pametan si ti momak. :clap: A reci mi, ima li kakvih razlika izmedu Sandzaklija samih? Ja sam recimo upoznao jednu djevojku iz Priboja, tvrdoglava Boze sacuvaj. Sve je moralo biti po njenome, ili nikako. Kakvi su recimo iz tvog kraja? Kakve su one iz Plava, Gusinja, Pazara, Bijelog Polja i Sjenice? Da dalje ne nabrajam. :mrgreen:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jul 2014, 20:23

JackTheStripper je napisao/la:

Yebes skandinavske vile. Vjerujem da su Norvezanke i Svedanke u pet deka sto se promiskuiteta tice. Ali, dosadi to. Lijepe su one, to stoji. Ali kako staris zelis neku stabilnost. Steta samo sto se nase "hanume" furaju na te Skandinavke, pokupile su ono najlosije od njih. :puke:

I kako sad kao mlad momak da nades, lijepu, cestitu i obrazovanu djevojku svoje gore list? Kako? Iz postojbine importirati? Tu nastaje problem naci djevojku gore navedenih osobina, a da se ne udaje za tebe zbog papira. :crazy:
to za papire je tacno. Neces se ni ovdje urahatiti

Ma razlikuju se svi. Ovi iz Sjenice su mi dosta cudni. U Pazaru nemam nikog, osim jednu tetku koja se tamo udala ( nije mi prava tetka, mi to tako kazemo :D ). Plav i Gusinje nekako naginju albanskom mentalitetu. Imam dosta komsija iz Priboja, fini ljudi pravo. Vole popiti, pomeziti. Moji su iz Bijelog Polja. Ja kad nekog upoznam i kad kazem ciji sam sin, svi kazu nema postenijeg covjeka. Eto da ti docaram malo skromno, po' sandzacki :D
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 27 jul 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jul 2014, 20:24

Kawhi je napisao/la:
Nije to za plakanja. Ja sam oko 182-183 ne znam tačno, ali namjeravam još rasti jer sam dakako u adolescentnim godinama. :mrgreen:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2014, 20:25

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
@cartman

to je bas zali Boze vremena i para :plac: pa i kombinacija qrva - qrva je bolja verzije od te navedene :hmmmmm: :mrgreen:
Ah bas bilo sure thing. Sve bez problema, kad ono odjednom ne moze ona tek tako prvi put. Pa sta si mi onda dosla kuci majku ti seljacku? Jos hoce da je otpratim kuci, a zivi na drugoj strani Osla. Mrs stoko. :rol: Ali eto gentleman sam, platio joj taxi. :D Skupa noc brate.
Pa eto našo si curu za ženiti, šta hoćeš više :cool: ona je vjerovatno mislila, napokon sam našla nekog normalnog, još naš i ti je razočaro :shock: :shock:

preporuči je JacktheStriperu
Javi se na pm ako hoces broj, Jack. Samo nemoj rec da sam ti ga ja dao, odma ce spustit. :lol:

Ma kakva zenidba moj legendo. Ne znam kako je u BiH, ali ovdje se podrazumjeva da ako s nekim odes kuci nakon izlaska, bice sexa. Nema druge. :D Ova je prekrsila taj sveti zakon Skandinavije. :nedam:
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 jul 2014, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 27 jul 2014, 20:26

Nitro je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Nije to za plakanja. Ja sam oko 182-183 ne znam tačno, ali namjeravam još rasti jer sam dakako u adolescentnim godinama. :mrgreen:

Ja sam 183-184 cm, a Kolasinac je 183 cm, ne 180 cm kao sto je neko naveo.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 20:26

Nitro je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Ja od 14. ne rastem :thumbdown: Sad mi je 18 :roll: Šteta što nisam fudbal trenirao.Imam idealnu konstituciju za fudbalera :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2014, 20:28

Kako sam zaboravio ljiljana dok sam bio u semi s ovom. :crazy: :crazy: :crazy:
Javicu ti se veceras, mozda jos nije kasno. :lol:
1946

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 27 jul 2014, 20:29

Cartman je napisao/la:Javi se na pm ako hoces broj, Jack. Samo nemoj rec da sam ti ga ja dao, odma ce spustit. :lol:

Ma kakva zenidba moj legendo. Ne znam kako je u BiH, ali ovdje se podrazumjeva da ako s nekim odes kuci nakon izlaska, bice sexa. Nema druge. :D Ova je prekrsila taj sveti zakon Skandinavije. :nedam:

Tack, men nej tack. :mrgreen: Kosovo je zavrseno poglavlje sto se mene tice. :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jul 2014, 20:29

ja 177. Jedini Sandzo tog rasta :rol: To je zato sto sam se rodio i odrastao u Sarajevu :think:

@head

imas lijep nick. Pravi sandzacki. Aferim :D Ajd vidjet cemo, mozda se tu moze nesto i popraviti :P

odoh malo iftariti sudzuke i ovcavine :salut:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 27 jul 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jul 2014, 20:30

Kawhi je napisao/la:Ja od 14. ne rastem :thumbdown: Sad mi je 18 :roll: Šteta što nisam fudbal trenirao.Imam idealnu konstituciju za fudbalera :D
Meni će brzo 18, ali ja treniram fudbal od prvog osnovne pa ti vidi. Najvisočiji sam u familiji i baš sam ponosan na sebe. :) Kilaža me malo zeza na ovu visini, inače imam 70kg.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2014, 20:31

Cartman je napisao/la:Javi se na pm ako hoces broj, Jack. Samo nemoj rec da sam ti ga ja dao, odma ce spustit. :lol:

Tack, men nej tack. :mrgreen: Kosovo je zavrseno poglavlje sto se mene tice. :lol:
I za mene.

Nego dodji ovamo da radis Jack, da zaradis kao hadzija. Vi Svedjani ste u Norveskoj kao Meksikanci u Americi. :tralala:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 27 jul 2014, 20:33

Cartman je napisao/la:

I za mene.

Nego dodji ovamo da radis Jack, da zaradis kao hadzija. Vi Svedjani ste u Norveskoj kao Meksikanci u Americi. :tralala:

Znam za to, koliko samo imam poznanika koji su Norgeu na radu. Ja jos uvijek studiram, a uz to imam posao istovremeno, dok studiram. A onda radim i ljeti, tako da sam zadovoljan.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 27 jul 2014, 20:34

188cm
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 20:35

Bosniacum Lilium je napisao/la: to za papire je tacno. Neces se ni ovdje urahatiti

Ma razlikuju se svi. Ovi iz Sjenice su mi dosta cudni. U Pazaru nemam nikog, osim jednu tetku koja se tamo udala ( nije mi prava tetka, mi to tako kazemo :D ). Plav i Gusinje nekako naginju albanskom mentalitetu. Imam dosta komsija iz Priboja, fini ljudi pravo. Vole popiti, pomeziti. Moji su iz Bijelog Polja. Ja kad nekog upoznam i kad kazem ciji sam sin, svi kazu nema postenijeg covjeka. Eto da ti docaram malo skromno, po' sandzacki :D
Daj meni kakvu iz Priboja :D Bio sam jednom tamo.Stao stari da pita kako do Bosne i povezemo neke 2.Bile su plahe :ljepota:
Nitro je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Ja od 14. ne rastem :thumbdown: Sad mi je 18 :roll: Šteta što nisam fudbal trenirao.Imam idealnu konstituciju za fudbalera :D
Meni će brzo 18, ali ja treniram fudbal od prvog osnovne pa ti vidi. Najvisočiji sam u familiji i baš sam ponosan na sebe. :) Kilaža me malo zeza na ovu visini, inače imam 70kg.
Ja trenirao košarku.Dok sam bio ozbiljan bio sam 182 sa 85 kg.Tada sve mišić.U februaru sam bio spao na 72 kg :thumbdown: Sad sam na normalnih 76.
Bio bih idealno krilo.Brz sam,a jaka mi stamina pa bih stigao pomagat beku u odbrani :urnebes:

Koja si pozicija ti?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2014, 20:36

Cartman je napisao/la:

I za mene.

Znam za to, koliko samo imam poznanika koji su Norgeu na radu. Ja jos uvijek studiram, a uz to imam posao istovremeno, dok studiram. A onda radim i ljeti, tako da sam zadovoljan.
Vjeruj da u prodavnicama, fast foodu, restoranima, kaficima i tako dalje rade manje-vise iskljucivo Svedjani, pogtovo u Oslu. Neki dan bio na aerodromu i apsolutno svi zaposleni sa kojim sam kontaktirao su Svedjani. Valjda se isplati i firmama i tim Svedjanima. Zato Norvezani bez neke skole sad ne mogu do posla od njih. :lol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 20:40

Cartman je napisao/la: Vjeruj da u prodavnicama, fast foodu, restoranima, kaficima i tako dalje rade manje-vise iskljucivo Svedjani, pogtovo u Oslu. Neki dan bio na aerodromu i apsolutno svi zaposleni sa kojim sam kontaktirao su Svedjani. Valjda se isplati i firmama i tim Svedjanima. Zato Norvezani bez neke skole sad ne mogu do posla od njih. :lol:
Imal mjesta za Bosance gdje :rol:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 27 jul 2014, 20:40

@Kawhi Koja slučajnost. Ja igram beka i imam ogromne probleme kada na krilu igra neki lijen igrač koji se ne planira vratiti da pomogne pa da sve gori nazad. Kada igramo 3-5-2 formaciju igram po desnoj strani i letam gore dole. :plac: Uoravo smo u fazi priprema i mislim da sam u zadnjih 10 dana imao 1 slobodan tj. bez treninga. :yawn:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 27 jul 2014, 20:42

Cartman je napisao/la:Vjeruj da u prodavnicama, fast foodu, restoranima, kaficima i tako dalje rade manje-vise iskljucivo Svedjani, pogtovo u Oslu. Neki dan bio na aerodromu i apsolutno svi zaposleni sa kojim sam kontaktirao su Svedjani. Valjda se isplati i firmama i tim Svedjanima. Zato Norvezani bez neke skole sad ne mogu do posla od njih. :lol:

Znam, imam prijatelja koji radi na aerodromu u Oslu. Koji je to hadzija i gospodin. :lol: Cuo sam da Svedani rade sve one poslove koje Norvezani ne zele. Jesu velike place, ali brate, cijene su vam da glava zaboli. Najbolje nekako ziviti uz svedsko-norvesku granicu, u Svedskoj, a raditi u Norveskoj. u Strömstadu, gradu koji pripada Svedskoj ali je jako blizu norveskoj granici, hrpa Norvezana koji kupuju znatno jeftinije namirnice.

Ja sam inace u Göteborgu, nismo daleko.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 jul 2014, 20:44

@Nitro ja sam trenirao fudbal u prvom i drugom osnovne,al sam imao zdravstvenih problema pa prestanem.Trener bi me stavljao u napad,al pošto sam volio trčat nazad po loptu na kraju sam bio krilo.Šteta što prestadoh tu sam imao više šansi za uspjeh nego u košarci,al jbg draža mi košarka :D

Kad se sjetim tog perioda 6-9 godina života samo sam trčao.I kad sam počeo košarku trenirat poslije uvijek istrčim kontru prvi :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 8 gostiju.