HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

maxmore
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la maxmore » 13 mar 2013, 20:41

nate je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:jes bio penal vi ste najveci klub u drzavi,osteceni ste u svakoj tekmi jel moze ovako
:lol:

momak smiri se , samo priznaj da smo osteceni i tocka.zar je to tako tesko :?
Potpisujem. Ovaj Zeljo nema šanse za titulu.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 13 mar 2013, 20:41

vec sam prizno :lol: :lol: :lol: :lol: pa cete i vi cestitat duplu a onda cemo nastavit kako ste osteceni :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 13 mar 2013, 20:47

adilbeg je napisao/la:vec sam prizno :lol: :lol: :lol: :lol: pa cete i vi cestitat duplu a onda cemo nastavit kako ste osteceni :mrgreen:
Živi bili pa vidjeli. Ovo nije ni sjena onog prvaka od prošle godine. Dupla, nemoguće, po meni. Ovdje je upitna i obrana titule. Ja ću prvi čestitati ako Željo obrani titulu, ali teško će se to dogoditi.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 13 mar 2013, 20:51

Onaj Žuržinov zna dobro podvuć loptu, u prvom dijelu je lijepo i jednostavno uposlio čovjeka (ne znam sad ko je bio) ali ovaj pokušava zaobići Antolovića i ništa od toga. Nažalost Željine šanse su male u uzvratu jer uz ovakvu igru se može samo sretno do gola.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 13 mar 2013, 20:56

Gledao sam puno puta Želju i Zrinjskog , i pod BB i na Grbavici.Ova spada u red onih lošijih doduše nisam gledao prvo poluvrijeme ,samo sam slušao na radiju ali opći dojam mi je takav.Mi nemamo centarfora.Imam utisak da bi Bekić nešto od ovoga zabio,možda se varam ali tko zna.Sad je tako kako je.Još se nadam da taj Jurina može nešto odigrat u napadu inače ovo će biti proljeće "muke po Zrinjskom".
Uglavnom šanse su 50-50.Ako Željo zabije mi moramo dati dva , nadam se da ćemo za 20 dana bar malo podići igru.Željo me također nije oduševio i mislim da je lako moguće da ih Sarajevo pretekne u prvenstvu ako nastave ovako.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 mar 2013, 20:58

Sad napunite stadion u uzvratu, ali ono, do vrha!

Gledao sam samo prvo poluvrijeme, nazad ste odradili dobar posao (je li to do lošeg Želje, ne znam), ali naprijed jako loše, užasno. Je li igrao Jurina?
Hayley <3

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 mar 2013, 21:01

badblueboylivno je napisao/la:Sad napunite stadion u uzvratu, ali ono, do vrha!

Gledao sam samo prvo poluvrijeme, nazad ste odradili dobar posao (je li to do lošeg Želje, ne znam), ali naprijed jako loše, užasno. Je li igrao Jurina?
Jurina nema pravo nastupa, nije papire još sredio!

trasUl

Post Postao/la trasUl » 13 mar 2013, 21:01

Nije igro Jurina, igro Matija Podretardski
NAJJACI IKAD.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 mar 2013, 21:09

Ovaj klocko da je zabio ovo sto nije,niko se penala nebi sjecao niti bi pricali o tome,ona sansa je bila penal penala ,frajer na prazan gol sutao Antolovic nista haman nije pokrivao,strasno sta je promasio :|

Bit ce guravo u revansu,vidim da niste bili kompletni veceras,klupa za rezerve je bila haman jaca nego ovi sto igraju :mrgreen: bit ce svega u revansu i vjerujem da im mozete zabiti gol,a sad dali ce to biti dovoljno o tom po tom sto kazu,definitivno i plus je sto im najbolji igrac nece biti u revansu,tako da sad uloga favorita ide lagano na vasu stranu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 13 mar 2013, 21:40

cuj pucao na prazan gol, a golman bio na njemu :lol:

bila je odlicna sansa, ali ne prazan gol.nadam se da cemo podici formu do uzvrata i da se malo vise napuni stadion kod kuce.

trasUl

Post Postao/la trasUl » 13 mar 2013, 21:40

Tri zicera smo imali jebote. I štae sa onim ubacijma preko krila, svaki u autu završi. :lol:
Nadam se da će od tog Jurine bit nešto, jer izgleda da je ovaj Poredski na razini Bubala i Pehara. Šteta što umjesto Sesara nije igrao Stojkić od 1. na ljevom beku, bili bi puno bolji.
NAJJACI IKAD.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 13 mar 2013, 21:44

trasUl je napisao/la:Tri zicera smo imali jebote. I štae sa onim ubacijma preko krila, svaki u autu završi. :lol:
Nadam se da će od tog Jurine bit nešto, jer izgleda da je ovaj Poredski na razini Bubala i Pehara. Šteta što umjesto Sesara nije igrao Stojkić od 1. na ljevom beku, bili bi puno bolji.
a jel ono muminovic promasio sa krila 1vs1 kad je suđeno zaleđe :lol:

cuj zaleđe, a bio 2 metra iza obrane...i ja se nadam da ce jurina bi bolji jer poredski je los.bekic bi nesto od onog zabio ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 mar 2013, 21:45

samir_tm87 je napisao/la:oj pa jeste bio penal, al vam sudija pusti igraca da osuta sa tri metra i kloc umjesto praznog gola, pogodi stativu... i osteceni .. ma daj.. zeljo skoro citavu tekmu sa igracem manje ( najboljim igracem ) i opet nam sudija steli.. pa koji **** vise
Dobro ti kazu momci iznad - nigdje i u nijednoj situaciji ukoliko je napravljen prekrsaj unutar 16 metara za najstrozu kaznu NEMA prednosti. Jednostavno nema. To su znaci osnove nogometne igre i to je GRESKA suca, nebitno da ih je pustio svih 11 da idu na prazan gol. Da je zabio gol Zeljeznicar bi bio ostecen, kad smo vec kod toga, upravo jer je pustio prednost.
A to sto je Zeljeznicar igrao cijelu utakmicu s igracem manje je krivnja samog Bekrica i njegovog glupog poteza, a ne steljenja od strane suca.

Sto sam gledao od utakmice, onako, dosta borbeno al dosta tezak teren i malo sadrzaja. Zrinjski je mogao i trebao iskoristiti svoju sansu u ovoj utakmici, medjutim nije. Smatram da su podjednake sanse u uzvratu, ali nadam se da Zrinjski dobija i da uzivamo zajedno u hercegovackom finalu. Ajmo Zrinjski!
...Život za Široki...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 13 mar 2013, 21:48

Sesar(c) je morao igrati,jer tko je Pero Stojkic,bezz igrac :? !!!
Kao sto sam vec i pisao Zeljo ekipa za kur.. eto kada ovakvom Zrinjskom koji je jedan od losijih zadnjih 15 ak godina ne mogu kuci dati gola ,pisao sam bolje oni nego Siroki sto se pokazalo i tocnim,izvukli smo pozitivan rezultat ali biti ce gutavo u revansu jer 0:0 je jeb... rezultat,ako nam ga Zeljo uvali u prvih pola sata mi nemamo napadaca da postignemo dva gola,to je nemoguca misija,nadajmo se da je Jurina barem solidan igrac,ovoga Posranskog necu niti komentirati ...
Zurzinovu svaka cast za vecera ,igra kao igra za gledati nikakava!
Da je bilo muda u Perica mogli smo pametnim izmjenama doci do nekakve pobjede ovako sumnjam i dalje u prolaz jer od govana pita se ne moze napraviti a bogami niti kuhar nam nije masterchef!!! :lol: :lol:

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 13 mar 2013, 21:49

kup je naš

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 13 mar 2013, 21:54

imamo sasvim realne sanse ovo nije los rezultat prije utakmice bi ga prihvatili ali nije bas tako poslije stative.graovac je dobar i falit ce ali nadam se oporavku radeljica i mislim da na toj poziciji nece bit problema.trebamo u gradu stvorit tih par dana pravu atmosferu da na utakmici bude bar 4000-4500 ljudi

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 13 mar 2013, 22:00

Najzesci su mi ovi kada Bekic ne igra,zabio bi,kada igra sta koji kur.. igra Pericu jedi gov..a! :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 mar 2013, 22:00

Cestitam Zrinjskom na dobroj utakmici. Bilo je prilicno hladno veceras na Grbavici. Trebali ste nas pobjediti 2:0, sad zasto niste ne znam stvarno, nas je Antolovic spasavao, a onda u finisu vas igrac fula ono sto se ne fula. Svi smo vidjeli vec loptu u golu. Mi smo katastrofalno odigrali, a vi ste uglavnom isli na kontre. Imate strasna ubacivanja krila iz drugog plana i tu je B. Colic konstantno ispadao. Ne bih o imenima posto ne znam vase igrace, ali decko na lijevom krilu je bio odlican. Sto se sudije tice, penal je morao svirati, Bekricev lakat nisam vidio, ali svi su rekli na tribini da je zasluzeno. Crveni karton vasem igracu opravdan takodjer. Jedino sto me je nerviralo je preveliko valjanje vasih igraca, cak i kada nije bilo kontakta, ali to je fudbal. Ukomponovani ste fino, samo ispadate malo u odbrani, to sto mi nismo to znali kazniti je nas problem.

Sto se tice navijaca, bilo je nekih 25 momaka iz Mostara maksimalno. Pjevali neke svoje pjesme, mi svoje. Onda su zapalili baklju, nakon par minuta na intervenciju policije i security-a ugasili i nastavili pjevati neke svoje pjesme. Usli su oko 10te minute i ostali do kraja. Izasli bez problema, a mi smo uglavnom bili isfrustrirani nasim losim izdanjem. Nikakvih incidenata nije bilo.

Mi cemo sigurno formu dici u reprezentativnoj pauzi i dalje mislim da mozemo do KUP-a. Sretno i sportski pozdrav iz Sarajeva.
Sport je lijek za tijelo i duh.

trasUl

Post Postao/la trasUl » 13 mar 2013, 22:03

Najnormalnij odgovor danas, eto.
NAJJACI IKAD.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 13 mar 2013, 22:35

trasUl je napisao/la:Tri zicera smo imali jebote. I štae sa onim ubacijma preko krila, svaki u autu završi. :lol:
:lol: :lol:
I nije samo ubacaji s krila, nego i korneri. Nije u pitanju samo Zrinjski, nego i Zeljeznicar :lol:

Pomalo dosadna utakmica, Zeljo dominantniji, ali Zrinjski je ipak imao bolje sanse za gol. Crvena oba zasluzena, a i onaj penal je bio, al sta je tu je.

Kod Zrinjskog se najvise pokazao doktor, isto tako i kod Zelje. Tesko je zakljuciti koji je veceras bio vise puta u centru paznje, al je sigurno da su oba bili vise nego ijedan igrac.

Imate sad odlicnu priliku da konacno osvojite trofej. Napunite stajanje i zapad dole i u jednoj uzavrloj atmosferi pomozite ekipi da dodje do finala, a nakon toga je sve moguce.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.