Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Trebao je i sinoc igrati, ali je doktorski tim Cedevite to odlucio iz predostroznosti..Poslije utakmice se odmah zalio na bol, ali protiv Sirokog bi trebao biti u rosteru..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hvala "neno4", vidio sam da je odputovao u Njemačku a onda vidim da nije u rosteru. Jel to ozljeda od utakmice sa Cibonom ili je možda dobio na treningu. Šta je u pitanju noga ili ruka... Izvini što je u jednoj rečenici puno pitanja.
Gordić je katastrofalan u Partizanu bio. Tek tada čovjek shvati kako je limitiran taj igrač. Imao je tu sjajnu utakmicu protiv Zvezda a ostalo je tek prosjek. Ne mislim ništa loše, ne daj Bože ali očekivao sam veći napredak od toga igrača koji je i obećavao.
[quote="Neutral"]Gordić je katastrofalan u Partizanu bio. Tek tada čovjek shvati kako je limitiran taj igrač. Imao je tu sjajnu utakmicu protiv Zvezda a ostalo je tek prosjek. Ne mislim ništa loše, ne daj Bože ali očekivao sam veći napredak od toga igrača koji je i obećavao.[/quote]
Ne slazem se sa tobom.Gorda je bio solida,jer je u to vrijeme Francuz bio katastrofa.
Ne slazem se sa tobom.Gorda je bio solida,jer je u to vrijeme Francuz bio katastrofa.
gordic je veoma solidan igracNeutral je napisao/la:Gordić je katastrofalan u Partizanu bio. Tek tada čovjek shvati kako je limitiran taj igrač. Imao je tu sjajnu utakmicu protiv Zvezda a ostalo je tek prosjek. Ne mislim ništa loše, ne daj Bože ali očekivao sam veći napredak od toga igrača koji je i obećavao.
u partizanu je bio ubacen u sistem koji njemu ne odgovara puno jer on je igrac koji voli da ima loptu u rukama i slobodu, a ne da bude 3-4 opcija u napadu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- kupus army
- Kontakt:
Nihad je sazrio u velikog igraca !
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ja sam Nihada gledao 2 i po cetvrtine, kad je bio na ucinku od 6 poena, pa sam se onda prebacio na Pjanica, jer sam mislio da ce to Grci lagano privesti kraju. Je l' bio nesto posebno dobar, vidio sam da je dodao jos 7 poena kasnije?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Limitiran = dobar
Nihad je igračina, tu nema više dileme. Grci će pasti aBd u Minhenu
Ovaj Bayern je mnogo bolji od prošlogodišnjih učesnika drugog kruga Eurolige, Albe i Bamberga.
Ono što me raduje je velliki napredak Nihada i u ofanzivi gdje preuzima odgovornost i pritom poentira.
Nihad je igračina, tu nema više dileme. Grci će pasti aBd u Minhenu
Ono što me raduje je velliki napredak Nihada i u ofanzivi gdje preuzima odgovornost i pritom poentira.
Pitaj Kalnietisa kakav je Gordic. Kako ga je sanjao poslije utakmice. Gordic je mogao puno vise u karijeri, ali tek su sada najbolje godine pred njim.Neutral je napisao/la:Gordić je katastrofalan u Partizanu bio. Tek tada čovjek shvati kako je limitiran taj igrač. Imao je tu sjajnu utakmicu protiv Zvezda a ostalo je tek prosjek. Ne mislim ništa loše, ne daj Bože ali očekivao sam veći napredak od toga igrača koji je i obećavao.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Povrijedio se na mecu sa Cibonom nakon jednog doskoka i u pitanju je noga...Trebao bi biti spreman za Siroki...Ramirez5 je napisao/la:Hvala "neno4", vidio sam da je odputovao u Njemačku a onda vidim da nije u rosteru. Jel to ozljeda od utakmice sa Cibonom ili je možda dobio na treningu. Šta je u pitanju noga ili ruka... Izvini što je u jednoj rečenici puno pitanja.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Pitaj Kalnietisa kakav je Gordic. Kako ga je sanjao poslije utakmice. Gordic je mogao puno vise u karijeri, ali tek su sada najbolje godine pred njim.Neutral je napisao/la:Gordić je katastrofalan u Partizanu bio. Tek tada čovjek shvati kako je limitiran taj igrač. Imao je tu sjajnu utakmicu protiv Zvezda a ostalo je tek prosjek. Ne mislim ništa loše, ne daj Bože ali očekivao sam veći napredak od toga igrača koji je i obećavao.
Nadam se. Novi klub mu je samo silazna putanja u karijeri.
31.10.2013.
Olympiacos 88 - 83 Bayern / Nihad Đedović - 13 poena, 4 asistencije
Vaerlose 78 - 70 Horsens / Vedran Borovčanin - 30 poena, 8 skokova
Olympiacos 88 - 83 Bayern / Nihad Đedović - 13 poena, 4 asistencije
Vaerlose 78 - 70 Horsens / Vedran Borovčanin - 30 poena, 8 skokova
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Hvala neno#4 car si, informacija je zlata vrijedna. Ramirez.
http://****/main.asp?dir=news&newsid=46876" onclick="window.open(this.href);return false;
Četiri pozivnice, 15 kandidata
Početkom veljače sljedeće godine FIBA će objaviti tko su posljednja četiri putnika na SP u Španjolsku.
Iz FIBA-e su objavili da je 15 reprezentacija poslalo zahtjev za jednu od te četiri pozivnice. Najviše kandidata dolazi iz Europe: Bosna i Hercegovina, Finska, Njemačka, Grčka, Izrael, Italija, Poljska, Rusija i Turska. Iz Amerike pozivnice su zatražili Brazil, Kanada i Venecuela, iz Azije Kina i Katar, te iz Afrike Nigerija.
Odluka o putnicima za Španjolsku biti će objavljena tijekom sastanka Izvršnog odbora FIBA-e koji se održava 1. i 2. veljače 2014. u Barceloni, a tada će biti održano i ždrijebanje skupina.
Nastup je već osiguralo 20 reprezentacija: Španjolska (domaćin), SAD (olimpijski prvak), Angola, Egipat, Senegal, Meksiko, Portoriko, Argentina, Dominikanska Republika, Iran, Filipini, Koreja, Francuska, Litva, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Ukrajina, Australija i Novi Zeland.
Početkom veljače sljedeće godine FIBA će objaviti tko su posljednja četiri putnika na SP u Španjolsku.
Iz FIBA-e su objavili da je 15 reprezentacija poslalo zahtjev za jednu od te četiri pozivnice. Najviše kandidata dolazi iz Europe: Bosna i Hercegovina, Finska, Njemačka, Grčka, Izrael, Italija, Poljska, Rusija i Turska. Iz Amerike pozivnice su zatražili Brazil, Kanada i Venecuela, iz Azije Kina i Katar, te iz Afrike Nigerija.
Odluka o putnicima za Španjolsku biti će objavljena tijekom sastanka Izvršnog odbora FIBA-e koji se održava 1. i 2. veljače 2014. u Barceloni, a tada će biti održano i ždrijebanje skupina.
Nastup je već osiguralo 20 reprezentacija: Španjolska (domaćin), SAD (olimpijski prvak), Angola, Egipat, Senegal, Meksiko, Portoriko, Argentina, Dominikanska Republika, Iran, Filipini, Koreja, Francuska, Litva, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Ukrajina, Australija i Novi Zeland.
Njemačka, Grčka, Italija, Rusija, Turska. Oni će prije nas dobit 100 %. Šanse da dobijemo pozivnice su 0,00001 %.filip13 je napisao/la:http://****/main.asp?dir=news&newsid=46876
1.11.2013.
Brose Baskets 88 - 86 Anadolu Efes / Zack Wright - 8 poena, 4 skoka, 3 asistencije
Klosterneuburg 75 - 60 Gussing / Ramiz Suljanović - 20 poena, 10 skokova
Brose Baskets 88 - 86 Anadolu Efes / Zack Wright - 8 poena, 4 skoka, 3 asistencije
Klosterneuburg 75 - 60 Gussing / Ramiz Suljanović - 20 poena, 10 skokova
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Cedevita i Široki danas u 19,00 sati igraju utakmicu ABA lige ali nema prenosa niti na jednoj televiziji, ako neko ima link biću mu zahvalan Ramirez.
Nema prenosa nigdje, a tako ni linka.
Edit: Ipak vidim da su ovi postavili, pa hajde da vidimo na sta ce to da lici.http://www.jabuka.tv/prijenos-utakmice- ... jabuka-tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: Ipak vidim da su ovi postavili, pa hajde da vidimo na sta ce to da lici.http://www.jabuka.tv/prijenos-utakmice- ... jabuka-tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Steta sto niko ne prenosi, ovo neko sa 3310 snima.neno#4 je napisao/la:Nema prenosa nigdje, a tako ni linka.
Izdržati, to je temelj vrline!
-
mulumbu1921
- Kontakt:
sta je vise sa Nedimom Buzom evo gledam ove statistike,ocajno zaista
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.