Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la baresi#6 » 05 feb 2012, 01:38

spielführer_21 je napisao/la:Čitajući ovu temu, poželio sam slušati ovu pjesmu:
[youtube][/youtube]
jača je ova 8-)

[youtube][/youtube]

nego evo moje prognoze:

Genoa-Lazio x
AC Milan-Napoli x
Chievo-Parma 2
Fiorentina-Udinese 1
Juventus-Siena 1
Lecce-Bologna x
Novara-Cagliari 2
Palermo-Atalanta 1
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 feb 2012, 01:42

Ima ih na tabletama ili nešto žešće??'

Bolja je ona od Himze Polovine ''Uzmi pištolj pa me ubij'' ;)

Edit : Mislim da će Milan maznuti Napoli @baresi
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 feb 2012, 01:46

ne znam šta da ti kažem. trebao bi se očekivati pozitivan šok ali teško se vaditi protiv napolija sa tankim veznim redom a još k tome napolitanci znaju sa jakim bekovima razvlačiti... ako se ne varam allegri trenutno ima samo 5 veznih igrača na raspolaganju tako da će biti teško. inače sam loš prognozer pa nisam smio keca zategnuti :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 feb 2012, 01:51

Milan treba pobjedu (da ne kažem mora), sposobni su to itekako, koga nema bez njega se mora.. malo mi ''pehne'' onaj Emanuelson.. traži se još frajer izgleda...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 05 feb 2012, 01:55

baresi#6 je napisao/la:evo još jednog trola paola montera :roll:
prvo lik zove inter shinter nekoliko puta što je vrijeđanje, da je bar na juve temi pa haj. i onda spominje nakog benita, očito aludirajući na mussolinija a lik veze nema jer ono na slici nije mussolini već funny slika sa 9gag na kojoj definitivno nije benito. to se u školi uči na času historije. ako ništa googlaj jaro pa skontaj se malo, liči čovjek jedino što ima 2 oka i 2 uha. nevjerovatno kakvih likova ovdje ima.

ontopic. šta ima za sutra, hoće li šta odgoditi?
sam sam rekao ovom laiku,da benito nije imao veze sa juventusom,kao ni fasisti,nego da je covjek za bolognu navijao
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 feb 2012, 01:57

Kako bi Juventusu sutra sjeo kiks Milana, ne mogu to nikako zamisliti, ali nekako mi ni Napoli ne izgleda baš najbolje, tako da će to biti zanimljiva utakmica, mislim da bi nijanse mogle odlučiti, odnosno čiji dan bude Cavani ili Ibra, ja bi bio zadovoljan i sa X, eto ne mora Napoli pobjediti :mrgreen:

Roma i Inter takodjer u sličnoj formi u zadnje vrijeme, ispadanje u kupu, poraz i remi u zadnje dvije utakmice, ali nadam se da će Roma sutra dobiti i tako još više zakomlikovati borbu za mjesta koja vode u Europu naredne sezone.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 05 feb 2012, 01:58

Grande je napisao/la:Dosta mi je sto bratu moram objasnjavat neke stvari :D a to da ste LOPOVSKI KLUB i da ste klub pun prljavstine,mafije,smrada itd itd (naravno misli se na đubretus)...Ako vi nas zovete shinter i mi cemo vas đubretus...

Sta se raspravljate bolan ovdje kao djecica mala,de malo izadjize negdje,nadjite djevojke (oni koji nemaju),opustite se u zivotu,udarite sta,provedite se a ne visiti 24h na forumu (pojedini,a nace se oni)...

I da se zna :

1.MAFIJASKI KLUB KOJI JE NAMJESTAO UTAKMICE
2.LOPOVSKI KLUB KOJI JE RADIO SVE DA BI DOSAO DO CILJA
3.MOGGI SRAMOTA PLANETE I SRAMOTA ZA SPORT INACE
4.KAZNA JE BILA BLAGA,TREBALA JE JOS VECA STA SU RADILI TOLIKE GODINE
5.SRAMOTA ITALIJE I ITALIJANSKOG SPORTA STA SU SVE URADILI

Moze se pisati do sutra ali nema potrebe...Morao sam napisati jer ste stvarno dosadni vise i smarate konstantno ostale navijace ital.klubova po forumu,de ohladite malo i skontajte se (vazi za pojedine,a zna se dobro ko je 24h ovdje) i de malo promjenite raspravu...

Palamudite iz j.e.b.e.n.e. BiH a Italije niste vidjeli ocima isto tako i vaseg juvetusa (vecina) a vi odvade nesto tvrdite i dajete komentare,ccc...De bolan opsusteno...

Mrzite INTER a kao volite juve a ocima ga niste vidjeli :lol:
slusaj citaj ovo polagano i pazljivo: Boli tebe **** koliko smo mi puta juventus gledati uzivo!!!!!I vi jeste shinter,kraj za ovu temu
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 02:54

Žiku ovoga što nam napisa autobiografiju. Impresioniran sam, ali istovremeno mi ga je žao, čitav život će gledati kako Juve prca njegov provincijski klub. :mrgreen:

Glavni su mi ovi dijasporci pobjegnu odavde kad najviše treba i poslije se vrate i glume gospodu, a u inostranstvu ganjaju pacove po šahtovima da bi zaradili koji dinar. :mrgreen: :lol: :lol:

@Grande imam osjećaj da si puno stariji od mene, pa iz poštovanja ti neću ništa reći, osim da iskuliraš i maniš se savjetovanja jer očigledno si nebitan.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 feb 2012, 04:07

u zadnjih 10 godina koliko je Juventus prcao Inter,toliko je Inter Juventusa s tim da je Inter pored njih uzeo i Manitu,4 scudetta i par kupova odnosno Superkupova,,tako da ako je iko prcan,prcani ste 8-) jeste li vi osvojili tek proslog milenijuma tu LP? :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 08:04

Grande je napisao/la:Omladino bosanska...

Cuj ovog bisera nesto pise pod 1,2,3,4 itd a nisam te bolan ni citao 8-)

Samo TRIPLETA,to vas boli i vi to pamtite a sta je bilo nekih godina to vi ne pamtite i veze nemate o tome.
A onaj sto pominje neku dijasporu i neki rad itd za tvoju informaciju ja sam rodjeni Bosanac,studirao sam i zivio u Italiji preko 6god,tamo sam zavrsio fakultet a odgledao sam juve "live" vise puta nego vas citav forum tako da ispadate smesni ljudi dragi...

Dalje,sada sam se vratio u Bosnu i radim ovdje a mogao sam tamo ostati a svi me mozete naci i na fb a i privatno,tako da vam mogu pokazati i slike sa vaseg starog stadiona,slike sa utakmice lp izmedju juvetusa i bayerna,pa slike sa utakmice juve-roma,juve-milan itd itd,mogu mislit kako bi izgledali kada bi pogledali jednog interistu na vasem stadionu 8-) ...A sada glupo je da pricam o ostalim utakmicama koje sam pogledao dok sam bio tamo,ne hvalim se BOGA MI (musliman sam) ali tako je kako je...INTER necu da pominjem jer sam gledao 70-80 % utakmica po sezoni...

I bolje bi vam bilo da sakupite sebi love i odete pogledat neku tekmu a Udine su blizu i jako su povoljne,karte nisu skupe,prenociste se moze naci jako povoljno,hrana,pice i ostalo pristojno...Bolje o tome razmisljajte nego sto ovdje funtate a niste ni svjesni da ste samo INTERNET NAVIJACI i nista vise,a vi bi kao nesto odlucivali a najsmjesnije kada podjete pisati :E jesmo vas poderali,e jesmo ovo,jesmo ono...A ko ba vi???Internet navijaci tj SIMPATIZERI I NISTA VISE...
nista, mi cemo sve forume u BiH ugasit da ne raspravljamo o stranim klubovima, uzecemo broj telefona od tebe da povremeno nam uzivo ispricas kakva je atmosfera.Kad nam emocije "upale" oticemo na facebook stranicu da malo gledamo tvojih slika cisto da nas zelja mine.Sva sreca ti imas para da odes na te utakmice, mi nemamo, tako da i nemamo pravo da navijamo za strani tim.Sto se tice BiH reprezentacije, samo dijaspora je pravi fan, ista ona stoje sturnula u ratu, jer oni imaju para pa prate BiH po cjeloj Europi a mi jadnici,simpatizeri BiH iz BiH samo odemo nekad do Zenice, i mi nesto nadjemo da se nerviramo i brinemo za BiH,kako nas nije sramota,fuj :evil: .Oni sto nemaju para inace ne treba ni da zive a kamoli da navijaju i prate fudbal.Sve bi ja njih pozatvarao, gamad siromasna, oni ce meni navijat za Juventus.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 feb 2012, 09:15

Kakvo je vrijeme danas u Italiji i temperature, je li se sta promjenilo ,ako neko ima sliku da postavi kao jucer @Bianconeri :?:
-RIVALDO-

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 05 feb 2012, 09:42

Odgođena utakmica Rome i Intera zbog snijega
Piše: A. Kerić
Nedjelja, 05.02.12. 09:24.
Utakmica između Rome i Intera, koja se trebala odigrati danas, odgođena je zbog snijega koji je blokirao promet u glavnom gradu Italije
Otkud na SS.ba ovaj info, u Rimu pada kiša, sad prikazali na SKY-u i niko u Italiji nije objavio da je meč odgođen.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 05 feb 2012, 09:46

I ja bas sad citam ovdje. Nigdje u talijanskim medijima nema te informacije. Svi pisu da se utakmica igra.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 feb 2012, 09:58

Sj.ebo se mozda je trebo jucer ovo objaviti :D
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 feb 2012, 11:52

je li sve spremno, ima li odgađanja??

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 feb 2012, 12:03

Iako je u Italiji nahladnija sedmica u poslednjih 27 godina, cini se da nema odgode utakmica

Eno citam dosli arapi na Siciliju, ulozit ce 200 miliona dolara novi stadion Palerma i dovodjenje novih igraca, namazan je igrac Zamparini
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 feb 2012, 12:15

ima zamparini jaku diplu :lol:

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 05 feb 2012, 12:35

Bianconeri1988 je napisao/la:Žiku ovoga što nam napisa autobiografiju. Impresioniran sam, ali istovremeno mi ga je žao, čitav život će gledati kako Juve prca njegov provincijski klub. :mrgreen:

Glavni su mi ovi dijasporci pobjegnu odavde kad najviše treba i poslije se vrate i glume gospodu, a u inostranstvu ganjaju pacove po šahtovima da bi zaradili koji dinar. :mrgreen: :lol: :lol:

@Grande imam osjećaj da si puno stariji od mene, pa iz poštovanja ti neću ništa reći, osim da iskuliraš i maniš se savjetovanja jer očigledno si nebitan.
slika

Toliko o "prcanju"...Sine dragi dozovi se malo...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 feb 2012, 12:41

Palacio opet golcinu zabio
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 feb 2012, 12:42

Kakve golove daje ovaj čovjek :o , svaka čast!
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.