Grande je napisao/la:Omladino bosanska...
Cuj ovog bisera nesto pise pod 1,2,3,4 itd a nisam te bolan ni citao
Samo TRIPLETA,to vas boli i vi to pamtite a sta je bilo nekih godina to vi ne pamtite i veze nemate o tome.
A onaj sto pominje neku dijasporu i neki rad itd za tvoju informaciju ja sam rodjeni Bosanac,studirao sam i zivio u Italiji preko 6god,tamo sam zavrsio fakultet a odgledao sam juve "live" vise puta nego vas citav forum tako da ispadate smesni ljudi dragi...
Dalje,sada sam se vratio u Bosnu i radim ovdje a mogao sam tamo ostati a svi me mozete naci i na fb a i privatno,tako da vam mogu pokazati i slike sa vaseg starog stadiona,slike sa utakmice lp izmedju juvetusa i bayerna,pa slike sa utakmice juve-roma,juve-milan itd itd,mogu mislit kako bi izgledali kada bi pogledali jednog interistu na vasem stadionu

...A sada glupo je da pricam o ostalim utakmicama koje sam pogledao dok sam bio tamo,ne hvalim se BOGA MI (musliman sam) ali tako je kako je...INTER necu da pominjem jer sam gledao 70-80 % utakmica po sezoni...
I bolje bi vam bilo da sakupite sebi love i odete pogledat neku tekmu a Udine su blizu i jako su povoljne,karte nisu skupe,prenociste se moze naci jako povoljno,hrana,pice i ostalo pristojno...Bolje o tome razmisljajte nego sto ovdje funtate a niste ni svjesni da ste samo INTERNET NAVIJACI i nista vise,a vi bi kao nesto odlucivali a najsmjesnije kada podjete pisati :E jesmo vas poderali,e jesmo ovo,jesmo ono...A ko ba vi???Internet navijaci tj SIMPATIZERI I NISTA VISE...
nista, mi cemo sve forume u BiH ugasit da ne raspravljamo o stranim klubovima, uzecemo broj telefona od tebe da povremeno nam uzivo ispricas kakva je atmosfera.Kad nam emocije "upale" oticemo na facebook stranicu da malo gledamo tvojih slika cisto da nas zelja mine.Sva sreca ti imas para da odes na te utakmice, mi nemamo, tako da i nemamo pravo da navijamo za strani tim.Sto se tice BiH reprezentacije, samo dijaspora je pravi fan, ista ona stoje sturnula u ratu, jer oni imaju para pa prate BiH po cjeloj Europi a mi jadnici,simpatizeri BiH iz BiH samo odemo nekad do Zenice, i mi nesto nadjemo da se nerviramo i brinemo za BiH,kako nas nije sramota,fuj

.Oni sto nemaju para inace ne treba ni da zive a kamoli da navijaju i prate fudbal.Sve bi ja njih pozatvarao, gamad siromasna, oni ce meni navijat za Juventus.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.