Imal gdje Pile87?Mancini je napisao/la:Prestali su pisati uglavnom zbog raznih dosadnjakovića odnosno trolova koji "uništavaju" razne teme pa i ovu.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
aleksasantic
cuo sam da su vasi pregovarali sa jednim momkom iz mostar igra u zadnjoj liniji i da bi trebao doc kod vas sad na zimu
tako sam cuo ako dodje bice vam koristan samo je malo "lud" al strasan igrac 
Vjeruj, ja sta god znam dobijem od clanaka do tv kanala, igraca licno i sto mi neko kaze iz kluba i slicno. 
K'o ovo sad npr:
http://nkbosna.ba/novosti/302-iza-kadet ... -historiji
Je li ovo kadeti igraju prijateljsku protiv kadeta ili seniori protiv nasih seniora?
@aleksasantic
Znas li kako se zove taj momak?
K'o ovo sad npr:
Je li ovo kadeti igraju prijateljsku protiv kadeta ili seniori protiv nasih seniora?
@aleksasantic
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
aleksasantic
znam momka onako iz grada znam ko je,covjek koji se "brine" o njemu,on mi je rekao da je pricao sa vasim i da ce bit to ok,znam da je samo dobar igrac strasan,samo ponekad malo lud jer se sekira u igri galami ebe sve zivo svakom ne daj boze nikom kako galami al igra gine za cijelu zadnju liniju...ne zanm koliko je ovom vjerovat al kaze da bi moglo bit nesto,ako dodje kod vas em sto ce te na njemu zaradit em sto cete imat dobrog odbrambenog igraca...toliko ti mogu recMokroguz je napisao/la:Vjeruj, ja sta god znam dobijem od clanaka do tv kanala, igraca licno i sto mi neko kaze iz kluba i slicno.
K'o ovo sad npr:
Je li ovo kadeti igraju prijateljsku protiv kadeta ili seniori protiv nasih seniora?![]()
@aleksasantic
Nije bilo sudjenje na nivou, ali nije ni svaki kontakt bio faul. Bogicevic da vam nije bio vi bi popusili sa 3-4 razlike. Pogrijesio jeste, ali napad vam je isto tako grijesio.Mancini je napisao/la:Ma vala sudio je kao da je u zapadnom Mostaru ali nije to ključ poraza.A Bogičević pogriješi protiv Želje,protiv Sarajeva,protiv Zrinjskog i to uvijek kada se "lomi" rezultat.
Smiješno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gore "stručnjak" piše kako bi primili 3-4 gola da nije bilo Bogičevića a protivnička ekipa pored gola imala još jednu šansu. 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 nov 2014, 20:52, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
i ne pratis tim koji te placa
O čemu ti pričaš? Ko koga ne prati i ko koga plaća? 
Samo te citam danima i mogu ti reci da si pun frustracija!Mokroguz jedini realan na ovoj temi!Svaka cast milina te citati!Mancini je napisao/la:O čemu ti pričaš? Ko koga ne prati i ko koga plaća?
@starina Ma ko si ti uopšte da mene ocjenjuješ?Koji si ti faktor uopšte?O čemu ti govoriš?Nego šta ima u klubu?
O ovome pricam,gazda teme jbg!Izvini na smetnji sve si u pravu!Dovidjenja i prijatno!Mancini je napisao/la:@starina Ma ko si ti uopšte da mene ocjenjuješ?Koji si ti faktor uopšte?O čemu ti govoriš?Nego šta ima u klubu?
Kakav gazda teme?Nema potrebe za sarkazmom. I nemaš potrebe da se izvinjavaš, mogao si odgovoriti na pitanje o kakvim frustracijama pišeš?starina je napisao/la:O ovome pricam,gazda teme jbg!Izvini na smetnji sve si u pravu!Dovidjenja i prijatno!Mancini je napisao/la:@starina Ma ko si ti uopšte da mene ocjenjuješ?Koji si ti faktor uopšte?O čemu ti govoriš?Nego šta ima u klubu?
Regoje, Bogi i Lede po treci zuti dobili protiv Zrinje cini mi se, Keno crveni i dalje valjda tegari, a Hugo i Ostri povrijedjeni i dalje naravno
Nadam se da sam ovo ja pogresno izracunao, vidjet cemo.
Ali zato evo sansa Juksonu i Imamovicu da se dokazu, nece nas iznevjeriti aBd inshallah, Tomovic radi dobar posao, samo ko ce zamijeniti Ledeta ako je stvarno dobio treci zuti?
Ali zato evo sansa Juksonu i Imamovicu da se dokazu, nece nas iznevjeriti aBd inshallah, Tomovic radi dobar posao, samo ko ce zamijeniti Ledeta ako je stvarno dobio treci zuti?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne igraju Regoje,Bogičević i Muharemović zbog tri žut kartona. Handžić je odradio utakmicu kazne zbog dva žuta kartona odnosno crvenog kartona.Mokroguz je napisao/la:Regoje, Bogi i Lede po treci zuti dobili protiv Zrinje cini mi se, Keno crveni i dalje valjda tegari, a Hugo i Ostri povrijedjeni i dalje naravno![]()
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 12 jan 2018, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da ne bude nevrijeme tamo tog dana. Treba nam napad dati rani gol da ubije nadu domacina.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Citam intervju Gojaka na stranici
Bravo Amere
Bravo Amere
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Radnik bez standardnih napadaca, mi bez standardnih stopera.
Smajke, Amer, Pandza i Brki po jedan gol za veliki finis polusezone. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ono kad se dopisuješ sam sa sobom 
MCMXLVI je napisao/la:Ono kad se dopisuješ sam sa sobom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.