Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Šćuk dao dva gola u češkom kupu
kako bi bilo dobro da se proda u neki solidan budnesligaski klubpazzarac je napisao/la:Šćuk dao dva gola u češkom kupu
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jao i vas Jablaničana 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sto ce nam jos jedan Svraka?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Da se još Steva vrati i formu i onda Đurića u repku. Kombinacija koja je Švabama uvalila tricu za jedno poluvrijeme.
Kad bi Djuric "proigr'o" onako pravo, pa da ode u Brazil. Taman bi mog'o igrat' slicnu rolu koju je Muslimovic i vise nego efikasno odradjiv'o..levat je napisao/la:Da se još Steva vrati i formu i onda Đurića u repku. Kombinacija koja je Švabama uvalila tricu za jedno poluvrijeme.
NIkad od Djurica igraca, mozda za losije tekme al je tip preprespor i prejednodimenzionalan za ikakvog viseg nivoa. Dosta nam je sidrasa i tehnicara u mjestu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Evo Prcic igra u prvih 11
- el-fighter
- Kontakt:
Kad ga Steva veceras metne Realulevat je napisao/la:Da se još Steva vrati i formu i onda Đurića u repku. Kombinacija koja je Švabama uvalila tricu za jedno poluvrijeme.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
odlično šteta što arena prenosi PSGpazzarac je napisao/la:Evo Prcic igra u prvih 11
Igra u najgorem timu Francuske. Prvo poluvrijeme gube sa 3:0. Inače u sedam kola su primili čak dvanaest golova a postigli su mizerna tri gola. Momak nema ni 10% potencijala kakvog je Miralem imao svojevremeno u Metz-u.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Polako bolan, u ovim godinama mu je bitno samo da igra. Da stekne samopouzdanje, sigurnost, rutinu i da napreduje iz utakmice u utakmicu. Igra u dobroj ligi, na visokom nivou i samo moze napredovati.Neutral je napisao/la:Igra u najgorem timu Francuske. Prvo poluvrijeme gube sa 3:0. Inače u sedam kola su primili čak dvanaest golova a postigli su mizerna tri gola. Momak nema ni 10% potencijala kakvog je Miralem imao svojevremeno u Metz-u.
Istina klub mu je katastrofa, ali liga, tj. protivnici nisu, i ako se do kraja sezone pokaze kao dobar igrac lako moze napraviti transfer u recimo Lille, Rennes, ili neki drugi bolji klub sa tradicijom u Ligi 1, i eto nam novog A reprezentativca.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 25 sep 2013, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Gledao sam ga par puta, nije ništa pokazao. Sretno mu, ipak je naš. Moguće da je ona teška povreda ostavila ipak veći trag na njegovoj igri.
I Pjanić je svojevremeno igrao za najgori tim u Francuskoj, FC Metz, koji je te sezone ispao u Ligue 2, pa mu to nije predstavljalo problem da ode u Lyon. Kao što neko reče, bitno je da igra, jer u Francuskoj mladi igrači veoma brzo napreduju i ako ima kvalitet sigurno će isplivati.Neutral je napisao/la:Igra u najgorem timu Francuske. Prvo poluvrijeme gube sa 3:0. Inače u sedam kola su primili čak dvanaest golova a postigli su mizerna tri gola. Momak nema ni 10% potencijala kakvog je Miralem imao svojevremeno u Metz-u.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Igra u najgorem timu Francuske. Prvo poluvrijeme gube sa 3:0. Inače u sedam kola su primili čak dvanaest golova a postigli su mizerna tri gola. Momak nema ni 10% potencijala kakvog je Miralem imao svojevremeno u Metz-u.
Ma ja , hebo Prcu , igra lik samo u Ligue 1 , da ti vidiš kako igra Arežina , pa taj će prekucati Pjanića za 2 godine
šta mislite da li Armin Hodžić zaslužuje poziv, bar u prijateljskoj utakmici?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Za A selekciju ne.hanniz je napisao/la:šta mislite da li Armin Hodžić zaslužuje poziv, bar u prijateljskoj utakmici?
Celik!3,2,2.
Zasluzuje,ali u onu U-21 reprezentaciju.Koliko je poznato Armin jos nije kako treba ni za nju zaigrao,a u ovom momentu od napadaca imamo boljeg Djurica,Mahmutovica,Hadzica,Avdica ...hanniz je napisao/la:šta mislite da li Armin Hodžić zaslužuje poziv, bar u prijateljskoj utakmici?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Svaka čast Arminu na ona 3 gola ali ja sam očekivao od njega puno više trke i agresivnosti. Njegova snaga i kondicija su na dosta slabom nivou. Meni se čini da je drugo poluvrijeme jedva odigrao ( u prvom je i dao golove). U duelima je ko Pjanić nekada. Lagan ko pero. Pitanje je sad kako će mu to prolaziti kod Engleza, još napadača igra.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Čuj odigrao jedva drugo. Nije tačno nego Željo u drugom uopšte nije napadao nego se dodavao i priveo lagano tekmu kraju. Neko će reći zbog čuvanja snage za ČElik a neko će reći radi dogovora da se ne trpa Leotar dalje.delija je napisao/la:Svaka čast Arminu na ona 3 gola ali ja sam očekivao od njega puno više trke i agresivnosti. Njegova snaga i kondicija su na dosta slabom nivou. Meni se čini da je drugo poluvrijeme jedva odigrao ( u prvom je i dao golove). U duelima je ko Pjanić nekada. Lagan ko pero. Pitanje je sad kako će mu to prolaziti kod Engleza, još napadača igra.