City-u bi dobro došao napadač tipa Džeke da pomogne Tevezu jer, koliko ja vidim, u City-u jedinu Tevez može postići gol a da je klasičan napadač. Golgeter kao Džeko ne bi bio na odmet.bosnas_ je napisao/la:Mancester C. ima sjajnu ekipu,gledao sam ih u nedjelju u gostujucoj pobjedi od 3:1,sjajni Tevez je skoro sam pobjedio goste..Dzeko ce imati odlicne saigrace,vrhunski tim,i imat ce sve uslove za maximalno napredovanje..Engleska liga je najbolja na svijetu,Mancester C. najbogatiji klub na svijetu..imaju odlican stadion,vrhunsku atmosferu..sve u svemu pravi potez Dzeke! samo se ceka pocetak naredne sedmice i da konacno potpise ugovor,zasluzio je to svojim igrama definitivno! ovo je velika stvar i za reprezentaciju BIH!! opet kazem,samo da potpise,da se nesto ne izkomplikuje..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Mancester C. danas dao 4 gola,Baloteli het trik..pitanje je koliko ovako efikasnom Mancesteru uopste treba napadac!? kako god nadam se da ce Dzeko u januaru promjeniti sredinu...
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 28 dec 2010, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi volio da ode u shity . Tamo ako ne budes na nivou 2-3 tekme ne gine ti klupa ,a vidimo da shity i onako ne zna sta ce sa napadacima ,jedan Santa Cruz je morao na posudbu u Lazio .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ja mislim da bi City bio pun pogodak.Imaju dobar tim i mislim da bi se Dzeko tamo dobro uklopio.Santa Cruz non stop povrijedjen a nije ni po kvaliteti za porediti sa Edinom.
Baloteli je talenat ali cudan momak tako da mislim da bi Dzeko bio u prvom timu vecinom,ali na kraju krajeva i malo konkurencije nije na odmet.
MIslim da bi Dzeko dobio volju za dokazivanjem i mogao bi dosta da nauci od trenera kao sto je Mancini.
PS:Balo je danas dao dva gola iz penala
Baloteli je talenat ali cudan momak tako da mislim da bi Dzeko bio u prvom timu vecinom,ali na kraju krajeva i malo konkurencije nije na odmet.
MIslim da bi Dzeko dobio volju za dokazivanjem i mogao bi dosta da nauci od trenera kao sto je Mancini.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Pa dobro,slazem se s tobom,Dzeki bi konkurencija i dobro dosla..on je svjtski napadac i za svoj status se ne bi trebao brinuti,ali bi morao malo vise zapeti nego u krnjem Wolfsburgu..Mancester C. je zaista vrhunski klub,sa odlicnim gracima..sve redom melju.. dobra stvar je sto bi Dzeko imao pravo nastupa i u Evropskoj ligi..malta071 je napisao/la:Ja mislim da bi City bio pun pogodak.Imaju dobar tim i mislim da bi se Dzeko tamo dobro uklopio.Santa Cruz non stop povrijedjen a nije ni po kvaliteti za porediti sa Edinom.
Ovo je najbolje za Dzeku, ako se ostvari. Jaka liga, kvalitetni igraci i ako nista igrace u LP sljedece sezone. Jos vlasnici su braca muslimani
kud ce bolje
Ma dobro je gdje god da ode samo da neide u onu ciganiju sa cizme
!زيكو يهيمن

Ma dobro je gdje god da ode samo da neide u onu ciganiju sa cizme

!زيكو يهيمن
Tevez-Dzeko,tandem iz snova,mozdza i najjaci napadacki dvojac u Evropi,Mancester C. ima velike sanse da bude cak i prvak Engleske..imaju vrhunske igrace,milina ih je gledati..nadam se da se nece nesto iskomplikovati oko transfera,jer u sportu nista nije gotovo dok nije gotovo..Bilal je napisao/la:Ovo je najbolje za Dzeku, ako se ostvari. Jaka liga, kvalitetni igraci i ako nista igrace u LP sljedece sezone. Jos vlasnici su braca muslimanikud ce bolje
![]()
Ma dobro je gdje god da ode samo da neide u onu ciganiju sa cizme![]()
!زيكو يهيمن
Otocki firauni su jos gori....masnijiBilal je napisao/la:Ovo je najbolje za Dzeku, ako se ostvari. Jaka liga, kvalitetni igraci i ako nista igrace u LP sljedece sezone. Jos vlasnici su braca muslimanikud ce bolje
![]()
!زيكو يهيمن

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Otocki firauni su jos gori....masnijiBilal je napisao/la:Ovo je najbolje za Dzeku, ako se ostvari. Jaka liga, kvalitetni igraci i ako nista igrace u LP sljedece sezone. Jos vlasnici su braca muslimanikud ce bolje
![]()
!زيكو يهيمن
jeli oso
Mozeli neko nappisat ko sve ima man city od napadaca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sigurno je da bi Dzeko imao "zavareno" mjesto u Manchesteru.Postoje dvije prepreke u njegovom transferu.Prvo razbiti kasicu prasicu pa onda smeksati onu debelu foku ili ti ga svinju 

Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!
Inace majstor je učestvovao na poznatom turniru "Četiri kafića" u Splitu .... Džeko je , proglašen najboljim igraćem i strijelcem turnira. nice 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Jel kafic u pitanju,Dzeko sve pozandarajuznjak> je napisao/la:Inace majstor je učestvovao na poznatom turniru "Četiri kafića" u Splitu .... Džeko je , proglašen najboljim igraćem i strijelcem turnira. nice

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Carlos Teveznick je napisao/la:jeli oso
Mozeli neko nappisat ko sve ima man city od napadaca
Mario Ballotelli
Emmanuel Adebayor
Roque Santa Cruz
Jô
Edin Džeko s dva pogotka donio je Kauriju naslov pobjednika humanitarnog turnira ,,Četiri kafića“ .
Tradicionalni splitski malonogometni turnir „Memorijal Dina Petrinovića“, poznatiji kao turnir „Četiri kafića“, započeo je spektakularnim predstavljanjem momčadi Tropic Club Equadora. Popraćen burnim pljeskom publike prvi je na parket Spaladium Arene istrčao legendarni kapetan „vatrenih“ Zvonimir Boban.
>> Džeko za GOL.hr: Oko mene se vrte milijuni, a ja sam ostao isti
>> Špaco oduševio Vukojevića: 'Taj zna motivirati igrače!'
Ognjen Vukojević dočekan je zvižducima, jednako kao i napadač Hajduka Duje Čop, koji očigledno nije omiljen u Splitu. No, zato je izlazak Ivana Rakitića i kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne digao na noge oko šest tisuća gledatelja koji su došli na prvu utakmicu dana. Trenera Tropica Stanka Poklepovića dočekala je na centru znamenita „pirija“. Špaco je „piriju“ podigao visoko u zrak izazvavši urnebes u dvorani.
Za momčad Stella Mares, među ostalim, zaigrali su Robert Jarni, Miki Rapaić i Dario Šimić, no najveći pljesak zaradio je „Ronaldo iz Turčinovića“ Stanko Bubalo.
Zvijezde s majcama s likom Dina Petrinovića (Foto: Nino Strmotić/Pixsell)
Već u prvom poluvremenu Tropic je poveo s 3:0, pogotke su postigli Brkljača, Vukojević i Andrija Bogdanović. U drugom dijelu Stella Mares je smanjila zaostatak na 3:2 pogocima Livaje i Almira Turkovića, no Brkljača je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 4:2.
U drugoj polufinalnoj utakmici između Kaurije i Vanille nije bilo pogodaka pa je pitanje pobjednika odlučeno nakon izvođenja penala, a slavio je Kauri sa 2:1.

U finalu je Kauri predvođen Edinom Džekom (2 pogotka) slavio protiv Tropica 2:1. Počasni gol za Tropic postigao je Obilinović. Novinari su Džeku proglasili najboljim igračem ovog turnira, a sa ukupno postignuta tri gola najbolji je i strijelac turnira. Najboljim golmanom turnira proglašen je Adis Nurković koji je branio za pobjednički momčad Kauri.
Sredstva prikupljena na ovom revijalno-humanitarnom turniru, koji nosi naziv "Dino Petrinović", bit će namjenjena, kako je rečeno Rehabilitacijskom centru „Mir“ u Rudinama.
Najveće negodovanje splitske publike izazvalo je predstavljanje Hajdukovih nogometaša u momčadi Vanille Ivana Strinića i Danijela Subašića, dok su najveće ovacije pobrali Senijad Ibričić i Edin Džeko, koji nastupaju za Kauri.
http://gol.hr/clanak/rubrika/nogomet/bo ... arenu.html
Tradicionalni splitski malonogometni turnir „Memorijal Dina Petrinovića“, poznatiji kao turnir „Četiri kafića“, započeo je spektakularnim predstavljanjem momčadi Tropic Club Equadora. Popraćen burnim pljeskom publike prvi je na parket Spaladium Arene istrčao legendarni kapetan „vatrenih“ Zvonimir Boban.
>> Džeko za GOL.hr: Oko mene se vrte milijuni, a ja sam ostao isti
>> Špaco oduševio Vukojevića: 'Taj zna motivirati igrače!'
Ognjen Vukojević dočekan je zvižducima, jednako kao i napadač Hajduka Duje Čop, koji očigledno nije omiljen u Splitu. No, zato je izlazak Ivana Rakitića i kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne digao na noge oko šest tisuća gledatelja koji su došli na prvu utakmicu dana. Trenera Tropica Stanka Poklepovića dočekala je na centru znamenita „pirija“. Špaco je „piriju“ podigao visoko u zrak izazvavši urnebes u dvorani.
Za momčad Stella Mares, među ostalim, zaigrali su Robert Jarni, Miki Rapaić i Dario Šimić, no najveći pljesak zaradio je „Ronaldo iz Turčinovića“ Stanko Bubalo.
Zvijezde s majcama s likom Dina Petrinovića (Foto: Nino Strmotić/Pixsell)
Već u prvom poluvremenu Tropic je poveo s 3:0, pogotke su postigli Brkljača, Vukojević i Andrija Bogdanović. U drugom dijelu Stella Mares je smanjila zaostatak na 3:2 pogocima Livaje i Almira Turkovića, no Brkljača je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 4:2.
U drugoj polufinalnoj utakmici između Kaurije i Vanille nije bilo pogodaka pa je pitanje pobjednika odlučeno nakon izvođenja penala, a slavio je Kauri sa 2:1.

U finalu je Kauri predvođen Edinom Džekom (2 pogotka) slavio protiv Tropica 2:1. Počasni gol za Tropic postigao je Obilinović. Novinari su Džeku proglasili najboljim igračem ovog turnira, a sa ukupno postignuta tri gola najbolji je i strijelac turnira. Najboljim golmanom turnira proglašen je Adis Nurković koji je branio za pobjednički momčad Kauri.
Sredstva prikupljena na ovom revijalno-humanitarnom turniru, koji nosi naziv "Dino Petrinović", bit će namjenjena, kako je rečeno Rehabilitacijskom centru „Mir“ u Rudinama.
Najveće negodovanje splitske publike izazvalo je predstavljanje Hajdukovih nogometaša u momčadi Vanille Ivana Strinića i Danijela Subašića, dok su najveće ovacije pobrali Senijad Ibričić i Edin Džeko, koji nastupaju za Kauri.
http://gol.hr/clanak/rubrika/nogomet/bo ... arenu.html
Bogami ako ode na otok, tesko da ce imati prilike za ove humanitarne tekme, biranje idola, tefericenja, itd 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma neka samo ide iz Wolfsburga, nije i vazno gdje ode jer niko nece dati tolike pare za igraca i onda poslati ga da grije klubu.
Bez obzira gdje ode sigurno ce Dzeko dobiti sanse i do njega je da ih iskoristi.
Samo mislim da bi Dzeko opet mogao otici nigjde i ovaj put isto kao i ljetos.
Bez obzira gdje ode sigurno ce Dzeko dobiti sanse i do njega je da ih iskoristi.
Samo mislim da bi Dzeko opet mogao otici nigjde i ovaj put isto kao i ljetos.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
To baska.Da ne govorimo o iznenadnim razboljivanjima pred tekme repke i to toliko da se ni dugme na mobilnom ne moze pritisnuti.Ebo Englesku.Adinjo je napisao/la:Bogami ako ode na otok, tesko da ce imati prilike za ove humanitarne tekme, biranje idola, tefericenja, itd
A u skoro vrijeme repka bi mogla imati koristi .Ko' sto i Bugari imaju od Berbatova.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 dec 2010, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tevez i Džeko bi bili strašan tandem. Mada, nisam još siguran, kada bude zvanično predstavljen u Man Cityu, tada ću vjerovati.
Ko bi rek'o da Džeko prekucava i mali fudbal. Svaka čast.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- JuveSissoko
- Kontakt:
99% City , nek mu je sa srecom i da jednom zaigra za veliki klub, jos ce se nacekat i taj san da ostvari al bira kako on hoce, money money money 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aqarius, bhfanatic14, BIHpatriota, Blackwargreymon, Bordo10, Bosanac90, bvsic, CAGarfia, DanijelTZ, Edincapitano, EdinjoBos, galia95, Google Adsense [Bot], JackW, jasmin10, Micron, NebeskaSila96, NerminFatic, Rauber33, Scholl, Sheyi, signalidunapark, smajke, TheTruth34, totasef1, Venom i 213 gostiju.