Naravno da je u najvecoj mjeri moj komentar bio navijacki. Nije li to logicno jbt.?Tribalian je napisao/la:Pusti coveka da uziva u pobedi.marconato je napisao/la:
Na osnovu cega tvrdis?! Zvezda je neki dan dobila Rubin isto na pripremama, jel' to sada znaci da je bolja od pola ruske lige?!Listam temu i samo sam cekao kad ce neko da krene sa Zvezdom i Hajdukom. Ja bih to pripisao mladosti, neiskustvu i poletu
kad se bude igrala utakmica Zvezda- Sarajevo znacemo ko je bolji, do tad samo pretpostavke mogu da se iznose. Mene vise fasciniraju glodaristicari sa pricama " Ovo je odlicno, kad god gubimo prijateljske mi posle rasturamo"
![]()

Druga stvar. Intezivno pratim i Srb. i Cro. ligu. Proslu sezonu sam imao simpatije prema vama, jer dosta vise i Partizana, lobija, saveza i sl. I onako iskreno, nista posebno niste pokazivali, sem par utakmica koje jeste kvalitetno odigrali. Titulu ste uzeli na ludilu, euforiji, gladi za peharom...i iskreno gledajuci stagnaciji Partizana.
I ne mislim da ste igracki ista bolji od Partizana, sto pokazuje prva polusezona. Nisam upratio ovaj prelazni rok. Moguce da ste se ozbiljnije pojacali.
Nebitno sada to. Znam da se to zbog nocionalistickih naboja, navijackih sukoba i sl....nebi bas lako moglo organizovati. Al heben bi bio tempo lige regije. I nema sanse da kroz 2-3 sezone ta liga nebi iznjedrila ozbiljan kvalitet.
Neostvarivo? Vrlo moguce. Ali eto pricam samo teoretski i iskljucivo osvrcuci se na fudbal i mogucnost i potencijal iskoraka u tom segmentu.