FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Narin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Narin » 27 okt 2012, 22:01

ciza je napisao/la:
Narin je napisao/la:Posjeta skromna,igra skromna,3 boda zasluzena.Idemo dalje.
jest ako navijas za gradinu,al dok navijas za najtrfojeniji klub u drzavi koji se pritom bori za titulu i kup posjeta je katastrofalna
Ma znam,vidjelo se i prije pocetka utakmice da to nece biti kako se ocekivalo (ako se ikako nesto i ocekivalo),ali eto,nekako mi ljepse zvuci rijec skromna nego katastrofalna..Pokusavam gledati to sa optimisticnije strane. :)
Sjever nije bio lose popunjen za razliku od juga..Mozda je kisa pokvarila malo brojnost,kao i prijenos na Areni,ali sta je tu je.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 27 okt 2012, 22:05

čamac je napisao/la:Naravno, da je katastrofalno. Ovo još mogu gledati samo bolesnici Želje, niko više. Kad mi i pitari, a ne zna se ko je gori, osvojimo 26 bodova od mogućih 33 onda se ozbiljan čovjek zapita kakva je ovo liga. Ako ovo nije dno, ne znam šta je i gdje je. Ne razumijem ni Amara, kako ima volje i živaca da učestvuje u svom ovom jadu. Očito je bolesnik Želje kao i mi. S druge strane, ne razumijem ni njegove izjave, da ih sad ne citiram ima ih more, a odnose se na razne kritike na našu igru, gotovo poslije svake utakmice. Evo večeras kaže nema agresivnosti. Kakva je to izjava? Kao nekog posmatrača sa strane ?!. Pa majka mu stara ti si s njima svaki dan, nismo mi. Gomila isluženih i ograničenih igrača, nažalost to smo mi. Godine prolaze, kvalitativnog pomaka nema. Ne možeš više nikoga ni prevariti pa ovo rasprodati.
Večerašnju igru, nastup igrača, patnju na terenu, formaciju u kojoj ja više ne znam ni ko šta igra i sve ostalo je zaista suvišno komentarisati.
Šta očekivati u derbiju? Najbolje ništa. Ozbiljni ljudi koji imalo znaju išta o fudbalu nemaju šta očekivati i kako da bude neka ozbiljnija posjeta. Po 5-6 milja bolesnika sa obje strane, mahom mlađe populacije i to je to. Razočaran sam totalno i to već odavno, nego eto malo sad uhvatih vremena da se olakšam.

Svaka ti je na mjestu, objektivno, realno.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 okt 2012, 22:07

čamacslika

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 27 okt 2012, 22:07

čamac je napisao/la:Naravno, da je katastrofalno. Ovo još mogu gledati samo bolesnici Želje, niko više. Kad mi i pitari, a ne zna se ko je gori, osvojimo 26 bodova od mogućih 33 onda se ozbiljan čovjek zapita kakva je ovo liga. Ako ovo nije dno, ne znam šta je i gdje je. Ne razumijem ni Amara, kako ima volje i živaca da učestvuje u svom ovom jadu. Očito je bolesnik Želje kao i mi. S druge strane, ne razumijem ni njegove izjave, da ih sad ne citiram ima ih more, a odnose se na razne kritike na našu igru, gotovo poslije svake utakmice. Evo večeras kaže nema agresivnosti. Kakva je to izjava? Kao nekog posmatrača sa strane ?!. Pa majka mu stara ti si s njima svaki dan, nismo mi. Gomila isluženih i ograničenih igrača, nažalost to smo mi. Godine prolaze, kvalitativnog pomaka nema. Ne možeš više nikoga ni prevariti pa ovo rasprodati.
Večerašnju igru, nastup igrača, patnju na terenu, formaciju u kojoj ja više ne znam ni ko šta igra i sve ostalo je zaista suvišno komentarisati.
Šta očekivati u derbiju? Najbolje ništa. Ozbiljni ljudi koji imalo znaju išta o fudbalu nemaju šta očekivati i kako da bude neka ozbiljnija posjeta. Po 5-6 milja bolesnika sa obje strane, mahom mlađe populacije i to je to. Razočaran sam totalno i to već odavno, nego eto malo sad uhvatih vremena da se olakšam.
Slažem se da je ovo katastrofa, ali treba svako svoj dio odgovornosti da preuzme.

Dešava nam se da malo probijemo naše okvire realnosti, pa nas ta realnost brzo vrati nazad.

Gledam večeras i sad čitam komentar kako je sudija bio odličan. Ja ne znam gdje je ono učilo sudit, ali trebao je u oba poluvremena imati po 15 minuta sudijske nadoknade. Kako ti da napraviš dobru fudbalsku predstavu kad ti protivnik od starta utakmice zadržava vrijeme, nabija loptu poslije svakog prekida, valja se ko da rafali pucaju na njih?! I naravno ne budu sankcionisani. Naravno da ćeš u takvoj situaciji jedino ovako iz prekida zabiti i reći jbo igru bodovi su najvažniji.

Slažem se da mi moramo prevladati i biti jači od tih stvari, al jbote smori nas to. Ubi nas, svi nas jbu na sve strane i stalno pričaju kako smo povlašteni. Da je sudija davao žute kartone za valjanje i nabijanje lopte, Olimpic ta jadna i smiješna tvorevina bi bez igrača ostala još u prvom poluvremenu. I mi moramo biti od svega toga jači? Srećom i jesmo, al opet kažem, umori nas to. Trošimo se na gluposti. Da je sudija postavio igru i pravila na evropski nivo, sasvim sigurno vjerujem da bi Olimpic poluvrijeme završio sa 2 gola u mreži.

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 27 okt 2012, 22:13

Joj sto ne mogu ovih pesimista sto hoce da od igraca da gledaju Mesija, Ronaldo i Ronija a nasim igracima plata milja i po.
Hoce neke akcije, a u drzavi minimalna penzija tri glave, a plata malo veca. Hoce od Osima da napravi Fergusona koji ulozi u ekipu 100 miliona i opet ne moze da pobijedi Bragu s pet razlike.

Sta hocete ba. Malo vam dupla kruna, kup??? Hocete vi moj .!.
Sve bi ja vas rastjero sa stadiona, pa bujrum u Madrid da gledas fudbal bez patnje.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 okt 2012, 22:15

Sto se tice baklji isto ko sto Pekic kaze da nema plate, isto tako ti momci od svojih usta odvajaju za svako gostavanje, placaju zbog Zelje kazne a to im ne placa klub a ni Pekic.
Lako je svako gostovanje sjediti na kompu i pisati po forumu i onda pisati o bakljama, a kad treba na gostovanje ne da mama.
Smiješno majke mi. Ko da neko tjera navijače da budu navijači, ko da ja na utakmicu idem jer mi je neko rekao, a ne što uživam. Ista stvar i gostovanja, neko kupi majicu, neko ode na planinu, a neko na gostovanje. Tako ti je to. Al nemaš ti pravo ako ideš na gostovanje ić na štetu kluba. Zapravo, nije bitno imaš li pravo, nego možeš li se smatrat pravim navijačem kad svijeso prazniš klupsku kasu.

Čamac je rekao nešto što ja govorim veći dio sezone, stagnacija je naša realnost. Ipak, kad ja to kažem, ja sam pljuvač i ko zna šta, a Čamacu se sad čestita. Kako god, upravu je u potpunosti. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 27 okt 2012, 22:17

Pendik je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih pesimista sto hoce da od igraca da gledaju Mesija, Ronaldo i Ronija a nasim igracima plata milja i po.
Hoce neke akcije, a u drzavi minimalna penzija tri glave, a plata malo veca. Hoce od Osima da napravi Fergusona koji ulozi u ekipu 100 miliona i opet ne moze da pobijedi Bragu s pet razlike.

Sve bi ja vas rastjero sa stadiona, pa bujrum u Madrid da gledas fudbal bez patnje.
Zbog ovakvih idiota nam i zjape prazne tribine. Hoce hale da pisaju, hoce grijanje ispod guzice da se ne prehlade. Sta hocete jos?? Mozda da dovedemo Samira iz Dinama?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 okt 2012, 22:19

Pendik je napisao/la:
Pendik je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih pesimista sto hoce da od igraca da gledaju Mesija, Ronaldo i Ronija a nasim igracima plata milja i po.

Zbog ovakvih idiota nam i zjape prazne tribine. Hoce hale da pisaju, hoce grijanje ispod guzice da se ne prehlade. Sta hocete jos?? Mozda da dovedemo Samira iz Dinama?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: STA RECI!?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 27 okt 2012, 22:19

exbabilon je napisao/la:
Sto se tice baklji isto ko sto Pekic kaze da nema plate, isto tako ti momci od svojih usta odvajaju za svako gostavanje, placaju zbog Zelje kazne a to im ne placa klub a ni Pekic.
Lako je svako gostovanje sjediti na kompu i pisati po forumu i onda pisati o bakljama, a kad treba na gostovanje ne da mama.
Smiješno majke mi. Ko da neko tjera navijače da budu navijači, ko da ja na utakmicu idem jer mi je neko rekao, a ne što uživam. Ista stvar i gostovanja, neko kupi majicu, neko ode na planinu, a neko na gostovanje. Tako ti je to. Al nemaš ti pravo ako ideš na gostovanje ić na štetu kluba. Zapravo, nije bitno imaš li pravo, nego možeš li se smatrat pravim navijačem kad svijeso prazniš klupsku kasu.

Čamac je rekao nešto što ja govorim veći dio sezone, stagnacija je naša realnost. Ipak, kad ja to kažem, ja sam pljuvač i ko zna šta, a Čamacu se sad čestita. Kako god, upravu je u potpunosti. ;)
Pa znam ja da tebe niko ne tjera ali ti sjedis kuci dok oni u Trebinje po deset sati, placaju kombije, busove daju od svojih usta pare. Dobijaju maru od murije gdje god stignu.
Ti sjedi kuci i pisi o bakljama.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 okt 2012, 22:19

Ja uzivala ;) malo napetosti pred kraj al et :twisted: ! Zola grize znaci ! Ni Stana nije bio los :) ...a vecina raje bila na sjeveru zbog kise,medju njima i ja ! Beslija nije nista puno napravio kako je usao al et valjda bude na derbiju ;)

Sto se mene tice da leze po terenu ja bi isla toliko ! Baklje nisu trebale !
Željeznicar za život cijeli !

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 27 okt 2012, 22:20

Pendik je napisao/la:

a nikako se ne pitaju sta su oni dali za klub=brate da doje po 10 000 na svaku eto para i za kakve popravke i za kakvog igraca,eno zvezda kari** pa 20 mija na utamicama a stadion se raspada,igraci u strajku
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 27 okt 2012, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 27 okt 2012, 22:21

Totalno je...a utakmica,zasluzeno smo pobjedili ali moglo je biti i nerjeseno,Olimpik ekipa koja ima dobar kvalitet za ovu nasu ligu.Imali smo prilike da rjesimo ranije tekmu ali isto tako i u prvom i u drugom poluvremenu su nas vile pronosale.Antolovic imao par gluposti,odbrana dosta nesigurna a i ostali nisu se bas nesto pretrgli.U zadnje cetiri sezone nikada losije nismo igrali a najvise smo bodova osvojili sto dovoljno govori o kvalitetu lige.Ide derbi koji objektivno bez obzira na rezultat nista ne odlucuje(osim rivaliteta medju rajom) jer ima jos do kraja i koliko se i mi i komsije ku....e nekim kvalitetom i nekim zvjezdama tipa Zeba,Said,Kvesic,Sesar ili neki drugim sto se tice kvaliteta mrka nam je kapa.Licno mislim da imamo najvece sanse da zavrsimo kao prvi u Maju,ne zbog toga sto smo nesto puno bolji odnosu na druge vec sto imamo daleko najbolji raspored u proljece.Igramo devet utakmica u Sarajevu a komsije koje su nam najblize imaju izuzetno tezi raspored(gostuju Celiku,Sirokom,Borcu,nama i Zrinjskom) i nece im bas biti lako.Za posjetu se ne treba cuditi jer se i mi koji non stop idemo cesto zapitamo sta koji klinac trazimo tamo,ali valjda nas kao sto rece Ivica Osim ta religija i ljubav zvana Zeljo toliko zaludila.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 okt 2012, 22:21

ovaj pendik citira sam sebe i replicira sam sebi?? :? :? 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 okt 2012, 22:22

Igra losa. Zeba I Svraka su me dobro iznervirali. Kvesic i Antolovic jedini bili na nivou.
Navijanje katastrofa, kad palis onda pali kako treba.
NO PYRO NO PARTY

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 27 okt 2012, 22:24

ciza je napisao/la:
Pendik je napisao/la:

a nikako se ne pitaju sta su oni dali za klub=brate da doje po 10 000 na svaku eto apra i za nkakve popravke i za kakvog igraca
Ma ne mogu ovih seronja. Niko se ne sjeca kad smo izgubili utakmicu a seru nesto. Osvajamo sve..nismo izgubili u kupu tri godine i dode jedan debil da kaze kako je ovo katastrofa.
Hoce opet da ne mozemo pobijediti u gostima po tri godine, a sad kad idemo na gostovanje boje se svi da ih ne nabijemo.

Seronje...sve istjerat s tribina treba. Kuci upali tv i gledaj kako vezu Mesi i Iniesta.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 okt 2012, 22:25

Pa znam ja da tebe niko ne tjera ali ti sjedis kuci dok oni u Trebinje po deset sati, placaju kombije, busove daju od svojih usta pare. Dobijaju maru od murije gdje god stignu.
I opet ti kažem, niko nikog na to ne tjera. Njima svaka čast, al to oni idu iz svog gušta, ko što bih i ja da imam priliku. Nije to recipročno moj ti, ako si navijač, možeš naštetit klubu. E ne možeš! Onda se ne možeš nazivat navijačem, jer svijesno ideš protiv "voljenog" kluba. I to šta ja radim za vrijeme gostovanja je moj problem, znam da klub od mene ima godišnju, ima podršku na svakoj domaćoj, a za uzvrat ne idem protiv kluba nego mi je dosta to što prisustvujem utakmicama! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 27 okt 2012, 22:29

e fkt nmg da shvatim te mozgove lijepo ih covjek moli moze li bez baklji jer smao stetu nanose i kreteni samo sto se covjek okreno zapale i onda satro pjesma novi zakon ste napisali kao mi cemo nesto promjeniti time sto palimo mi neku satro svoju silu prosipamo a samo savezu punimo dzepove... Bolje da se radi na tome da se privuce raja na tekme da se organizuje to navijanje jos bolje da i udruzenje zazivi bolje a ne ovo sto rade fuuuuuuuuuuuuuuj
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 27 okt 2012, 22:32

exbabilon je napisao/la:
I opet ti kažem, niko nikog na to ne tjera. Njima svaka čast, al to oni idu iz svog gušta, ko što bih i ja da imam priliku. Nije to recipročno moj ti, ako si navijač, možeš naštetit klubu. E ne možeš! Onda se ne možeš nazivat navijačem, jer svijesno ideš protiv "voljenog" kluba. I to šta ja radim za vrijeme gostovanja je moj problem, znam da klub od mene ima godišnju, ima podršku na svakoj domaćoj, a za uzvrat ne idem protiv kluba nego mi je dosta to što prisustvujem utakmicama! ;)
Ti moras da znas da jedan klub ne moze nista uraditi bez navijaca. Da ti mozda nije palo napamet da klub nekad pogura njih s neki hiljadu mjesecno da naprave neke koreografije, da plate nekad kombi, karte, hranu. To ti nije palo napamet.
Lako je uzimati a navijacima taraba.
Ti mislis da to neko iz furke pali. Onda se ti grdno varas. To ti je ono kad ja mogu zbog Zelje dobiti kaznu pet glava, rizikovati zivot u Trebinju, Banja Luci i drugim gradovima mogu i oni platiti kaznu kad nece da nas poguraju, nas koji nosimo Zelju cijelu tekmu u gostima ili kuci.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 okt 2012, 22:35

Ne bih da se ponavljam, tebi očigledno treba crtat neke stvari. Još trebaju i penziono i zdravstveno dobit? Dnevnicu možda? Svaša čovjek ovdje pročita...
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 27 okt 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 27 okt 2012, 22:36

Ti moras da znas da jedan klub ne moze nista uraditi bez navijaca. Da ti mozda nije palo napamet da klub nekad pogura njih s neki hiljadu mjesecno da naprave neke koreografije, da plate nekad kombi, karte, hranu. To ti nije palo napamet.
Lako je uzimati a navijacima taraba.
Ti mislis da to neko iz furke pali. Onda se ti grdno varas. To ti je ono kad ja mogu zbog Zelje dobiti kaznu pet glava, rizikovati zivot u Trebinju, Banja Luci i drugim gradovima mogu i oni platiti kaznu kad nece da nas poguraju, nas koji nosimo Zelju cijelu tekmu u gostima ili kuci.[/quote]

to ti mislis da ne pogruaju samo sto se tu nadju odredjeni ljudi i rastale koji vode grupu i tako vec godinama,tebe ne zapadne jer nisi dio te frakcije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.