Ti si jedan od onih sto dode na jug fino utopli uzmu kospice i sjedis kao u kinu. A oni navijaju, ma ustvari sta se raspravljam s tobom. Kakav ti.exbabilon je napisao/la:Ne bih da se ponavljam, tebi očigledno treba crtat neke stvari. Još trebaju i penziono i zdravstvno dobit? Dnevnicu možda? Svaša čovjek ovdje pročita...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
ne znam zasto ste pesimisticni,pricate o nekoj posjeti nekoj briljantnoj igri,hajde vec kad spominjete velike klubove,ima li city igru,naravno da nema ali nosi bodove,ima li chelsea igru,nema nosi bodove..Mi odigramo protiv slavije odlicnu utakmicu,dodemo danas i odigramo jalovo pa sta desava se,znam i ja sam nezadovoljan jer se vidi da ne napredujemo iz godine u godinu nego stojimo i cupkamo u mjestu to jeste,i tu nam trebaju neki novi igraci jer ovdje je zasicenje prisutno vidi se..Sto se tice publike mislim da veceras mozemo biti zadovoljni (nazalost nije visa) sa brojem,nekih 3.500 s obzirom na Bajram,na ovo nevrijeme i prenos sigurno je prepolovilo posjetu, slijedi nam derbi daj da odemo svi kao jedan od Grbavice do lavora da nas bude kao nikad do sad da napunimo i zapad,da pokazemo ko je broj 1 a igraci ce to znati iskoristiti i zahvaliti nam se siguran sam, i zanima me kome je Zeba psovao kad je izlazio nisam bas vidio..
@Pendik nismo mi lesevi iz banja luke da nam uprava placa prevoz,ultras se sam snalazi,ako vec furamo taj fazon
@Pendik nismo mi lesevi iz banja luke da nam uprava placa prevoz,ultras se sam snalazi,ako vec furamo taj fazon

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ma ja, trebam se napušit, bit opasan po okolinu, upalit koju baklju, naštetit klubu i onda bi me shvatio ozbiljno. Odrasti!Pendik je napisao/la:Ti si jedan od onih sto dode na jug fino utopli uzmu kospice i sjedis kao u kinu. A oni navijaju, ma ustvari sta se raspravljam s tobom. Kakav ti.exbabilon je napisao/la:Ne bih da se ponavljam, tebi očigledno treba crtat neke stvari. Još trebaju i penziono i zdravstvno dobit? Dnevnicu možda? Svaša čovjek ovdje pročita...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ma druze ti nisi upravu ne moze niko opravdati ovolike kazne pogotovo onu protiv Maribora, da nece mozda glas manijaka nesto promjeniti. kad tad ce se stati u kraj i tim sranjima to jest bakljama koje nisu potrebne. Razumijem da je neki merak i sam sam je zapalio bezbroj puta samo sto se tad nije kaznjavalo al ako se sad kaznjavaju pomozimo klubu i financijski privucimo nekako raju.... pare koje se daju za baklje se mogu dati pa da se snima navijanje svaku tekmu da se malo bolje organizuje sve jer znamo kako je bilo dok su stariji bili tu. Ne kazem da se ovi ne trude momci napreduju i ja im dajem podrsku ali za pirotehniku nePendik je napisao/la:Ti si jedan od onih sto dode na jug fino utopli uzmu kospice i sjedis kao u kinu. A oni navijaju, ma ustvari sta se raspravljam s tobom. Kakav ti.exbabilon je napisao/la:Ne bih da se ponavljam, tebi očigledno treba crtat neke stvari. Još trebaju i penziono i zdravstvno dobit? Dnevnicu možda? Svaša čovjek ovdje pročita...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo da se i ja javim...
znaci prije svega sam ogorcen sudjenjem... onako sudjenje u korist gostiju nisam vidio... ponistili nam cist gol (nidje ofsajda) i penal nam ne svirase... plus sto je sudija sjeckao igru na nasu stetu... sudija znaci 0...
igra je bila zadovoljavajuca, medjutim imam dojam da se zeljo poprilicno muci kao domacin... kao gost to nije problem, ali sve nesto napamet igra... uglavnom zadovoljan sam i sa ovih 1-0, mada igra mora biti bolja, pogotovo sada protiv malenih...
a o navijacima sam razocaran... 1. minuta i odmah baklja...
a tek o posjeti... nazalost nekima su druge stvari bitnije od zelje... uglavnom katastrofalan broj gledalaca... svi se nesto kunu u zelju a kad treba da se dodje na tekmu nista... sjede kuci i gledaju na tv-u...
znaci prije svega sam ogorcen sudjenjem... onako sudjenje u korist gostiju nisam vidio... ponistili nam cist gol (nidje ofsajda) i penal nam ne svirase... plus sto je sudija sjeckao igru na nasu stetu... sudija znaci 0...
igra je bila zadovoljavajuca, medjutim imam dojam da se zeljo poprilicno muci kao domacin... kao gost to nije problem, ali sve nesto napamet igra... uglavnom zadovoljan sam i sa ovih 1-0, mada igra mora biti bolja, pogotovo sada protiv malenih...
a o navijacima sam razocaran... 1. minuta i odmah baklja...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
ja msm da nam je gol ponistio zato sto je svraku lopta pogodila u rukujovanmaksimovic je napisao/la:evo da se i ja javim...
a o navijacima sam razocaran... 1. minuta i odmah baklja...a tek o posjeti... nazalost nekima su druge stvari bitnije od zelje... uglavnom katastrofalan broj gledalaca... svi se nesto kunu u zelju a kad treba da se dodje na tekmu nista... sjede kuci i gledaju na tv-u...
Što se praviš glup kad je očigledno da to nisi ? Zašto stvari posmatraš generalno ? Znaš li ti koliko ljudi u kopu ima sa fakultetskom diplomom ? Koliko sudenata ? Nemoj pljuvati i pisati gluposti, ako već ne znaš o čemu pišeš.exbabilon je napisao/la:Ma ja, trebam se napušit, bit opasan po okolinu, upalit koju baklju, naštetit klubu i onda bi me shvatio ozbiljno. Odrasti!Pendik je napisao/la:Ti si jedan od onih sto dode na jug fino utopli uzmu kospice i sjedis kao u kinu. A oni navijaju, ma ustvari sta se raspravljam s tobom. Kakav ti.exbabilon je napisao/la:Ne bih da se ponavljam, tebi očigledno treba crtat neke stvari. Još trebaju i penziono i zdravstvno dobit? Dnevnicu možda? Svaša čovjek ovdje pročita...
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Ma @exbabilon ne kontaš ti to nikako, sad će "mali diktator" opet tebi sve fino objasniti i ako napokon ne skontaš sam si kriv...slijedeći korak odstranjenje sa tribine....exbabilon je napisao/la:Ma ja, trebam se napušit, bit opasan po okolinu, upalit koju baklju, naštetit klubu i onda bi me shvatio ozbiljno. Odrasti!Pendik je napisao/la:Ti si jedan od onih sto dode na jug fino utopli uzmu kospice i sjedis kao u kinu. A oni navijaju, ma ustvari sta se raspravljam s tobom. Kakav ti.exbabilon je napisao/la:Ne bih da se ponavljam, tebi očigledno treba crtat neke stvari. Još trebaju i penziono i zdravstvno dobit? Dnevnicu možda? Svaša čovjek ovdje pročita...

@bagrcavi
Ne genaralizujem kop, niti članove istog. Ne pljujem po tom djelu tribine, nego govorim o onim pojedincima u kopu i sve druge koji znaju da idu na štetu Želje, i to konstantno čine. Ovaj mene hoće da ubijedi da je zapaljena baklja mjerilo ljubavi prema klubu i da se svi drugi ne mogu uzeti za ozbiljno. Ono možda zvuči drugačije, ali je poenta da se navijačem može nazvati onaj koji je tu za klub, a ne protiv njega!
Ne genaralizujem kop, niti članove istog. Ne pljujem po tom djelu tribine, nego govorim o onim pojedincima u kopu i sve druge koji znaju da idu na štetu Želje, i to konstantno čine. Ovaj mene hoće da ubijedi da je zapaljena baklja mjerilo ljubavi prema klubu i da se svi drugi ne mogu uzeti za ozbiljno. Ono možda zvuči drugačije, ali je poenta da se navijačem može nazvati onaj koji je tu za klub, a ne protiv njega!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
A meni nije jasno sta se zalite za posjetu pa 2. dan je Bajrama,ja sam sama otisla na tekmu a nisam u goste u koje su moji otisli morate shvatit da nije svako mogao doci ipak je ovo najveci muslimanski praznik 

Željeznicar za život cijeli !
Sreca je pa tastatura trpi sve. Ti ces da odredujes ko je navijac a ko nije? Ti ces da kazes da neko nije navijac ako zapali baklju ili suprotno ? Ko tebe u svemu ovo ista pita? Sreca naravno pa se ne pitas nista, a isto tako ovo odredivanje samo trpi forum, libo te opali samo.
Ma nekima niko ne moze ugoditi.Zasto niko ne spominje onaj prodor Selimovica i onaj Svrake i jos neke dobre poteze. Niko da pohvali Zolu. Momak grize... Samo nesto serete o posjeti , ne valja vam hala , stolice nisu oprane , baklje se pale... Dajte malo pozitivelikusa je napisao/la:A meni nije jasno sta se zalite za posjetu pa 2. dan je Bajrama,ja sam sama otisla na tekmu a nisam u goste u koje su moji otisli morate shvatit da nije svako mogao doci ipak je ovo najveci muslimanski praznik
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- KB-TM87
- Kontakt:
Kome se ne sviđa, lagano nek ostane u fotelji, daljinski u ruku i listaj tekme lige petice 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nema grijaca na stadionu smrzle im se guzice. Hoce da Osim sredi kakve produzne da grijalice nose s sobom. Nismo izgubili tri godine u kupu ni jedne utakmice. Ma lose, katastrofa. Igraci 0 bodova niko nema pojma.ZZtop10 je napisao/la:Ma nekima niko ne moze ugoditi.Zasto niko ne spominje onaj prodor Selimovica i onaj Svrake i jos neke dobre poteze. Niko da pohvali Zolu. Momak grize... Samo nesto serete o posjeti , ne valja vam hala , stolice nisu oprane , baklje se pale... Dajte malo pozitivelikusa je napisao/la:A meni nije jasno sta se zalite za posjetu pa 2. dan je Bajrama,ja sam sama otisla na tekmu a nisam u goste u koje su moji otisli morate shvatit da nije svako mogao doci ipak je ovo najveci muslimanski praznik
Zadnja izmjena: Pendik, dana/u 27 okt 2012, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
jok eto ti ces odredzivati koji paljenjem jedne baklje radi svog cejfa uzme klubu milju maraka...ja svasta,eto ti si upravu sto pravis izravnu stetu svom klubu kojeg kao volisPendik je napisao/la:Sreca je pa tastatura trpi sve. Ti ces da odredujes ko je navijac a ko nije? Ti ces da kazes da neko nije navijac ako zapali baklju ili suprotno ? Ko tebe u svemu ovo ista pita? Sreca naravno pa se ne pitas nista, a isto tako ovo odredivanje samo trpi forum, libo te opali samo.

po tvom ako je ne "krehnes" zeljo gubi..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 27 okt 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Armageddon2012
- Kontakt:
djeco,mrs na spavanje
vi ste ultra moj q...
registrovao si se prije 10 dana i s e r e s ko foka ljudima koji su godinama na forumu i koji su gledali zelju dok ti jos nisi bio ni u ljeljama....mrs!

vi ste ultra moj q...
registrovao si se prije 10 dana i s e r e s ko foka ljudima koji su godinama na forumu i koji su gledali zelju dok ti jos nisi bio ni u ljeljama....mrs!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Strasno sta sve covjek procita ovdje,a pojedini to cak i pravdaju...
On,zaboga,daje svoje pare,mlati ga murija,'trosi' po cijele dane,pa zato moze da steti klubu i da nam 'sredjuje' zabrane!!Kako se usudjujete da ne kontate to?Sram vas bilo,kvazi navijaci!
Reci cu jednu stvar:najgore sto se moze desiti covjeku je kad mu misljenje oblikuje grupa,a da on to sam prije ili poslije ne preispita i donese zakljucak...Nazalost,danasnja omladina sve manje ima vlastito misljenje i jak karakter...Pitarima sam se uvijek smijao,posebno njihovom jednoumlju,gdje svi skacu u provaliju,ako vodja(ma ko to bio)to kaze i uvijek mi je bilo nevjerovatno kako svi,nebitno o kome se radi,isto razmisljaju,za razliku od nas....Medjutim,evo vidim da se slicna frakcija javila i kod nas i brzo se siri,nazalost! 

Ovaj nas stadion svake sedmice sve vise i vise propada.
Kao da je secer, otopi se.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobra igra al slaba realizacija,mozda su mislima vec bili u derbiju. Od igraca me stanic iznenadio odlicno je odigrao,stvarno se trudio.Navijanje onako prosjecno,moze i mora bolje.
Treba da se ispuses na tribini, a ne na forumu. Meni utakmica dodje ko terapija za oslobadjanje negativne energije i ja dobar skroz. Utakmica dobra, Zeljo dobar. Dizemo se polako u formi i pocinjemo da licimo na ozbiljnu ekipu. U ovom kokuz vremenu treba biti realan i zadovoljan onim sto imas, a mi itekako imamo.
Baklje totalno suvisne i isfurane. Neznam u kojem tjelesnom otvoru ih unose, mene su pretresli ko da ulazim u Pentagon. Nadam se da ce ljudima doci u glavu iz neke stvari i da ce skontati da time samo izbijamo sebi neko dobro pojacanje i pokusaj odskakanja. Nemozemo odskociti na drugi nivo kad sprzimo pojacanje ili dva.
Baklje totalno suvisne i isfurane. Neznam u kojem tjelesnom otvoru ih unose, mene su pretresli ko da ulazim u Pentagon. Nadam se da ce ljudima doci u glavu iz neke stvari i da ce skontati da time samo izbijamo sebi neko dobro pojacanje i pokusaj odskakanja. Nemozemo odskociti na drugi nivo kad sprzimo pojacanje ili dva.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 27 okt 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.