FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 09 feb 2015, 17:37

PeppermintSA je napisao/la:Samo sam konstatovao da Pazar nije sila za Partizan. Smiješno je to tvrditi.

Inače, da ne idemo u off.

Šta se ovo šuška o novom zlatnom sponzoru? :zviz:
to stara vijest :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2015, 17:37

naravno da nije sila za Partizan, ali nije ni obrnuto. Pogledaj samo sta Cukaricki radi... Nema vise zivota na staroj slavi nigdje.

I dobro je sad npr. sto imamo jednog Semojna Milosevica, stvarno je dole Trebinje rasadnik tih talenata. Evo vidim Vojvodinu i sjetih se malog Gacinovica, izrastao u jednog od najboljih igraca Vojvodine.

Mihojevic, Andjusic i vec domaci Cimirot :opaopa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 feb 2015, 17:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta je usro ? Novi Pazar, Cukaricki, Jagodina, Vojvodina, to su sve klubovi koji je se itekako mogu nositi s Partizanom. Druga je prica bila prije par godina i za te klubove i za nas, ali hvala Bogu, vremena se mijenjaju, kako i u tim klubovima u Srbiji, tako i kod nas :D

Pa koliko je samo Partizan uzeo tamo mutnih titula u zadnjih par godina :crazy: ... A mislim da na ovoj temi ne trebamo raspravljati o ovome.

@Dantes ovo je tema navijaca FKS, imas posebnu temu za goste. To je napravljeno zato sto su se teme domacih klubova konstantno minirale zbog trola i spama medju kojima i spada ova sad situacija.

Imas temu, mozemo diskutovati tamo, mislim da je red da ovdje ostavimo da se prica samo o FKS !
pa i pricam o sarajevu. vidim greske i euforiju, to je jako, jako opasno. pobjede na pripremama se vrlo cesto obiju o glavu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2015, 17:42

Euforije ima medju nama. I naravno da ce biti jer je Nikolic krenuo sa prvom postavom i obecao je dan ranije da ce se pristupiti kao ligaskoj tekmi, je li ili nije ?

Normalno da je euforija jer smo dobili dokaz da je mali Marko strasan stoperski potencijal i cuvao je skoro bez greske jednog od najboljih napadaca na Balkanu, Skuletica, zasto ne bi bilo euforije ?

Na kraju krajeva, ta euforija se ogranicava medju navijace, sto je i dobro. Meho Kodro je doveden zbog toga, on je veliki profesionalac i znalac, on to drzi sve na zemlji, vjeruj mi ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 18:02

DANTES je napisao/la::kafa: volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
Ti uvijek nesto pogresno i mislis a i kazes na temama o rukometu pa tako i ovdje,de nauci,pogledaj nesto ziv bio :stop: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 feb 2015, 18:18

DANTES je napisao/la::kafa: volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
A ti navijas za Zvezdu ? Pa vas bi Zeljo uzo ba :lol: :lol: :lol: :lol: e cuj oni bi nas rijesili u prvih pola sata :rol:
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 feb 2015, 18:23

Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu. :urnebes:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 feb 2015, 18:25

Head je napisao/la:
Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu. :urnebes:
:lol: :lol: :lol:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 18:27

A mozda je nas frajer pa govori za onog :rol:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 feb 2015, 18:28

Head je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1946

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 09 feb 2015, 18:57

Sve je to lijepo kad vas covjek vidio ovdje na nasoj temi, znaci da smo vise nego interessantni :)

Samo polako, sabura, gledajte pazljivo jer se ima sta naucit vjerujte mi, i sve to besplatno :D :D :D :D

Naravno ako ste otvoreni za ucenje i tu ste sa tom namjerom!!!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 09 feb 2015, 18:57

U Bosni i Hercegovini je zavladala prava euforija što je Sarajevo u Antaliji pobedilo Partizan (1:0). Sportski direktor kluba Abdulah Ibraković najpre se začudio otkud uopšte da se toliko komentariše pobeda nad crno-belima kao da je u pitanju nekakva senzacija, a ne običan kontrolni meč.
“Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči“, rekao je Ibraković za Dnevni avaz.

Mozzart
Jedini gol na susretu s Beograđanima postigao je Leon Benko u finišu utakmice.
Bgm ih je ibrak pogodio u oko :D

ps. Meni se cini iz njegovih izjava da on zna mnogo toga sto mi ne znamo i ne slutimo :mrgreen:
Zadnja izmjena: Benko, dana/u 09 feb 2015, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 feb 2015, 18:58

Benko je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:Samo sam konstatovao da Pazar nije sila za Partizan. Smiješno je to tvrditi.

Inače, da ne idemo u off.

Šta se ovo šuška o novom zlatnom sponzoru? :zviz:
to stara vijest :mrgreen:
Ja sam nesto skeptik po ovom pitanju jer se previse razvuklo oko sponzorstva :eh:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 09 feb 2015, 18:59

BitiSrcemVezan je napisao/la:
A ti navijas za Zvezdu ? Pa vas bi Zeljo uzo ba :lol: :lol: :lol: :lol: e cuj oni bi nas rijesili u prvih pola sata :rol:
Ne treba pretjerivati buraz. :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 feb 2015, 19:04

Generalna proba je sa Slobodom, 21.02
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 09 feb 2015, 19:07

Imao je ponudu iz Portugala, Španije i druguh država, ali on je izabrao NK Čelik Zenica

[url]http://www.info.....global.info/?p=9118#prettyPhoto[/url]

:urnebes: :urnebes:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2015, 19:09

Ostaje nam da igramo sa Leotarom ? dole pola tima U17 vjecito strasni talenti

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 feb 2015, 19:12

UltraSA je napisao/la:
amorovski je napisao/la:A sto cojka bezze napadaju. Normalno da nije mala stvar, Partizan je veci klub od Sarajeva, istina. Veca tradicija, vece ime, poznatiji Evropi, samim tim, veca i cast igrat u Partizanu. Nije covjek nista lose mislio. Ja volim Sarajevo, ali ne osporavam uspjehe drugih klubova. I da, Cimirot dosta vise vrijedi.
Mozda je za tebe veci, za mene nije. Meni se na klubove poput Partizana bljuje.
Nemoj te molim vas Partizan ima tradiciuju i sve ostalo mi smo sad druuga država i on je za mnoge ovde nepoznanica kao i Sarajevo za njih pa su pokusali ono što su ...... Momak je u pravu npr. jedan Husref iz šampionske ekipe Sarajeva ode u Zvezdu itd... ali to je prošlost Sad naše Sarajevo ide dobrim putem i tu smo mi negdje sad u regiji ali daleko smo još od Partizana oni jesu u krizi ali činjenice su na njihovoj strani (istorija,igrački kadar,stadion,kamp za treniranje "Zemunelo" itd....)Mi to tek sad radimo i na dobrom smo putu ako Bog da.Partizan je u krizi zbog lopova kao i Zvezda i mnogi timovi bivše države pa i mi smo bili ali više ne hvala Amiđi[ Bog mu dao lijepo zdravlje.Ubrzo če ovoe Ibrakove izjave biti realnost mi dolazimo ,samo polako ovo je početak još uvijek. ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 feb 2015, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 feb 2015, 19:16

DrustveniParazit je napisao/la:Imao je ponudu iz Portugala, Španije i druguh država, ali on je izabrao NK Čelik Zenica

Koliko ima gramatickih gresaka u tekstu ko da se neko zajebavo dok je pis'o
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 09 feb 2015, 19:30

BitiSrcemVezan je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Imao je ponudu iz Portugala, Španije i druguh država, ali on je izabrao NK Čelik Zenica

Koliko ima gramatickih gresaka u tekstu ko da se neko zajebavo dok je pis'o

Bitno da su dobili talenta koji u Cityu, Realu pa ni Akademiji FKS nije imao mjesta :facepalm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hajdeee, Kyle88 i 44 gosta.