to stara vijestPeppermintSA je napisao/la:Samo sam konstatovao da Pazar nije sila za Partizan. Smiješno je to tvrditi.
Inače, da ne idemo u off.
Šta se ovo šuška o novom zlatnom sponzoru?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to stara vijestPeppermintSA je napisao/la:Samo sam konstatovao da Pazar nije sila za Partizan. Smiješno je to tvrditi.
pa i pricam o sarajevu. vidim greske i euforiju, to je jako, jako opasno. pobjede na pripremama se vrlo cesto obiju o glavuBosniacum Lilium je napisao/la:Sta je usro ? Novi Pazar, Cukaricki, Jagodina, Vojvodina, to su sve klubovi koji je se itekako mogu nositi s Partizanom. Druga je prica bila prije par godina i za te klubove i za nas, ali hvala Bogu, vremena se mijenjaju, kako i u tim klubovima u Srbiji, tako i kod nas![]()
Pa koliko je samo Partizan uzeo tamo mutnih titula u zadnjih par godina... A mislim da na ovoj temi ne trebamo raspravljati o ovome.
@Dantes ovo je tema navijaca FKS, imas posebnu temu za goste. To je napravljeno zato sto su se teme domacih klubova konstantno minirale zbog trola i spama medju kojima i spada ova sad situacija.
Imas temu, mozemo diskutovati tamo, mislim da je red da ovdje ostavimo da se prica samo o FKS !
Ti uvijek nesto pogresno i mislis a i kazes na temama o rukometu pa tako i ovdje,de nauci,pogledaj nesto ziv bioDANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
A ti navijas za Zvezdu ? Pa vas bi Zeljo uzo baDANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu.DANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
Head je napisao/la:Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu.DANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
Head je napisao/la:Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu.DANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
Ja sam nesto skeptik po ovom pitanju jer se previse razvuklo oko sponzorstvaBenko je napisao/la:to stara vijestPeppermintSA je napisao/la:Samo sam konstatovao da Pazar nije sila za Partizan. Smiješno je to tvrditi.
Ne treba pretjerivati buraz.BitiSrcemVezan je napisao/la:A ti navijas za Zvezdu ? Pa vas bi Zeljo uzo baDANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
![]()
![]()
![]()
e cuj oni bi nas rijesili u prvih pola sata
Nemoj te molim vas Partizan ima tradiciuju i sve ostalo mi smo sad druuga država i on je za mnoge ovde nepoznanica kao i Sarajevo za njih pa su pokusali ono što su ...... Momak je u pravu npr. jedan Husref iz šampionske ekipe Sarajeva ode u Zvezdu itd... ali to je prošlost Sad naše Sarajevo ide dobrim putem i tu smo mi negdje sad u regiji ali daleko smo još od Partizana oni jesu u krizi ali činjenice su na njihovoj strani (istorija,igrački kadar,stadion,kamp za treniranje "Zemunelo" itd....)Mi to tek sad radimo i na dobrom smo putu ako Bog da.Partizan je u krizi zbog lopova kao i Zvezda i mnogi timovi bivše države pa i mi smo bili ali više ne hvala Amiđi[ Bog mu dao lijepo zdravlje.Ubrzo če ovoe Ibrakove izjave biti realnost mi dolazimo ,samo polako ovo je početak još uvijek.UltraSA je napisao/la:Mozda je za tebe veci, za mene nije. Meni se na klubove poput Partizana bljuje.amorovski je napisao/la:A sto cojka bezze napadaju. Normalno da nije mala stvar, Partizan je veci klub od Sarajeva, istina. Veca tradicija, vece ime, poznatiji Evropi, samim tim, veca i cast igrat u Partizanu. Nije covjek nista lose mislio. Ja volim Sarajevo, ali ne osporavam uspjehe drugih klubova. I da, Cimirot dosta vise vrijedi.
Koliko ima gramatickih gresaka u tekstu ko da se neko zajebavo dok je pis'oDrustveniParazit je napisao/la:Imao je ponudu iz Portugala, Španije i druguh država, ali on je izabrao NK Čelik Zenica
[url]http://www.info.....global.info/?p=9118#prettyPhoto[/url]
![]()
BitiSrcemVezan je napisao/la:Koliko ima gramatickih gresaka u tekstu ko da se neko zajebavo dok je pis'oDrustveniParazit je napisao/la:Imao je ponudu iz Portugala, Španije i druguh država, ali on je izabrao NK Čelik Zenica
[url]http://www.info.....global.info/?p=9118#prettyPhoto[/url]
![]()
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hajdeee, Kyle88 i 44 gosta.