GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 20:54diVi Mohikanca sto se aktivirao,u zadnjih sat vremena preko 20 postova,**** majku kakav si ti bolesnik..

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 20:54diVi Mohikanca sto se aktivirao,u zadnjih sat vremena preko 20 postova,**** majku kakav si ti bolesnik..
Jok vi zenicani cete imati slifa za zajebancijuredbull93 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 20:57ja sam mogu protiv vas svih, a ti ne mozes ni samnom na kraj izaci![]()
Kao dokaz tome prilazem profile sa kojima si posjetio banovice vise puta do sada. Razlog popustanje zivaca i onda seljacko psovanje haha.
A papi je samo nemastovit, on bi da podjebaje, al stvarno jarane nemas slifa, ono bezveze bas. Znamo kakav je pastrmka bio, al opet je imao nekog slifa.
Jeb*vao sam sve redom, i sta sad? Al nisam na ovaj nacin, nego gledao aam bar nesto normalno, ovaj kreten danima ponavlja isto, al samo podrzavajte kretene..Plavac87 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 20:51
Rano moja, ko bi rekao. Što ti je život, za titulu se borili četvrtom kolu.
Pusti čovjeka da vas prska. Nema noge koju ti i pojedinci niste zapišali, niti bulje pitarske u koju se niste uvukli. Nemoj sada bježat, ostavili ste @redbulla samog da se blamira. Piqko.prisonbreak je napisao/la: ↑09 jun 2020, 20:46Kretenu jedan, vec duze vrijeme zaobilazim ovu temu radi idiota kao sto si ti.
Nema smislnog podjeb*avanja, vec samo teski kretenizam. Malo dodji sebi.
To, toalmir2018 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:36Stvarno ni meni nije jasno,a ja uvijek dajem tacne informacijeBeduin je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:31Ni ja ne razumijem brate zasto forumasi tvoju izjavu nisu uzeli za ozbiljno.almir2018 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:21Ja ne znam sta se vi cudite ovdje za Azmira pa ja sam pisao ovdje lik daje plate po 16 hiljada km nekim igracima ali preko racuna 1-2 hiljade a ostalo na ruke radi poreza,mada ovdje u nasoj ligi vecina klubova tako radi jedino Sarajevo posteno radi i sve placa.
P.S Sad ce te vidjeti kad moj Celik ostane u PL kad se uhvate za glave u savezu![]()
![]()
![]()
prisonbreak je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:07
Jeb*vao sam sve redom, i sta sad? Al nisam na ovaj nacin, nego gledao aam bar nesto normalno, ovaj kreten danima ponavlja isto, al samo podrzavajte kretene..
Ako se iko svadjao sa pitarima to sam ja, al zaboravlja se![]()
Plavac87 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:11prisonbreak je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:07
Jeb*vao sam sve redom, i sta sad? Al nisam na ovaj nacin, nego gledao aam bar nesto normalno, ovaj kreten danima ponavlja isto, al samo podrzavajte kretene..
Ništa stari, sve ok. To je borba za klubove. Dobro, vi ste se malo i uvlačili, što jest jest.
Nego, gdje bi ti volontiro?
prisonbreak je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:12Plavac87 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:11prisonbreak je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:07
Ništa stari, sve ok. To je borba za klubove. Dobro, vi ste se malo i uvlačili, što jest jest.
Nego, gdje bi ti volontiro?
Ma sve oke stari. Ja bi volonitor na mami od nekog Plavca a takodjer i na mami od Papia.
Ma nema niko ništa pojma, savez je izgleda u panici. Maloprije Zvjezda objavila da su zadovoljni današnjim prijemom u savezu i kreću po preporuci Begića sa novim koracima bez da idu na sud. Znači klošari se prepali jer je i pticama na grani jasno da su prekidom i proglašenjima napravili najveću nepravdu u bh fudbalu od kakao postoji savez. Očekujem nastavak cirkusa i promjenu nekih odluka.
SaMoVelez je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:24Ma nema niko ništa pojma, savez je izgleda u panici. Maloprije Zvjezda objavila da su zadovoljni današnjim prijemom u savezu i kreću po preporuci Begića sa novim koracima bez da idu na sud. Znači klošari se prepali jer je i pticama na grani jasno da su prekidom i proglašenjima napravili najveću nepravdu u bh fudbalu od kakao postoji savez. Očekujem nastavak cirkusa i promjenu nekih odluka.
Pretpostavio sam. Ovi sto su ispali imaju osnovu za zalbu a ako im udovolje osnovu da pravdu trazi ima i Zeljo sto automatski je.be koncepciju citavog kriminala koji je napravljenSaMoVelez je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:24Ma nema niko ništa pojma, savez je izgleda u panici. Maloprije Zvjezda objavila da su zadovoljni današnjim prijemom u savezu i kreću po preporuci Begića sa novim koracima bez da idu na sud. Znači klošari se prepali jer je i pticama na grani jasno da su prekidom i proglašenjima napravili najveću nepravdu u bh fudbalu od kakao postoji savez. Očekujem nastavak cirkusa i promjenu nekih odluka.
Plavac87 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:27SaMoVelez je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:24Ma nema niko ništa pojma, savez je izgleda u panici. Maloprije Zvjezda objavila da su zadovoljni današnjim prijemom u savezu i kreću po preporuci Begića sa novim koracima bez da idu na sud. Znači klošari se prepali jer je i pticama na grani jasno da su prekidom i proglašenjima napravili najveću nepravdu u bh fudbalu od kakao postoji savez. Očekujem nastavak cirkusa i promjenu nekih odluka.
Teško. Ima jedna stvar koju mnogi zaboravljaju a to je, "naši" su glasali za Čeferina i glasat će opet kad zatreba.
Tako da boli uefu uho, ovi ti ovde sude i određuju pravila.
Sredili ste opstanakredbull93 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 20:57ja sam mogu protiv vas svih, a ti ne mozes ni samnom na kraj izaci![]()
Kao dokaz tome prilazem profile sa kojima si posjetio banovice vise puta do sada. Razlog popustanje zivaca i onda seljacko psovanje haha.
A papi je samo nemastovit, on bi da podjebaje, al stvarno jarane nemas slifa, ono bezveze bas. Znamo kakav je pastrmka bio, al opet je imao nekog slifa.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, MaroonBjelave, mosarajvosa83 i 27 gostiju.