FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 16:46

Romariooo je napisao/la:
mangupp je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Nemojte zamjeriti Paji, on nije glup, niti ima mrznje u srcu, samo je bolestan

sto se tice monologa, tip je sasvim ok, ne znam za koga navija, al su mu postovi smisleni i zreli
paja je dobar koliko je ovaj los blanos2 bolestan momak, sta ce ima nocnu moru od barce, ko ramos od henrya :lol: :lol:
Jes vala, ima i taj pacijent, i njega je neka boleschuga safatala, sve je to ozračeno
izvini nisam te prepoznao..nemoze gore od tebe i Andresa..da ebe rak raka
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2010, 16:47

nemozes ti njima nacrtat - jednom sam vec pisao...

Nemozes nista rec a da te ne "poklope" :? :?
ovdje Barsin navijac prdne a Realovci (i onaj budalas) se odmah okupe i zaigraju u kolu. :evil: :evil: :evil: :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 16:49

Zar jeste, ma daj..eto ti bi i kroz avatar da poklopis Paji nasao se pravi o tome da pise :o

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 nov 2010, 16:51

Engleska liga je jača i zanimljivija za gledanje od Španske i kraj priče .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2010, 16:53

Los_Blanos2 je napisao/la:Zar jeste, ma daj..eto ti bi i kroz avatar da poklopis Paji nasao se pravi o tome da pise :o
Ko je taj - ja vidim samo Barbu ???
O kome ti ha ??? Vidis da ga ni Barba ne yebe 2 % .

Jel ono onaj Miša iz rajvaSa sto pele sredzuje. :lol: . I on je poznatiji od ovog anonimusa.
tebi pozdrav zarazeni ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 nov 2010, 16:53

Blancos je i gori od Paje, Pajuga ima i odredjenu dozu duhovitosti barem, ovaj blancos je samo dosadan i nista vise
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 nov 2010, 16:54

@Gunners,

Pa ako ti navijaš za Sarajevo i Arsenal, zašto ja ne bih navijao za Newcastle i Slobodu(mada, ne bih se mogao nazvati navijačem Slobode, ali recimo da ih simpatišem samo zbog toga što su iz mog grada), a uživao u igrama Barcelone(ponavaljam, velika je razlika između navijanja za neki klub i uživanja u nogometu, a Barcelona u posljednje vrijeme prezentuje ono što bi svaki klub trebao - fudbalsku vještinu u pravom smislu te riječi)? E, ako je to navijanje, onda stvarno ne znam čime se ti pucaš. Naravno da te ja ne bih ni trebao zanimati, ali lažeš i sebe i ostale da te ne zanima Barca, jer si na ovoj temi aktivniji od pojedinih navijača Blaugrane.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 16:55

bparena je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Zar jeste, ma daj..eto ti bi i kroz avatar da poklopis Paji nasao se pravi o tome da pise :o
Ko je taj - ja vidim samo Barbu ???
O kome ti ha ??? Vidis da ga ni Barba ne yebe 2 % .

Jel ono onaj Miša iz rajvaSa sto pele sredzuje. :lol: . I on je poznatiji od ovog anonimusa.
tebi pozdrav zarazeni ;)
wow

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2010, 16:55

legenda reala je napisao/la:Engleska liga je jača i zanimljivija za gledanje od Španske i kraj priče .
pozdrav legendi reala ...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 nov 2010, 16:56

Pajuga nije glup, vec se svjesno pravi lud i naivan ;)
Nego Paja ne rece ti ništa za ovu situaciju i ne objasni nam kako je to sudija i na osnovu cega ostetio Arsenal te 2006, ako znamo da ovaj klip jasno pokazuje da je zapravo oštetio Barcu za cist gol jer nije pustio prednost...evo opet da se podsjetimo te situacije:

[youtube][/youtube]

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 nov 2010, 16:58

To iskljucenje Lemana je najvjerovatnije bilo djelo ruske mafije ili neke domace nevladine organizacije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 16:58

Romariooo je napisao/la:Blancos je i gori od Paje, Pajuga ima i odredjenu dozu duhovitosti barem, ovaj blancos je samo dosadan i nista vise
:mrgreen: :mrgreen: kako kome, sala na stranu.
lik koji dosadjiva na temi RM..a posle se pravi naivan na temi Barca, jesi se poznao ovdje?

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 nov 2010, 17:02

Monolog je napisao/la:@Gunners,

Pa ako ti navijaš za Sarajevo i Arsenal, zašto ja ne bih navijao za Newcastle i Slobodu(mada, ne bih se mogao nazvati navijačem Slobode, ali recimo da ih simpatišem samo zbog toga što su iz mog grada), a uživao u igrama Barcelone(ponavaljam, velika je razlika između navijanja za neki klub i uživanja u nogometu, a Barcelona u posljednje vrijeme prezentuje ono što bi svaki klub trebao - fudbalsku vještinu u pravom smislu te riječi)? E, ako je to navijanje, onda stvarno ne znam čime se ti pucaš. Naravno da te ja ne bih ni trebao zanimati, ali lažeš i sebe i ostale da te ne zanima Barca, jer si na ovoj temi aktivniji od pojedinih navijača Blaugrane.
hajde priznaj da je do pojave ove nove Barselone bilo užitak gledati Arsenal i da su po svima tada igrali najbolji fudbal ,sada svi govore da Barsa igra najbolje što je u neku ruku i tačno ,ali za mene i danas najljepši fudbal za oko igra Arsenal pa onda Barsa ,a Arsenal je posebno milina gledati kad primi gol pa stiže rezultat pravi užitak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2010, 17:05

ODgovorio sam ti na pp... Dosta od mene, izgleda ovdje je samo normalno kad se "svađaš" s nekim a ne kada normalno razgovaraš... Adios...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 nov 2010, 17:10

Samo mi nije jasno sta se ovaj romariooo buni protiv paje i ostalih spamera kad je on jedan od njih :shock:

oboriste me sinoc majku li vam :D
Rođen s tobom da budem

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 nov 2010, 17:18

legenda reala je napisao/la:

hajde priznaj da je do pojave ove nove Barselone bilo užitak gledati Arsenal i da su po svima tada igrali najbolji fudbal ,sada svi govore da Barsa igra najbolje što je u neku ruku i tačno ,ali za mene i danas najljepši fudbal za oko igra Arsenal pa onda Barsa ,a Arsenal je posebno milina gledati kad primi gol pa stiže rezultat pravi užitak

Do dolaska Rajkarda u Barcelonu, tj do sklapanja ekipe u kojoj su igrali Ronaldinjo, Eto, Deco , kasnije i mladjahni Messi, Arsenal je bio bolji tim od Barcelone i vjerovatno je igrao i ljepse. Prije toga Barca je imala madjionicara Rivalda, ali timska igra nije bila na nivou i Arsenal je bio bolji dok su igrali majstorchina Bergkamo, Anri, Pires, Viera i ostali. Svako ko je realna to ce priznati, Arsenal je tad po meni bio najbolja ekipa na svijetu i steta je sto nisu uzeli barem jednu ligu prvaka.

Dolaskom Ronaldinja, tacnije u njegovoj drugoj sezoni u klubu, u Barci se desila revolucija, i od tada, uz manje prekide, Barca je najdominantniji klub na svijetu koji igra ubjedljivo najljepsi fudbal, a Arsenal je dosta zaostao. Dokaz tome su 4 titule prvaka spanije u zadnjih 6 godina, te dvije lige prvaka, i dva polufinala. Dakle, nijedan drugi klub u Evropi nije imao ovoliko uspjeha u zadnje vrijeme, niti je ovoliko dominirao, Barca je u ovom trenutku jedini klub na svijetu protiv kojeg drugi vrhunski klubovi kao sto su Celzi ili Inter ne smiju jednostavno uopste da igraju fudbal, nego se povlace u bunker, kao da su neki treceligasi. Jedino je Barca ekipa koja toliko nekome moze utjerati strah u kosti.

To su cinjenice, a sad ce opet pacenici poceti svoju demagogiju.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 nov 2010, 17:20

cinjenica je da je inter zabio tri gola, toliko o tome sto ne smiju igrati... cinjenica je isto tako da titule ne znace ljepotu, i celzi i muda ih osvajaju pa ne igraju najljepse...

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 03 nov 2010, 17:33

Dokad ce ova rasprava trajati ?Svako ima svoje misljenje.Zato pustite rasprave.
VISCA BARCA!!
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 nov 2010, 17:38

Kad neznas sta napsiat , onda kazes : Ma igro je ARsenal nekad bolje , ono znas ono , ba neki Henry. Pires , Ljumberg itd , ma igro je i Real bolje ono Ronaldo , Zidan Raul i ostali , ma kako neznas.
Htjeli vi ili ne Barcelona je najdominantniji tim i klub na svijetu i po trofejima i po igri u ovoj novoj eri..Zadnjih 10 godina ovdje su igrali i igraju sve sami umjetnici koji suradzuju.... To je taj razlog.... Arsenal je igrao extra , igra i sad , ali Barca je visi nivo za njih , nema te ekipe koja se moze nadigravati sa Barcom , koja se moze totalno otvoriti , to je pokusao par puta Pellegrini pa dobio po usima...
Cinjenica je jedno , a vasa mrznja i ocaj drugo...
Znam da bi i vi volili da i Real i Arsenal imaju ono sto ima Barca trenutno , a to je neodoljivost ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 nov 2010, 17:57

Barcelona nikad ni u ludilu nece igrati fudbal sto ga igraju dominatni topnici, niti ce ikad biti dominantna! Smijesni Andres se moze zavaravati i zivjetu u zabludi kao svi navijaci ciji klub predvodi jaki gay lobi!

Sto se tice tog videa pa sto nije priznao gol i dao zuti lehmanu pa bi vidjeli do kraja utakmice 11 na 11 cija majka crnu vunu prede, da ne pricamo o pogodku kad su izjednacili...
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.