I taj gol je bio 200-ti Njemacke repke na SP-ima.Bilal je napisao/la:Onaj gol Mulera je bio prvi gol Njemacke iz prekida na ovom SP
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
muller je jednostavno fantastičan i izrasta u igrača svjetske klase...a jedan je već u potpunosti izrastao u takvog a to je schweinsteiger....po meni još jedan koji je u njemačkoj svjetska klasa već dugo vremena je klose, a neki ga odavno ovde na forumu prodaju u druge klubove i žele da ode iz bayerna, a on je uvijek potreban jer je čovjek za super važne i golove odluke...drago mi je što je svim kritičarima na ovom prvenstvu začepio usta...ja sam već prije rekao da će klose zabiti na ovom prvenstvu 4-5 golova....4 je već zabio prema tome...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vec trece svjetsko prvenstvo za njega i vazda na istom nivou-vrhunskom 
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
secer je napisao/la:et, imao si ih u direktnom ogledu pa si mogao potvrditi tvoje, ali i tvrdnje ostalih laika kako je basti bolji od salihovica(ev kolutam ocima).JetSet_Hantraga je napisao/la:Eto nije mu se niko trebao suprostaviti, Schweini kao da je procitao njegove komentare, pa je odigrao savrsenu utakmicu. Sigurno u top 3 igraca u svijetu na svojoj poziciji. Salihovic mi je drag, ali razlika u klasi je primijetna.
da bi dosao do istine moras "ubaciti" salihovica na svajnijevo mjesto, dakle u ekipu bayerna, ali ni to ti nece biti neki pokazatelj jer se moze desiti da kompletna ekipa zakaze pa da ni salihagino umjece ne dodje do izrazaja.
jednostavno, salihovica moras ubaciti u bayinu proslu sezonu i dobit cemo zeljeni rezultat...![]()
ili to ili vjeruj meni, poznavaocu ove stare vjestine koju onomad izmislise eskimi.
ps
poglavice, ti se ne suprostavljaj.![]()
müller hara!
4 gola, 4 asistencije od kojih je zadnja bila u stilu starog bombera-sjedeci...to je taj thomas "der bomber" müller.
jedino ak pozelis neku opkladicu...
Ne iskljucujem mogucnost da nas zezas, jer bilo je nekoliko slicnih primjera s tvoje strane(cini mi se da si tvrdio da je Olic bolji od Messija).
Ali recimo da si sada ozbiljan... Dakle, ti tvrdis da je Sejo bolji, ali da se ne moze dokazati u timu kao sto je Hoffenheim. OK. Pazi ovo: Samir Bekric je bolji od Salihovica. Bekricev jedini problem je to sto je prosle sezone igrao u Zelji, a sada je otisao u Koreju, dok Salihovic igra u, za ove timove, mocnom Hoffenheimu. Ti sada zamisli da Samir igra u Sejinom timu, pa ce ti biti jasno da sam ja u pravu.
Ti ces sada vjerovatno reci da Bekric nije niti blizu Salihage, da ovaj mora DOKAZATI da je bolji da bi ti to priznao, ali ja to necu priznati jer ja ''zamisljam'' Bekrica u Hoffenheimu i znam da je bolji igrac.
Uglavnom, meni je jasno da si ti veliki patriota, a Bogami i saljivdzija, ali realnost je realnost...
P.S. Bekrica sam uzeo samo kao primjer, a i zbog toga sto mi je do prije par godina bio komsija
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
booty-king
- Kontakt:
salihovic da ode u burusiju dortmund postao bi svjetski igrac za godinu dana...on je sada trenutno tamo gdje je svajni bio prije godinu ipo 2 tako...
Što je sigurno, sigurno je da se Bayern može ponositi ovakvom predstavom svojih igrača na SP, možda iduće sezone bolje prođete u Ligi Prvaka, tj osvojite je
Muller mi ser pravo sviđa, što reko moj kolega s posla, inače stariji čovjek, kad u Švaba ima neki Muller, znaj da su dobri, tako je bilo i kad smo mi (Jugoslavija) igrali protiv njih i vazda nas trpali kad ima Muller 
Colour of Manchester is blue...
ja sam vrlo ozbiljan covjek kojem ni na kraj pameti nije da tjera neke segeJetSet_Hantraga je napisao/la:Ne iskljucujem mogucnost da nas zezas, jer bilo je nekoliko slicnih primjera s tvoje strane(cini mi se da si tvrdio da je Olic bolji od Messija).
Ali recimo da si sada ozbiljan... Dakle, ti tvrdis da je Sejo bolji, ali da se ne moze dokazati u timu kao sto je Hoffenheim. OK. Pazi ovo: Samir Bekric je bolji od Salihovica. Bekricev jedini problem je to sto je prosle sezone igrao u Zelji, a sada je otisao u Koreju, dok Salihovic igra u, za ove timove, mocnom Hoffenheimu. Ti sada zamisli da Samir igra u Sejinom timu, pa ce ti biti jasno da sam ja u pravu.
Ti ces sada vjerovatno reci da Bekric nije niti blizu Salihage, da ovaj mora DOKAZATI da je bolji da bi ti to priznao, ali ja to necu priznati jer ja ''zamisljam'' Bekrica u Hoffenheimu i znam da je bolji igrac.
Uglavnom, meni je jasno da si ti veliki patriota, a Bogami i saljivdzija, ali realnost je realnost...
P.S. Bekrica sam uzeo samo kao primjer, a i zbog toga sto mi je do prije par godina bio komsija...
ja nigdje nisam spomenuo hofenhajm a jos manje to da bi se nas zmaj sajad -salih-aga-zmaj-smrtonosna ljevica-salihovic trebao dokazivati. covjek se dokazao bezbroj puta; izmedju ostalog uveo je i hofenhajm u bl, odveo reprezentaciju u baraz, ocuvao hofu u bl...
tvoj pulen bastijan aka "gubim se ki avdest" svajnic moze jedino uvesti robbena u auto i to ako pada jaka kisa pa da posluzi kao neki nosac kisobera. osim toga mogao bi posluziti nasem salih-agi kao razgazivac novih kopa-da se majstor za slobodnjake nebi nazuljao.
yebajiga druze, porediti bastina i salih-agu salihovica ti je isto kao da poredis xavija sa fabregasom, mene s poglavicom, krakena paula sa amerosm-om...
ps
naravno da je ola daleko jaci od nistice mesija
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pobijedili Englesku, Argentinu, sad Španiju i u finalu Holandiju. Kakav bi to put do titule bio, i dokaz da su naši igrači najbolji na svijetu.
Da vas pitam je li hobotnica išta jela?

Da vas pitam je li hobotnica išta jela?
sad te stvarno covjek ne moze shvatit vise ozbiljnosecer je napisao/la:ja sam vrlo ozbiljan covjek kojem ni na kraj pameti nije da tjera neke segeJetSet_Hantraga je napisao/la:Ne iskljucujem mogucnost da nas zezas, jer bilo je nekoliko slicnih primjera s tvoje strane(cini mi se da si tvrdio da je Olic bolji od Messija).
P.S. Bekrica sam uzeo samo kao primjer, a i zbog toga sto mi je do prije par godina bio komsija...
![]()
ja nigdje nisam spomenuo hofenhajm a jos manje to da bi se nas zmaj sajad -salih-aga-zmaj-smrtonosna ljevica-salihovic trebao dokazivati. covjek se dokazao bezbroj puta; izmedju ostalog uveo je i hofenhajm u bl, odveo reprezentaciju u baraz, ocuvao hofu u bl...
tvoj pulen bastijan aka "gubim se ki avdest" svajnic moze jedino uvesti robbena u auto i to ako pada jaka kisa pa da posluzi kao neki nosac kisobera. osim toga mogao bi posluziti nasem salih-agi kao razgazivac novih kopa-da se majstor za slobodnjake nebi nazuljao.
yebajiga druze, porediti bastina i salih-agu salihovica ti je isto kao da poredis xavija sa fabregasom, mene s poglavicom, krakena paula sa amerosm-om...
ps
naravno da je ola daleko jaci od nistice mesija
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Seco u elementu
jos kaze da je ozbiljan, ne znam sta nas tek ceka ako se pocne saliti.
Mislim da razumijem sta cova hoce da kaze ali on ne bira jednostavan put do svog objasnjenja.
Nesto slicno kada sam ja tvrdio da je Dzeko bolji od Torresa, pa kad me ne ubise ovi koji ne dijele moje misljenje.
Ali Seco da bi to bilo to moras imati ono nesto sto Nijemce godinama gura u prvi plan ili na put uspjeha. Sada se i ja poce igrati rebusa i zagonetki, obecavam necu vise. 
Jedno pitanje za slatkog...ko je bio bolji fudbaler, Sejo ili Safet Susic? Poznato je ko je proglasen kingom svih vremena.
Mislim da razumijem sta cova hoce da kaze ali on ne bira jednostavan put do svog objasnjenja.
Nesto slicno kada sam ja tvrdio da je Dzeko bolji od Torresa, pa kad me ne ubise ovi koji ne dijele moje misljenje.
Jedno pitanje za slatkog...ko je bio bolji fudbaler, Sejo ili Safet Susic? Poznato je ko je proglasen kingom svih vremena.
Vom Jäger zum Gejagten
ja raja šta je ovo raul legenda reala u šabkeu 04 pa jel to moguće ludnica.
Kakve sad to ima veze sa ovom temom? A ovo "šabke" se nadam da je greška pri tipkanju.GAL je napisao/la:ja raja šta je ovo raul legenda reala u šabkeu 04 pa jel to moguće ludnica.
jednom je neko ovdje pisao i tvrdio da je roben bolji od sneidera,ako taj netko jos uvjek postoji

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
hahahahahaha koji idol djece mi hahahaha...ajd prvo to sto kazes da je sejo bolji od svajnia...de malo pogledaj bolje utakmice svajnija...malo prati svajni igra na pozicij gdje se njego ucinak na utakmici ne vidi...to se osjeti kada ga nema na terenu...i ja sam patriota, ali moras biti realan malo svajni je puno bolji od seje...svajni me podsjeca na effenberga...a ono za olu necu da komentarisemeffe_sa je napisao/la:sad te stvarno covjek ne moze shvatit vise ozbiljnosecer je napisao/la:ja sam vrlo ozbiljan covjek kojem ni na kraj pameti nije da tjera neke segeJetSet_Hantraga je napisao/la:Ne iskljucujem mogucnost da nas zezas, jer bilo je nekoliko slicnih primjera s tvoje strane(cini mi se da si tvrdio da je Olic bolji od Messija).
![]()
ps
naravno da je ola daleko jaci od nistice mesija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sigurno se salis
amelito produzi dalje, nemoj da ti ja dolazim tamoamell je napisao/la:jednom je neko ovdje pisao i tvrdio da je roben bolji od sneidera,ako taj netko jos uvjek postoji![]()
![]()
Sto se tice Svajnija i Seje, svako od njih ima nesto u cemu je jak. Svajni je najjaci u drzanju lopte sto i Sejo dobro radi, Svajni ima neke kvalitete koje rijetko koristi, kao da se boji necega, npr. onaj prodor sto je napravio protiv argentine kod treceg gola (isto to vazi i za Lahma), Svajni isto ima i jak i precizan sut ali se rijetko odlucuje da suta, sto nije slucaj kod Seje koji suta cim vidi priliku. Obojica imaju dosta kvaliteta. Svajnijev problem je sto se boji ici u ofanzivu, a znamo sta sve moze uraditi kad krene naprijed. Na kraju bih rekao da je Svajni korisniji, a Sejo opasniji igrac za protivnike.
naravno da je dzeko jaqci od toresa!geronimo je napisao/la:
sad, sejo ili safet...safet ili sejo...pitanje je sad.
ovo pitanje zahtjeva izdasan odgovor ali cu se potruditi da ga sklepam i skarabucim kako znam i umijem.
siguran sam da onaj ko pita vec i sam zna odgovor na postavljeno pitanje ali cu odgovoriti i to zbog ove omladine koju treba uvesti u jedinu istinu!!!
seco, inace veliki strucnjak za meso(ono koje se jede ali i ono u koje se gura), fudbal i auta, ce ti objasniti posluzivsi se banalnim primjerom;
vw golf je najbolje auto, zar ne? ali zasto?
zato sto se bezbroj puta dokazao, radio gdje drugi zakazu...
safet se borio i izborio za svoje mjesto pod suncem i zasluzeno je izabran za naj fudbalera nase nam napacene.
da se je zvao savo ili stefan imao bi svoj muzej koji bi bio posjeceniji od iberske fatime, mjesta na kojem se "ukazala" gospa.
za razliku od njega sejo je volio slatki zivot(da ne idem u detalje) i zavrsio je tamo gdje zavrsavaju takvi kao on a to je fudbalsko smetljiste. ali da je bio zvjerka, bio je!!
ako je safet mogao sakriti loptu od petorice i to u liftu, onda je sejo mogao okretati citavu protivnicku ekipu i to na kocki secera.
ne mogu a da u ovaj tekst ne ubacim moju slobodu i zlatnu generaciju koja je imala potencijala da postane besmrtna, ali su se zadovoljili time sto ce raja biti zadovoljna njihovom igrom i sto ce ih u carsiji tapsati po ramenu. sarajka, secer i kompanija bi se prosetali danasnom lp. samo da su imali malo vise discipline osvojili bi sve sto se u to vrijeme moglo osvojiti.
ali to malo je i previse u ovom sportu...previse. zbog njih i onih ala sejo(ne salihovic) su i izmisljeni stihovi "ko igra za raju i zanemaruje taktiku..."! gledate robbena i znate da je brz sa loptom, znate sta je uradio salkeu..
sad, sarajka bi mu dao fore 30 metara, prestigao ga, zabio gol i popio dvije ljute dok bi roben dosao do gola. taj je znao da sutne loptu lijevo kraj protivnickog igraca, istog obidje s desne strane, obidje pomocnog sudiju i stigne do lopte prije nego se protivnicki igrac i okrenuo! u punom trku mu nikada nisi vidio noge! duzen-dzet.
ali, ali, oni su voljeli da se poslije utakmice vozaju na haubama auta, da zaliju prije i poslije utakmice...
tako vam je to, djecice fina.
yebeni mentalitet!!
kad smo vec kod mentaliteta, znate li zasto nasa repka ne ide na neko od velikih takmicenja?...zasto je srbija zavrsila na zadnjem mjestu?
mentalitet, drugovi moji, mentalitet!
znate li kakvu je yuga imala repku na sp-u ´90-e? mislili smo(cvrsto vjerovali) da ce se momci prosetati do titule, porazbijati protivnike...ali, ali..
nase zvijezde nikada nisu htjele trenirati, a sto je najgore, vazda su mislili da utakmica traje 70 minuta!
iz generacije u generaciju, utakmica je trajala 70 minuta i gotovo. ko ce odigrati preostalih 20? ma koga boli qrac.
to je "to" sto krase nijemce a sto je nedostajalo nasim reprezentacijama.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 04 jul 2010, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
bravo djecko.Bilal je napisao/la: Sto se tice Svajnija i Seje, svako od njih ima nesto u cemu je jak. Svajni je najjaci u drzanju lopte sto i Sejo dobro radi, Svajni ima neke kvalitete koje rijetko koristi, kao da se boji necega, npr. onaj prodor sto je napravio protiv argentine kod treceg gola (isto to vazi i za Lahma), Svajni isto ima i jak i precizan sut ali se rijetko odlucuje da suta, sto nije slucaj kod Seje koji suta cim vidi priliku. Obojica imaju dosta kvaliteta. Svajnijev problem je sto se boji ici u ofanzivu, a znamo sta sve moze uraditi kad krene naprijed. Na kraju bih rekao da je Svajni korisniji, a Sejo opasniji igrac za protivnike.
stvarno sam ponosan sto mi je ukazana prilika da pisem medju najboljim komentatorima ovog foruma.
samo cu reci da ni dan-danas nisam prezalio to sto je sejo onomad odbio bayern. e moj sejade, sejo..
Ma kakva Juga seceru, dobra je to ekipa bila naravno, al taj nas mentalitet "mi smo najjaci" je od te reprezentacije pravio nesto sto ona nikad nije ni bila. Jeste tu bilo sjajnih igraca, ali moraju se sagledati i ostali, kakvu je Njemacka ekipu strasnu samo imala, pa onda Argentina, pa Brazil sa Romarijom, Karekom, Alemaom, pa onda Holandija sa Gulitom, Rajkardom, Van Bastenom, Kumanom. Nikad ta Juga nije mogla osvojiti zato sto su uvijek postojale druge bolje ekipe, a prica da se gubilo zbog mentaliteta ili pogresnih kopački je tipična balkanska prica.
Sto se tice malog Milera mislim da je do sad definitivno najbolji igrac prvenstva, Svajni takodje briljantan kao i Kloze. Moram priznati da me Miler jako iznenadio, i ja sam mislio da od njega nema igraca, jer brat bratu izgledao je nekako frljavo, nejako, al eto decko je kralj. Ozil je takodje igracina i mislim da bi Bayern trebao da ga dovede dok ga neko drugi ne ćapi, takodje istomislim i za Kediru, sjajni bi to igraci za Bayerna bili
Sto se tice malog Milera mislim da je do sad definitivno najbolji igrac prvenstva, Svajni takodje briljantan kao i Kloze. Moram priznati da me Miler jako iznenadio, i ja sam mislio da od njega nema igraca, jer brat bratu izgledao je nekako frljavo, nejako, al eto decko je kralj. Ozil je takodje igracina i mislim da bi Bayern trebao da ga dovede dok ga neko drugi ne ćapi, takodje istomislim i za Kediru, sjajni bi to igraci za Bayerna bili
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma pojma vi nematesecer je napisao/la:bravo djecko.Bilal je napisao/la: Sto se tice Svajnija i Seje, svako od njih ima nesto u cemu je jak. Svajni je najjaci u drzanju lopte sto i Sejo dobro radi, Svajni ima neke kvalitete koje rijetko koristi, kao da se boji necega, npr. onaj prodor sto je napravio protiv argentine kod treceg gola (isto to vazi i za Lahma), Svajni isto ima i jak i precizan sut ali se rijetko odlucuje da suta, sto nije slucaj kod Seje koji suta cim vidi priliku. Obojica imaju dosta kvaliteta. Svajnijev problem je sto se boji ici u ofanzivu, a znamo sta sve moze uraditi kad krene naprijed. Na kraju bih rekao da je Svajni korisniji, a Sejo opasniji igrac za protivnike.
stvarno sam ponosan sto mi je ukazana prilika da pisem medju najboljim komentatorima ovog foruma.
samo cu reci da ni dan-danas nisam prezalio to sto je sejo onomad odbio bayern. e moj sejade, sejo..
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Hm, ova tema sve više liči na Arsenalovu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.