Jesi li se to registrovao da budeš odmah duhovit?MCMXLVI je napisao/la:Ono kad se dopisuješ sam sa sobom
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A šta ćeš ti ovdje?aS_Roma je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Ono kad se dopisuješ sam sa sobom![]()
sta ce
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ono kad te dijasporac mora uciti bosanskiMCMXLVI je napisao/la:Ono kad se dopisuješ sam sa sobom
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne obracati pažnju na padobrance ,,,,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJA.Mancini je napisao/la:A šta ćeš ti ovdje?aS_Roma je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Ono kad se dopisuješ sam sa sobom![]()
sta ce
Ja došo nakoMancini je napisao/la:A šta ćeš ti ovdje?aS_Roma je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Ono kad se dopisuješ sam sa sobom![]()
sta ce
Neka si, bujrum 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jesmo li ovo donirali Leotaru opremu?

Cak i oprema golmana skoro identicna opremi u toku onog turnira u Slavonskom Brodu:

Kako god, sretno nam danas, 3 boda nebi trebali biti tezak posao danas

Cak i oprema golmana skoro identicna opremi u toku onog turnira u Slavonskom Brodu:

Kako god, sretno nam danas, 3 boda nebi trebali biti tezak posao danas
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
0:2 nakon 35 minuta utakmice.Oba gola postigao Pandža.
Izvinite sto kasnim malo
Smanjise nam, valjda nece biti problema
Smanjise nam, valjda nece biti problema
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Joj jbt..
20+ min do kraja
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kako samo prokockase 2 gola prednost, i sada u zavrsetku moraju sve ponovo
HAJDE VISE!!!
HAJDE VISE!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa kako ne znaju napacenom Radniku dati gol!!!
Ne mogu ni ja vise gledati, muka mi je
Ne mogu ni ja vise gledati, muka mi je
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 22 nov 2014, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Divim se tvom vjerovanju u poštenje FK Olimpic, svaka ti čast. 
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Fuj!
Jeli legla plata za oktobar?
I onda me kritikuje neku noć starina kako sam pun frustracija.Očigledno ne smije čovjek kritikovati pojedine ublehaše od igrača i stručni štab.Divim se predsjedniku kako ima dobre živce da trpi neznalice u ekipi sve ove godine.Koliko god sam imao povjerenje u stručni štab,u zadnjih mjesec dana su me totalno razočarali.Ako čita neko od njih,fuj ublehaši jedni! 
Graciću vrijeme je za radikalne poteze. Imaš vremena 3 mjeseca da to učiniš.
SRETAN BROJ - 1725
Jeli tebe neko nešto pitao?Bolje ti je da praviš doček budisti.
Opet si pregorio nakon kiksa. Mogli ste i mene pitati kako će završiti i prije nego što je tekma počela. Kažem ti opet slažem se s tobom da su plaćenici i ovo sve treba rastjerati.Mancini je napisao/la:Jeli tebe neko nešto pitao?Bolje ti je da praviš doček budisti.
SRETAN BROJ - 1725
Bojim se da ce se nesta tako ponovo desiti, t.j. egzodus igraca
Upravo je i to jedan od razloga bio sto smo morali uzeti ovo.
Mi odavno imamo taj problem(mada nismo jedini u ligi s tim problemom) da mijenjamo kadar naglo preko ljeta i zime.
Mi odavno imamo taj problem(mada nismo jedini u ligi s tim problemom) da mijenjamo kadar naglo preko ljeta i zime.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
U životu su stvari jednostavne ili te ima ili te nema. Tako da ove prve polusezone Olimpica nije bilo, a da li će ih biti u drugoj polusezoni vidimo za 3 mjeseca. Do sada se je ispostavilo, putuj evropo i ne čekaj na nas. Neka se javi lupus da nam ponovi onu priču o osvajanju titule.Mokroguz je napisao/la:Bojim se da ce se nesta tako ponovo desiti, t.j. egzodus igracaUpravo je i to jedan od razloga bio sto smo morali uzeti ovo.
SRETAN BROJ - 1725
@pitic Problem je što si ti dosadan.Kažu neki ne treba "tjerati" igrače.Treba ih nagraditi sa premijom.A stručni štab je nekoliko prošlih utakmica unazadio igru ekipe.Kako reče jedan poznati rukometni trener lošem igraču je puno dati 1 KM.Uglavnom sramotno današnje izdanje ekipe.Fuj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.