Moderatori ,zar to postoji kad smo mi u pitanju ,ajde se javi na nekoj temi vezanoj za Sa pa ćeš vidjeti da strazare 25 sati dnevnoBurningLegion je napisao/la:Haj svega ti ne kenjaj, svoje osobne frustracije, predrasude, animozitete i naturanja drugima sta tko radi i s cim se tko dici prebaci na svoju temu i ponavljaj sam sebi sve to dok u to ustvari ne povjerujes i ne opravdas svoju zadojenost i mrznju, zajedno sa ostalim stereotipnim i predrasudnim likovima/karikaturama punim moraliziranja/zamisljanja da su netko i nesto kao iznad.
Drzi se teme ili vozi. A vi vrli moderatori bi se mogli i pozabaviti ovim likovima koji malo je reci danima ispoljavaju svoje frustracije, mrznju i pljuju direktno i otvoreno na sve i svasta, pogotovo ovako eksponencionalno pred utakmicu, raspirujuci mrznju i huskajuci ljude jedne na druge pa to pravdajuci svojim nekakvim zamisljanjima.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
aaa sta ja mozda treba da vas volim ili da gajim odredjene simpatije, koji ste ubili momka i jos par ranjeno, i onda pustite ubicu da se odseta iz zatvora, a momci nasi lagano odleze... nemam ja tebe/vas sta voliti, isti ste svi vecinom, to ti sto si navikao kao i vecina hrvatskog naroda u BiH da se pozivas na neku huskanje i raspirivanje, porucujem da svoju avliju prvo pocistisBurningLegion je napisao/la:Haj svega ti ne kenjaj, svoje osobne frustracije, predrasude, animozitete i naturanja drugima sta tko radi i s cim se tko dici prebaci na svoju temu i ponavljaj sam sebi sve to dok u to ustvari ne povjerujes i ne opravdas svoju zadojenost i mrznju, zajedno sa ostalim stereotipnim i predrasudnim likovima/karikaturama punim moraliziranja/zamisljanja da su netko i nesto kao iznad.
Drzi se teme ili vozi. A vi vrli moderatori bi se mogli i pozabaviti ovim likovima koji malo je reci danima ispoljavaju svoje frustracije, mrznju i pljuju direktno i otvoreno na sve i svasta, pogotovo ovako eksponencionalno pred utakmicu, raspirujuci mrznju i huskajuci ljude jedne na druge pa to pravdajuci svojim nekakvim zamisljanjima.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Tesko da ce netko s nase strane praviti(Her ce govinalive sigurno nece),bolje da pitas na temi torpedanedaTM je napisao/la:hoce li biti neki link utakmice?
..
A molio bih ove malezijce da otpepaju sa nase teme,imate temu svog kluba i tamo pisite gluposti
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
g

pile87 je napisao/la:Uglavnom da ne bude Bosnjaci ovo ono sretno Sirokom
- BurningLegion
- Kontakt:
Tko VI, svega ti, ja, netko odavde s foruma mozda??! Tko si bolan ti ili netko da pljujes i huskas na cijelu jednu sredinu, kao da si iz raja osobno izasao?! Pripisujes/te djela jednog pojedinca, maksimalno par njih, cijeloj jednoj sredini, cijelom narodu, i to ne samo da se ovako radi nego se radilo i putem medija i huskalo i pravio nevidjeni pritisak i toliko se lazi izreklo, isto kao da je nekome drago sta se desilo ili kao da postoji netko normalan tko nije osudio tu tragediju do koje je doslo najvise krivnjom policije/osiguranja i usijanih glava koji su zamislili da su dosli u rusilacki pohod (napomenuti cemo da tko god nije takvo sto htio se sklonio i zaprepasteno gledao sta levati rade koji su s njima dosli, isto kao sto cemo napomenuti da su od tog slucaja bili svako malo u raznim incidentima u raznim drugim sredinama, opet naravno nevini u svemu). Zalosno je u svemu tome takodjer da ljudi misle da se to nije moglo ili da se ne moze desiti bilo gdje u takvim okolnostima, ali hvala bogu da nema i vise takvih slucajeva u kakvoj drzavi zivimo i s kakvim vodstvom!
Ti momci koje spominjes su odlezali zasluzeno (kao sto se takodjer osobno nadam, a vjerujem i vecina normalnih, obicnih ljudi, da ce i krivac za ubojstvo i ranjavanje biti priveden pravdi kad tad) jer su zapoceli nered (i to s obicnim stanovnistvom, jer navijaci nisu bili ni na 500 metara od te lokacije, sto naravno ne smeta karikaturama da su im i Škripari odjednom krivi za sve i trn u oko) i jer su radili sranja, a svi su s prethodnim policijskim dosjeima, samo sto se od njih radi heroje zbog tragedije koja se desila, inace bi se od istih, kao sto puta do sada, ogradjivali.
Ne moras ti nista voljeti, nitko od tebe to ne trazi, ni bilo koga, nama nicije simpatije i nicija ljubav ne treba, ali odmaknite makar od ove teme tu mrznju i zadojenost i stereotipiziranje cijele jedne sredine, zalosno huskanje, jer nitko normalan ne podrzava niti zeli da se ikad igdje nekome desi sto se desilo, kamoli u svom gradu, i dosta vise price o tome na sportskoj temi.

Ti momci koje spominjes su odlezali zasluzeno (kao sto se takodjer osobno nadam, a vjerujem i vecina normalnih, obicnih ljudi, da ce i krivac za ubojstvo i ranjavanje biti priveden pravdi kad tad) jer su zapoceli nered (i to s obicnim stanovnistvom, jer navijaci nisu bili ni na 500 metara od te lokacije, sto naravno ne smeta karikaturama da su im i Škripari odjednom krivi za sve i trn u oko) i jer su radili sranja, a svi su s prethodnim policijskim dosjeima, samo sto se od njih radi heroje zbog tragedije koja se desila, inace bi se od istih, kao sto puta do sada, ogradjivali.
Ne moras ti nista voljeti, nitko od tebe to ne trazi, ni bilo koga, nama nicije simpatije i nicija ljubav ne treba, ali odmaknite makar od ove teme tu mrznju i zadojenost i stereotipiziranje cijele jedne sredine, zalosno huskanje, jer nitko normalan ne podrzava niti zeli da se ikad igdje nekome desi sto se desilo, kamoli u svom gradu, i dosta vise price o tome na sportskoj temi.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 28 sep 2014, 15:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Susjedi sretno veceras.Vidim dosta ljudi se iz Mostara sprema da pogleda večerašnju tekmu na Pecari.Nadam se dobroj atmosferi ,bez incidenata.Igrat će uz mog Zrinju dvije najbolje ekipe u ovoj ligi.Za nas bi možda najbolje bilo da završi neriješeno ali ja osobno bih ipak volio da Široki dobije pa da odmaknemo pitarima a onda za dva tjedna pod BB da ih dovršimo
.Ali Sarajevo ima jaku ekipu i evo izgleda trećeg trenera u par mjeseci.Očito nešto neštima , po meni "puno baba -kilavo dijete " ali to je njihov problem.Večeras "naš"
Zvone Kožulj igrač utakmice rez. 2-1.Još jednom Sretno!!
PS . Pustite provokatore.I kod nas su neki bili ovaj tjedan kampovali na temi pa kad su dobili po ušima sad ih nema nigdje.Samo "ignore " i
.
PS . Pustite provokatore.I kod nas su neki bili ovaj tjedan kampovali na temi pa kad su dobili po ušima sad ih nema nigdje.Samo "ignore " i
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Koji paradoksBurningLegion je napisao/la:i dosta vise price o tome na sportskoj temi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BurningLegion
- Kontakt:
Bas lijepo da ti uvijek upanes na raznorazne teme da podsjetis ljude o paradoksalnosti moje malenkosti, hvala ti, vrlo korisno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nadam se danas dostojanstvenom sportskom gaženju pitara na travnjaku stadiona Pecare. Ne treba nasjedati na provokatorske komentare iz tabora "divova", nego krenuti na Pecaru i pogledati kako momci restartaju "divove".
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Kao sto rece kolega zrinjevac, leg'o bi nam i remi, ali kad bolje razmislim, bolje se odmaknut sto vise od Sarajeva, a vi cete kad takd kiksat na onim malim utakmicama
.
Sretno!
Sretno!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mislim da je ovo jedina utakmica za koju se isplati dat petaka i da bi trebalo zbog toga i biti nešto publike.
Ako naši igrači ne budu srljali, dobivamo, njihovi igraju previše napadački i ostavljaju puno rupa u obrani, to se mora iskoristiti.
Ako naši igrači ne budu srljali, dobivamo, njihovi igraju previše napadački i ostavljaju puno rupa u obrani, to se mora iskoristiti.
Je li te stid fašisto, kakvi su ovo stihovifelix123 je napisao/la:Sarajevo ima najjaču ekipu po imenima ,ali ja vjerujem u naše momke, jesu mladi i sigurno će izgorit danas ,ali Waga će unijet mirnoću u njih u to ne sumnjam
Lagano već krenuti na Pecaru
Samo sklopi okice i zovi mi ime i zovi mi ime jedan će Pitar letjeti sa tribine ,sa tribine ,samo sklopi okice...
Sretno Širokom danas uz podatak da nikada u prvenstvu nisu izgubili od Sarajeva,pa se nadam da neće ni danas.Sarajevo ima dosta kvalitetnih igraća u ofanzivi, kojih nigdje nema u defanzivi, što će Široki iskoristiti.Široki nikada nije imao mladju i kompaktniju ekipu, očekujem pobjedu sa dosta golova.Realno 4-2 za Široki u utakmici pred nikada punijim triibinama ,za pamćenje.
LInk? Hoce li biti ikakav stream ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
nemoj tako,kupice amidja i forum,Android je napisao/la:Tesko da ce netko s nase strane praviti(Her ce govinalive sigurno nece),bolje da pitas na temi torpedanedaTM je napisao/la:hoce li biti neki link utakmice?
..
A molio bih ove malezijce da otpepaju sa nase teme,imate temu svog kluba i tamo pisite gluposti
ima se moze se
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvo odrzis predavanje o tome sta je bilo i onda se sjetis da je sportska tema.Kakav rezon!Kao i vase "sudstvo" prvo osudite momke iz Sarajeva pa onda pitate sta se desilo.Koji pojedinac,pardon,par pojedinacaBurningLegion je napisao/la:Tko VI, svega ti, ja, netko odavde s foruma mozda??! Tko si bolan ti ili netko da pljujes i huskas na cijelu jednu sredinu, kao da si iz raja osobno izasao?! Pripisujes/te djela jednog pojedinca, maksimalno par njih, cijeloj jednoj sredini, cijelom narodu, i to ne samo da se ovako radi nego se radilo i putem medija i huskalo i pravio nevidjeni pritisak i toliko se lazi izreklo, isto kao da je nekome drago sta se desilo ili kao da postoji netko normalan tko nije osudio tu tragediju do koje je doslo najvise krivnjom policije/osiguranja i usijanih glava koji su zamislili da su dosli u rusilacki pohod (napomenuti cemo da tko god nije takvo sto htio se sklonio i zaprepasteno gledao sta levati rade koji su s njima dosli, isto kao sto cemo napomenuti da su od tog slucaja bili svako malo u raznim incidentima u raznim drugim sredinama, opet naravno nevini u svemu). Zalosno je u svemu tome takodjer da ljudi misle da se to nije moglo ili da se ne moze desiti bilo gdje u takvim okolnostima, ali hvala bogu da nema i vise takvih slucajeva u kakvoj drzavi zivimo i s kakvim vodstvom!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- Ljiljani87
- Kontakt:
- Sarajevo29
- Kontakt:
Android je napisao/la:Herc egovina live ne prenosi danas,tako da...Adma je napisao/la:LInk? Hoce li biti ikakav stream ?
Tko ti drma kavez?Ado01 je napisao/la:Je li te stid fašisto, kakvi su ovo stihovifelix123 je napisao/la:Sarajevo ima najjaču ekipu po imenima ,ali ja vjerujem u naše momke, jesu mladi i sigurno će izgorit danas ,ali Waga će unijet mirnoću u njih u to ne sumnjam
Lagano već krenuti na Pecaru
Samo sklopi okice i zovi mi ime i zovi mi ime jedan će Pitar letjeti sa tribine ,sa tribine ,samo sklopi okice...
eto stream
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 43422.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, bvsic i 35 gostiju.