Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sretan rodjendan OTNYS_YNWA (33), The Game (18),sve najbolje u zivotu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan OTNYS_YNWA (33), The Game (18),sve najbolje u zivotu
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Uh stid me meni sljedeći tek 15nevjernik je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan OTNYS_YNWA (33), The Game (18),sve najbolje u zivotu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sretan rođendan OTNYS_YNWA i sretan rođendan The Gameu. Nek vam je obojici sa srećom i berićetom.
Samo ima problem, mislim da ynwa ima 36 godina, ovo mu je onda 37.
i od mene naravno pa zar je OTNYS_YNWA toliko matorharry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan OTNYS_YNWA (33), The Game (18),sve najbolje u zivotu
Bosco je napisao/la: Samo ima problem, mislim da ynwa ima 36 godina, ovo mu je onda 37.![]()
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 22 okt 2010, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
[youtube][/youtube]
pogledajte od 3:18 ... Kisla mi je gl00va
jes da je zalosno sto su ih shebali za ekskurziju,al makar su mogli naci nekog ko zna pricat.. to ti je ono kada iz mehkog A,predje u tvrdo O..
pogledajte od 3:18 ... Kisla mi je gl00va
- legenda reala
- Kontakt:
nek je sa srećom,jašta je nego star još malo pa u penziju ,policija beneficirani radni stažnevjernik je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan OTNYS_YNWA (33), The Game (18),sve najbolje u zivotu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
i od mene cestitke i najbolje zelje..Bosco je napisao/la:Sretan rođendan OTNYS_YNWA i sretan rođendan The Gameu. Nek vam je obojici sa srećom i berićetom.
ma kako god okrenes @OTNYS_YNWA spada u veterane
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kako ih je neko izlevatio ali nije ni čudo kad se direktori biraju daleko od očiju javnosti ali jel im ovo bgt profa u dresu Sarajevaharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
pogledajte od 3:18 ... Kisla mi je gl00vajes da je zalosno sto su ih shebali za ekskurziju,al makar su mogli naci nekog ko zna pricat.. to ti je ono kada iz mehkog A,predje u tvrdo O..
Nisam gledao,vec samo pustio od 3:14,ismijao sam se .. kisla mi je glOOva
..
- sarajlija89
- Kontakt:
brazzo je napisao/la:kako ih je neko izlevatio ali nije ni čudo kad se direktori biraju daleko od očiju javnosti ali jel im ovo bgt profa u dresu Sarajevaharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
pogledajte od 3:18 ... Kisla mi je gl00vajes da je zalosno sto su ih shebali za ekskurziju,al makar su mogli naci nekog ko zna pricat.. to ti je ono kada iz mehkog A,predje u tvrdo O..
![]()
hahahahha...jeste u dresu sarajeva je
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
nek je obojici sa srecom..harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan OTNYS_YNWA (33), The Game (18),sve najbolje u zivotu
@The Game,,cucemo se za one ukrajinke...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
sto otjeraste johna
nije nam reko ni odakle je, ni cime se bavi, ni za kog navija
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
sretan rodjendan svima kojima je rodjendan.
i to umbro libo ga racku ima se para čovjek im platio 2 dana iz svog džepa pa se vi pitari žalite da nema parasarajlija89 je napisao/la:brazzo je napisao/la:kako ih je neko izlevatio ali nije ni čudo kad se direktori biraju daleko od očiju javnosti ali jel im ovo bgt profa u dresu Sarajevaharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
hahahahha...jeste u dresu sarajeva je![]()
![]()
vala baš ko god se pojavi novi na forumu odma' ga ili isprepadaju ili napadnu da ljudi odlaze a da ne napišu 2 posta. Pa čak i da se zayebaje neko sa nama treba ga pustiti pa ako se sam oda jbt ga nije ni prvi ni poslijednji ali bilo bi dobro imati nekog sa strane definitivnonevjernik je napisao/la:sto otjeraste johna![]()
![]()
On ako je englez ja sam rus,kakav se to englez pozz na spanskom 
Hahahahaha, ova sa videa cura što joj je kisla gloova. Pa ja ne znam kad sam se ismijao ko večeras. Stomak me zabolio, bez daha sam ostao.
- legenda reala
- Kontakt:
kad se tako neko pojavi sa strane i kad sa njim pričate engleski ,malo ukratko prevedite šta pričate zbog mene
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Podhebavaju ga sve vrijeme, šta ti ne znaš engleski ?legenda reala je napisao/la:kad se tako neko pojavi sa strane i kad sa njim pričate engleski ,malo ukratko prevedite šta pričate zbog mene
btw. koja brutala
" Liverpool have made a bid for Rooney after he said he wanted to play in a different league next season. "
- legenda reala
- Kontakt:
ma veze nemam,nit sam ga kad učio u školi ni ništa ,ja učio Francuski ,a i njeg slabo išta znamBosco je napisao/la:Podhebavaju ga sve vrijeme, šta ti ne znaš engleski ?legenda reala je napisao/la:kad se tako neko pojavi sa strane i kad sa njim pričate engleski ,malo ukratko prevedite šta pričate zbog mene