Javite se, uzivo da vidimo ko je od koga,da ne istresamo muda preko foruma..Osim13 je napisao/la:I to onaj od ovce, zagoreni.MocMahale444 je napisao/la:Nije on papak. Ovaj dreZdenovac je dronjak.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- dynamodresden1
Re: PL prepucavanja
- dynamodresden1
Ne moras se javljati,al saznacu ko si od tvojih cak haha..Osim13 je napisao/la:Šta se imam tebi javljati, ne obraćaj mi se.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jesu li Kacar, Stevanovici, Ordagic, A.Hodzic i Lendric stekli pravo nastupa za revans na Kipru?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I STA kad saznas?dynamodresden1 je napisao/la:Ne moras se javljati,al saznacu ko si od tvojih cak haha..Osim13 je napisao/la:Šta se imam tebi javljati, ne obraćaj mi se.
Da ga negdje napadnes,ne kontam furku al nikako.
Zbog cega,zbog drugacijeg misljenja??Pa ti njemu spominjes najmilije a ne on tebi.
Ajde malo ohladi glavu Bgt i ne lupaj.
Vidjeces kad se smiris da nema potrebe za takvom Pricom.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
E moj Đilda, da vidiš ko su ti sljedbenici...
@Osim 20-22 hiljade.
@Osim 20-22 hiljade.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dok prođu ljekarskibelosevic28 je napisao/la:Jesu li Kacar, Stevanovici, Ordagic, A.Hodzic i Lendric stekli pravo nastupa za revans na Kipru?
A tebra valjda je to taj neki šatro ultras style, ko će ga znat.mma_hz je napisao/la:
I STA kad saznas?
Da ga negdje napadnes,ne kontam furku al nikako.
Zbog cega,zbog drugacijeg misljenja??Pa ti njemu spominjes najmilije a ne on tebi.
Ajde malo ohladi glavu Bgt i ne lupaj.
Vidjeces kad se smiris da nema potrebe za takvom Pricom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako bude tih Talijana kao sto se prica uz lijepo vrijeme(sto je nemoguce) mozemo nagurati na 25 milja.skoroalen je napisao/la:E moj Đilda, da vidiš ko su ti sljedbenici...
@Osim 20-22 hiljade.
FK SARAJEVO.
Negdje sam čitao da će se oko četvrtka - petka popraviti vrijeme.mma_hz je napisao/la:Ako bude tih Talijana kao sto se prica uz lijepo vrijeme(sto je nemoguce) mozemo nagurati na 25 milja.skoroalen je napisao/la:E moj Đilda, da vidiš ko su ti sljedbenici...
@Osim 20-22 hiljade.
DaBogda se ona ispadala do 5, pa onda razvedravanje. Jer, svakako mora udarit, takvo nam je ljeto.mma_hz je napisao/la:Ako bude tih Talijana kao sto se prica uz lijepo vrijeme(sto je nemoguce) mozemo nagurati na 25 milja.skoroalen je napisao/la:E moj Đilda, da vidiš ko su ti sljedbenici...
@Osim 20-22 hiljade.
K'o protiv Borussije, u 1 naleti pljusak, meni se karta raspala, bila u džepu dukserice i pokisla.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ako nas bude 15 milja puna šaka brade, + njih milju-dvije , dosta...Osim13 je napisao/la:Nego, normalne kone, šta mislite koliko će vas biti protiv žabara?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Hocel se pravit fan zona za ove Talijane ako ih vec dolazi 2000
Evo citam da su zajeb... zezse
Najbolje je ono ko sa Borusijom fan zona na platou Skenderije-casa pive 5 marki
cevapi i burek i kad se nalocu i nazderu hajmo korteo do stadiona AFH
Najbolje je ono ko sa Borusijom fan zona na platou Skenderije-casa pive 5 marki
- MocMahale444
Lako ti je nas malisane vrijeđatidynamodresden1 je napisao/la:Javite se, uzivo da vidimo ko je od koga,da ne istresamo muda preko foruma..Osim13 je napisao/la:I to onaj od ovce, zagoreni.MocMahale444 je napisao/la:Nije on papak. Ovaj dreZdenovac je dronjak.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
na feriju nam je uprava tako da to ne bi znao rećsvrakino1921 je napisao/la:Hocel se pravit fan zona za ove Talijane ako ih vec dolazi 2000
Najbolje je ono ko sa Borusijom fan zona na platou Skenderije-casa pive 5 markicevapi i burek i kad se nalocu i nazderu hajmo korteo do stadiona AFH
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- dynamodresden1
Sariel govedo haha 
Ne treba Odi prisivati da je tenkista, dovoljna mu je sramota sto vodi Zeljeznicar i sto je legenda u ocima plavih filozofa. To je dovoljno da se zakljuci da je ljigavac i da ga ne treba pominjati puno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj jel ono Sariel jutros držao moralna predavanja o ponašanju Zeničana
zar je dotle došlo Zeničani.
- svrakino1921
- Kontakt:
Najbitnije je da je roden u Ilijasujoker90 je napisao/la:Ne treba Odi prisivati da je tenkista, dovoljna mu je sramota sto vodi Zeljeznicar i sto je legenda u ocima plavih filozofa. To je dovoljno da se zakljuci da je ljigavac i da ga ne treba pominjati puno.
Ilijas je dosta blizu Metropoli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.