i ja ocekujem mucenje.ali ipak pobjedu jer travnik je realno losiji pogotovo na gostovanjima.Rosas7 je napisao/la:sta ocekivat sutra...opet ce biti mucenje ko i uvijek....nadam se pobjedi
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
ma dobro su igrali protiv zeljeznicara,a nama stvaraju probleme ekipe poput rudara i radnika,samo da peric puno ne eksperimentira
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
evo postave za sutra
hadzic-markovic,radeljic,anicic,sesar-muminovic,milicevic,djuric,scepanovic,zurzinov-poredski
hadzic-markovic,radeljic,anicic,sesar-muminovic,milicevic,djuric,scepanovic,zurzinov-poredski
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
tu mu je i mjesto vazda bilotrasUl je napisao/la:Sad kad se Sir Dragan vrati pod Bijeli Brijeg.

-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uvijek vjerni Zrinjskom, ako nisu na utakmicama, na forumu su.trasUl je napisao/la:Valjda će sad napokon dobiti otkaz, pa Dragan Jović preuzet.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Šta je ultrasi jeli ovo danas pad imuniteta ili nije vaš dan
Loše loše igre.

-
- Kontakt:
jadna zemljoradnička zadruga Perićeva i njegovi Vučine i sl. pa nemogu da vjerujem da takvih igrača nema u Hercegovini,žali bože perfiksa.
Preporucio bi ovoj upravi Zrinjskog i treneru Pericu kao i Igracima pod ugovorom da potpisu nekakvu peticiju u kojoj bi bilo zabranjeno prenostiti utakmice Zrinjskog na tv-u jer ovo je bilo pretpostavljam za gledati od strane Zrinjskog sramotno,Travnik bolja ekipa...o ovome skupu invalida u struznom stozeru i na terenu nije vrijedno pisati,godine prolaze a vi stagnirate !
Eto vam kluba bez Zdene Dzidica,Travnik nas kanta !

Eto vam kluba bez Zdene Dzidica,Travnik nas kanta !

Pericu ako boga znas nemoj vise Europu spominjati ,ovo nije ekipa ni za 3. lige Jug! 

pericu daj ostavku ako Boga znas.
ovo danas je bilo uzasno.trenera moramo podhitno promijeniti.pa da onaj poredski nikad vise ne zaigra od 1.minute lik je obicno drvo.radeljic golove samo zabija.
ne znam sta reci.
ovo danas je bilo uzasno.trenera moramo podhitno promijeniti.pa da onaj poredski nikad vise ne zaigra od 1.minute lik je obicno drvo.radeljic golove samo zabija.
ne znam sta reci.
Jel itko razmisljao da od ovoga Redaljica napravimo napadaca nesto tipa Crouch!nate je napisao/la:pericu daj ostavku ako Boga znas.
ne znam sta reci.

Jeb.... dao lik vise golova nego svi napadaci u klubu zajedno!

pa kako nemozete pobijedit travnika ccc
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:pa kako nemozete pobijedit travnika ccc
Cuj kako,pa vidio si i sam ako si gledao utakmicu!
Skup invalida koji bi lako mogao i ispasti iz lige ako ovako nastavi,boga pitaj odakle nam ovoliko bodova sa onakvom igrom,dokaz da je ova liga nakaradna iz godine u godinu,mi sve gori i gori a zadnje tri godine 6 ili 7 mjesto!

Bez šale ali upravo sam htio napisati da bi Radeljića trebalo prebaciti naprijed, ako već nemamo igre onda bi bilo bolje igrati visoke lopte na Radeljića.Pa više smo napravili prilika kad je on prebačen naprijed nago čitav ostatak utakmice.bekicamir je napisao/la:Jel itko razmisljao da od ovoga Redaljica napravimo napadaca nesto tipa Crouch!nate je napisao/la:pericu daj ostavku ako Boga znas.
ne znam sta reci.![]()
![]()
![]()
Jeb.... dao lik vise golova nego svi napadaci u klubu zajedno!![]()
![]()
Nadao sam se da će Perić reći da podnosi ostavku ali eto na žalost nije.
Ne znam zašto ali nisam uopće ljut ili razočaran vjerovatno sam očekivao ovako nešto čak nisam htio ići na utakmicu.Treba pokušavati stabilizirati ekipu i uigravati je za Želju i eventualno finale protiv Širokog jer prvenstvo treba zaboraviti (sa ovakvom igrom i trenerom).
Čestitke Travniku na zasluženoj pobjedi, imaju nekoliko zanimljivih igrača koje bi trebalo pratiti u budućnosti.
Suđenje ok, jedina zamjerka je pomeni čisti penal za Zrinju ali ne ono igranje rukom nego guranje Poredskog prije šta glavom u 50 minuti.Ali sa ovakvom igrom Zrinjski nije zaslužio niti bod i čista i zaslužena pobjeda Travnika.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
jesi vidio onu zadnju sansu đurica
majk odraga pa ja bi je opalio jace.protiv zeljeznicara se treba nesto gadno okrenuti.peric ponajprije.

majk odraga pa ja bi je opalio jace.protiv zeljeznicara se treba nesto gadno okrenuti.peric ponajprije.
Imamo solidne igrače ali nemamo ekipu!Perić je ok čovjek i sve to ali se pokazalo da nije za trenera prve ekipe.Treninzi su loši, igra također i nema tu lijeka dok se nešto radikalno ne promijeni.Žalosno je da smo dali tri gola u nastavku prvenstav i sva tri dao stoper Radeljić a tzv napadači ne znaju kako treba opaliti po golu.E moj Igore Aničiću treba ti produžiti pritvorbekicamir je napisao/la:astra1922 je napisao/la:pa kako nemozete pobijedit travnika ccc
Cuj kako,pa vidio si i sam ako si gledao utakmicu!
Skup invalida koji bi lako mogao i ispasti iz lige ako ovako nastavi,boga pitaj odakle nam ovoliko bodova sa onakvom igrom,dokaz da je ova liga nakaradna iz godine u godinu,mi sve gori i gori a zadnje tri godine 6 ili 7 mjesto!![]()

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
poredski je smijesan, a pehar cim uđe promasi onu dobru sansu.zalosno
anicic je zlata vrijedan bio za ove panjeve.

anicic je zlata vrijedan bio za ove panjeve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.