Kako niste. Daleko poznati u svijetu po divljanju , neredima, nacionalizmu.CROtorious je napisao/la: ↑09 dec 2022, 22:07Cigani vs cigani, samo nek se tuku. Daj koji crveni da ne igra netko polufinale. Messi vec trebao bit vani. Mi smo za ove gospoda u kopačkama.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vidi svrsavanja na van gala
pa lik gubio i sasvim logicno da probas ubaciti dva gorostasa da skacu gore u vrhu napada, na kakve gluposti se ovdje svrsava

-
- Kontakt:
Romero izišao u 78. pri rezultatu 2:0. Slučajnost rekli bi neki. 

2-0 vode i od gotovog naprave veresiju, strašno
kakva skupina polovnjaka.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ne bude crvenih kartona u sljedecih 30 minuta, to će biti ravno čudu.
A vidjet ćemo koliko će moći dva balvana u napadu. Nisu oni za više od 10 minuta ozbiljnog fudbala, ali hajde da vidimo
A vidjet ćemo koliko će moći dva balvana u napadu. Nisu oni za više od 10 minuta ozbiljnog fudbala, ali hajde da vidimo
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evropski suci ispadose najlosiji, danas ona kanta za djubre i veceras ovaj spanac, koji inace nije bio los.
Cestitke arteti jer se rijesio na vrijeme debilnog golmana, a lik iz championshipa/farme odere argonaute za 10 minuta hahahah
Cestitke arteti jer se rijesio na vrijeme debilnog golmana, a lik iz championshipa/farme odere argonaute za 10 minuta hahahah
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Slazem se! Svaka utakmica napeta do kraja!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Odličan post.feniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2022, 22:09A sta je realno na ovom SP..pa Hrvati su sa ejdnom pobjedom stigli do polufinala. Ovi su jos i dobri
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nizozemci moraju ici po pobjedu. Messi vise ne moze, a drugi ne znaju, jos su u nokdaunu. Ali kao da gledam do penala mrtvilo.
Btw o kakvom crvenom Mrssiju ljudi pisu? Poglej prekrsaj ovog Weghorsta sa ledja na Messiju odmah nakon izvodjenja centra poslije prvog gola Nizozemaca, a ima zuti.
Btw o kakvom crvenom Mrssiju ljudi pisu? Poglej prekrsaj ovog Weghorsta sa ledja na Messiju odmah nakon izvodjenja centra poslije prvog gola Nizozemaca, a ima zuti.
⚽FK Garaže⚽
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke susjedima, sa malim zakasnjenjem, al vrhunska partija, digli su nivo nakoj Japana, vjerovatno najveci skalp Vatrenih jos od onog cetvrtfinala protiv Svaba '98, impresivan mentalitet, podsjetili su me na onu generaciju Reala, naravno zajednicki faktor je Modric, prenio je taj pobjednicki duh na citavu repku, aferim Luka i susjedi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko se ne bi objesio.. yebo majku s kakvim lik klocevima igra ovo je nerealno

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Scaloni uvođenjem idiota Paredesa i Lautara oslabio tim za 80%
Hrvati su dvije klase iznad ostalih.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bio bi poraz fudbala da ova Holandija igra polufinale svjetskog prvenstva u 2022. godini
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ko li ce prvi dobit crveno, po pola ekipe ima zuti.
Ja koliko imam informacije dobili su Kanadu, Japan i Brazil, ili ti imas neke drugacijefeniksptica je napisao/la: ↑09 dec 2022, 22:09A sta je realno na ovom SP..pa Hrvati su sa ejdnom pobjedom stigli do polufinala. Ovi su jos i dobri
audere est facere!
- feniksptica
- Kontakt:
Holandiji je mjera bila 1/8finala. Ovo sve preko je dokaz da svake godine jedna ekipa zaluta daleko nezasluzeno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Gumistucna
- Kontakt:
jedna od najlosije odsudjenih utakmica u zadnjih par godina
ćelavo gvno svaku dobru utakmicu upropasti
ćelavo gvno svaku dobru utakmicu upropasti
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
A po cemu to Argentina zasluzuje vise od Holandije? Isti antifudbal i jedni i drugi, ovi imaju Messija da nesto izmajmunise i to je to.
Lahoz je uvjerljivo najslabija karika na prvenstvu do sada. Čak je Ivana Knoll bolja 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.