Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
neka proba onaj Juka stupiti u kontakt sa momkom, pa i Spaha je u Njemačkoj .. može se, ako se hoće 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kod slucaja Hrgote svi se trebaju mobilizovati, od Susica,Bakovica, Begica pa do cistacice u savezu jer ga je malo teze pridobiti, ne i nuzno nemoguce..... Hrvati su mu isli pitaj Boga koliko puta pa opet nije odabrao da igra za njih, mozda i nece, mozda ocekuje nas poziv, mozda...
Zato i ako postuji trunka sanse da igra za nas treba pokusati, al' se sa njim trebalo jos pokusati ranije, al' opet jos uvijek nije kasno... Ici njemu i njegovim roditeljima...
Najbolje da je uradjeno kad se kaparisao Momciluka, da se zna na cemu smo, a sve da bude o jednom trosku (ovdje msm i na fin. aspekt putovanja u Njemacku, jer znamo da nam je Savez ka.rina sto se para tice) i ko zna mozda bi bio dvostruki ''zgoditak''....
Al' jos uvijek nije kasno, zato mars u Njemacku po Hrgotu...
Zato i ako postuji trunka sanse da igra za nas treba pokusati, al' se sa njim trebalo jos pokusati ranije, al' opet jos uvijek nije kasno... Ici njemu i njegovim roditeljima...
Najbolje da je uradjeno kad se kaparisao Momciluka, da se zna na cemu smo, a sve da bude o jednom trosku (ovdje msm i na fin. aspekt putovanja u Njemacku, jer znamo da nam je Savez ka.rina sto se para tice) i ko zna mozda bi bio dvostruki ''zgoditak''....
Al' jos uvijek nije kasno, zato mars u Njemacku po Hrgotu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Re:
jeli to imas neke informacije sto mi nemamo???Batko je napisao/la:Vi stvarno mislite da Hrgotu još niko nije pokušao pridobiti? Ne priča se o tome po medijima jer nije bas sve za medije. Itekako se na njemu radi no najveći problem za sada predstavlja sto mu nismo prva opcija!!! Stoga se još uvijek šuti dok sve ne bude definitivno.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- legenda reala
- Kontakt:
Re:Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji Bi
vidi ga što se fura na nenaBatko je napisao/la:Vi stvarno mislite da Hrgotu još niko nije pokušao pridobiti? Ne priča se o tome po medijima jer nije bas sve za medije. Itekako se na njemu radi no najveći problem za sada predstavlja sto mu nismo prva opcija!!! Stoga se još uvijek šuti dok sve ne bude definitivno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jeeeeeeee i mi na nogometnom pdfu smo napokon dobili insajdeeraa , jupiii 
Dobro, onda je najbolje da šutim, ako ćete zaje8avati.
Pozdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Jok, nego nam pričaj kako imaš pouzdanih informacija, samo nisu za priču.
- legenda reala
- Kontakt:
zajebancija šta se odma ljutiš
A čitam komentare na hrvatskim portalima i jedni kažu kako je mali čistokrvni Bosanac gleda utakmice BIH i čeka poziv, dok jedni pričaju kako je veliki Hrvat čeka Štimca
šta je istina ne zna niko, ja bi rekao da nije ni jedno i da dečka boli k... i za jednom od ovih reprezentacija, ali mislim da nastup na SP sa 20 godina za njegovu karijeru može biti od jako velike koristi i mislim da on tu ne bi puno razmišljao
A čitam komentare na hrvatskim portalima i jedni kažu kako je mali čistokrvni Bosanac gleda utakmice BIH i čeka poziv, dok jedni pričaju kako je veliki Hrvat čeka Štimca
šta je istina ne zna niko, ja bi rekao da nije ni jedno i da dečka boli k... i za jednom od ovih reprezentacija, ali mislim da nastup na SP sa 20 godina za njegovu karijeru može biti od jako velike koristi i mislim da on tu ne bi puno razmišljao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re:
Naravno da je tako, ne mora da znaci ako ga je neko iz Hrvatskog ili naseg saveza kontaktrirao da odmah mora zavrsiti u medijima, ili ta prica koga on namjerava "odabrati".Batko je napisao/la:Vi stvarno mislite da Hrgotu još niko nije pokušao pridobiti? Ne priča se o tome po medijima jer nije bas sve za medije. Itekako se na njemu radi no najveći problem za sada predstavlja sto mu nismo prva opcija!!! Stoga se još uvijek šuti dok sve ne bude definitivno.
Ne bitno radi li se o njemu ili bilo kojem drugom igracu, ako npr. Safet obavi razgovoro sa Arslanagicem, Cocalicem, bilo kime, ne mora to odmah biti u medijima.
Ali ti to ne mozes pojedinim objasnit, jer oni gledaju ligu Gruzije vide igraca sa prezimenom koje vuce na ove prostore i hajde odmah ga zovi daj mu papire, daj mu mjesto u prvih 11... itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hrgota bi ko kec na deset sjeo,vidi se da mali ima talenta.
A sta je sa ovim igracem,mjesto rodjenja Sarajevo ovaj bi ko mogo biti potencijalni reprezentativac.
http://www.transfermarkt.de/de/adrian-n ... 63384.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A sta je sa ovim igracem,mjesto rodjenja Sarajevo ovaj bi ko mogo biti potencijalni reprezentativac.
http://www.transfermarkt.de/de/adrian-n ... 63384.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Re:
Elegant buraz glup si ko noga.Idi na ljubav i sex yebo fudbal ba.Elegant je napisao/la:Naravno da je tako, ne mora da znaci ako ga je neko iz Hrvatskog ili naseg saveza kontaktrirao da odmah mora zavrsiti u medijima, ili ta prica koga on namjerava "odabrati".Batko je napisao/la:Vi stvarno mislite da Hrgotu još niko nije pokušao pridobiti? Ne priča se o tome po medijima jer nije bas sve za medije. Itekako se na njemu radi no najveći problem za sada predstavlja sto mu nismo prva opcija!!! Stoga se još uvijek šuti dok sve ne bude definitivno.
Ne bitno radi li se o njemu ili bilo kojem drugom igracu, ako npr. Safet obavi razgovoro sa Arslanagicem, Cocalicem, bilo kime, ne mora to odmah biti u medijima.
Ali ti to ne mozes pojedinim objasnit, jer oni gledaju ligu Gruzije vide igraca sa prezimenom koje vuce na ove prostore i hajde odmah ga zovi daj mu papire, daj mu mjesto u prvih 11... itd.
DRUG NEBI TI PUNCA
garant će ti Albanac igrat' za BiH
njima je Švica druga domovina 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nek ste vi pojedini pametni znate sve sta se desava i prije medija ... samo pratite te igrace i budite sveznalice.bagrcavi je napisao/la:Elegant buraz glup si ko noga.Idi na ljubav i sex yebo fudbal ba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ponavljaš jednu te istu priču konstantno.Shvatili smo kako ti razmišljaš i nema potrebe da skačeš na pomen nekog novog igrača koji ili ima naš pasoš ili ima naše korijene.Valjda ova tema i služi da se spominju potencijalni i zaboravljeni reprezentativci.Elegant je napisao/la:Nek ste vi pojedini pametni znate sve sta se desava i prije medija ... samo pratite te igrace i budite sveznalice.bagrcavi je napisao/la:Elegant buraz glup si ko noga.Idi na ljubav i sex yebo fudbal ba.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hrgota je veliki prelivoda koji ni sam nezna sta hoce, barem taj osjecaj imam kad pricam sa ljudima koji ga poznaju. Momak ima malo Svedsku u glavi, malo Hrvatsku i malo Bosnu. Sada za koga ce se pridjeliti samo Bog zna ma da je Hrvatska numero uno ja MISLIM a Bosna na drugom. Zasto? Pa da iskreno zeli Svedski A-dres mogo je vec ljetos zaigrati pored Zlatana no igrac je odbio taj poziv govoreci kako je umoram od sezone i hoce da se odmori. Naravno to se nije svidilo nimalo novinarima pa se pocele price vrtiti o eventualnom nastupu za Vatrene.
Sve u svemu vrijeme ce reci svoje. Ali imam neki ludi osjecaj da onaj tim koji ode na Svijetsko ce imati veliku sansu da ga privede jer kao sto su vec neki rekli, sa 20 godina igrati na Svijetskom nije mala stvar. On jos nije izgubljen za nas. Ni malo.
Sve u svemu vrijeme ce reci svoje. Ali imam neki ludi osjecaj da onaj tim koji ode na Svijetsko ce imati veliku sansu da ga privede jer kao sto su vec neki rekli, sa 20 godina igrati na Svijetskom nije mala stvar. On jos nije izgubljen za nas. Ni malo.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Današnje Sportske novosti str 13, citiram:
Drugačija je situacija sa spomenutim i nekim drugim Hrvatima, iako su naše gore list, budući da nisu igrali u HNL-u, uvjet je da im je neko iz obitelji rođen u Hrvatskoj. Najdalje u povijest do djeda i bake. Na tome je pao Cvitanich, ne stoji dobro Hrgota (njegovi su iz BiH), a Sertićeva priča je enigma. No to ne znači da nećemo dobiti svježu krv iz dijaspore. U Helsinborgu igra 198 cm visoki centarfor Robin SImović.
Inače tekst je o DIegu Kosti brazilcu koji zbog više od pet provedenih godina u Španiji stiče pravo da igra za Špance.
Drugačija je situacija sa spomenutim i nekim drugim Hrvatima, iako su naše gore list, budući da nisu igrali u HNL-u, uvjet je da im je neko iz obitelji rođen u Hrvatskoj. Najdalje u povijest do djeda i bake. Na tome je pao Cvitanich, ne stoji dobro Hrgota (njegovi su iz BiH), a Sertićeva priča je enigma. No to ne znači da nećemo dobiti svježu krv iz dijaspore. U Helsinborgu igra 198 cm visoki centarfor Robin SImović.
Inače tekst je o DIegu Kosti brazilcu koji zbog više od pet provedenih godina u Španiji stiče pravo da igra za Špance.
,a jel tako piše u pravilima da ako nije igrao duže od 5g u nogometnoj ligi te zemlje ili ako mu ne vuku roditelji ili djed i nena porijeklo iz te zemlje da ne može igrati za nju ?? jel to znači da je Hrgota naš ili Švedski ??
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Pa kako ja znam Hajrovici nemaju nikakve korjena iz BiH vec samo iz Makedonije i Sandzaka, pa ipak danas mogu igrati za nas.
Momciluka na zagrijavanju izgleda da ce uci u igru... 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.