Islo me samo tako, prelamao utakmnicu i imao inicijativu i pocne fb zezati kuknjava kuknjavaHattrick123 je napisao/la:imate li vi trenutno problema sa fb?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ovo se ja aktivirao nakon što sam 10-ak dana bio deaktiviran pa zatrokiralo zbog previše posjeta mom profilu.Hattrick123 je napisao/la:imate li vi trenutno problema sa fb?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni ne radi, rekli mi da dođem kasnijeHattrick123 je napisao/la:imate li vi trenutno problema sa fb?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Hattrick123
- Kontakt:
hahaha a i ja sam nesto cackao u onim opcijama pa reko da nisam sta ujebo hahahaUnknown Genius je napisao/la:Ovo se ja aktivirao nakon što sam 10-ak dana bio deaktiviran pa zatrokiralo zbog previše posjeta mom profilu.Hattrick123 je napisao/la:imate li vi trenutno problema sa fb?
FORZA MILAN
Yebi se Markuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, blokirao si me na zakucavanju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hej, ne znam da li ste primijetili, ali fb nešto ne radi...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
JEL RADI FB ?
nece fb
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
De mi broj na pm, poslaću ti ja kredita, u mene je na pretplatu. Ako je treba u pitanjuSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nisi jedini, barim jednu malu i prestade fb a tu sam bio da je prelomimSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Istekao mi je buraz, jedino ako si voljan markicu poslatiClutch je napisao/la:De mi broj na pm, poslaću ti ja kredita, u mene je na pretplatu. Ako je treba u pitanjuSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita![]()
Pa to sam i kont'o, al' koja je svrha da ti i deset markica posaljem kad ti je istekao.Sarajlijc@ je napisao/la:Istekao mi je buraz, jedino ako si voljan markicu poslatiClutch je napisao/la:De mi broj na pm, poslaću ti ja kredita, u mene je na pretplatu. Ako je treba u pitanjuSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha kakav sam ja peh trebao sa trebom jednom da se dogovorim za izlazak veceras, a sad ne radi fb niti ja imam kredita![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad posaljes 1 km produzi se 7 dana. Mada evo proradilo je cudo, dogovorio sam hvala tebi puno 
Nisam to znao mislio sam da samo dopuni.. Ok, nista.Sarajlijc@ je napisao/la:Kad posaljes 1 km produzi se 7 dana. Mada evo proradilo je cudo, dogovorio sam hvala tebi puno
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
StvarnoooooSarajlijc@ je napisao/la:Kad posaljes 1 km produzi se 7 dana. Mada evo proradilo je cudo, dogovorio sam hvala tebi puno
Pustiću sunce da topi ljubav!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najstvarnije 
Mali Sarajlica iskusan dečko. 
nisam znao, jel to od skoraSarajlijc@ je napisao/la:Najstvarnije
Pustiću sunce da topi ljubav!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 11 gostiju.