FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 04 mar 2017, 18:22

Šta je to bilo sa našim draaaagim precjenikom? :think:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 04 mar 2017, 18:26

Utakmica losa sa obje strane oni se branili dosli po bod mi napadali al sve je to bilo slabo bez puno sansi. Penal cist kao suza, od igraca pohvale za Ordagica lik je klasa i bas oskace u igri , Tandir haman specijalista za penale al lik meda ne moze u duelima ja mislim da je sve ili veliki broj njih izgubio jednostavno nema snagu u duelu. Bez Zilkica i Subica nemamo sta traziti u LZP.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 mar 2017, 18:27

S kim se svađao Senad? Ne može ni jedan predsjednik one što meze odmah ispod lože preživjet. :mrgreen:

Imal' gdje gola Tandira?

To Azmir bio fakat?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 04 mar 2017, 18:53

Ja pojma nemam kako smo mi dali golove danas, vile su nas pronosale i hvala im na tome. Nemamo mi sta radit s ovakvom igrom u ligi 6, pojest ce nas imalo ozbiljnije ekipe. Nemamo stopera rezervnog kvalitetnog da moze zamjenitit Skahu ili Hareta, Saletu svaka cast al nije kvalitet za premijer lige. Todorovic se pogubio, Lazevski najlosiji pojedinac, Veseli katastrofa, Tandir ne moze duela da dobije a za glavu veci od stopera, spor, trom... Jedine svijetle tacke ekipe su Hare, donekle Zec i Hajrulahovic kad je usao, Efendic sto je nakon svega i dalje bio tu s ekipom i daleko ispred svih Ordagic. Vidi se u igracima zelja kad vidis kako slave golove al jednostavno nemamo kvalitet, dzabe zelja kad nemamo kvalitet. Jesmo danas bili desetkovani ali nismo u DK pa je igra bila katastrofa kao i danas. Nadam se da ce ZIlkic i Kalezic dobiti radne dozvole sto prije, nade polazem u Zilkica da ce donijet kvalitet u ligi 6 da se ne bi sramotili.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2017, 19:00

Ja sada na Bulevaru kada onaj Fatic, kontam odakle ovaj :urnebes:

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 04 mar 2017, 19:06

Sta nam je hraljo precjenik u lozi :P ??
Ukopa nas carsija !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 mar 2017, 19:09

JustSayin je napisao/la:Sta nam je hraljo precjenik u lozi :P ??
Znas onaj siledjijsko-kabadahijski stav popapucenog cobana sa parama.... :puke: :puke: .... Azmir je za ovog jazavca gospodin na kvadrat....Kakav ovaj saban i Sloboda....Ovaj tenkre bleji u lozi a Azmir skace dole na tribinama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 04 mar 2017, 19:11

Prije nastavka proljetnog dijela sezone onaj novinar sa TV Slon sve govorio da se Sloboda pojačala,i on i još mnogi a niko ne kaže da su otišli svi najbolji igrači,sem Ordagića.Jedino dobro u svemu ovome da će sad dobiti priliku neki mladi igrači.Hajrulahović je veliki potencijal.Zec bi mogao imati svoje proljeće.Bude li Zilkić kakav je bio na priprema moglo bi se možda izboriti to 4 mjesto koje vodi u Evropu ako neko ko bude plasiran iza ne osvoji Kup.Važna pobjeda i zbog 3 boda a i zbog psihe.Metaleghe je kvalitetna ekipa,jači no jesenas.Inače,cijela liga je u 5 deka,svako svakog može pobijediti.

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 04 mar 2017, 19:21

nellic07 je napisao/la:Prije nastavka proljetnog dijela sezone onaj novinar sa TV Slon sve govorio da se Sloboda pojačala,i on i još mnogi a niko ne kaže da su otišli svi najbolji igrači,sem Ordagića.Jedino dobro u svemu ovome da će sad dobiti priliku neki mladi igrači.Hajrulahović je veliki potencijal.Zec bi mogao imati svoje proljeće.Bude li Zilkić kakav je bio na priprema moglo bi se možda izboriti to 4 mjesto koje vodi u Evropu ako neko ko bude plasiran iza ne osvoji Kup.Važna pobjeda i zbog 3 boda a i zbog psihe.Metaleghe je kvalitetna ekipa,jači no jesenas.Inače,cijela liga je u 5 deka,svako svakog može pobijediti.
:thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2017, 19:28

Najjaci upravni odbor. :urnebes: :rol: @pinoglavi, svestenice nas, prosvijetli nas. Zelim da vjerujem u nemoguce.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 mar 2017, 19:32

Aerials je napisao/la:Šta je to bilo sa našim draaaagim precjenikom? :think:
Joj ljakseta ono mati rijetko radja. Prava seosko-djilkoska, kabadahijsko-neinteligentna osoba. Svadja se iz loze. :urnebes:
Koja me huja uhvati kada se sjetim degena koji su imali nesto protiv Azmira gospodina.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 mar 2017, 19:34

A ima li ko kakav komentar na one jadne fukare, pa koji je ono cirkus od grupe majko mila,znaci poluvrijeme grupase raspada

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 04 mar 2017, 19:35

staragarda je napisao/la:
Znas onaj siledjijsko-kabadahijski stav popapucenog cobana sa parama.... :puke: :puke: .... Azmir je za ovog jazavca gospodin na kvadrat....Kakav ovaj saban i Sloboda....Ovaj tenkre bleji u lozi a Azmir skace dole na tribinama
Da nije bio ljubomoran zbog Azmira haha :D :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ukopa nas carsija !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 04 mar 2017, 19:40

što ga probisvjet okiti pridjevima :rol: ma Azmir je gospodin, stvarno je velika šteta što smo izgubili onakvog čovjeka.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 mar 2017, 20:07

SARS je napisao/la:A ima li ko kakav komentar na one jadne fukare, pa koji je ono cirkus od grupe majko mila,znaci poluvrijeme grupase raspada
Takvi su oni duže od dvije godine. Al nije mi ih žao ni sekunde, zbog onih vođa koji su se "kleli" u klub, a prodali ga za korist sopstvenu odmah kad su je namirisali. Otjerali su u tom procesu više od pola grupe, ono što je ostalo je smiješno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 mar 2017, 20:35

. . Senču je sevap otjerati, pa nek ostanemo bez predsjednika, uprave . . .. j . . . .pas . . .m . . .

. .kakve su ono izmjene i u OP.
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 04 mar 2017, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 04 mar 2017, 20:37

benTzley je napisao/la:Ja pojma nemam kako smo mi dali golove danas, vile su nas pronosale i hvala im na tome. Nemamo mi sta radit s ovakvom igrom u ligi 6, pojest ce nas imalo ozbiljnije ekipe. Nemamo stopera rezervnog kvalitetnog da moze zamjenitit Skahu ili Hareta, Saletu svaka cast al nije kvalitet za premijer lige. Todorovic se pogubio, Lazevski najlosiji pojedinac, Veseli katastrofa, Tandir ne moze duela da dobije a za glavu veci od stopera, spor, trom... Jedine svijetle tacke ekipe su Hare, donekle Zec i Hajrulahovic kad je usao, Efendic sto je nakon svega i dalje bio tu s ekipom i daleko ispred svih Ordagic. Vidi se u igracima zelja kad vidis kako slave golove al jednostavno nemamo kvalitet, dzabe zelja kad nemamo kvalitet. Jesmo danas bili desetkovani ali nismo u DK pa je igra bila katastrofa kao i danas. Nadam se da ce ZIlkic i Kalezic dobiti radne dozvole sto prije, nade polazem u Zilkica da ce donijet kvalitet u ligi 6 da se ne bi sramotili.
Potpuno se slazem s ovim komentarom.Neznam sta se dogadja sa Veselinovicem uzasan je.Lazevski katastrofa,Salihovic nesiguran kao i Todorovic.Ali sve u svemu pobjedi se ne gleda u zube.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 mar 2017, 20:48

JustSayin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Da nije bio ljubomoran zbog Azmira haha :D :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Normalno da ce bit ljubomoran.. .. Mislis da nije vidio Husica...Azmira raja pozdravlja,slika se sa njim a onaj iskompleksirani coban skrguce zubima iz loza
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 04 mar 2017, 21:00

benTzley je napisao/la:Ja pojma nemam kako smo mi dali golove danas, vile su nas pronosale i hvala im na tome. Nemamo mi sta radit s ovakvom igrom u ligi 6, pojest ce nas imalo ozbiljnije ekipe. Nemamo stopera rezervnog kvalitetnog da moze zamjenitit Skahu ili Hareta, Saletu svaka cast al nije kvalitet za premijer lige. Todorovic se pogubio, Lazevski najlosiji pojedinac, Veseli katastrofa, Tandir ne moze duela da dobije a za glavu veci od stopera, spor, trom... Jedine svijetle tacke ekipe su Hare, donekle Zec i Hajrulahovic kad je usao, Efendic sto je nakon svega i dalje bio tu s ekipom i daleko ispred svih Ordagic. Vidi se u igracima zelja kad vidis kako slave golove al jednostavno nemamo kvalitet, dzabe zelja kad nemamo kvalitet. Jesmo danas bili desetkovani ali nismo u DK pa je igra bila katastrofa kao i danas. Nadam se da ce ZIlkic i Kalezic dobiti radne dozvole sto prije, nade polazem u Zilkica da ce donijet kvalitet u ligi 6 da se ne bi sramotili.
Isto kao i oni, jedna sansa i gol. Sale može biti pristojna rezerva, Todorevićeva igra me navela da pomislim da ima neko i lošiji od Efeta. Lazo brate koju LP si ti igrao. Zec i Tandir se vidjeli nisu, sem tih golova.Hajrulahovic se bori ako nista, udara, ima neku želju. Mehmedagić standard, samo nepažljiv ono kad je ko gradio a momak protrca sa strane. Veseli nije na nivou, Jaha krenu dobro iznenadi me u prvih 10 minuta, ali onda takodje užas. Igra nikakva. Po meni greška Vlade je što je izveo Vladu i što Ordaga nije igrao krilo a Vlado sredu.
Za Ordagu ljudi nemam riječi, razmišljam i kontam jel žalosnije da taj momak igra ovdje (u BIH mislim, a takav talenat) ili da ga prodamo za neku bezveze cifru (manje od 500 hiljada eura i to barem).

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 mar 2017, 21:34

Lijepo je bar pogledati tabelu nakon ovog kola i sjediti sa Azmirom na stadionu i nervirati se zajedno :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 12 gostiju.