Ova tema je za prijedloge, al posto je koristis za reklamu drugog sajta, morao sam ti odgovoriti druze.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne znam Bgmi meni su dobri a nit imam kakve koristi od njih nit šta. Samo sam vam htio pomoci jer ne neko spomeno da je ovdje loše stanje.stulic89 je napisao/la:@Benjoojutu, taj svijet kladjenja sto spominjes je mislim gori od ovog. Cuj parove postavljaju lutrija.hr i psk kladionica...![]()
Ova tema je za prijedloge, al posto je koristis za reklamu drugog sajta, morao sam ti odgovoriti druze.
BenjooJutub je napisao/la:Ne znam Bgmi meni su dobri a nit imam kakve koristi od njih nit šta. Samo sam vam htio pomoci jer ne neko spomeno da je ovdje loše stanje.stulic89 je napisao/la:@Benjoojutu, taj svijet kladjenja sto spominjes je mislim gori od ovog. Cuj parove postavljaju lutrija.hr i psk kladionica...![]()
Ma opušteno brate, vodimo normalnu raspravustulic89 je napisao/la:BenjooJutub je napisao/la:Ne znam Bgmi meni su dobri a nit imam kakve koristi od njih nit šta. Samo sam vam htio pomoci jer ne neko spomeno da je ovdje loše stanje.stulic89 je napisao/la:@Benjoojutu, taj svijet kladjenja sto spominjes je mislim gori od ovog. Cuj parove postavljaju lutrija.hr i psk kladionica...![]()
Da ne spamamo ovu temu bezveze, znam da nemas koristi, samo meni u oci upada da su izvor lutrija i psk kladionica, pa zato kazem, kao dobronamjerno. Sistem copy-paste.
Nije nista licno tebi druze...
Ja prvi kazem da je ovaj forum potonuo i apelovao sam na ljude da se ozivi, ali nema koristi nikakve. Ni tamo nije pretjerano bolja situacija. By the way, prije sam krenuo pratiti taj forum, nego ovaj. Tamo mi se nikad nije dalo pisati zbog analiza, jer mislim da je dovoljno ako sam ja stavio svoj novac na neki par, da imam razlog zasto je to tako.
Evo vam prijedlog jednog od najboljih kladioničara koje ja poznajem, koji je ujedno i vlasnik tog foruma.Vancouver - Arizona k1 (2,00)
Odličan koeficijent koji je mislim, vrijedan rizika. Ovo je sudar dvije najgore momčadi NHL-a te posljednja utakmica Vancouvera u Rodgers Areni ove sezone. Ono što je glavni razlog što igram na pobjedu Vancouvera jest vijest da će braći Danielu i Henricku Sedinu ovo biti posljednji nastup za Cancukese, nakon 17 sezona!
Nakon što je ova vijest bila objavljena, ulaznice za utakmicu koja do tog trenutka nije bila toliko zanimljiva su razgrabljene i preprodaju se po iznosima koji su nekoliko puta skuplji od regularne cijene. Očekuje se ispunjena dvorana te odlična podrška Canucksima koji će mislim biti izuzetno motivirani kako bi priuštili pravi oproštaj legendama Vancouvera.
Inaće, obje momčadi je u interesu završiti zadnji kako bi imali bolju poziciju na draftu, ali potencijalna pobjeda Vancouvera kolo prije kraja vjerujem da ne bi u konačnici utjecala na poredak. Inaće, Vancover je zadnju utakmicu odigrao odlično te izgubo 5-4 u produžetku protiv Las Vegasa koji je nevjerojatan ove sezone, a Vanocuver je prije toga imao niz od 4 pobjede što im je najbolje serija cijele sezone.
BenjooJutub je napisao/la:Ne znam Bgmi meni su dobri a nit imam kakve koristi od njih nit šta. Samo sam vam htio pomoci jer ne neko spomeno da je ovdje loše stanje.BenjooJutub je napisao/la:@Benjoojutu, taj svijet kladjenja sto spominjes je mislim gori od ovog. Cuj parove postavljaju lutrija.hr i psk kladionica...![]()
Vancouver - Arizona k1 (2,00)
Odličan koeficijent koji je mislim, vrijedan rizika. Ovo je sudar dvije najgore momčadi NHL-a te posljednja utakmica Vancouvera u Rodgers Areni ove sezone. Ono što je glavni razlog što igram na pobjedu Vancouvera jest vijest da će braći Danielu i Henricku Sedinu ovo biti posljednji nastup za Cancukese, nakon 17 sezona!
Nakon što je ova vijest bila objavljena, ulaznice za utakmicu koja do tog trenutka nije bila toliko zanimljiva su razgrabljene i preprodaju se po iznosima koji su nekoliko puta skuplji od regularne cijene. Očekuje se ispunjena dvorana te odlična podrška Canucksima koji će mislim biti izuzetno motivirani kako bi priuštili pravi oproštaj legendama Vancouvera.
Inaće, obje momčadi je u interesu završiti zadnji kako bi imali bolju poziciju na draftu, ali potencijalna pobjeda Vancouvera kolo prije kraja vjerujem da ne bi u konačnici utjecala na poredak. Inaće, Vancover je zadnju utakmicu odigrao odlično te izgubo 5-4 u produžetku protiv Las Vegasa koji je nevjerojatan ove sezone, a Vanocuver je prije toga imao niz od 4 pobjede što im je najbolje serija cijele sezone.
u premieru kvota 1.65 dok wwin drzi kvotu i granicu,bet live izbacio igrace iz te utakmiceBassha je napisao/la:Hezonja 12.5 + ( Vucevic i Gordon ne igraju )
jbm ti srecu hood se povrijedio i nece se vracatkladionicar03 je napisao/la:rozier 14,5
j.brown 13,5 (nema tatuma i horforda)
mirotic 12,5 vise
hood 11,5 vise
CROtorious je napisao/la:LA Clipppers - Denver 2 1,85
Barton 16,5 više
Harris 18,5 manje
Jokić 21,5 manje
Rivers 15,5 više
Čisto da se isprati prva utakmica večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.