Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

stulic89
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la stulic89 » 05 apr 2018, 11:43

@Benjoojutu, taj svijet kladjenja sto spominjes je mislim gori od ovog. Cuj parove postavljaju lutrija.hr i psk kladionica... :D
Ova tema je za prijedloge, al posto je koristis za reklamu drugog sajta, morao sam ti odgovoriti druze.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 05 apr 2018, 12:01

slika

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 05 apr 2018, 15:32

slika
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 05 apr 2018, 15:48

stulic89 je napisao/la:@Benjoojutu, taj svijet kladjenja sto spominjes je mislim gori od ovog. Cuj parove postavljaju lutrija.hr i psk kladionica... :D
Ova tema je za prijedloge, al posto je koristis za reklamu drugog sajta, morao sam ti odgovoriti druze.
Ne znam Bgmi meni su dobri a nit imam kakve koristi od njih nit šta. Samo sam vam htio pomoci jer ne neko spomeno da je ovdje loše stanje.

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 05 apr 2018, 16:32

BenjooJutub je napisao/la:
stulic89 je napisao/la:@Benjoojutu, taj svijet kladjenja sto spominjes je mislim gori od ovog. Cuj parove postavljaju lutrija.hr i psk kladionica... :D
Ne znam Bgmi meni su dobri a nit imam kakve koristi od njih nit šta. Samo sam vam htio pomoci jer ne neko spomeno da je ovdje loše stanje.

Da ne spamamo ovu temu bezveze, znam da nemas koristi, samo meni u oci upada da su izvor lutrija i psk kladionica, pa zato kazem, kao dobronamjerno. Sistem copy-paste.
Nije nista licno tebi druze...
Ja prvi kazem da je ovaj forum potonuo i apelovao sam na ljude da se ozivi, ali nema koristi nikakve. Ni tamo nije pretjerano bolja situacija. By the way, prije sam krenuo pratiti taj forum, nego ovaj. Tamo mi se nikad nije dalo pisati zbog analiza, jer mislim da je dovoljno ako sam ja stavio svoj novac na neki par, da imam razlog zasto je to tako.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 05 apr 2018, 19:42

stulic89 je napisao/la:

Da ne spamamo ovu temu bezveze, znam da nemas koristi, samo meni u oci upada da su izvor lutrija i psk kladionica, pa zato kazem, kao dobronamjerno. Sistem copy-paste.
Ja prvi kazem da je ovaj forum potonuo i apelovao sam na ljude da se ozivi, ali nema koristi nikakve. Ni tamo nije pretjerano bolja situacija. By the way, prije sam krenuo pratiti taj forum, nego ovaj. Tamo mi se nikad nije dalo pisati zbog analiza, jer mislim da je dovoljno ako sam ja stavio svoj novac na neki par, da imam razlog zasto je to tako.
Ma opušteno brate, vodimo normalnu raspravu :D

Analize se pišu zbog toga što tamo ljudi ne igraju na sitno, nego što sam rekao, igraju singlove ili doubove sa uplatama od nekoliko stotina eura. Zbog toga je analiza dobro došla i mislim da je to normalno da tako funkcioniše.
Vancouver - Arizona k1 (2,00)

Odličan koeficijent koji je mislim, vrijedan rizika. Ovo je sudar dvije najgore momčadi NHL-a te posljednja utakmica Vancouvera u Rodgers Areni ove sezone. Ono što je glavni razlog što igram na pobjedu Vancouvera jest vijest da će braći Danielu i Henricku Sedinu ovo biti posljednji nastup za Cancukese, nakon 17 sezona!

Nakon što je ova vijest bila objavljena, ulaznice za utakmicu koja do tog trenutka nije bila toliko zanimljiva su razgrabljene i preprodaju se po iznosima koji su nekoliko puta skuplji od regularne cijene. Očekuje se ispunjena dvorana te odlična podrška Canucksima koji će mislim biti izuzetno motivirani kako bi priuštili pravi oproštaj legendama Vancouvera.

Inaće, obje momčadi je u interesu završiti zadnji kako bi imali bolju poziciju na draftu, ali potencijalna pobjeda Vancouvera kolo prije kraja vjerujem da ne bi u konačnici utjecala na poredak. Inaće, Vancover je zadnju utakmicu odigrao odlično te izgubo 5-4 u produžetku protiv Las Vegasa koji je nevjerojatan ove sezone, a Vanocuver je prije toga imao niz od 4 pobjede što im je najbolje serija cijele sezone.
Evo vam prijedlog jednog od najboljih kladioničara koje ja poznajem, koji je ujedno i vlasnik tog foruma.

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 05 apr 2018, 19:51

slika
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 06 apr 2018, 11:47

BenjooJutub je napisao/la:@Benjoojutu, taj svijet kladjenja sto spominjes je mislim gori od ovog. Cuj parove postavljaju lutrija.hr i psk kladionica... :D

Ja prvi kazem da je ovaj forum potonuo i apelovao sam na ljude da se ozivi, ali nema koristi nikakve. Ni tamo nije pretjerano bolja situacija. By the way, prije sam krenuo pratiti taj forum, nego ovaj. Tamo mi se nikad nije dalo pisati zbog analiza, jer mislim da je dovoljno ako sam ja stavio svoj novac na neki par, da imam razlog zasto je to tako.[/quote]

Ma opušteno brate, vodimo normalnu raspravu :D

Analize se pišu zbog toga što tamo ljudi ne igraju na sitno, nego što sam rekao, igraju singlove ili doubove sa uplatama od nekoliko stotina eura. Zbog toga je analiza dobro došla i mislim da je to normalno da tako funkcioniše.
Vancouver - Arizona k1 (2,00)

Odličan koeficijent koji je mislim, vrijedan rizika. Ovo je sudar dvije najgore momčadi NHL-a te posljednja utakmica Vancouvera u Rodgers Areni ove sezone. Ono što je glavni razlog što igram na pobjedu Vancouvera jest vijest da će braći Danielu i Henricku Sedinu ovo biti posljednji nastup za Cancukese, nakon 17 sezona!

Nakon što je ova vijest bila objavljena, ulaznice za utakmicu koja do tog trenutka nije bila toliko zanimljiva su razgrabljene i preprodaju se po iznosima koji su nekoliko puta skuplji od regularne cijene. Očekuje se ispunjena dvorana te odlična podrška Canucksima koji će mislim biti izuzetno motivirani kako bi priuštili pravi oproštaj legendama Vancouvera.

Inaće, obje momčadi je u interesu završiti zadnji kako bi imali bolju poziciju na draftu, ali potencijalna pobjeda Vancouvera kolo prije kraja vjerujem da ne bi u konačnici utjecala na poredak. Inaće, Vancover je zadnju utakmicu odigrao odlično te izgubo 5-4 u produžetku protiv Las Vegasa koji je nevjerojatan ove sezone, a Vanocuver je prije toga imao niz od 4 pobjede što im je najbolje serija cijele sezone
.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 06 apr 2018, 15:07

Ja danas uhvatio na mozzart kladionici ČElik 2, 1.75 kvota. Jest da je u ponedeljak, ali do tad će rapidno pasti kvota.

A za danas bi predložio Bremen i Anderleht gg.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 apr 2018, 23:06

Kakva je situacija sa košarkašima večeras ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

SpeedyGonzales
Kontakt:

Post Postao/la SpeedyGonzales » 07 apr 2018, 00:19

Evo ko hoce da udupla stanje na računu:

02:00 Collins, Danielle Rose - Bogdan, Ana
Pobjednik meča
Tip: 1 @1,32

10:00 De Minaur, Alex - Andujar, Pablo
Pobjednik meča
Tip: 1 @1,52

kvote iz Wwin-a
Otišao sam da pronađem sebe, ako dođem prije nego što se vratim, zadržite me!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 07 apr 2018, 00:45

Hezonja 12.5 + ( Vucevic i Gordon ne igraju )
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 07 apr 2018, 00:54

Bassha je napisao/la:Hezonja 12.5 + ( Vucevic i Gordon ne igraju )
u premieru kvota 1.65 dok wwin drzi kvotu i granicu,bet live izbacio igrace iz te utakmice :urnebes:

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 07 apr 2018, 00:56

rozier 14,5
j.brown 13,5 (nema tatuma i horforda)
mirotic 12,5 vise
hood 11,5 vise

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 07 apr 2018, 02:49

kladionicar03 je napisao/la:rozier 14,5
j.brown 13,5 (nema tatuma i horforda)
mirotic 12,5 vise
hood 11,5 vise
jbm ti srecu hood se povrijedio i nece se vracat :thumbdown:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 12:45

slika
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 apr 2018, 17:56

slika

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 07 apr 2018, 21:04

LA Clipppers - Denver 2 1,85
Barton 16,5 više
Harris 18,5 manje
Jokić 21,5 manje
Rivers 15,5 više

Čisto da se isprati prva utakmica večeras.
Zadnja Klupa

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 07 apr 2018, 23:50

CROtorious je napisao/la:LA Clipppers - Denver 2 1,85
Barton 16,5 više
Harris 18,5 manje
Jokić 21,5 manje
Rivers 15,5 više

Čisto da se isprati prva utakmica večeras.
Zadnja Klupa

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.