Olimpik Sarajevo

pitic
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pitic » 24 nov 2014, 18:36

Steph je napisao/la:Što bi zabranio nešto Varešanoviću, inače kreatoru jedne od najuspješnijih polusezona u historiji Olimpica?

I zašto se ne bi borili za bodove!?
Ima li su zeleni teren kao šansu da izbore 3 boda pa su bili nesposobni. Pa sada daj da se za zelenim stolom bavimo poštenjima.

Jašta je najuspješniji, Olimpic je i ranije znao završiti čitavu sezonu na 4 mjestu, a sada su na polusezoni 5 pusti se te priče. A čičkovo ulje i kosica je jedan od odgovornih za kikseve protiv Zrinjskog, Radanika, KNK Širokog, kiks protiv FKS izuzimam jer redovno igraju gologuzi protiv nas što je naravno prešlo u normalno stanje i tu nije odgovoran.
SRETAN BROJ - 1725

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2014, 18:47

pitic je napisao/la:
Steph je napisao/la:Što bi zabranio nešto Varešanoviću, inače kreatoru jedne od najuspješnijih polusezona u historiji Olimpica?

I zašto se ne bi borili za bodove!?
Ima li su zeleni teren kao šansu da izbore 3 boda pa su bili nesposobni. Pa sada daj da se za zelenim stolom bavimo poštenjima.

Jašta je najuspješniji, Olimpic je i ranije znao završiti čitavu sezonu na 4 mjestu, a sada su na polusezoni 5 pusti se te priče. A čičkovo ulje i kosica je jedan od odgovornih za kikseve protiv Zrinjskog, Radanika, KNK Širokog, kiks protiv FKS izuzimam jer redovno igraju gologuzi protiv nas što je naravno prešlo u normalno stanje i tu nije odgovoran.
cuj,imali su zeleni teren..ahahaha :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 nov 2014, 18:54

:lol: Haj bar je bilo zemlje i trave :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 nov 2014, 20:08

@pitic nista tebi od odmora, ti tek zavrnuo rukave :P
Nesta si nervozan danas k'o da su ti Edo ili Mirza ukrali djevojku. Ee,drzi ovo pojedi..

slika

I ne ogovaraj ljude, rade dobar posao, brinu se kako i treba radnik jednog kluba. :thumbup:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 nov 2014, 20:27

Starina nemoj biti bezobrazan.Nisam pitao za tvoju platu nego za plate igrača.A ovo je bodovno najuspešnija polusezona Olimpica sa 28 ili 30 bodova.A savjetujem ostale forumaše da se ne bave nebulozama pitića na ovom forumu.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 25 feb 2018, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 24 nov 2014, 22:32

Nakon srijede treba podvuci crtu.Sa 30 ili 28 bodova postigli smo vise nego sto su bila nasa ocekivanja.Nas zaostatak za vodecim je neznatan ako se uzmu drugi vanklupski razlozi na koje ne mozemo uticati.Mislim da je nas budjet manji tri do cetiri puta u odnosu na FKS,Duplo u odnosu na Siroki i dr.Primanja igraca su u prosjeku PL nista spektakularno a obaveze se skidaju ne velikom dinamikom ali su pod kontrolom.Sudije nas nisu mazile ali ni gazile jesenas a proljece je nadati se da ce se nastaviti ovako.Nisam optimista ali se nadam.Vrijednost igraca je uvecala vrijednost kluba a do jucer za neke niko za njih nije ni znao.Merajic,Gligorov,Pandja,Hugo,Nukic,Handjic,Subasic su daleko vece vrijednosti nego sto je dvogodisnji budjet naseg kluba a nismo ih imali prije ovog jesenjeg dijela ili su bili povrijedjeni proljetos.
Ne pominjem ove iskusne Regoju,Bogija,Smajica ili Ledeta.
Ponuda za nase igrace imamo ali smo sada u poziciji da sami odaberemo put sta zelimo i kako.

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 24 nov 2014, 22:42

Nadam se da ce Olimpic nastaviti ovim tempom :thumbup:

Nego imam jedno pitanje za vas koji pratite i navijate za Olimpic.Kako dodje do toga da okrenete simpatije prema Olimpicu?

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 24 nov 2014, 22:55

sDobrinje je napisao/la:Nadam se da ce Olimpic nastaviti ovim tempom :thumbup:

Nego imam jedno pitanje za vas koji pratite i navijate za Olimpic.Kako dodje do toga da okrenete simpatije prema Olimpicu?
Meni licno nikada nije bilo dileme da se okrenem klubu jer je slika i prilika ono sto sam i sam.Tih,nenametljiv i znam ko sam i sta sam a ne zelim da bilo koga silim da razmislja kao i ja.Ne izazivamo,ne prijetimo,nismo PREDATORI ni komsijama ni drugima iz drugih gradova niti drugih nacionalnosti.Jezim se na gluposti i primitivizam a to ipak prave sarajlije nisu.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 nov 2014, 23:50

lupus je napisao/la:Nakon srijede treba podvuci crtu.Sa 30 ili 28 bodova postigli smo vise nego sto su bila nasa ocekivanja.Nas zaostatak za vodecim je neznatan ako se uzmu drugi vanklupski razlozi na koje ne mozemo uticati.Mislim da je nas budjet manji tri do cetiri puta u odnosu na FKS,Duplo u odnosu na Siroki i dr.Primanja igraca su u prosjeku PL nista spektakularno a obaveze se skidaju ne velikom dinamikom ali su pod kontrolom.Sudije nas nisu mazile ali ni gazile jesenas a proljece je nadati se da ce se nastaviti ovako.Nisam optimista ali se nadam.Vrijednost igraca je uvecala vrijednost kluba a do jucer za neke niko za njih nije ni znao.Merajic,Gligorov,Pandja,Hugo,Nukic,Handjic,Subasic su daleko vece vrijednosti nego sto je dvogodisnji budjet naseg kluba a nismo ih imali prije ovog jesenjeg dijela ili su bili povrijedjeni proljetos.
Ne pominjem ove iskusne Regoju,Bogija,Smajica ili Ledeta.
Ponuda za nase igrace imamo ali smo sada u poziciji da sami odaberemo put sta zelimo i kako.
Lijepo objašnjeno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 nov 2014, 05:04

sDobrinje je napisao/la:Nadam se da ce Olimpic nastaviti ovim tempom :thumbup:

Sve u detalje :D
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=13660

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 nov 2014, 01:55

Pa gdje ovo promasismo,
[youtube][/youtube]

:clap: :clap: :clap:
Sta mislite jesu li ostali prihvatili izazov? :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 nov 2014, 03:54

"Kup Republike Srspke je sastavni dio Kupa Bosne i Hercegovine, tako da je igrač mogao odraditi suspenziju u entitetskom kupu. Nije to jedini primjer, dešavalo se i u ovoj sezoni da igrači suspenzije odrađuju i u Kupu Republike Srpske, kao i to da nakon suspenzije zarađene u Kupu RS isti odrađuju u Premijer ligi. Odluka je donešena jednoglasno, a Olimpic ima pravo na žalbu", istakli su nam iz Takmičarske komisije Fudbalskog saveza BiH.
Znaci prekrsaj vise nije prekrsaj ako se ponovi dovoljno puta :crazy:
Iako bi se u savezu vadili na to da "Ako nije eksplicitno zabranjeno, dozvoljeno je", k'o sto rece Wellington u drugoj temi; pa onda svako moze cistiti sve kazne i suspenzije u prijateljskim utakmicama, turnirima itd.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 27 nov 2014, 16:09

Vukovi su giganti.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 nov 2014, 01:23

amstaff je napisao/la:Vukovi su giganti.
DA GIGANT JE OLIMPIC,,,,,,u odnosu na druge klubove INSTITUCIJA.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 28 nov 2014, 01:26

Pabizane koliko ti Bisera placa da ih ovdje oglasavas...
Evo ja ti dajem duplo samo da prestanes :kafa:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 28 nov 2014, 02:29

Vukovi šta bi sa onim Gojakom? Znam da je na posudbi u Olimpicu ali čini mi se da je slabo skroz igrao. Dok ga ne utališe Mamiću igrao je redovno.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 nov 2014, 08:33

Konkurencija je pravo ostra ove godine.
Ipak razlika je nekih 90 minuta samo u odnosu na prosle godine, to je pravo dobro u ovako kvalitetnom kadru postici sa obzirom da on ima jos da napuni 18 godina za koji mjesec.

Kadeti u prijateljskoj remizirali sa bordo komsijama 4:4, Hadzic 2 gola :clap:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 28 nov 2014, 08:40

Mokroguz je napisao/la:Konkurencija je pravo ostra ove godine.
Ipak razlika je nekih 90 minuta samo u odnosu na prosle godine, to je pravo dobro u ovako kvalitetnom kadru postici sa obzirom da on ima jos da napuni 18 godina za koji mjesec.

Kadeti u prijateljskoj remizirali sa bordo komsijama 4:4, Hadzic 2 gola :clap:
Kako se zove ovaj Hadžić?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 28 nov 2014, 09:38

Ovakvi kao lafomamone i slični njemu su razlog zašto ja ne bi nikada otišao da gledam Sarajevo bilo koju utakmicu.Jednostavno rečeno "pokvareni" ljudi.

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 28 nov 2014, 09:48

Mancini je napisao/la:Ovakvi kao lafomamone i slični njemu su razlog zašto ja ne bi nikada otišao da gledam Sarajevo bilo koju utakmicu.Jednostavno rečeno "pokvareni" ljudi.
Ne daj boze da nam takvi kao ti dolaze na tribinu. Ostani gdje si ziv bio.
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 28 nov 2014, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.