To Mensur Menprom ne da, dje pilici ako se plasiraju u grupnu fazu PL BiH.....Probisvjet je napisao/la: Uskoro igracima topli obrok. Stariji ce se sjetiti, a mladji neka pitaju starije.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma gdje je taj Menprom uopste? Ja njega nisam vidio u medijima ili u drugim stvarima mjesecima. Kofol dobio svoj zadatak, zaduzen ko za stadion. On tu nema sta radit osim na sjednicama lobirati da se ulozi novac u tribinu i eto..
Tomcat mu kao dao, a u sustini niko iz upravnog odbora osim Bonyja se ne pita nista osim njih dvojice..To u biti 3 covjeka i Zdeno, Karic,Senad i Bony. Ovi ostali slabo, niti ko ulazi u upravni niti ima tih novih sitnih sponzora pored generalnog.
Tomcat mu kao dao, a u sustini niko iz upravnog odbora osim Bonyja se ne pita nista osim njih dvojice..To u biti 3 covjeka i Zdeno, Karic,Senad i Bony. Ovi ostali slabo, niti ko ulazi u upravni niti ima tih novih sitnih sponzora pored generalnog.
- Probisvjet
- Kontakt:
Skver je napisao/la:To Mensur Menprom ne da, dje pilici ako se plasiraju u grupnu fazu PL BiH.....Probisvjet je napisao/la: Uskoro igracima topli obrok. Stariji ce se sjetiti, a mladji neka pitaju starije.

Sto se tice Menproma obecali su ako osvoje PL svakome po karton tucijih dimljenih ledja i vratova.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako je cat Tom sponzor, ja sam Erik Klepton.tuzlak1987 je napisao/la:Ma gdje je taj Menprom uopste? Ja njega nisam vidio u medijima ili u drugim stvarima mjesecima. Kofol dobio svoj zadatak, zaduzen ko za stadion. On tu nema sta radit osim na sjednicama lobirati da se ulozi novac u tribinu i eto..
🔴⚫️
Skver je napisao/la:Ako je cat Tom sponzor, ja sam Erik Klepton.tuzlak1987 je napisao/la:Ma gdje je taj Menprom uopste? Ja njega nisam vidio u medijima ili u drugim stvarima mjesecima. Kofol dobio svoj zadatak, zaduzen ko za stadion. On tu nema sta radit osim na sjednicama lobirati da se ulozi novac u tribinu i eto..
e a onda je precjenik kleptoman

DRŽAVA TUZLA!!
On je tu da klepi nesto, vrijeme ce pokazati sta i koliko.NjonjoVam je napisao/la: e a onda je precjenik kleptoman![]()
🔴⚫️
salu na stranu,nije lako ni njemu ni upravi jer poznata je ona stara izreka "prazna ne puca".Vidjet cemo na sta ce ovo izaći,nada zadnja umire!!Kako god zivot ide dalje...U skorijoj budučnosti se moraju desiti korjenite promjene u sportu U BIH,mislim na stvaranje preduslova za privatizaciju.Tu je jedino logično rješenje trenutnog statusa Slobode!
DRŽAVA TUZLA!!
To se tiče sporta u državi generalno ne samo Slobode. Da se makar sport spasi u ovoj propaloj državi, jedino je rješenje privatni kapital i reorganizacija .NjonjoVam je napisao/la:salu na stranu,nije lako ni njemu ni upravi jer poznata je ona stara izreka "prazna ne puca".Vidjet cemo na sta ce ovo izaći,nada zadnja umire!!Kako god zivot ide dalje...U skorijoj budučnosti se moraju desiti korjenite promjene u sportu U BIH,mislim na stvaranje preduslova za privatizaciju.Tu je jedino logično rješenje trenutnog statusa Slobode!

Drugog spasa nema....
Privatizacija je spas.
Ali naravno ne po svaku cijenu. Ovo sto radi Tan je smijurija.Bukvalno dodatno ponizavanje nase lige i klubova.
Pogledajte samo slobodne igrace u ovom momentu na trzistu....Za 5 miliona eura mozes napraviti cudo i sastaviti mocan tim koji bi se borio za grupnu fazu siguran sam...
Lakse je iz nase lige tamo nego bilo koje druge....
Mozda je vama smijesno ali tako je....moje misljenje...
Slican plan je A.H imao. ...
najprije milion godisnje za 4 igraca pa onda povecavat. ...isplatilo bi se za dvije tri godine.
Privatizacija je spas.
Ali naravno ne po svaku cijenu. Ovo sto radi Tan je smijurija.Bukvalno dodatno ponizavanje nase lige i klubova.
Pogledajte samo slobodne igrace u ovom momentu na trzistu....Za 5 miliona eura mozes napraviti cudo i sastaviti mocan tim koji bi se borio za grupnu fazu siguran sam...
Lakse je iz nase lige tamo nego bilo koje druge....
Mozda je vama smijesno ali tako je....moje misljenje...
Slican plan je A.H imao. ...
najprije milion godisnje za 4 igraca pa onda povecavat. ...isplatilo bi se za dvije tri godine.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- RollingPaper
- Kontakt:
Šta ovo TIKVEŠA najavljuje da se nećemo boriti za Evropu. Ka'e nećemo se opterećivati završnicom.

Ovo bi moglo značiti što su mnogi ovdje pisali da nam slijedi prodaja utakmica i na kraju sezone igrača.

A kako vidimo već je isplanirana i turneja po Kanadi za vrijeme kad bi se trebale igrati euro utakmice, ali
što je za upravu najvažnije oni neće morati ni dinara uložiti, jer im je sve plaćeno...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
citam i ne vjerujem...
pa jebmu majku osnova svakog sporta je borba.
dok postoji promil sanse a i kad nestane i toga opet borba.
nema predaje!
ovo predsjednik kluba ne smije nikad rec.
sve sto trazim od njih, a ne trazim puno je da se bore...kakvo predavanje i prodavanje..
pa jebmu majku osnova svakog sporta je borba.
dok postoji promil sanse a i kad nestane i toga opet borba.
nema predaje!
ovo predsjednik kluba ne smije nikad rec.
sve sto trazim od njih, a ne trazim puno je da se bore...kakvo predavanje i prodavanje..
- Probisvjet
- Kontakt:
Ode da vidi moze li uhljebiti koga tamo. Pravi trgovacki putnik.

Tikvesa se vodi onom: "NAS NE KUPUJU TITULE".

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Senade....dzigero materina.Ubij se sam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
kako bih voljela da mu se igrači zainate i izbore Evropu 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Neko je napisao da je on u sportu sto godina a vidi bogati kakav je gaf napravio ovom izjavom, nikakav čovjek a kamoli sportski radnik jer su važne samo PARE U PADŽE. On i ne zna da je prvo pretkolo EL 29 Juna i da je ovom izjavom indirektno rekao da klub neće izboriti evropu. Zovem ga od danas bezmozgov, je..bo li ga nijagarini vodopadi i placen put i smjestaj.
- RollingPaper
- Kontakt:
Dobro meni reče dajdza(uspješni poduzetnik) kada je čuo da je Senad preuzeo klub, kaže on je dosao tu samo da proda ako moze koga.
Inace polovinom Juna se ne održavaju EURO utakmice tako da ne vidim ništa loše da juniori odu malo na izlet.
Pa i Osijek će učestvovati, ekipa koja će izborit Evropu 99%
Inace polovinom Juna se ne održavaju EURO utakmice tako da ne vidim ništa loše da juniori odu malo na izlet.
Pa i Osijek će učestvovati, ekipa koja će izborit Evropu 99%
tuzno brate..
nece on u meni ubit volju da idem na tekme, ali brate mili, ne mos ovako pricat...ne znam sta da je u pitanju.
nece on u meni ubit volju da idem na tekme, ali brate mili, ne mos ovako pricat...ne znam sta da je u pitanju.
evo nam i beduina,navrno malo,reci brate nesto...
gukni golube
gukni golube

- Beduin
- Kontakt:
Ja uletio minut samo da vidim ima li sta novo, vidim havarija na temi, za vratove se gotovo fataju.Sariel je napisao/la:evo nam i beduina,navrno malo,reci brate nesto...
gukni golube

Ne dajte mi se, ti i Solinas regulisite ovu pizdariju. Necu valjda uzaludno tattoo raditi.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.