Igra je dobra i ne mijenja se nesto posebno bez obzira na igrace na terenu.
Kako stvari stoje, Jurgen uopste ne planira Xherdana na krilo, vec u vezi.
Daniel samo da izdrzi bez povreda

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
I ja bih volio Staridža u prvih 11, mada Klop previše cijeni Firmina, ali kad bi Staridž ušao u formu morao bi od početka da ga ubacuje, a Firmina ako gotivi nek ga povuče u vezni red, da mu ne bude baš na klupiYNWA je napisao/la:Daniel Sturridge![]()
Kad bi doktor napokon mogao sastaviti sezonu bez povrede, i Klopp bi morao Firmina poslati na klupu, hajde doktore, da napokon imamo napadaca
nema sanse da ameri propuste sansu da dovedu lice USA u socceruBigAndy je napisao/la:Pulisic
Liverpool have accepted a bid worth up to £3.5m for midfielder Pedro Chirivella from Rosenborg. He is due to travel to complete move this week. #LFC will insist on a buy-back option.
Aston Villa are in talks with Liverpool over a loan deal for Ben Woodburn. (Telegraph)
Danny Ings is likely to leave, with Crystal Palace leading the race for the £20m ($26m) rated striker. Divock Origi has interest from Valencia, while Besiktas are among the clubs looking at goalkeeper Simon Mignolet. (Neil Jones)
Marko Grujic could join Cardiff on loan, while Lazar Markovic is almost certain to leave on a permanent basis, with Olympiakos joining Anderlecht, Leganes and Getafe in expressing an interest in the Serbian winger. (Neil Jones)
Mislim da bi to bilo baš previše kako za nas tako i za vlasnike klubaReds1234 je napisao/la:Udaljeni smo od borbe za naslov taman za jednog Pulisica/Fekira.
Ko je sad taj???Osim13 je napisao/la:Ili Paqueta
Mislim i da se sa ovim igrackim kadrom moze boriti za titulu s tim da se rijetko ko povrijedi.kumkalesic je napisao/la:Mislim da bi to bilo baš previše kako za nas tako i za vlasnike klubaReds1234 je napisao/la:Udaljeni smo od borbe za naslov taman za jednog Pulisica/Fekira.
Kolko god to ludo zvucilo, ima smislaTorres_9 je napisao/la:nema sanse da ameri propuste sansu da dovedu lice USA u socceruBigAndy je napisao/la:Pulisic
Klopp je rekao da vjeruje u Staridza i da su ga jedino povrede sprijecile da igra cesce.Fuerza je napisao/la:I ja bih volio Staridža u prvih 11, mada Klop previše cijeni Firmina, ali kad bi Staridž ušao u formu morao bi od početka da ga ubacuje, a Firmina ako gotivi nek ga povuče u vezni red, da mu ne bude baš na klupiYNWA je napisao/la:Daniel Sturridge![]()
Kad bi doktor napokon mogao sastaviti sezonu bez povrede, i Klopp bi morao Firmina poslati na klupu, hajde doktore, da napokon imamo napadaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.