Igramo u Čeliću u 14hwobly92 je napisao/la:P.S. Danas je dan za pobjedu!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
Ne kontam što mi i dalje pričamo o datumu početka kvalifikacija za Ligu Evrope, kad je Tikveša Bundoglav jasno rekao da se nećemo opterećavati završnicom, jer smo svoj cilj gotovo ispunili. A suditi je po izjavi da je jedini cilj obezbijediti ligu za prvaka kao 100 % obezbijeđeni opstanak.
Čak sam siguran a mislim da je to već sloboda 72 negdje rekao da iako dodjemo u poziciju da se borimo za Evropu, da će ovi naši namjerno takav scenario spriječiti.
Čak sam siguran a mislim da je to već sloboda 72 negdje rekao da iako dodjemo u poziciju da se borimo za Evropu, da će ovi naši namjerno takav scenario spriječiti.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Ja ovdje samo vidim ligu za prvaka i da on proba prodat koji bod. Yebo mu Toronto fameliju.
Sto bi rekao Djuro,zaiskali ste,evo vam ga.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
femliju velis

Jel Boga ti? Nisam ni znao eto.MejdanTz je napisao/la:Igramo u Čeliću u 14hwobly92 je napisao/la:P.S. Danas je dan za pobjedu!

Biće uskoro i knjiga, "Trnovit put od Čelića do Toronta"
Ja volim Kanadu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sloboda igra turnire "Put kajmaka i sira"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Prosle godine na Bliskom Istoku, sad nedje po Americi. Necemo mi Europe nikad vidit 

jeste culi za novi album premier lige?
bas me interesuje ko ce izac na slobodinoj stranici ,usljed silnih izmjena
-
- Kontakt:
Evo sta jutros izvuce brateSariel je napisao/la:jeste culi za novi album premier lige?

Dobar bagra, dobar
P.S.
Ja

P.S.
Ja

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Samo da ne bude povreda danas ....wobly92 je napisao/la:Jel Boga ti? Nisam ni znao eto.MejdanTz je napisao/la:Igramo u Čeliću u 14hwobly92 je napisao/la:P.S. Danas je dan za pobjedu!To je već po mjeri Velikog Precjednika.
Biće uskoro i knjiga, "Trnovit put od Čelića do Toronta"
Ja volim Kanadu!
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ideš za Kanaduuu
Kakvo pitanje mozes postaviti jalijasima a da dobijes smislen odgovor.....udarila sila u glavu, najgora moguca sorta ljudi se sastavila, on, cickovo ulje i novi(stari) sekretar tj, covjek zaduzen za ekonomska pitanja, dali jasno do znanja da pocinje "tender" za prodaju bodova na Tusnju....veliko crno nam se pise sa njima uz blagoslov velikog faraona.staragarda je napisao/la:Valjda neko od novinara skupi damu pa upita ovog jazavca da malo pojasni ovu izjavu.... Ako se STA pojasniti ima
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li organizovan prevoz za Fukare u Americu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
za Kanadu družeProbisvjet je napisao/la:Ima li organizovan prevoz za Fukare u Americu?

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Dajte ljudi da je neko ponudio Zair da idu na turnir ili kaku naftnu platformu da igraju fudbal on bi reko idem i igrom slucaja taj ko ih je zvao i sponzorisao i reko sve je plaćeno samo morate doć do aeredroma Bg.onda bi krenula kuknjava ili kutije pred kapijomProbisvjet je napisao/la:Ode da vidi moze li uhljebiti koga tamo. Pravi trgovacki putnik.
Tikvesa se vodi onom: "NAS NE KUPUJU TITULE".![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i Kanada je u AmericiMortus je napisao/la:za Kanadu družeProbisvjet je napisao/la:Ima li organizovan prevoz za Fukare u Americu?![]()
. treba vidjet da Udruženje Fukare Fun Club preko WizzAir-a sredi kakve jeftine aranžman ponude

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
65 min.... Čelić - Sloboda 1:0
Gledajte to s vedrije strane, možda osvojimo kakav trofej 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.