Probisvjet je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Izdajnici i mrziteji Slobode podrzavaju ovu upravu.
Nesto se ne sjecam da si se bunio na skupstini za ovu upravu

,pljujes ih ovde od pocetka!!!
Da nisi malo licemjeran,zasto svoje nezadovoljstvo nisi iznjeo gdje trebas???
Zacrvenis li se imalo kad ovde nekog prozivas(mislim na forumase)???
Iako si stariji lik,trebo bi imat malo dostojanstva,mogo si izreci svoje nezadovoljstvo na skupstini i bit mirne duse,da si nesto pokuso...ovde jedva docekas na "noz"ko ima drugacije misljenje

Dvojca te drze, a trojica tuku. Vidis da niko ne smije zapaliti baklje na utakmici. Ni ultra Fukare ne smiju napuhati ni balon.

A to za dizanje ruke na skupstini, jbg sama se podigla.

Uostalom, moram cuvati mjesto u skupstini kada bude trebao glas za privatizaciju i povratak Azemice. Nista nije slucajno, sve je smisljeno. Sve covjek mora predeverati za nasu FK Slobodu.

Druze objasnjenje ti je ko u moje 13-togodisnje kcerke!!!
Mozda i UG i Fukare iz istog razloga kao ti se ponasaju i podrzavaju upravu??!!Znaci u vas su dupli arsini,vi sebe opravdavate i to je OK,mada ste isti ko i ovi sto ih prozivate...oni su Jasminovi placenici a vi ste ko eto dobrocinitelji.Cekate pogodan trenutak da djelujete

pa u najacem jeku Azmira,Zlajci je ovde trazio 10-20 volontera,koliko vas se javilo???? Jedna velika 0.
I ovde moralisete sta i kako treba,imate li imalo stida,dostojanstva itd.
Sve znate sta treba i kako treba,ali cekate da neko drugi uradi za vas nesto,onda da se prikljucite..
Vi sto ste postavaoci lika i djela A.H. nije mi jasno zasto se krijete,zasto se ne isticete,zasto ne dignete svoj glas...
Solinas vas ovde poziva da se udruzite,da pokrenete nesto,da se cuje glas nezadovoljnih....koliko vas podrzalo....opet jedna velika 0.
I ovo sam se tebi obratio iz dva razloga
Zato sto si jedva doceko da ismijavas pinoglavog,momka koji je jedan od tri najkorektnia forumasa na nasem pdf,momak koji svoje pisanje imao cinjenice i argumente i davo do znanja da ne vjeruje ovoj upravi,ali im dao sansu do ljeta da vidi sta ce se desit.Ti i pojedinci niste htjeli da to uvazite,vec ga odma etiketirate kao Jasminovog placenika.
Drugi razlog je sto si danas napiso ko su mrzitelji Slobode....a ti si pravi Slobodas i ti znas ko je???!!!
SMIJESNO druze
Puno jos toga ima,ali eto vi ste ti pravi Slobodasi,a zavukli se u rupe i samo virite ovde na forumu...