FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2017, 16:07

Nas ne kupuju titule, vec borba za opstanak. A' kada opstanemo to je svrsavanje. :urnebes: :rol:
ZnO najjaca uprava do sada sta mi volimo. :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 mar 2017, 16:09

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kako nekima nije dodijao mentalitet " SAMO NEK POSTOJI " ?
sa parkinga :bow:
Moraju ljudi konacno razumiti da nas boli mili gurac i za Azmira i sve njih.
Jednostavno raja je ogorcena.
Ovu spiku sto prodaju mogli su meni prodavati kada sam imao 15 godina.
Nemam ja druze vremena cekati 15 godina da se sta promjeni. ....
Vracanje omladinskog pogona Slobodi i gasenje 1919
Izmjena statuta i privatizacija
Clanarina u klubu
Ma sve se to moze rjesiti za godinu dana i klub dovesti u stanje "delirijuma".
Nema volje i zelje jer nema njih tu nigdje...
I samo idemo u krug. ...
UG vode "glupani"pa ne znaju pitati i poslati klubu sluzbeni dopis za one reklame na dresu.Ma hajde molim te pic. ke prodane.
Yebo im pozajmica mater u usta ili daj ulozi ili mjenjaj statut u pm pa investiraj.
Nikada se necemo iscupati iz gofana ovako.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 08 mar 2017, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 08 mar 2017, 16:10

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kako nekima nije dodijao mentalitet " SAMO NEK POSTOJI " ?
Pa too legendo, kralju ljudino!! Puno godina smo svi mi podrzavali Slobodu zato sto je nasa i sto je volimo. Necemo vise da je volimo samo zato sto je Sloboda,hocemo da nam se Sloboda oduzi pobjedama i trofejima i da je zbog tog jos vise volimo. Dosta je bilo onog nasu ljubav ne kupuju titule,ne kupuju al ce vremenom ljubav sviju opadati i nasa unucad mozda cak i djeca ce na nasu Slobodu gledati ko na GOSK. Necu klub koji postoji samo zbog tradicije,necu da moj klub bude GOSK hoce da se moj klub vodi politikom hocu sve i odmah i da ss sto prije krene sa tim. Samo jel se progovori neka pozitivna kritika odmah "nj nj nj njj heejteri jedni nj nj nj" Onaj Nedzad je prije mjesec objavljivo Slike sa istoka i pisao dje se hejteri,evo nas glupane,a ti se zapitaj gdje ti je tribina ?
Ukopa nas carsija !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2017, 16:16

Nekima je Azmir trn u oku. Evo zasto.
Postavio je neke nove standarde i dokazao da Sloboda moze do Evrope dobaciti i boriti se za dvije titule. To je problem gubitnicima jer oni nemaju damu za to. Rado bih volio vidjeti nekoga kao Azmir, ali takvoga nema.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2017, 16:39

Probisvjet je napisao/la:Nekima je Azmir trn u oku. Evo zasto.
Postavio je neke nove standarde i dokazao da Sloboda moze do Evrope dobaciti i boriti se za dvije titule. To je problem gubitnicima jer oni nemaju damu za to. Rado bih volio vidjeti nekoga kao Azmir, ali takvoga nema.
Sve potpisujem....Samo se ne bi složio da ovim uhljupima i kruzerima nedostaju damu nego jazavci nemaju novac... PARE su SVE u danasnjem fudbalu.... SVE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 mar 2017, 17:01

i sta mi hocemo sad ?

nije ni Azmir valjao ljudima, da jeste ne bi imali 1500-2500 gledalaca kad se borimo za prvaka..i to pola dzaba nekako udje

tad smo imali i pare pa smo bili smijesan klub organizaciono i nalazili 1001 manu svemu tome.

ne treba nama ni Azmir, ni tom-cat ni peti deseti nego kljuc u bravu. Nije sve za svakog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 08 mar 2017, 17:03

emirzlaTu je napisao/la: Ma kojeg uspjeha...najveci vam argument...joj jesmo karali sarajlije,to je vama najveci argument na celu A.H. malogradjanski
Izvini na izrazu,al ne dipr zdravljati.
..ne prihvatate drugacije misljenje od svog,to je vise nego ocito...vi se nemojte pravit grbavi :stop:
Viceprvaci i finalisti Kupa u istoj sezoni je najveći uspjeh kluba u istoriji i moraš to priznati. U prošloj sezoni naša ekipa nije skidala gaće na početku puta prema gostujućem terenu, negdje na lokaciji Šičkog broda, nismo imali jednu ekipu za domaće mečeve a drugu za gostovanja, napokon smo dobili pristojno suđenje jer nas nisu zahe.bavali nepostojećim ofsajdima ili penalima za protivnike. Osvajali smo redovno bodove na gostujućim terenima, atmosfera bila odlična - svi ko jedan, pobijeđivali protivnike koji su nas redovno dobijali i na Tušnju, vratili publiku na stadion uključujući dame i djedove i očeve sa djecom (neki po prvi puta poslije 1990 i to sa sezonskom), dobili licencu za evropu, grad je disao kao jedan, na svakom ćošku se mogao čuti neki dječak sa "Oooooo volim te slobodo"u Slobodinom dresu. Sve zahvaljujući nekolicini zaljubljenika u sport, UGu i Azmirovim parama. (nastavi niz dobrih stvari koje su se desile od Feb 2013 do Sep2013). Nije bilo idealno ali je ipak bilo bolje nego sada.

Lijepo je čovjek izjavio da je sretam što mu biznis ne ovisi i političarima i što ne mora da šuti i da radi kako mu oni kažu. Sada imamo ekipu u UO koji ovise o politici, tenderima, poslovima koji se dobijaju preko štele, vijećnika, grada pa zato rade ono što moraju uz činjenicu da će se dobro opariti za periodu u kojem će biti tu.

Pa zar nije bolje bit drugi kad je većina disala za Slobodu i bila sretna nego sada kada smo se nekako ugurali u LzP uz naznake da ne napadamo mjesto koje vodi u neko evropsko takmičenje?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 mar 2017, 18:48

Sve za 5 sto si napiso,reci mi suma sumare,sta smo dobili????
Imali smo covjeka u kog smo vjerovali da konacno Sloboda ide europskim putem!!!
I ko je sta iza njega,NIKO(mislim na nas obicne smrtnike)
Puna usta,trn u oku,baba,....pa sto se dopusti da ode takav covjek..
Ovde pisete ismijavate ljude...a sta radite vi koji zelite europsku i stabilnu Slobodu(mislim generalno,ne samo na forum).
Dajete ideje,treba ovako,treba onako i svaku ideju odma opstruisete na pocetku...
Kazem opet @Solinas predlozio ideju,da se nesto pokrene,jok ne moze to tako...
@tuzlak 1987 predlago koliko me sijecanje sluzi da se napravi transparent...koliko vas se javi da to se sprovede u djelo...opet jedna velika 0!!!
A ismijavat Sulju,Karelija,Cickovo ulje....i prozivat ovde nekog da je Jasmonov ili za cvaju da pise...odmah se ispise sto stranica...
Zasto se ne prihvati tudje misljenje,a da nije okarakterisan kao Jasminov i da mu viri iz shupka???
Ja uvazavam svacije misljenje,ne pada mi napamet da okarakterisem nekog da je neciji na osnovu necijeg misljenja....kao sto uradise @pinoglavom...
Nije borba za Slobodu,koliko imas notifikacijana forumu...
Ili se vodite da je
PRAVDA SPORA,ALI DOSTIZNA :lol:
Sta napiso neko gore...kako nekima dovoljno samo da postoji ili kako vec...i odma jedni te isti odgovaraju...bravo,zakuco....a sto vi dozvoliste da se nastavi samo da postoji,sto se ne brani europski put kluba koji je covjek htio sprovest...valja mozda bit bjen...eeee bolje ovde palamudit na svaku i ismijavat neistomisljenike :opaopa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 mar 2017, 18:59

emirzlaTu je napisao/la:Sve za 5 sto si napiso,reci mi suma sumare,sta smo dobili????
Ovde pisete ismijavate ljude...a sta radite vi koji zelite europsku i stabilnu Slobodu(mislim generalno,ne samo na forum).
Dajete ideje,treba ovako,treba onako i svaku ideju odma opstruisete na pocetku...
@tuzlak 1987 predlago koliko me sijecanje sluzi da se napravi transparent...koliko vas se javi da to se sprovede u djelo...opet jedna velika 0!!!
A ismijavat Sulju,Karelija,Cickovo ulje....i prozivat ovde nekog da je Jasmonov ili za cvaju da pise...odmah se ispise sto stranica...
Zasto se ne prihvati tudje misljenje,a da nije okarakterisan kao Jasminov i da mu viri iz shupka???
Ja uvazavam svacije misljenje,ne pada mi napamet da okarakterisem nekog da je neciji na osnovu necijeg misljenja....kao sto uradise @pinoglavom...
Ili se vodite da je
Sta napiso neko gore...kako nekima dovoljno samo da postoji ilikakovec...i odma jedni te isti odgovaraju...bravo,zakuco....a sto vi dozvoliste da se nastavi samo da postoji,sto senebrani europski putklubakojijecovjek htio sprovest...valjamozda bitbjen...eeee bolje ovde palamudit na svaku i ismijavat neistomisljenike :opaopa:
Ljudi se boje javno reci ono sto misle,i to je odraz naseg drustva..Forum im je odlicna prilika da se istresu a da ne bude posljedica,kao ti sto si napisa valjabitbjen :mrgreen:
Cijeli skoro forum zna ko sam,svadjao sam se sa rajom gdje stignem prijetili ljudi ubiti,ja vec tri puta setam tuzlom kako je azmir otisao,gledam te fcb ratnike u oci okrecu glavu....dokle god se bojimo posljedica,nikada nista necemo promjeniti...
Rekose mi gdje ces praviti UG imamo vec jedan.....ok
jednog covjeka ce ****,idemo zajedno u ug i traziti da ploze racune za neke stvari,20 ljudi nemogu ignorisati.....ko je spreman...
Staragarda,tuzlak,probisvjet pogotovo,i svi ostali,hajde smijete li,idemo grupno tamo i traziti neke stvari na cistac,traziti da se javno odreknu sdp-a i politike i pocnu raditi u interesu kluba....smijete li....sumnjam...bolje vako...pomalo seruckat

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 08 mar 2017, 19:11

Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.
Potpisivanje ugovora je upriličeno u prostorijama Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Beganović i Muratović potpisali su ugovore na po dvije i pol godine.
-Velika mi je čast i zadovoljstvo potpisati za klub koji će uskoro obilježiti 100 godina postojanja. Moje je zadovoljstvo što karijeru nastavljam u klubu koji je na pragu ulaska u Ligu 6, a ako se sve kockice poslože, ko zna, možda i ove godine zaigramo u Ligi Evrope. Sve u svemu, daću svoj maksimum i nastojati da opravdam ukazano povjerenje šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i Uprave kluba, rekao je za RTV Slon - Tuzla Muhamed Muratović.

Potez za svaku pohvalu

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 mar 2017, 19:15

solinas je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Sve za 5 sto si napiso,reci mi suma sumare,sta smo dobili????
Ili se vodite da je
Sta napiso neko gore...kako nekima dovoljno samo da postoji ilikakovec...i odma jedni te isti odgovaraju...bravo,zakuco....a sto vi dozvoliste da se nastavi samo da postoji,sto senebrani europski putklubakojijecovjek htio sprovest...valjamozda bitbjen...eeee bolje ovde palamudit na svaku i ismijavat neistomisljenike :opaopa:
Ljudi se boje javno reci ono sto misle,i to je odraz naseg drustva..Forum im je odlicna prilika da se istresu a da ne bude posljedica,kao ti sto si napisa valjabitbjen :mrgreen:
Cijeli skoro forum zna ko sam,svadjao sam se sa rajom gdje stignem prijetili ljudi ubiti,ja vec tri puta setam tuzlom kako je azmir otisao,gledam te fcb ratnike u oci okrecu glavu....dokle god se bojimo posljedica,nikada nista necemo promjeniti...
Rekose mi gdje ces praviti UG imamo vec jedan.....ok
jednog covjeka ce ****,idemo zajedno u ug i traziti da ploze racune za neke stvari,20 ljudi nemogu ignorisati.....ko je spreman...
Staragarda,tuzlak,probisvjet pogotovo,i svi ostali,hajde smijete li,idemo grupno tamo i traziti neke stvari na cistac,traziti da se javno odreknu sdp-a i politike i pocnu raditi u interesu kluba....smijete li....sumnjam...bolje vako...pomalo seruckat
Pa zasto se ovde ljudi ismijavaju i etikete im se ljepe???
Jasta ce,eto ih ispred UG cekaju da iskazu nezadovoljstvo...
Pa ako si frajer ovde,budi onda gdje treba frajer,primi batine,pokusaj nesto...valjda se isplati za tu ljubav nesto pokusat?!I reci kao ti,eto pokuso nesto...jbg nije nista al sam pokuso,ako nista dusa mi rahat...
Oni aminuju upravu,dignu ruke,ima opciju da bude suzdrzan...a ovde ubi sa ismijavanjem i dijeljenjem etiketa :puke:
Dobro sam reko...njihova borba je notifikacijama :lol:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 mar 2017, 19:20

Sloboda > Bubreg

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 08 mar 2017, 19:21

SARS je napisao/la:Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.
Potpisivanje ugovora je upriličeno u prostorijama Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Beganović i Muratović potpisali su ugovore na po dvije i pol godine.
-Velika mi je čast i zadovoljstvo potpisati za klub koji će uskoro obilježiti 100 godina postojanja. Moje je zadovoljstvo što karijeru nastavljam u klubu koji je na pragu ulaska u Ligu 6, a ako se sve kockice poslože, ko zna, možda i ove godine zaigramo u Ligi Evrope. Sve u svemu, daću svoj maksimum i nastojati da opravdam ukazano povjerenje šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i Uprave kluba, rekao je za RTV Slon - Tuzla Muhamed Muratović.

Potez za svaku pohvalu
:lol:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 08 mar 2017, 19:24

costacurta08 je napisao/la:
SARS je napisao/la:Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.

Potez za svaku pohvalu
Sta je smijesno?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 mar 2017, 19:26

SARS je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:

Potez za svaku pohvalu
Sta je smijesno?
Mazanje ociju :roll:
Hocemo Zebe,Kostice,Bobice....da hebemo sarajlije :lol:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 08 mar 2017, 19:31

Ma ova djeca su buducnost, nek od sve ove djece jedan izraste tipa ordagica ja prezadovoljan, a ovaj mali beganovic je cini mi se sada usao u drugom poluvremenu i momak je odlicno odigrao na beku iako kako sam cuo na tribinama to i nije njegova pozicija

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 08 mar 2017, 19:35

SARS je napisao/la:Ma ova djeca su buducnost, nek od sve ove djece jedan izraste tipa ordagica ja prezadovoljan, a ovaj mali beganovic je cini mi se sada usao u drugom poluvremenu i momak je odlicno odigrao na beku iako kako sam cuo na tribinama to i nije njegova pozicija
Jeste njegova pozicija
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 08 mar 2017, 19:37

MejdanTz je napisao/la:
SARS je napisao/la:Ma ova djeca su buducnost, nek od sve ove djece jedan izraste tipa ordagica ja prezadovoljan, a ovaj mali beganovic je cini mi se sada usao u drugom poluvremenu i momak je odlicno odigrao na beku iako kako sam cuo na tribinama to i nije njegova pozicija
Jeste njegova pozicija
Tim bolje onda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 mar 2017, 19:39

Da bogdom hoce pustiti tu djecu da igraju,da ne gledam Jahica,Hadzica na golu,ili Tandira......
Ako si odlucio podmladjivanje i pravljenje igraca,prodaja,vlastiti omladinski pogon,ti momci moraju igrati ispred gore navedenih a ne truhnuti vjecno na klupi....
Vjerujem da onda niko ne bi prigovorio ni za rezultat.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 mar 2017, 19:46

Sta bi s Krpica ? Sto se vrati neki dan u Tuzlu ?

Nije valjda da ce nayebat zbog onog sto ga je izdegenecio.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.