ZnO najjaca uprava do sada sta mi volimo.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sa parkingaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kako nekima nije dodijao mentalitet " SAMO NEK POSTOJI " ?
Pa too legendo, kralju ljudino!! Puno godina smo svi mi podrzavali Slobodu zato sto je nasa i sto je volimo. Necemo vise da je volimo samo zato sto je Sloboda,hocemo da nam se Sloboda oduzi pobjedama i trofejima i da je zbog tog jos vise volimo. Dosta je bilo onog nasu ljubav ne kupuju titule,ne kupuju al ce vremenom ljubav sviju opadati i nasa unucad mozda cak i djeca ce na nasu Slobodu gledati ko na GOSK. Necu klub koji postoji samo zbog tradicije,necu da moj klub bude GOSK hoce da se moj klub vodi politikom hocu sve i odmah i da ss sto prije krene sa tim. Samo jel se progovori neka pozitivna kritika odmah "nj nj nj njj heejteri jedni nj nj nj" Onaj Nedzad je prije mjesec objavljivo Slike sa istoka i pisao dje se hejteri,evo nas glupane,a ti se zapitaj gdje ti je tribina ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kako nekima nije dodijao mentalitet " SAMO NEK POSTOJI " ?
Sve potpisujem....Samo se ne bi složio da ovim uhljupima i kruzerima nedostaju damu nego jazavci nemaju novac... PARE su SVE u danasnjem fudbalu.... SVEProbisvjet je napisao/la:Nekima je Azmir trn u oku. Evo zasto.
Postavio je neke nove standarde i dokazao da Sloboda moze do Evrope dobaciti i boriti se za dvije titule. To je problem gubitnicima jer oni nemaju damu za to. Rado bih volio vidjeti nekoga kao Azmir, ali takvoga nema.
Viceprvaci i finalisti Kupa u istoj sezoni je najveći uspjeh kluba u istoriji i moraš to priznati. U prošloj sezoni naša ekipa nije skidala gaće na početku puta prema gostujućem terenu, negdje na lokaciji Šičkog broda, nismo imali jednu ekipu za domaće mečeve a drugu za gostovanja, napokon smo dobili pristojno suđenje jer nas nisu zahe.bavali nepostojećim ofsajdima ili penalima za protivnike. Osvajali smo redovno bodove na gostujućim terenima, atmosfera bila odlična - svi ko jedan, pobijeđivali protivnike koji su nas redovno dobijali i na Tušnju, vratili publiku na stadion uključujući dame i djedove i očeve sa djecom (neki po prvi puta poslije 1990 i to sa sezonskom), dobili licencu za evropu, grad je disao kao jedan, na svakom ćošku se mogao čuti neki dječak sa "Oooooo volim te slobodo"u Slobodinom dresu. Sve zahvaljujući nekolicini zaljubljenika u sport, UGu i Azmirovim parama. (nastavi niz dobrih stvari koje su se desile od Feb 2013 do Sep2013). Nije bilo idealno ali je ipak bilo bolje nego sada.emirzlaTu je napisao/la: Ma kojeg uspjeha...najveci vam argument...joj jesmo karali sarajlije,to je vama najveci argument na celu A.H. malogradjanski
Izvini na izrazu,al ne dipr zdravljati.
..ne prihvatate drugacije misljenje od svog,to je vise nego ocito...vi se nemojte pravit grbavi
Ljudi se boje javno reci ono sto misle,i to je odraz naseg drustva..Forum im je odlicna prilika da se istresu a da ne bude posljedica,kao ti sto si napisa valjabitbjenemirzlaTu je napisao/la:Sve za 5 sto si napiso,reci mi suma sumare,sta smo dobili????
Imali smo covjeka u kog smo vjerovali da konacno Sloboda ide europskim putem!!!
I ko je sta iza njega,NIKO(mislim na nas obicne smrtnike)
Puna usta,trn u oku,baba,....pa sto se dopusti da ode takav covjek..
Ovde pisete ismijavate ljude...a sta radite vi koji zelite europsku i stabilnu Slobodu(mislim generalno,ne samo na forum).
Dajete ideje,treba ovako,treba onako i svaku ideju odma opstruisete na pocetku...
Kazem opet @Solinas predlozio ideju,da se nesto pokrene,jok ne moze to tako...
@tuzlak 1987 predlago koliko me sijecanje sluzi da se napravi transparent...koliko vas se javi da to se sprovede u djelo...opet jedna velika 0!!!
A ismijavat Sulju,Karelija,Cickovo ulje....i prozivat ovde nekog da je Jasmonov ili za cvaju da pise...odmah se ispise sto stranica...
Zasto se ne prihvati tudje misljenje,a da nije okarakterisan kao Jasminov i da mu viri iz shupka???
Ja uvazavam svacije misljenje,ne pada mi napamet da okarakterisem nekog da je neciji na osnovu necijeg misljenja....kao sto uradise @pinoglavom...
Nije borba za Slobodu,koliko imas notifikacijana forumu...
Ili se vodite da je
PRAVDA SPORA,ALI DOSTIZNA![]()
Sta napiso neko gore...kako nekima dovoljno samo da postoji ilikakovec...i odma jedni te isti odgovaraju...bravo,zakuco....a sto vi dozvoliste da se nastavi samo da postoji,sto senebrani europski putklubakojijecovjek htio sprovest...valjamozda bitbjen...eeee bolje ovde palamudit na svaku i ismijavat neistomisljenike
Pa zasto se ovde ljudi ismijavaju i etikete im se ljepe???solinas je napisao/la:Ljudi se boje javno reci ono sto misle,i to je odraz naseg drustva..Forum im je odlicna prilika da se istresu a da ne bude posljedica,kao ti sto si napisa valjabitbjenemirzlaTu je napisao/la:Sve za 5 sto si napiso,reci mi suma sumare,sta smo dobili????
Imali smo covjeka u kog smo vjerovali da konacno Sloboda ide europskim putem!!!
I ko je sta iza njega,NIKO(mislim na nas obicne smrtnike)
Puna usta,trn u oku,baba,....pa sto se dopusti da ode takav covjek..
Ovde pisete ismijavate ljude...a sta radite vi koji zelite europsku i stabilnu Slobodu(mislim generalno,ne samo na forum).
Dajete ideje,treba ovako,treba onako i svaku ideju odma opstruisete na pocetku...
Kazem opet @Solinas predlozio ideju,da se nesto pokrene,jok ne moze to tako...
@tuzlak 1987 predlago koliko me sijecanje sluzi da se napravi transparent...koliko vas se javi da to se sprovede u djelo...opet jedna velika 0!!!
A ismijavat Sulju,Karelija,Cickovo ulje....i prozivat ovde nekog da je Jasmonov ili za cvaju da pise...odmah se ispise sto stranica...
Zasto se ne prihvati tudje misljenje,a da nije okarakterisan kao Jasminov i da mu viri iz shupka???
Ja uvazavam svacije misljenje,ne pada mi napamet da okarakterisem nekog da je neciji na osnovu necijeg misljenja....kao sto uradise @pinoglavom...
Nije borba za Slobodu,koliko imas notifikacijana forumu...
Ili se vodite da je
PRAVDA SPORA,ALI DOSTIZNA![]()
Sta napiso neko gore...kako nekima dovoljno samo da postoji ilikakovec...i odma jedni te isti odgovaraju...bravo,zakuco....a sto vi dozvoliste da se nastavi samo da postoji,sto senebrani europski putklubakojijecovjek htio sprovest...valjamozda bitbjen...eeee bolje ovde palamudit na svaku i ismijavat neistomisljenike![]()
Cijeli skoro forum zna ko sam,svadjao sam se sa rajom gdje stignem prijetili ljudi ubiti,ja vec tri puta setam tuzlom kako je azmir otisao,gledam te fcb ratnike u oci okrecu glavu....dokle god se bojimo posljedica,nikada nista necemo promjeniti...
Rekose mi gdje ces praviti UG imamo vec jedan.....ok
jednog covjeka ce ****,idemo zajedno u ug i traziti da ploze racune za neke stvari,20 ljudi nemogu ignorisati.....ko je spreman...
Staragarda,tuzlak,probisvjet pogotovo,i svi ostali,hajde smijete li,idemo grupno tamo i traziti neke stvari na cistac,traziti da se javno odreknu sdp-a i politike i pocnu raditi u interesu kluba....smijete li....sumnjam...bolje vako...pomalo seruckat
SARS je napisao/la:Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.
Potpisivanje ugovora je upriličeno u prostorijama Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Beganović i Muratović potpisali su ugovore na po dvije i pol godine.
-Velika mi je čast i zadovoljstvo potpisati za klub koji će uskoro obilježiti 100 godina postojanja. Moje je zadovoljstvo što karijeru nastavljam u klubu koji je na pragu ulaska u Ligu 6, a ako se sve kockice poslože, ko zna, možda i ove godine zaigramo u Ligi Evrope. Sve u svemu, daću svoj maksimum i nastojati da opravdam ukazano povjerenje šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i Uprave kluba, rekao je za RTV Slon - Tuzla Muhamed Muratović.
Potez za svaku pohvalu
Sta je smijesno?costacurta08 je napisao/la:SARS je napisao/la:Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.
Potpisivanje ugovora je upriličeno u prostorijama Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Beganović i Muratović potpisali su ugovore na po dvije i pol godine.
-Velika mi je čast i zadovoljstvo potpisati za klub koji će uskoro obilježiti 100 godina postojanja. Moje je zadovoljstvo što karijeru nastavljam u klubu koji je na pragu ulaska u Ligu 6, a ako se sve kockice poslože, ko zna, možda i ove godine zaigramo u Ligi Evrope. Sve u svemu, daću svoj maksimum i nastojati da opravdam ukazano povjerenje šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i Uprave kluba, rekao je za RTV Slon - Tuzla Muhamed Muratović.
Potez za svaku pohvalu
Mazanje ocijuSARS je napisao/la:Sta je smijesno?costacurta08 je napisao/la:SARS je napisao/la:Nakon što je ugovor potpisao sedmnaestogodišnji Dino Hodžić, prije nekoliko dana svoj potpis na ugovor su stavili Amar Beganović i devetnaestogodišnji Muhamed Muratović.
Potez za svaku pohvalu
Jeste njegova pozicijaSARS je napisao/la:Ma ova djeca su buducnost, nek od sve ove djece jedan izraste tipa ordagica ja prezadovoljan, a ovaj mali beganovic je cini mi se sada usao u drugom poluvremenu i momak je odlicno odigrao na beku iako kako sam cuo na tribinama to i nije njegova pozicija
Tim bolje ondaMejdanTz je napisao/la:Jeste njegova pozicijaSARS je napisao/la:Ma ova djeca su buducnost, nek od sve ove djece jedan izraste tipa ordagica ja prezadovoljan, a ovaj mali beganovic je cini mi se sada usao u drugom poluvremenu i momak je odlicno odigrao na beku iako kako sam cuo na tribinama to i nije njegova pozicija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.