FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jul 2010, 03:01

Huska je napisao/la:bilo tko da dodje samo da se smradotellia rijesimo...i ja bih najvise volio Cassana, jos je momak Interista, tako da bolje ne moze...za pare sto bi dobili za smradotellia mogli bi dovesti Cassana i Rannochiu bez problema, jos im uvalis rivasa ili nekog drugog kao gratis :D
joj Huska pa svugdje ti ista prica,samo da se balonje rijesis.hahahahha.JALA... :lol: :lol: :lol:
@Italia nije novopeceni,ako nije bio registrovan na ovom forumu ne mora znacit da nije navijac Intera,ne kaki svega ti...a Coutinho ce da bude CUDO :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 jul 2010, 10:21

Interista di cuore je napisao/la:
Huska je napisao/la:bilo tko da dodje samo da se smradotellia rijesimo...i ja bih najvise volio Cassana, jos je momak Interista, tako da bolje ne moze...za pare sto bi dobili za smradotellia mogli bi dovesti Cassana i Rannochiu bez problema, jos im uvalis rivasa ili nekog drugog kao gratis :D
joj Huska pa svugdje ti ista prica,samo da se balonje rijesis.hahahahha.JALA... :lol: :lol: :lol:
@Italia nije novopeceni,ako nije bio registrovan na ovom forumu ne mora znacit da nije navijac Intera,ne kaki svega ti...a Coutinho ce da bude CUDO :D
hahhaha znao sam da si ti dok sam vidio potpis :D

nego rijesili smo u vezi Rannochie sve...http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23429 8-) samo da ovog zadnjeg nema i odlicno

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jul 2010, 22:08

da,da Huska Ranocchia je nas za 6,5 miliona eura smo kupili pola ugovora,al ce Ranocchia ostat u Genoi do januara ili do kraja sezone ovisno o oporavku...odlican transfer,ovaj ce momak bit buducnost Intera... a i ja sam znao da si ti :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jul 2010, 22:32

silenT. je napisao/la:odlično za Ranocchiu... extra klasa za budućnost...

zna li itko šta ćemo sa Kerlonom.... hoće li ostat ili će ponovo bit šutnut na posudbu..
on je izjavio da bi se zelio pokusati nametnuti Rafi,al kako sam cito on ce ponovo na posudbu i to ako bude moguce u Italiji negdje...

Destro je otisao na posudbu u Genou u dilu za Ranocchiu...od ovog momka ocekujem da bude najbolji italijanski napadac za 3,4 godine... :D

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 jul 2010, 22:33

Kerlona i Rivasa dajemo gratis tko kupi Suaza, Obinnu, Mancinia ili Muntaria :D

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 20 jul 2010, 23:15

Rafa Benitez: Inter će igrati još bolje!

Novi trener Intera Rafael Benitez rekao je danas da očekuje kako će njegova momčad u predstojećoj sezoni igrati bolje nego prethodne.

“Nerazzurri” su prošle sezone osvojili tri trofeja - prvenstvo, Kup Italije i Ligu Prvaka, ali je ekipa često kritikovana zbog stila igre koji se uglavnom bazirao na kontranapadima.

“Ovaj tim želi učiti. Još nismo kompletna momčad, ali igrači su pokazali da su pametni i da mogu uraditi ono što tražim od njih”, rekao je Benitez za list Gazzetta dello Sport.

Španjolac je na kraju prošle sezone, nakon šest godina u Liverpoolu, potpisao dvogodišnji ugovor sa Interom. Sa engleskim klubom osvojio je Ligu Prvaka 2005. godine i FA Kup godinu dana kasnije.

“Želio bih da igramo bolje, da ekipa što duže zadrži loptu u posjedu. Igrači su to tražili od mene, ali to će biti težak zadatak”, rekao je Benitez, koji se proslavio trenirajući Valenciju, sa kojom je osvojio dve titule prvaka i Kup UEFA.

“Proučio sam tim i vidjeo da Inter pobjeđuje kada organizuje brze kontranapade. Ekipa ne drži dugo loptu, ali brzo prelazi u napad kada je ponovo osvoji”, dodao je španjolski trener.

On je rekao i da bi želio da pružiti priliku mladim igračima Intera.
Tim koji je osvojio Ligu Prvaka kritikovan je jer nije imao nijednog Talijana u startnoj postavi.

Veterani Marco Materazzi i Francesko Toldo bili su na klupi, zajedno sa napadačem Mariom Balotellijem.

“Cilj je da pružimo šansu mladima. Svi pričaju o tome, ali u stvari svi samo žele da pobjeđuju i nitko nema hrabrosti čekati”, rekao je Benitez.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 20 jul 2010, 23:19

Huska je napisao/la:Kerlona i Rivasa dajemo gratis tko kupi Suaza, Obinnu, Mancinia ili Muntaria :D
ok ta prva trojka ali Muntarija ne bi prodavao, a u ostalom i rekao je da ostaje tako da neka ga :D

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 20 jul 2010, 23:42

vuvu_zzz je napisao/la:
Huska je napisao/la:Kerlona i Rivasa dajemo gratis tko kupi Suaza, Obinnu, Mancinia ili Muntaria :D
ok ta prva trojka ali Muntarija ne bi prodavao, a u ostalom i rekao je da ostaje tako da neka ga :D
slazem se, ja bih tu jos dodao Burdissa, s obzirom da je jos Interov igrac
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 jul 2010, 23:49

sto se Muntaria tice, i ja bih ga ostavio, ali posto je Benitez zavalio za Masherana, onda se moramo nekoga rijesit iz veznog reda...i sada ih ima previse...Cambi,Motta,Mariga,Deki,Muntari,Krhin, a bore se za dvije pozicije :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 jul 2010, 00:27

kad vidim te klipove mladih nada, ja se odmah sjetim jednog :D

GORAN SLAVKOVSKI !!

slika

btw. znal iko gdje je on sad, cime se bavi :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 jul 2010, 01:08

nadam se da nece doci Mascherano to bi bilo samo bacanje pare jer ne vidim da je nesto bolji od Munje...krkan obicni kao i vanbommel...

kerlon i coutinho sta reci za njih velike nade ne znam samo kako ih Inter ovako pronadje,...ma fenomeni 8-)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 jul 2010, 13:34

spominje se da bi mogli dovest Candrevu ako ode Munta. Balonjin transfer u zavrsnoj fazi, 30 miliona + bonusi...ako bi se vraco u Italiju City mora dobit "dozvolu" od Intera.

i da : Maicon ostaje u Interu. izjava njegovog agenta...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 jul 2010, 16:33

INTER, Oriali is leaving

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=65253

nije mi jasan ovaj potez, Oriali sa Brancom cinio fantastican duo transfer-politicara

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 jul 2010, 16:38

doso Amadeo Carboni na njegovo mjesto jbg...meni je pravo zao sto ode.valjda mu je Moratti nudio neku vazniju funkciju u klubu al je on odbio.steta stvarno...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 jul 2010, 16:45

Moreover, Inter’s new boss Rafael Benitez asked the club to hire Amedeo Carboni, his former director of sport at Valencia, who effectively takes Oriali’s position.
pa da, ne mogu da vjerujem da je to sebi Moratti dopustio, sta ce nam sad Carboni, ja sam uvjeren da od Lelea Orialija nismo mogli imat boljeg sportskog direktora

inace, Carboni u Inter dolazi iz Belgijskog Mouscrona, gdje ga je bio doveo njegov bivsi saigrac Miroslav Djukic, sto se paze jbt :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 jul 2010, 17:01

nije ovo trebalo Morattiu :x ...da nesto nije funkcioniralo, pa nema veze, ali sve je bilo odlicno...i Benitez je isto tako kriv, ako je mogao Jose raditi sa njim...vala mogao je i on :D

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 jul 2010, 17:20

glup potez sto jest jest, ako su htjeli Carbonija trebali su mu da ti drugu funkciju a ne da krade mjesto Oriju :roll: , ovaj kasnije nije htio kako rece bolju poziciju i ciiaoo Ory, steta no dobro :roll:

btw. Rannochija taman ce biti pravi sljedece sezone, do tada nek u Genovi se "kali" samo povrede da ga zaobidju :D

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 21 jul 2010, 18:04

ne kazem ja nista, nego mi je malo puno intercica u zadnje vrijeme.. sjecam se do juce bili materazi, silent, i nvjernik.. i to je to koliko ja znam, izvinite ako sam nekoga zaboravio
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 21 jul 2010, 18:17

Italia je napisao/la:ne kazem ja nista, nego mi je malo puno intercica u zadnje vrijeme.. sjecam se do juce bili materazi, silent, i nvjernik.. i to je to koliko ja znam, izvinite ako sam nekoga zaboravio
ja dosao i povukao ih sa sobom :mrgreen:

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 jul 2010, 18:22

A ja?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []