jok, pijem veceras.High je napisao/la:Večeras si treća. Brda te čekaju, a Jupol si, valjda, već kupio.Rigoletto je napisao/la:isto ko sto znam da se island "kvalifikovao". Ajde dragi po argete i u neumHigh je napisao/la:
Vidiš da ti pratiš sve u vezi sa BiH.![]()
EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Na koju grupu se kriza ova grupa ? Zna li neko ?
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
Joj ovog Buskeca
. Jedan od inteligentnijih fudbalera što sam gledao, al ove stvari

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Halo čovječe, Mamić na GNK-u zarađuje, pa sad će prodat Pjacu i Ćorića za 20 milijuna i boli ga qurac. Njega će uništit par baklji u nekom šizosvijetu.Kobe Bryant je napisao/la:A što ako su tolike patriote Maiic , Suker i co. sto ne dadnu ostavke samo za uspijeh reprezntacije i da se vise ne ponovi .....
Presmjesni ste , kako da otjeraju Mamica , kad ga ne mogu 10 godina , kako ? da 5 ljudi uzima lovu ko ce igrati i da dinamo repreznetacija , selektror , pranje love preko udruzenja , a ne privatni klub .....
ali ocito mozda tako i treba narodu satisfakcija , a pojedincima lovaovce ostaju ovce , ako ovo ucvrsti Mamica , onda mu treba cstitiati, kako takvo primitivno govedo sve godine zaradjuje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Silva i Iniesta mi djeluju raspolozeni za igru, ne pise se dobro turskoj odbrani.
Odgovorio sam ti na prosloj straniciMasterr27 je napisao/la:Na koju grupu se kriza ova grupa ? Zna li neko ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta misliš u kojem sukobu Mamić izgleda gore: Mamić vs narod/navijači, ili Mamić vs necivilizovana stoka? Ove baklje ako će i imati ikakav efekat osim što će nanijeti veliku novčanu štetu reprezentaciji i negativno utjecati na igrače, učinit će da Mamić izgleda bolje u poređenju sa ovim divljacima.Kobe Bryant je napisao/la:A što ako su tolike patriote Maiic , Suker i co. sto ne dadnu ostavke samo za uspijeh reprezntacije i da se vise ne ponovi .....
Presmjesni ste , kako da otjeraju Mamica , kad ga ne mogu 10 godina , kako ? da 5 ljudi uzima lovu ko ce igrati i da dinamo repreznetacija , selektror , pranje love preko udruzenja , a ne privatni klub .....
ali ocito mozda tako i treba narodu satisfakcija , a pojedincima lovaovce ostaju ovce , ako ovo ucvrsti Mamica , onda mu treba cstitiati, kako takvo primitivno govedo sve godine zaradjuje
Ovako samo sramotiš sebe i državu, baš će Mamiću nekakve baklje naštetiti.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mogao si na googlu dosad naćiMasterr27 je napisao/la:Na koju grupu se kriza ova grupa ? Zna li neko ?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- ASD
- Kontakt:
Ne igra Mamic na terenu, ali igraju saucesnici u kriminalu, koji mu i dalje salju procente._forzamilan_ je napisao/la: Treba razluciti borbu protiv Mamica i ovaj seljakluk to veze nema. Ne igra Mamic na terenu. A Torcidu sam spomenuo zato sto se pricalo da se spremaju da prekinu mec vec danima i danima i jedna je grupa zaustavljena vec na granici ali su ostali debili prosli izgleda. I ne kontam 3 check pointa i ovi uspiju baklje prosvercat i topovski udar pa jbt kru nije igla.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto ti je balkanski mentalitet.
Steta za Hrvate, mogli su vec obezbijediti osminu no i ovako su blizu tom uspjehu
Inace su oni za mene selekcija koja je do sada najvise pokazala.
U drugom mecu grupe prednost ide braci, taman da se zakuha stanje u grupi.
Steta za Hrvate, mogli su vec obezbijediti osminu no i ovako su blizu tom uspjehu
Inace su oni za mene selekcija koja je do sada najvise pokazala.
U drugom mecu grupe prednost ide braci, taman da se zakuha stanje u grupi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
e moj arda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa ovim potezom su definitivno izgubili bitku sa Mamicem.Ovo ga je učvrstilo još više.Sad će se država dignut protiv svih ovih navijača,tu prvenstveno mislim na.njihovu vlast a to je čak Kolinda već i najavila poslije utakmice.Definitvno BBB i Torcida su izgubili borbu sa Mamicem.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Koja je razlika izmedu privatizacije kluba/reprezentacije od strane mamica i ovoga sta rade ovi klosari? Potpuno je isto. Pravna ustanove su korumpirane, a one bi trebale biti te koje ce se rijesit lopovluka i ktiminala, ali kako kad isti njima odgovara. Jedina prava grupa koja se bori protiv mamica je ZZD a siguran sam ds ce se oni ograditi od ovoga, uostalom kao i zadnji put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- DonCorleone
- Kontakt:
Gledam nesto ovu ruku covjeka koji je uzeo topovski udar u ruku u zelji da ga izbaci van terena.Goalgetter je napisao/la:
Odmah mi pade na um sledece:
a) marakana i ozlijeda naseg navijaca kada je uzeo topovski udar u ruku,
b) neupucenost covjeka sta zapravo pokusava da uzme,
c) izgled ruke (izgleda sprzeno i polomljeno).
Pravo mi zao covjeka yebote
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne bih komentarisao kvalitete Nolita, ali ocito da bi jedan Koke umjesto pomenutog te Andres prema naprijed bilo mnogo bolje rjesenje.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Majko mila šta sve ispisaKobe Bryant je napisao/la:je*e se tebe ti navijas vecim srcem za rezervnu domovinu , bucas se u prsa da si veci katolik od pape , a zaboli te sto se ljudi godinama bore protiv mafije , pa i legalnim i nelagnim nacinima gdje nista ne pali , ponasaju se kao da je privatni klub i savez.Galion je napisao/la:Na vješala sve ove huligane.
Znam da je tebi najvaznije taj neki prividni uspijeh Hrvatske zasteve pred velikim audotorijem, sirotinji i treba hljeba i igara jos od starog Rima
Prvo ne navijam svim srcem ni za koga a toliko koliko navijam više sam za BiH
A drugo nisam u crkvu povirio 4 godine tako da ne da nisam veci katolik od pape nego se uopce ne smatram katolikom, samo na papiru, ne volim uopce sam pojam religije
I kakva borba protiv Mamića, nije ovo način, zbog tih idiota živio Mamić još 100 godina i nek ih prca.
Bagra jedna našla prekidat utakmicu i **** igračima Euro.
Slažem se da je glupo pridavati toliki značaj nogometu ali mrzim te huligane koji se nazivaju navijačima i uvijek sam protiv tih divljaka, sve najgore im želim.
Bez negativnih komentara ka navijačima i incidentima. Zašto zaboravljate proteste i nerede BH navijača kontra saveza? Tada je bila podrška nakon nereda po gostovanjima? Jednostavno identičan scenario. Podrška komšijama, da uspiju u namjeri da sruše Mamića, Šukera i ostale pijune. Repka je izgubila draž s ovim kriminalom.
HNS OSTAVKE!
HNS OSTAVKE!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko kaže da ih zaboravljamo? Identična situacija, bio je pogrešan način tada, ista je situacija i sada.Bullard je napisao/la:Zašto zaboravljate proteste i nerede BH navijača kontra saveza? Tada je bila podrška nakon nereda po gostovanjima? Jednostavno identičan scenario.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Iskreno znate moj stav i nije mi stalo do hrvatske reprezentacije, ali pošto smo mi, Hrvatska i Srbija povezani drago mi je da se bar neko buni protiv lopovluka i primitivizma.
Kako nekom može., da mu bude imalo simpatičan Mamić.
Znam ja da Ovi momci i obični ljudi nisu zaslužili bruku, ali ja sam uvijek za opće veće dobro od trenutnog uspjeha.
Kad bi se jedan Mamić otjerao to je uspjeh za region da ne može dokle hoće...
Znam ja da Ovi momci i obični ljudi nisu zaslužili bruku, ali ja sam uvijek za opće veće dobro od trenutnog uspjeha.
Kobe Bryant je napisao/la:Iskreno znate moj stav i nije mi stalo do hrvatske reprezentacije, ali pošto smo mi, Hrvatska i Srbija povezani drago mi je da se bar neko buni protiv lopovluka i primitivizma.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.